Οι βραζιλιάνικες καρύδες είναι ξηροί καρποί που προέρχονται από τα τροπικά δάση του Αμαζονίου στη Βραζιλία, τη Βολιβία και το Περού. Έχουν λεία και βουτυρώδη υφή και γεύση ξηρού καρπού. Καταναλώνονται ωμές ή ψητές, είναι πλούσιες σε ενέργεια και πολύ θρεπτικές. Οι βραζιλιάνικες καρύδες είναι μία από τις πιο συμπυκνωμένες διατροφικές πηγές σεληνίου. Μια καρύδα μπορεί να περιέχει έως και το 175% της Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης (ΣΗΠ). Το σελήνιο είναι ένα ιχνοστοιχείο που είναι απαραίτητο για το ανοσοποιητικό σύστημα, τον θυρεοειδή και την κυτταρική ανάπτυξη. Η κατανάλωση βραζιλιάνικων καρυδιών μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη για την υγεία, όπως:
- Ρύθμιση της λειτουργίας του θυρεοειδούς
- Μείωση της φλεγμονής
- Υποστήριξη της καρδιάς, του εγκεφάλου και του ανοσοποιητικού συστήματος.
Επιπλέον, οι βραζιλιάνικες καρύδες είναι πλούσιες σε υγιή λιπαρά, μαγνήσιο, χαλκό, φώσφορο, μαγγάνιο, θειαμίνη και βιταμίνη Ε. Η βραζιλιάνικη καρύδα περιέχει αντιοξειδωτικά όπως το σελήνιο, τη βιταμίνη Ε και φαινόλες. Μόνο μία καρύδα την ημέρα μπορεί να οδηγήσει σε μείωση της φλεγμονής.
Οι χουρμάδες είναι μια πολύ υγιεινή διατροφική επιλογή. Είναι καλή πηγή διαιτητικών ινών, θρεπτικών συστατικών και αντιοξειδωτικών. Περιέχουν βιταμίνες της ομάδας B, A, K και πολλά μέταλλα. Είναι μία από τις καλύτερες πηγές καλίου. Τα θρεπτικά συστατικά στους χουρμάδες σχετίζονται με πολλά οφέλη για την υγεία. Οι πολυφαινόλες, οι ενώσεις που περιέχονται στους χουρμάδες, έχουν αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Προστατεύουν τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες, βοηθώντας στην πρόληψη πολλών ασθενειών και λοιμώξεων. Οι χουρμάδες παρέχουν κάλιο, ηλεκτρολύτη απαραίτητο για το καρδιοαγγειακό σύστημα. Το κάλιο έχει καλά γνωστό αποτέλεσμα στη μείωση της υψηλής αρτηριακής πίεσης. Οι χουρμάδες έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο και παρέχουν ίνες. Οι τρεις αυτοί παράγοντες υποδεικνύουν την κατανάλωση χουρμάδων για την υγεία της καρδιάς. Οι χουρμάδες είναι επίσης πλούσιοι σε μέταλλα όπως το ασβέστιο, ο χαλκός και το μαγνήσιο. Επιπλέον, περιέχουν μαγγάνιο και σίδηρο.
Το matcha, μια σκόνη χρώματος σμαραγδένιου πράσινου, είναι ένα εξαιρετικά αποκλειστικό και υψηλής ποιότητας πράσινο τσάι που προέρχεται αποκλειστικά από φύλλα tencha. Χρησιμοποιείται στην τελετή του τσαγιού - chanoyu. Το αποκαλούν η βασίλισσα των πράσινων τσαγιών. Ποια είναι η διαφορά του από το κανονικό πράσινο τσάι; Είναι πιο γλυκό και φωτεινό από αυτό. Όλα αυτά οφείλονται στο γεγονός ότι οι θάμνοι που προορίζονται για την παραγωγή τσαγιού Matcha προστατεύονται από τον ήλιο με ειδικά στρώματα πριν από τη συγκομιδή τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αυξημένη παραγωγή αμινοξέων που συμβάλλουν σε ένα πιο βαθύ και μοναδικό άρωμα Matcha Tee. Η σκίαση προκαλεί την παραγωγή περισσότερης χλωροφύλλης στα φύλλα, η οποία με την πάροδο του χρόνου μετατρέπεται σε κατεχίνη. Στη συνέχεια, τα φύλλα συγκομίζονται, ξηραίνονται και τρίβονται μέχρι να γίνουν σκόνη.
