Οι φακές, όπως όλα τα όσπρια, έχουν μοναδικές ιδιότητες που προάγουν την υγεία. Είναι μια καλά απορροφήσιμη πηγή πρωτεΐνης. Η πρωτεΐνη των φακών, αμέσως μετά την πρωτεΐνη σόγιας, είναι η πιο απορροφήσιμη φυτική πρωτεΐνη (85%). Υπάρχουν πολλοί τύποι φακών, όπως κόκκινες, πράσινες, κίτρινες, καφέ και μαύρες, αλλά οι διατροφικές αξίες των επιμέρους ειδών είναι συγκρίσιμες. Οι κόκκινες φακές είναι πηγή βιταμινών B, βιταμίνης K, μαγνησίου, καλίου, φωσφόρου, ψευδαργύρου, μαγγανίου και χαλκού. Η υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο προάγει την πρόληψη της υπέρτασης, μειώνει τον κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου και καρδιοπάθειας και μειώνει τα επίπεδα κακής χοληστερόλης στο αίμα. Είναι επίσης πλούσιες σε φολικό οξύ, το οποίο συνιστάται για γυναίκες που σχεδιάζουν εγκυμοσύνη και έγκυες γυναίκες. Χάρη στην περιεκτικότητα σε μαγνήσιο, υποστηρίζει την καταπολέμηση του άγχους και της αϋπνίας, και προλαμβάνει τους μυϊκούς σπασμούς.
Η Χλωρέλλα είναι ένα γλυκό νερό άλγης πλούσια σε πολλά θρεπτικά συστατικά. Είναι πιο ακριβή από την σπιρουλίνα λόγω της πιο μακράς και περίπλοκης διαδικασίας παραγωγής της. Στη σύνθεσή της μπορούμε να βρούμε, μεταξύ άλλων, βιταμίνες C, D, E και B. Είναι επίσης μια πολύτιμη πηγή: σιδήρου, ασβεστίου, ψευδαργύρου, φωσφόρου και ιωδίου. Οφείλει το σκούρο πράσινο χρώμα της στην παρουσία χλωροφύλλης. Η Χλωρέλλα, χάρη στην περιεκτικότητα σε βιταμίνη B12 και σίδηρο, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ των χορτοφάγων, των vegans, των εγκύων γυναικών και των ενεργών αθλητών. Περιέχει περισσότερα από διπλάσια ποσά νουκλεϊκού οξέος και χλωροφύλλης από την σπιρουλίνα, αλλά λιγότερη πρωτεΐνη και λίγο βήτα-καροτένιο. Η Χλωρέλλα είναι η μοναδική πράσινη πηγή ενός θρεπτικού συστατικού που ονομάζεται Χλωρέλλα Γεννητική Ανάπτυξη (CGF). Χάρη στο CGF, βελτιώνει τις διαδικασίες ανάπτυξης στα παιδιά, διατηρεί την υγεία στην τρίτη ηλικία, θεραπεύει τραυματισμούς και ξεκινά μια αύξηση που είχε σταματήσει λόγω ασθένειας ή εκφυλιστικής κατάστασης.
Η βανίλια είναι ένα φυτό της οικογένειας των ορχιδεών που βρίσκεται στην τροπική ζώνη. Προέρχεται από τα τροπικά δάση του νότου και της Κεντρικής Αμερικής. Αυτή τη στιγμή, καλλιεργείται κυρίως στη Μαδαγασκάρη και την Ινδονησία. Οι δακτύλιοι βανίλιας συλλέγονται σε πράσινο χρώμα και παρουσιάζουν φυσική ζύμωση. Στη συνέχεια, σκουραίνουν και αρχίζουν να μυρίζουν γλυκά και έντονα. Η καλλιέργεια της βανίλιας απαιτεί πολύ χρόνο και είναι περίπλοκη. Είναι η δεύτερη πιο ακριβή μπαχαρικό στον κόσμο μετά την κολόνια. Η βανίλια στο Λάσκι είναι πολύ πιο αρωματική από το λάδι, το εκχύλισμα ή τη σκόνη βανίλιας. & Nbsp; <strong> Η χρήση της </strong> βανίλιας είναι ένα γλυκό και εξαιρετικά αρωματικό, γλυκό μπαχαρικό. Είναι ιδανική για να αρωματίσει κέικ και άλλα γλυκά, χρησιμοποιείται επίσης για την παραγωγή σοκολάτας ή παγωτού. Η βανίλια συνδυάζεται επίσης με αλμυρά πιάτα. Ιδιαίτερα ως συστατικό στις σάλτσες ψαριού και κρέατος. Συνδυάζεται καλά με κανέλα και γαρίφαλο.
Τα βιολογικά φρούτα από οικολογικές φυτείες είναι μια πολύ υγιεινή διατροφική επιλογή. Προέρχονται από ελεγχόμενα φυτά και είναι προϊόν υψηλής ποιότητας. Είναι καλή πηγή φυτικών ινών, θρεπτικών συστατικών και αντιοξειδωτικών. Περιέχουν βιταμίνες της ομάδας B, A, K και πολλά μέταλλα. Είναι μία από τις πιο υψηλά καταταγμένες πηγές καλίου. Τα θρεπτικά συστατικά στα φρούτα συνδέονται με πολλά οφέλη για την υγεία. Οι πολυφαινόλες, οι ενώσεις που περιέχονται στα φρούτα, έχουν αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Προστατεύουν τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες, συμβάλλοντας στην πρόληψη πολλών ασθενειών και λοιμώξεων. Τα φρούτα παρέχουν κάλιο, έναν απαραίτητο ηλεκτρολύτη για το καρδιοαγγειακό σύστημα. Το κάλιο έχει θετική επίδραση στη μείωση της αρτηριακής πίεσης. Τα φρούτα έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο και παρέχουν φυτικές ίνες. Όλοι αυτοί οι τρεις παράγοντες υποστηρίζουν την κατανάλωση φρούτων για την υγεία της καρδιάς.
