Εμπορική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα των τροφίμων και των ζωοτροφών. Ειδικευόμαστε στο εμπόριο γαλακτοκομικών προϊόντων, φυτικών πρωτεϊνών και αμινοξέων ως πρόσθετα σε ζωοτροφές και τρόφιμα. Η προσφορά μας απευθύνεται σε εταιρείες του τομέα B2B.
Χάρη στην ομάδα μας, η εταιρεία έχει αποκτήσει πολλούς πιστούς Επιχειρηματικούς Εταίρους και συνεχίζει να αναπτύσσεται. Το 2019, κερδίσαμε το престижное βραβείο ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία στον τομέα των τροφίμων στην Πολωνία. Αυτή τη στιγμή, η εταιρεία είναι καταχωρημένη σε τέσσερις χώρες της Ευρώπης - Πολωνία, Γερμανία, Ολλανδία και Ιταλία.
Ο γλουταμινικός νατρίου, γνωστός και ως MSG, είναι το άλας νατρίου του γλουταμινικού οξέος, ενός από τα πιο διαδεδομένα αμινοξέα.
Το MSG παράγεται μέ...
Ο μονοασβεστίτης φωσφορικού οξέος παράγεται από την αντίδραση του φωσφορικού οξέος με το ανθρακικό ασβέστιο. Ως δομικό στοιχείο των οστών, ο φώσφορος ...
Το συμπυκνωμένο γάλα σε σκόνη (MPC) είναι συμπυκνωμένο γάλα σε σκόνη που συνήθως περιέχει 80% πρωτεΐνη γάλακτος. Παράγεται από φρέσκο και παστεριωμένο...
Η πρωτεΐνη μπιζελιού προέρχεται από το χρυσό ή κίτρινο μπιζέλι μέσω ξηρών και υγρών διαδικασιών. Στο στάδιο της ξήρανσης, ο φλοιός του μπιζελιού αφαιρ...
Η Nutella® είναι μια δημοφιλής γλυκιά κρέμα κακάο από φουντούκια, η οποία χρησιμοποιείται ευρέως σε σάντουιτς, γλυκά και άλλες γλυκές λιχουδιές. Είναι...
Το όνομα βούτυρο είναι αποκλειστικά για προϊόντα χωρίς μείγματα φυτικών λιπαρών, με συγκεκριμένη περιεκτικότητα σε γαλακτοκομικά λιπαρά - τουλάχιστον ...
Το Τυρί Ανάλογο, γνωστό και ως ψεύτικο τυρί ή εναλλακτικό τυρί, είναι ένα είδος προϊόντος τυριού στο οποίο όλο ή μέρος του γαλακτώδους λίπους αντικαθί...
Η λυσίνη (γνωστή και ως L-λυσίνη) είναι ένα από τα αμινοξέα που ενεργοποιούν ενζυμικές αντιδράσεις, τη σύνθεση πρωτεϊνών και την ανάπτυξη των οστών. Ε...
Η βανιλλίνη είναι μια οργανική χημική ένωση υψηλής αρωματικότητας (γλυκοσίδη της βανιλλίνης) υπεύθυνη για το μοναδικό και νόστιμο άρωμα και γεύση της ...
Το λακτοκομικό καζεΐν παράγεται από αποβουτυρωμένο γάλα που έχει πήξει με ρεννέτ. Μετά την πήξη, το προϊόν αποχωρίζεται από τον ορό, συγκεντρώνεται κα...
Η Συμπυκνωμένη Πρωτεΐνη Γάλακτος (MPC) είναι μια εξαιρετικά συμπυκνωμένη σκόνη γάλακτος που περιέχει συνήθως 80% πρωτεΐνη γάλακτος. Παράγεται από φρέσ...
Η ανυδρή γαλακτοκομική λιπαρή ύλη (AMF) μπορεί να παραχθεί από βούτυρο ή κρέμα 35% έως 45%, ανάλογα με την εποχή. Η διαδικασία παραγωγής περιλαμβάνει ...
Παράγεται από φρέσκο παστεριωμένο αποβουτυρωμένο γάλα που προκύπτει από την υπερδιήθηση του γάλακτος για την αφαίρεση πρωτεϊνών και λιπών. Το προϊόν σ...