Η πάστα από φιστίκια, επίσης γνωστή ως βούτυρο φιστικιού, στην εκδοχή "τραγανή", δηλαδή με κομμάτια φιστικιών. Παρασκευάζεται με 100% φιστίκια, επίσης γνωστά ως γη, χωρίς κανένα άλλο περιττό πρόσθετο. Η χρήση φιστικιών, σε σύγκριση με άλλους ξηρούς καρπούς, ξεχωρίζει με την υψηλότερη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη. Έχουν επίσης πολλή βιταμίνη B3, φυτικές ίνες και μέταλλα, ειδικά κάλιο. Είναι πηγή ακόρεστων λιπαρών οξέων. Η ροζ-κόκκινη φλούδα τους περιέχει πολυφαινόλες, τοκοφερόλες και φλαβονοειδή που έχουν την ικανότητα να εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες. & Nbsp; <strong> σύνθεση: </strong> ψημένα φιστίκια & nbsp; <strong> διατροφική αξία ανά 100 γρ </strong> ενεργειακή αξία 2527kJ/609kcal - 30%RWS*λίπος 49g - 70%συμπεριλαμβανομένων κορεσμένων λιπαρών οξέων 9.3g - 46%υδατάνθρακες 16 g - 6%συμπεριλαμβανομένων σακχάρων 4g - 4%πρωτεΐνη 26G - 52%αλάτι 0.018g & lt; 1%*RWS - αναφορά αναφοράς - αναφορά διατροφικής αξίας & nbsp; <strong> εφαρμογή </strong> για άλειμμα σε σάντουιτς, τοστ, ψωμί
Το ρύζι μπασμάτι έχει λεπτούς κόκκους και μια συγκεκριμένη αρωματική γεύση καρυδιού. Κατά το μαγείρεμα, οι κόκκοι του γίνονται μακριά και αφράτα. Το μπασμάτι είναι ένα είδος ρυζιού που θεωρείται το πιο ευγενές στον κόσμο. Είναι η πιο δημοφιλής κουζίνα της Ινδίας. Οι λευκοί του κόκκοι είναι πλούσια πηγή ινών, πρωτεϊνών και υδατανθράκων. Η σύνθεσή τους περιλαμβάνει επίσης πολλά μέταλλα, όπως σίδηρο, σελήνιο, ψευδάργυρο, μαγγάνιο, χαλκό και φώσφορο, καθώς και σημαντικές ποσότητες βιταμινών της ομάδας B. Gwirodans 80.89gw, σάκχαρα 0,33 gbielko 7.51go bbner 1.8gsól & lt; 0,01g & nbsp; <strong> χρήση </strong> μαγειρέψτε το ρύζι σε νερό σε αναλογία 1:2. Ένα βασικό συστατικό για την προετοιμασία ενός πιάτου με την ονομασία ρύζι πιλάφι της ινδικής κουζίνας. Μπορεί να είναι μια προσθήκη στα κυρίως πιάτα και το συστατικό τους. Συνδυάζεται καλά με λαχανικά και κρέας ή ψάρι. Ένα συστατικό των γλυκών επιδορπίων και του ρυζιού.
Οι προσαρμογόνοι είναι μη τοξικά φυτά, που χαρακτηρίζονται από μια συγκεκριμένη επίδραση στο ανθρώπινο σώμα και πνεύμα. Η συνολική ιδιότητα όλων των προσαρμογόνων εξαλείφει τις επιπτώσεις του στρες και την προσαρμογή του σώματος σε δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες. Το Shiitake <em>(Lentinus edodes)</em>, στην Πολωνία γνωστό και ως ιαπωνική σκληρή, έχει εξαιρετικές ιδιότητες υγείας που χρησιμοποιούνται στην ιατρική εδώ και αιώνες στην ανατολή. Σε αυτές τις περιοχές, τα μανιτάρια Shiitake ονομάζονται ακόμη και «ελιξίριο της ζωής», καθώς προσφέρουν στον άνθρωπο υγεία και ακόμη και μακροχρόνια ζωή. Δεν είναι περίεργο - αυτά τα καφέ και σάρκινα μανιτάρια με το κυματιστό καπάκι είναι ένας θησαυρός συστατικών που έχουν θετική επίδραση στη λειτουργία του σώματος. Όλοι έχουν περιεκτικότητα σε κάλιο και καταπραϋντική νιασίνη (βιταμίνη B3), ειδικά τα αποξηραμένα. Υπάρχει επίσης ενίσχυση της βιταμίνης D καθώς και ασβέστιο και φώσφορος.