Το πατέ με ψητά λαχανικά παρασκευάστηκε με βάση τα λαχανικά και τα μπαχαρικά της καλύτερης ποιότητας. Ετοιμάζεται με βάση τα ρεβίθια, προσθέτοντας σέλινο, καρότα, κρεμμύδια και ρίζα μαϊντανού. Γεύεται στους μεγάλους γνώστες των λιπαντικών ψωμιού. Το κιτ είναι πλούσιο σε υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα πλήρους δικαιώματος. Τα λαχανικά από τα οποία έχει παρασκευαστεί περιέχουν μεγάλη ποσότητα αντιοξειδωτικών που απομακρύνουν τις ελεύθερες ρίζες από το σώμα. Το ρεβίθι, που είναι η βάση του πατέ, γνωστό και ως ρεβίθια ή ιταλικά μπιζέλια, είναι ένας πραγματικός θησαυρός πρωτεϊνών με υψηλή διατροφική αξία. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει επίσης μεγάλες ποσότητες βιταμινών B, βιταμίνης C, φολικού οξέος, καθώς και διαιτητικών ινών και πολλών μετάλλων, όπως ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο, κάλιο ή ψευδάργυρο. Τα συστατικά που περιέχονται στα ρεβίθια αποτρέπουν τη δυσκοιλιότητα, ρυθμίζουν τον ρυθμό των εντερικών κινήσεων και επίσης μειώνουν την αρτηριακή πίεση και τη χοληστερόλη.
Η ασερόλα είναι πηγή βιταμίνης C, η οποία αυτή τη στιγμή λείπει. Κυρίως υπεύθυνη γι' αυτό είναι αυτή η μονότονη και άβολη διατροφή, με πολύ λίγα λαχανικά και φρούτα και κατανάλωση επεξεργασμένων τροφίμων. Αυτό είναι ακόμη πιο επικίνδυνο διότι το ανθρώπινο σώμα δεν αποθηκεύει βιταμίνη C και επομένως δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν τα αποθέματά της. Επομένως, η βιταμίνη C πρέπει να παρέχεται συνεχώς, ειδικά κατά τις περιόδους αυξημένης ζήτησης, δηλαδή το φθινόπωρο, το χειμώνα και την άνοιξη. Η ασερόλα περιέχει τις υψηλότερες ποσότητες L-ασκορβικού οξέος, δηλαδή φυσικής βιταμίνης C, από όλα τα φρούτα στη Γη. Κατά μέσο όρο, η ασερόλα περιέχει περίπου 1500 mg βιταμίνης C (έως 4000 mg) ανά 100 g φρέσκου βάρους, δηλαδή περίπου 30 φορές περισσότερη από το λεμόνι. Η φυσική βιταμίνη C, που προέρχεται από την ασερόλα, είναι πιο εύκολα απορροφήσιμη και απορροφάται καλύτερα από, για παράδειγμα, αυτή που διατίθεται στα φαρμακεία με τη μορφή δισκίων. Στη Βραζιλία, ο χυμός ασερόλας είναι πολύ δημοφιλής, χρησιμοποιούμενος ως συμπλήρωμα για την έλλειψη βιταμίνης C.
Το αλάτι Χιμάλαϊ είναι το καθαρότερο και υγιέστερο αλάτι στη Γη. Προέρχεται μόνο από ένα μέρος - τη ζώνη των Ανατολικών Ιμαλαΐων στο Πακιστάν. Έχει χρώμα από λευκό έως ανοιχτό ροζ και σκούρο κόκκινο. Δημιουργήθηκε πριν από εκατομμύρια χρόνια ως αποτέλεσμα της ξήρανσης των ωκεανών, και οι αποθέσεις του βρίσκονται σε βάθος 400-600 μέτρων κάτω από την επιφάνεια της γης. Το αλάτι Χιμάλαϊ είναι πιο καθαρό και υγιές από το παραδοσιακό επιτραπέζιο αλάτι που χρησιμοποιούμε καθημερινά. Περιέχει ένα σύνολο μακρο- και μικροστοιχείων. Το αλάτι Χιμάλαϊ Vivio είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις: μικρό και κοκκώδες. Το αλάτι Χιμάλαϊ χρησιμοποιείται πιο συχνά από το κοκκώδες στην κουζίνα, για να καρυκεύει πιάτα. Το κοκκώδες αλάτι έχει την ίδια χρήση, αλλά λειτουργεί επίσης και στο μπάνιο. Σε αυτή την περίπτωση, προσθέστε περίπου 10 γρ. αλατιού ανά 1 λίτρο νερού στο μπάνιο. Μετά από ένα μπάνιο με αλάτι, συνιστάται μισή ώρα ξεκούρασης. Οι δοκιμές αποδεικνύουν ότι καταναλώνουμε πάρα πολύ αλάτι. Είναι παρόν σε τα περισσότερα προϊόντα που καταναλώνουμε κατά τη διάρκεια της ημέρας: σε κονσέρβες, λουκάνικα, σαλάμια, μαρινάδες, σούπες σε σκόνη και ρ
Ο νόστιμος και υγιεινός φάλαφελ από πάστα φάλαφελ παρασκευασμένος με βάση ρεβίθια, ψητά λαχανικά όπως καρότα, κρεμμύδι, σέλινο με προσθήκη κάρυ και τζίντζερ, που του δίνουν μια ανατολίτικη νότα. Είναι εξαιρετικός ως συνοδευτικό σε ψωμί, σάντουιτς ή τοστ. Έχει ελαφριά υφή, απλώνεται εύκολα και έχει ευχάριστη γεύση. Περιέχει πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα. & Nbsp; <strong> Σύνθεση: </strong> βρασμένα ρεβίθια 44%, λαχανικά (34% - καρότα, σέλινο, κρεμμύδι), νερό, λάδι κανola, ξίδι μήλου, θαλασσινό αλάτι, σκόρδο, σκόρδο, σκόρδο, σκόρδο, κάρυ (συμπεριλαμβανομένης της μουστάρδας), πιπέρι, αποξηραμένο τζίντζερ, 6g, 0.7g & nbsp; <strong> Χρήση </strong> για άλειμμα σε ψωμί, σάντουιτς και τοστ. & Nbsp; <strong> Σχόλια </strong> αποθηκεύστε στο ψυγείο μετά το άνοιγμα και καταναλώστε εντός 48 ωρών.