Η σόδα - το διττανθρακικό νάτριο - έχει βρει ευρεία χρήση στην ιατρική, τη μαγειρική, τα καλλυντικά και πολλά άλλα. Έχει έναν πολύ μεγάλο αριθμό εφαρμογών. Νομίζω ότι είναι κυρίως γνωστή ως προσθήκη σε όλες τις μορφές ψησίματος. Είναι επίσης συστατικό πολλών καλλυντικών και προϊόντων καθαρισμού. Προστίθεται σε σαμπουάν για τα μαλλιά, σε κραγιόν για τα χείλη, σε οδοντόκρεμες. Στα καλλυντικά, είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για λιπαρές επιδερμίδες και ακμή.
<strong> Η χρήση της σόδας είναι τέλεια όσον αφορά τις οσμές και τον καθαρισμό. Ο παράγοντας μπορεί να αφαιρέσει δύσκολους λεκέδες, να εξαλείψει δυσάρεστες οσμές και να βοηθήσει στον καθαρισμό του φούρνου ή του φούρνου μικροκυμάτων. Οι σόδες έχουν ελαφρώς διαβρωτικές ιδιότητες, γεγονός που τις καθιστά σαφώς ικανές να απομακρύνουν τη βρωμιά από διάφορες επιφάνειες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση της κλίμακας από το βραστήρα, τις κατσαρόλες ή την καφετιέρα.
Η πάστα αμυγδάλου, γνωστή και ως βούτυρο αμυγδάλου, παρασκευάζεται από 100% καβουρδισμένα αμύγδαλα, χωρίς κανένα άλλο περιττό πρόσθετο. Τα αμύγδαλα έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε υγιεινά ακόρεστα λιπαρά. Τα ακόρεστα λιπαρά δεν αυξάνουν την απειλή της "κακής" χοληστερόλης στο αίμα. Επιπλέον, η τακτική κατανάλωσή τους μπορεί να μειώσει το συνολικό επίπεδο χοληστερόλης. Τα αμύγδαλα είναι πλούσια σε βιταμίνη Ε, ένα γνωστό αντιοξειδωτικό, μια ουσία που σταματά τις διαδικασίες οξείδωσης, καθαρίζει τις φλέβες και προλαμβάνει τις καρδιοπάθειες, ενώ επιβραδύνει τη γήρανση των κυττάρων. Πιστεύεται ότι τα αμύγδαλα συμβάλλουν στη διατήρηση υγιών οστών μέσω της σύνθεσης ασβεστίου, μαγνησίου, μαγγανίου, χαλκού, βιταμίνης Κ, πρωτεΐνης και ψευδαργύρου. Επιπλέον, τα αμύγδαλα περιέχουν: βιταμίνες B, φυτικές ίνες και φώσφορο. & Nbsp; <strong> σύνθεση: </strong> αμύγδαλα & nbsp; <strong> διατροφικές αξίες ανά 100 γρ </strong> ενεργειακή αξία 2612kJ/630kcal - 31% RWS*λιπαρά 52G - 74% περιλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών οξέων 4.
Οι σταφίδες Sultan από οικολογικές καλλιέργειες είναι ζουμερές και γλυκές. Πολύ γλυκές, περιέχουν μόνο φυσικά σάκχαρα. Οι σταφίδες, δηλαδή οι αποξηραμένοι σταφίδες, έχουν πολλές θεραπευτικές ιδιότητες και διατροφικές αξίες, χάρη στις οποίες είναι ένα από τα πιο υγιεινά σνακ. Οι σταφίδες βελτιώνουν τη λειτουργία του καρδιοαγγειακού συστήματος, μειώνουν τη χοληστερόλη και προλαμβάνουν την οστεοπόρωση. Οι σταφίδες περιέχουν επίσης ιώδιο - ένα μέταλλο που επηρεάζει θετικά τη λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα. Επιπλέον, εκτός από τη βάση των αποξηραμένων φρούτων και των ξηρών καρπών, διακρίνονται για την περιεκτικότητα σε βόριο - ένα στοιχείο που υποστηρίζει τη λειτουργία των γκρίζων κυττάρων και βελτιώνει τις δυνατότητες συγκέντρωσης. Αυτό - όπως οι σταφίδες - περιέχει ρεσβερατρόλη, δηλαδή αντιοξειδωτικά που προστατεύουν τα κύτταρα από βλάβες. Οι σταφίδες Sultan είναι μια εξαιρετική πηγή φυτικών ινών, πλούσιες σε βιταμίνες C και E, καθώς και σε ψευδάργυρο και κάλιο.