Η ξυλιτόλη είναι ένα ολοένα και πιο δημοφιλές γλυκαντικό που προσφέρει γλυκύτητα στα πιάτα χωρίς να αυξάνει την θερμιδική τους περιεκτικότητα. Συνιστάται για άτομα με διαβήτη και για όσους ακολουθούν δίαιτα χαμηλών θερμίδων. Το πλεονέκτημά της είναι ότι αυξάνει τη γλυκόζη στο αίμα πολύ αργά. Ο μεταβολισμός της γίνεται σχεδόν χωρίς ινσουλίνη. Παράγεται από την φινλανδική φλοιό της σημύδας. Η ξυλιτόλη σε 1g μας παρέχει 2.4 kcal, για σύγκριση - 1g ζάχαρης έχει 4 kcal. Ο γλυκαιμικός δείκτης της ξυλιτόλης είναι μόλις 8, ενώ της ζάχαρης φτάνει το 70. Όχι μόνο βοηθά στη μείωση των θερμίδων στη διατροφή, αλλά επηρεάζει επίσης θετικά τα δόντια - αναστέλλει την επίδραση των βακτηρίων που προκαλούν τερηδόνα και ενισχύει το σμάλτο. Παράγεται ολοένα και περισσότερο από καλαμπόκι. Φυσικά, απαντάται επίσης σε ορισμένα φρούτα και μανιτάρια. Δεν είναι πραγματικά ζάχαρη, αν και συχνά αποκαλείται έτσι, αλλά όπως πολλά γλυκαντικά είναι ζάχαρη αλκοόλη. <strong> Σημειώσεις </strong> Αποθηκεύστε σε ξηρό μέρος, σε σφιχτά κλεισμένη συσκευασία.
Το διττανθρακικό νάτριο - διττανθρακικό νάτριο - έχει βρει ευρεία χρήση στην ιατρική, τη μαγειρική, τα καλλυντικά και άλλα. Έχει μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών. Πιστεύω ότι είναι πιο γνωστό ως προσθήκη σε όλα τα είδη ψησίματος. Είναι επίσης συστατικό πολλών καλλυντικών και προϊόντων καθαρισμού. Προστίθεται σε σαμπουάν, κραγιόν, οδοντόκρεμες. Στα καλλυντικά, είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για λιπαρές και ακνεϊκές επιδερμίδες. & Nbsp; <strong> Η χρήση του διττανθρακικού είναι τέλεια όταν πρόκειται για την εξουδετέρωση οσμών και καθαρισμού. Ο παράγοντας μπορεί να αφαιρέσει δύσκολους λεκέδες, να εξαλείψει τις δυσάρεστες οσμές και να βοηθήσει στον καθαρισμό του φούρνου ή του φούρνου μικροκυμάτων. Οι σόδες έχουν ελαφρώς διαβρωτικές ιδιότητες, γεγονός που διευκολύνει την απομάκρυνση της βρωμιάς από διάφορες επιφάνειες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση της κλίμακας από το βραστήρα, τις γλάστρες ή την καφετιέρα. Λειτουργεί πολύ καλά ως σκόνη για τον καθαρισμό επιφανειών στην κουζίνα και το μπάνιο.
Η μίξη φοιτητών είναι μια συνηθισμένη ονομασία για τον συνδυασμό διαφόρων τύπων αποξηραμένων φρούτων. Περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, φουντούκια, φυστίκια, αμύγδαλα και αποξηραμένα φρούτα. Η Vivio έχει ετοιμάσει μια μίξη φοιτητών <strong> με ανανά </strong>, που προσθέτει τη εξωτική της γεύση και άρωμα. Όλα τα συστατικά της μίξης επιλέχθηκαν στις σωστές αναλογίες και παρέχουν μια ισχυρή δόση ενέργειας και θρεπτικών συστατικών. Η κλασική μίξη φοιτητών, όπως και η καινοτομία μας, μια μίξη φοιτητών με ανανά, συνιστάται ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια υψηλής πνευματικής και σωματικής προσπάθειας. & Nbsp; Στη μίξη φοιτητών με ανανά βρίσκουμε διάφορους τύπους ξηρών καρπών, σταφίδες, βατόμουρα, φέτες μπανάνας και γλυκό ανανά. Είναι ένα πολύ θρεπτικό σνακ που μπορείς να το πάρεις μαζί σου παντού. Οι ξηροί καρποί που περιέχονται σε αυτό, όπως τα φουντούκια ή τα αμύγδαλα, μπορούν να είναι μια πολύτιμη πηγή λιπαρών για το σώμα.
Αναζητάτε μια ράφι που να είναι όχι μόνο λειτουργικό, αλλά και αισθητικά να συμπληρώνει τη διακόσμηση του καταστήματός σας; Ένα ράφι από κόντρα πλακέ είναι η τέλεια επιλογή! Φτιαγμένο από φυσικό και οικολογικό υλικό, είναι όχι μόνο ανθεκτικό, αλλά ταιριάζει επίσης τέλεια σε διάφορες διατάξεις. Το ράφι έχει σχεδιαστεί για βέλτιστη παρουσίαση οικολογικών προϊόντων. Διαθέτει φαρδιές ράφια που προσφέρουν χώρο για διάφορους τύπους τροφίμων, μπαχαρικών και άλλων οικολογικών προϊόντων. Ο διαφανής σχεδιασμός του ραφιού προσφέρει στους πελάτες εύκολη πρόσβαση στα προϊόντα και τα παρουσιάζει ταυτόχρονα αισθητικά.
Το ράφι είναι διαθέσιμο σε βαμμένη ή εκτυπωμένη έκδοση. Το βαμμένο κόντρα πλακέ δίνει στο εσωτερικό μια ζεστή και φυσική αίσθηση, ενώ το εκτυπωμένο κόντρα πλακέ μπορεί να είναι ένα ατμοσφαιρικό διακοσμητικό στοιχείο. Επιπλέον, προσφέρουμε τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε ένα ράφι κατά παραγγελία, προσαρμόζοντας το μέγεθος και την εμφάνιση στις ατομικές σας ανάγκες.
Διαστάσεις: 600x400x1900 mm
Υλικό: Βαμμένο, εκτυπωμένο και βαμμένο κόντρα πλακέ
Προορισμός: Καταστήματα, εκθέσεις, χονδρικές πωλήσεις, αποθήκες
Το ξυλιτόλη είναι ένα ολοένα και πιο δημοφιλές γλυκαντικό που δίνει γλυκά χωρίς να αυξάνει την θερμιδική τους περιεκτικότητα. Συνιστάται για διαβητικούς και άτομα που ακολουθούν δίαιτα χαμηλών θερμίδων. Το πλεονέκτημά του είναι ότι αυξάνει πολύ αργά τη γλυκόζη στο αίμα. Ο μεταβολισμός του γίνεται σχεδόν χωρίς ινσουλίνη. Παράγεται από την φλούδα φινλανδικού σημύδας. Το ξυλιτόλη σε 1G μας παρέχει 2,4 kcal, για σύγκριση - 1 g ζάχαρης έχει 4 kcal. Ο γλυκαιμικός δείκτης του ξυλιτόλης είναι μόλις 8, ενώ της ζάχαρης φτάνει έως 70. Βοηθά όχι μόνο στη μείωση των θερμίδων στη διατροφή, αλλά επηρεάζει επίσης θετικά τα δόντια - αναστέλλει την επίδραση των βακτηρίων και ενισχύει το σμάλτο. Παράγεται ολοένα και περισσότερο από καλαμπόκι. Φυσικά, απαντάται επίσης σε ορισμένα φρούτα και μανιτάρια. Δεν είναι πραγματικά ζάχαρη, αν και συχνά αποκαλείται έτσι, αλλά είναι ένα από τα γλυκαντικά που είναι αλκοόλη ζάχαρης. Και διατηρεί.
Μια ράφια με φωτισμένα ράφια, τέλεια για οποιοδήποτε κατάστημα, - Ένα νησί παρουσίασης από λακαρισμένο MDF και πλεξιγκλάς είναι ένας ιδανικός τρόπος για να παρουσιάσετε τα προϊόντα σας με κομψότητα και επαγγελματισμό. Ο συνδυασμός αυτών των υλικών και κλασικών χρωμάτων προσδίδει στο νησί έναν αποκλειστικό χαρακτήρα που σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή των πελατών.
Η ράφια είναι χωρισμένη σε τρία επίπεδα, το καθένα προσφέροντας διαφορετικές δυνατότητες παρουσίασης προϊόντων. Το χαμηλότερο επίπεδο είναι το ιδανικό μέρος για μεγάλες φιάλες και δοχεία, το μεσαίο επίπεδο είναι ένας χώρος για μικρά αντικείμενα και το ανώτερο επίπεδο είναι ένα μέρος για να εκθέσετε προϊόντα όπως νέα προϊόντα ή προσφορές.
Το νησί είναι εξοπλισμένο με ένα συρτάρι που χρησιμεύει ως αποθηκευτικός χώρος. Χάρη σε αυτό, όλα τα προϊόντα είναι πάντα σε κοντινή απόσταση και η προθήκη είναι πάντα έτοιμη να παρουσιαστεί.
Οι ράφια φωτίζονται από φως LED, το οποίο εξασφαλίζει ομοιόμορφο φωτισμό των προϊόντων και τα καθιστά ελκυστικά και σαφώς ορατά στους πελάτες.
Κατασκευή: υλικά υψηλής ποιότητας MDF, πλεξιγκλάς
Εμφάνιση: κομψή, προνομιακή, επαγγελματική, τραβάει την προσοχή
Εξοπλισμός: Βασική αποθήκη, φωτισμός LED, οθόνη LED
Οι σταφίδες είναι γνωστές και χρησιμοποιούνται στη παγκόσμια κουζίνα εδώ και αιώνες. Οι αποξηραμένοι σταφύλοι δεν είναι μόνο νόστιμοι, αλλά και υγιεινοί. Οι σταφίδες σουλτάν από άλλες ποικιλίες σταφίδας διακρίνονται για την εξαιρετικά γλυκιά γεύση τους, η οποία στερείται της άλλης ομάδας, που είναι χαρακτηριστική άλλων ποικιλιών αυτής της ομάδας, της ξινής. Με τη βοήθεια του ηλιακού φωτός, κατά την ωρίμανση των σταφυλιών, η φυσική τους ζάχαρη, η φρουκτόζη, καταβυθίζεται, χάρη στην οποία οι σταφίδες μας χαρίζουν γλυκύτητα και μοναδική γεύση. Οι σταφίδες περιέχουν μεγάλες ποσότητες καλίου και φωσφόρου, που έχουν θετική επίδραση στο καρδιοαγγειακό σύστημα. Είναι πλούσια πηγή πολύτιμων βιταμινών: A, C, E, βιταμίνες του συμπλέγματος B, καθώς και μικρο- και μακροστοιχείων: κάλιο, ψευδάργυρο, ασβέστιο, σίδηρο και μαγνήσιο. Οι σταφίδες περιέχουν πολύτιμες διαιτητικές ίνες, οι οποίες είναι απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Περιέχουν σίδηρο, χαλκό και βιταμίνες απαραίτητες για την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων και τη μεταφορά οξυγόνου στο σώμα.
Η μάκα είναι ένα ριζώδες λαχανικό, των ιδιοτήτων και της δράσης του οποίου οι κάτοικοι του Περού εκμεταλλεύονται εδώ και χιλιάδες χρόνια. Η παραδοσιακή ιατρική του Περού συνιστά τη χρήση της ρίζας μάκα κυρίως για ενίσχυση. Η ρίζα μάκα είναι πηγή πλούσια σε πρωτεΐνη. Περιέχει σχεδόν όλα τα απαραίτητα αμινοξέα, συμπεριλαμβανομένης της αργινίνης. Η ρίζα μάκα αποτελείται κατά περίπου 70% από υδατάνθρακες και 20% από διαιτητικές ίνες. Η σκόνη της ρίζας περιέχει περίπου 4% λίπος, εκ των οποίων το 70% είναι ακόρεστα λιπαρά οξέα. Επιπλέον, η ρίζα μάκα περιέχει ένα σύνολο βιταμινών, όπως A, B1, B2, B6, C και E, καθώς και ανόργανων συστατικών - ασβέστιο, σίδηρο, χαλκό, ψευδάργυρο, μαγγάνιο, κάλιο και νάτριο. Οι κάτοικοι του Περού παρασκευάζουν την αποξηραμένη ρίζα με γάλα ή νερό για να επιτύχουν μια αρωματική πάστα. Επιπλέον, από την αποξηραμένη ρίζα παράγουν αλεύρι, το οποίο χρησιμοποιούν στη συνέχεια για την παρασκευή καθημερινών πιάτων και ψητών. <strong>Συστατικά:</strong> οργανική σκόνη μάκα (Lepidium meyenii Walp.
Το λάδι Figy είναι μια επανάσταση στη φροντίδα κατά των ρυτίδων. Φυσικό αποτέλεσμα ανόρθωσης κλεισμένο σε ένα μικρό μπουκάλι. Το λάδι εξάγεται μέσω μιας διαδικασίας από σύκα. Ένα λίτρο λαδιού προέρχεται από περίπου ένα εκατομμύριο σπόρους που αντιστοιχούν σε σχεδόν 500 κιλά φρούτων. Αυτό που ξεχωρίζει το λάδι από τα σύκα σε σχέση με τα άλλα είναι η μοναδική του σύνθεση: υψηλή περιεκτικότητα (90%) σε λιπαρά οξέα (EFAs), συμπεριλαμβανομένου άνω του 60% σε λινολεϊκό οξύ - 6, καθώς και η πιο ενεργή μορφή βιταμίνης Ε (γαμμα-τοκοφερόλη). Εκτός από τα πολύτιμα οξέα και βιταμίνες (A, E, F, K), περιέχει επίσης μέταλλα (ασβέστιο, κάλιο, φώσφορο, μαγνήσιο, σίδηρο και ψευδάργυρο). Το λάδι έχει: - Λείανση - η παρουσία σιδήρου και ψευδαργύρου έχει θετική επίδραση στον μεταβολισμό του κολλαγόνου. Λάδι που μειώνει ήδη τις ρυτίδες; - Αντιοξειδωτική δράση - η υψηλή περιεκτικότητα σε καροτενοειδή και χλωροφύλλη επιβραδύνει σημαντικά τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος; - Αναγέννηση - ενισχύει και αναδομεί το φράγμα.
Η Vivio σε συνεργασία με την δημοφιλή influencer fitness Anka Dziedzic, έχει αναπτύξει μια εξαιρετική κρέμα κέτο με βάση τα αμύγδαλα. Η κρέμα δεν είναι μόνο νόστιμη, αλλά δεν περιέχει καθόλου επεξεργασμένη ζάχαρη. Τα συστατικά που περιέχονται στην κρέμα είναι της υψηλότερης ποιότητας, και η εισαγωγή τους σε μια βιώσιμη διατροφή και έναν ενεργό τρόπο ζωής συμβάλλει στην ενίσχυση της καθημερινής μας ευημερίας. Η κρέμα είναι κατάλληλη για άτομα που ακολουθούν κετογονική δίαιτα. Στην κετογονική δίαιτα, η επιλογή προϊόντων βασίζεται σε απλές αρχές - όσο πιο υγιεινά είναι τα λίπη, συμπεριλαμβανομένων των ακόρεστων λιπαρών οξέων, τόσο το καλύτερο. Αποφύγετε τα πιάτα που περιέχουν υδατάνθρακες - η ποσότητά τους στη διατροφή πρέπει να παρακολουθείται και να προέρχεται κυρίως από επιτρεπόμενα λαχανικά και φρούτα. Είναι επίσης απαραίτητο να επιλέγονται προϊόντα με χαμηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Η κρέμα με αμύγδαλα έχει μοναδική γεύση αμυγδάλου.
Το λάδι αργκάν προέρχεται από τους καρπούς του αργκάν (Argania spinosa), πιο συγκεκριμένα από τους μικρούς σπόρους τους. Αποτελεί πλούσια πηγή μικροθρεπτικών συστατικών και βιταμινών. Πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα, περίπου 80%, κυρίως σε ωμέγα-6 λινολεϊκά και ωμέγα-9 ελαικά. Χάρη στην περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε, διαθέτει ισχυρές αντιοξειδωτικές και προστατευτικές ιδιότητες, ενισχύει τις επιχειρήσεις και τους τόνους του δέρματος. Η περιεκτικότητα σε ακόρεστα λιπαρά οξέα υποστηρίζει την φυσική αναγέννηση της υδρολιπιδικής στοιβάδας της επιδερμίδας, μειώνει την λιπαρότητά της, έχει αντιφλεγμονώδεις και καταπραϋντικές ιδιότητες. Το ελαιόλαδο υποστηρίζει επίσης την απορρόφηση ενεργών συστατικών - τόσο αυτών που περιέχονται στο ίδιο το λάδι, όσο και αυτών που περιέχονται στη σύνθεση καλλυντικών με προσθήκη ελαίου αργκάν. Το λάδι αργκάν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την περιποίηση του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα ή να προστεθεί σε άλλα καλλυντικά.
Τα ρεβίθια είναι ρεβίθια ή μαλλιά μπιζέλια, προέρχονται από μια ομάδα οσπρίων και έχουν πολλές ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία. Είναι εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης και απαραίτητων αμινοξέων, επομένως μπορεί να αντικαταστήσει το κρέας. Είναι πηγή σύνθετων υδατανθράκων και φυτικών ινών. Τα ρεβίθια παρέχουν στο σώμα διάφορες βιταμίνες και μέταλλα, συμπεριλαμβανομένων σημαντικών ποσοτήτων φωσφόρου, βιταμίνης B9, σιδήρου, ψευδαργύρου, μαγνησίου και καλίου. Περιέχουν επίσης ακόρεστα λιπαρά οξέα. Ο θρόιστης είναι χαμηλός σε θερμίδες και έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, και οι φυτικές ίνες που περιέχει βοηθούν στη μείωση των επιπέδων τριγλυκεριδίων και της "κακής" χοληστερόλης. Είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε πολλά πιάτα, σούπες, χορτοφαγικές πάστες και πίτες, και το τέλειο, εξαιρετικό σνακ. Πολύ ενδιαφέρον, το aquafaba, το νερό μετά το μαγείρεμα των ρεβιθιών (τα κονσερβοποιημένα ρεβίθια έχουν τις ίδιες ιδιότητες) είναι φυσικά γεμάτο πρωτεΐνη και σαπωνίνες, και μπορεί να χτυπηθεί, όπως τα ασπράδια αυγών. Έτσι παρασκευασμένο χρησιμοποιείται για την προετοιμασία πολλών πιάτων, συμπεριλαμβανομένων μους ή vegan χωρίς.
Το Vegan Paprika είναι ένα προϊόν 100% φυτικής προέλευσης, βασισμένο σε λαχανικά και κεχρί. Η προσθήκη φυσικών μπαχαρικών τονίζει την ευαίσθητη γεύση του. Ιδανικό για σάντουιτς, τοστ, φρέσκους ρολούς ή άλλο αγαπημένο ψωμί. Φυσικά μπαχαρικά, σουσάμι και <strong> διατροφικές αξίες ανά 100 γρ </strong> ενεργειακή αξία 760kJ/182kcal, υδατάνθρακες 5.1g, κορεσμένα λιπαρά 0.4g, ζάχαρη 9.1g, με ζάχαρη 1.6g, πρωτεΐνη 3.6g, αλάτι 2.8g, <strong> Η χρήση </strong> του πάπρικας είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε σάντουιτς, τοστ και κάθε είδους ψωμί. Μετά το άνοιγμα, φυλάξτε στο ψυγείο και καταναλώστε εντός 48 ωρών.
Οι γύρες των μελισσών είναι η βασική τροφή των μελισσών που παράγουν μέσα στη κυψέλη. Δημιουργείται από ένα μείγμα γύρης λουλουδιών που συλλέγεται από εργάτριες μέλισσες με σάλιο και μέλι. Έτσι, οι σβώλοι γύρης που σχηματίζονται μεταφέρονται από τις μέλισσες στην κυψέλη, όπου συσκευάζονται σε φέτες, όπου ζυμώνονται παρουσία γαλακτικών βακτηρίων, δημιουργώντας γύρη. Οι μελισσοκόμοι επιλέγουν τη γύρη απευθείας από την κυψέλη - φυσικά, δεν μπορούν να πάρουν πάρα πολύ, καθώς οι μέλισσες την χρειάζονται για τροφή. Στις μελισσοκομικές εκμεταλλεύσεις, αποκτώνται μικρότερες ποσότητες γύρης σε σύγκριση με τη γύρη, γεγονός που την καθιστά πιο ακριβό προϊόν. Η γύρη είναι εξαιρετικά πολύτιμη. Υπερβαίνει επίσης το θεραπευτικό αποτέλεσμα της γύρης λόγω της πλουσιότερης σύνθεσης, της διαδικασίας απορρόφησης και της ευκολότερης συντήρησης. Η γύρη περιέχει πολλές βιταμίνες (C, B1, B2, B3, B6, B12, A, PP, K, E, H, D) ή νάτριο.
Λάδι λιναριού, ψυχρής έκθλιψης, μη επεξεργασμένο. Είναι μια πολύτιμη πηγή πολυακόρεστων λιπαρών οξέων, με ένα ειδικό οξύ άλφα-λινολενικό (ALA), το οποίο αποτελεί περισσότερα από τα μισά της συστατικά. Το οξύ ALA είναι οξύ ωμέγα-3, όπως συμβαίνει και στα λιπαρά ψάρια. Μια διατροφή πλούσια σε Ωμέγα-3 συμβάλλει στη διατήρηση κατάλληλου επιπέδου χοληστερόλης και σωστής λειτουργίας του εγκεφάλου, βελτιώνει τη διάθεση, βοηθά στη διατήρηση της νεότητας και της ζωτικότητας. Το λάδι λιναριού προσδιορίζεται ως υψηλής χρωματικής αξίας. Αυτή η ευγενής ποικιλία ονομάστηκε προς τιμήν του Γερμανού βιοχημικού Δρ. Budwig, ο οποίος ανέπτυξε μια διατροφή βασισμένη στην κατανάλωση των ωμέγα-3 οξέων που περιέχονται στο λάδι λιναριού. Η κύρια υπόθεσή του ήταν να υποστηρίξει την καταπολέμηση του καρκίνου, των καρδιοπαθειών και του διαβήτη, χάρη στην κατάλληλη αναλογία ωμέγα-3 και -6 οξέων. > διατροφικές αξίες σε 100g < /Strong> Ενεργειακή αξία 3441KJ/837kcal - 41%RWS*Λιπαρά 93g - 133%Συμπεριλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών οξέων 7.5g - 37.
Οι προσαρμογόνοι παράγοντες είναι μη τοξικά φυτά, που χαρακτηρίζονται από μια συγκεκριμένη επίδραση στο ανθρώπινο σώμα και πνεύμα. Η συνολική ιδιότητα όλων των προσαρμογόνων είναι να εξαλείφουν τις επιπτώσεις του στρες και να βοηθούν το σώμα να προσαρμοστεί σε δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες.
Η Jeżylava είναι ένα ιατρικό μανιτάρι που ανήκει στην κατηγορία των μακρομανιταριών (<em> basidomycota </em>) της οικογένειας Soplowy (<em> Hericiaceae </em>). Για εκατοντάδες χρόνια, χρησιμοποιείται από την κινεζική ιατρική ως φάρμακο για το ήπαρ, τους νεφρούς, τη σπλήνα, τις παθήσεις του στομάχου, καθώς και για καρδιολογικές διαταραχές. Επιπλέον, η συμπλήρωση με Soplówka έχει θετική επίδραση στην ενίσχυση ολόκληρου του σώματος.
Η Κόμη του Λιονταριού (Lion’s Mane), το Κεφάλι του Χοίρου, το Κεφάλι της Αρκούδας, το Λευκό Πομπόν είναι οικεία ονόματα μιας θάλασσας soplówka. Η κόμη του λιονταριού ή το κεφάλι του προβάτου, σχετίζεται με την εμφάνιση ενός καρποφόρου οργανισμού, του οποίου το μέγεθος κυμαίνεται από 10 έως 30 εκ.
Το αλάτι πέτρας από το ορυχείο αλατιού "Kłodawa" είναι πλούσιο σε μεταλλικά άλατα και χρησιμοποιείται ευρέως τόσο στη μαγειρική όσο και στη φυσική ιατρική. Το Kłodawska είναι ένα απαραίτητο αλάτι πέτρας που εξάγεται εδώ και πολλά χρόνια από το ορυχείο αλατιού Kłodawa. Εξάγεται με τη χρήση παραδοσιακής μεθόδου εξόρυξης. Χάρη σε αυτό, είναι δυνατό να διατηρηθούν όλες οι θρεπτικές του αξίες. Το Kłodawska μετά την εξόρυξη δεν υπόκειται σε λειοτρίβηση, γεγονός που επιτρέπει τη διατήρηση περισσότερων μικροστοιχείων. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει πολλά στοιχεία που είναι απαραίτητα για την υγεία, όπως το Μαγνήσιο, το μαγγάνιο, το σίδηρο, τον ψευδάργυρο, τον χαλκό, το κάλιο και το ασβέστιο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο ως μπαχαρικό, αλλά και στη θεραπεία του πονόλαιμου, της ρινίτιδας, της ιγμορίτιδας ή των δερματικών βλαβών, όπως για παράδειγμα στην ψωρίαση.
Ο φοιτητικός μίγμα είναι μια συνηθισμένη ονομασία για τον συνδυασμό διαφόρων τύπων ξηρών καρπών. Περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, φουντούκια, φυστίκια, αμύγδαλα και αποξηραμένα φρούτα. Η Vivio έχει ετοιμάσει ένα φοιτητικό μίγμα <strong> με ανανά </strong>, το οποίο προσθέτει τη γεύση και το εξωτικό του άρωμα. Όλα τα συστατικά του μίγματος έχουν επιλεγεί σε σωστές αναλογίες και παρέχουν μια ισχυρή δόση ενέργειας και θρεπτικών συστατικών. Το κλασικό φοιτητικό μίγμα, όπως και η καινοτομία μας - ένα φοιτητικό μίγμα με ανανά, συνιστάται ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια έντονων πνευματικών και σωματικών προσπαθειών. Πατατάκια και γλυκό ανανά. Είναι ένα πολύ θρεπτικό σνακ που μπορείτε να πάρετε μαζί σας παντού. Οι ξηροί καρποί που περιέχονται, όπως τα φουντούκια ή τα αμύγδαλα, μπορούν να είναι μια πολύτιμη πηγή λιπαρών για το σώμα. Επιστημονικές έρευνες δείχνουν ότι αυτά τα συστατικά χαρακτηρίζονται από εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα σε ΕΦΑ - απαραίτητα μονοακόρεστα λιπαρά οξέα.
Οι νιφάδες αμυγδάλου, καθώς και τα ίδια τα αμύγδαλα, είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά. Περιέχουν βιταμίνες, μέταλλα, πρωτεΐνη και φυτικές ίνες, προσφέροντας έτσι ευεργετικά αποτελέσματα για την υγεία. Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε υγιή ακόρεστα λιπαρά. Τα ακόρεστα λιπαρά είναι αναπόσπαστο συστατικό μιας υγιεινής διατροφής. Πιστεύεται ότι η τακτική κατανάλωσή τους μπορεί να μειώσει το συνολικό επίπεδο χοληστερόλης. Τα αμύγδαλα είναι πλούσια σε βιταμίνη Ε, έναν γνωστό αντιοξειδωτικό παράγοντα, μια ουσία που σταματά τις διαδικασίες οξείδωσης, καθαρίζοντας έτσι τις φλέβες και προλαμβάνοντας καρδιοπάθειες, ενώ επιβραδύνει τη γήρανση των κυττάρων. Πιστεύεται ότι τα αμύγδαλα συμβάλλουν στη διατήρηση υγιών οστών μέσω της σύνθεσής τους από ασβέστιο, μαγνήσιο, μαγγάνιο, χαλκό, βιταμίνη Κ, πρωτεΐνη και ψευδάργυρο. Επιπλέον, τα αμύγδαλα περιέχουν: βιταμίνες του συμπλέγματος Β, φυτικές ίνες και φώσφορο. & Nbsp; <strong> Σύνθεση: </strong> αμύγδαλα & nbsp; <strong> Διατροφική αξία ανά 100g </strong> Ενεργειακή αξία 2489KJ/602kcal - 30% RWS*λιπαρά 50,6g - 72% Συμπεριλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών οξέων 3,9g - 20% υδατάνθρακες 9.
Το λάδι λεβάντας παράγεται από φρέσκα άνθη λεβάντας με στενό άκρο που ονομάζεται ιατρική λεβάντα. Η λεβάντα προέρχεται από την μεσογειακή περιοχή και καλλιεργείται σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Πολωνίας. Στην φυσική ιατρική, το λάδι λεβάντας χρησιμοποιείται για μασάζ σε μυϊκούς πόνους, καθώς και σε μελανιασμένα σημεία. Για μολύνσεις της μύτης, του λάρυγγα και φλεγμονές. Είναι μια πολύ δημοφιλής προσθήκη στα καλλυντικά - βοηθά στην καταπολέμηση της ακμής, λειαίνει το δέρμα και μειώνει την παραγωγή σμήγματος. Τα κύρια συστατικά του λαδιού - λιναλόλη και οξικό λιναλύλιο - μπορούν να μειώσουν αποτελεσματικά την υπερδραστηριότητα του κεντρικού νευρικού συστήματος, με άλλα λόγια, βοηθούν στον ύπνο. Για αυτό το σκοπό, απλά εφαρμόστε μερικές σταγόνες λαδιού στο μαξιλάρι. Η ευχάριστη αρωματική λεβάντα βελτιώνει επίσης τη συγκέντρωση και βοηθά στη μάθηση. Η λεβάντα, όπως και άλλα αιθέρια έλαια, χρησιμοποιείται ευρέως και είναι μία από τις πολύ σπάνιες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν.
Ο λευκός παπαρούνας είναι λιγότερο γνωστός από τους σπόρους μπλε παπαρούνας, αν και είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε διάφορους τύπους μαγειρικής και όχι μόνο. Χαρακτηρίζεται από μια γλυκιά και λεπτή γεύση. Περιέχει πολύτιμες διατροφικές αξίες. Είναι πλούσια πηγή λιπαρών οξέων, πρωτεϊνών και ινών. Είναι πολύ δημοφιλής στις ανατολικές κουζίνες. & NBSP; Ο λευκός παπαρούνας περιέχει μέταλλα όπως ο χαλκός, το ασβέστιο και ο φώσφορος, καθώς και σίδηρο, μαγνήσιο και ψευδάργυρο. Είναι πλούσιος σε βιταμίνες B, περιέχει βιταμίνη E και αλουμίνιο: οι λευκοί σπόροι παπαρούνας θα είναι εξαιρετικοί ως ποικιλία πιάτων την παραμονή των Χριστουγέννων, όπως η Kutia, οι Makowce ή διάφοροι τύποι ζυμαρικών. Θα διαφοροποιήσει επίσης τέλεια τη γεύση των γλυκών κέικ, γλυκών και σπιτικού ψωμιού. Μετά το degatoire, μπορούμε επίσης να πασπαλίσουμε σαλάτες, σάντουιτς, μούσλι, κουάκερ ή κοκτέιλ.
Ο κινέρος, γνωστός επίσης ως κινόα ή περουβιανό ρύζι, είναι έτσι, που ονομάζεται Ψευδοσπόροι, δηλαδή, ένα φυτό που παράγει σπόρους με άμυλο, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Προέρχεται από τη Νότια Αμερική, όπου εκτιμάται για τη διατροφική του αξία εδώ και αιώνες. Ονομάζεται ο "Άγιος των Ίνκας". Περιέχει επίσης σαπωνίνες, χάρη στις οποίες μπορεί να δείξει αντιαλλεργικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιϊικές και ανοσοδιεγερτικές επιδράσεις. Ο σπόρος έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες λόγω της εξαιρετικά μεγάλης ποσότητας φλαβονοειδών. Η κινόα δεν περιέχει γλουτένη και είναι εύκολα εύπεπτη.%, Συμπεριλαμβανομένων κορεσμένων λιπαρών οξέων 0.7g - 3% υδατάνθρακες 57 - 22% συμπεριλαμβανομένων σακχάρων 0g - 0% πρωτεΐνη 14G - 28% αλάτι 0.01g & lt; 1%*RWS - Τιμή αναφοράς τροφίμων & nbsp; <strong> χρήση </strong> οι κόκκοι πρέπει να πλένονται σε νερό πριν το μαγείρεμα. Μαγειρέψτε για περίπου 15 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.