Οι καρύδες κατατάσσονται πρώτες μεταξύ όλων των ξηρών καρπών όσον αφορά τον αριθμό των ΕFA, δηλαδή των απαραίτητων λιπαρών οξέων. Φαίνεται ότι 3 καρύδια καλύπτουν ήδη την ημερήσια ανάγκη σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα. Περιέχουν επίσης L-αργινίνη, μια ουσία που επηρεάζει την διαστολή των αιμοφόρων αγγείων. Οι ιταλικές λιχουδιές περιέχουν μεγάλες ποσότητες αντιοξειδωτικών, είναι πλούσια πηγή πολύτιμων πρωτεϊνών, φυτικών ινών και πολλών βιταμινών και μετάλλων. Οι μελέτες δείχνουν ότι η τακτική κατανάλωση καρυδιών μπορεί να είναι χρήσιμη για την πρόληψη της ανάπτυξης καρδιοπαθειών. Τα πολυακόρεστα λιπαρά οξέα και τα φυτικά στερόλες που περιέχονται στα καρύδια έχουν ευεργετική επίδραση στο καρδιοαγγειακό σύστημα: μειώνουν την LDL (κακή χοληστερόλη), έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, μειώνουν την ιξώδη του αίματος και την τάση σχηματισμού θρόιστων. Στην μέση ενέργειας 100 GP 2681KJ/ 692kcal - 34%RWS*λίπος 60.3g - 86% περιλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών οξέων 6.
Η αναδιπλούμενη βάση σνακ από κόντρα πλακέ είναι η τέλεια λύση για όσους εκτιμούν την ποιότητα, τη μοντέρνα αισθητική και την αισθητική. Είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας κόντρα πλακέ, που είναι ανθεκτικό. Η βάση αναδιπλώνεται εύκολα και χωρίς εργαλεία και καταλαμβάνει λίγο χώρο αποθήκευσης.
Η βάση διατίθεται σε διάφορα μεγέθη και χρώματα, επιτρέποντας την προσαρμογή της σε κάθε προϊόν και εσωτερικό χώρο. Διαθέτει τέσσερις ράφια που προσφέρουν αρκετό χώρο για την έκθεση μιας ευρείας γκάμας σνακ.
Πλάτος: 43 εκ
Βάθος: 38 εκ
Ύψος: 180 εκ
Ο βιολογικός σιρόπι αγαύης είναι ένα φυσικό προϊόν από οικολογικές καλλιέργειες. Η αγαύη καλλιεργείται εδώ και εκατοντάδες χρόνια, κυρίως στη Νότια και Κεντρική Αμερική. Έχει σαρκώδη και παχιά φύλλα, τοποθετημένα σε ροζέτα, καλυμμένα με αιχμηρές ακίδες. Η ελαφριά αγαύη πρέπει να είναι μια εναλλακτική λύση για τη λευκή ζάχαρη και το μέλι. Η γεύση της είναι πιο λεπτή από αυτή του μελιού. Το σιρόπι αγαύης είναι σχεδόν 1,5 φορές πιο γλυκό από τη συνηθισμένη ζάχαρη. Η γεύση του ελαφρού σιροπιού αγαύης είναι πιο λεπτή και πιο ουδέτερη από τη γεύση του ελαφρώς καραμελωμένου σιροπιού σκούρας αγαύης. Η αγαύη είναι ένα φυσικό γλυκαντικό φυτικής προέλευσης σε ημι-υγρή μορφή. Οι vegans το χρησιμοποιούν εθελοντικά ως αντικατάσταση του μελιού. Έχει χαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη από το μέλι και έχει ευρεία χρήση στη μαγειρική. 15% RWS* Λίπος: 0g - 0% συμπεριλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών οξέων: 0g - 0% Υδατάνθρακες: 71g - 27%, συμπεριλαμβανομένων των σακχάρων: 69g - 77% Ίνες: 5.8g - 0g - 0% Αλάτι: 0.
Οι προσαρμογόνοι είναι μη τοξικά φυτά, που χαρακτηρίζονται από μια συγκεκριμένη επίδραση στο ανθρώπινο σώμα και μυαλό. Η κυρίαρχη ιδιότητα όλων των προσαρμογόνων είναι να εξαλείφουν τις επιπτώσεις του στρες και να προσαρμόζουν το σώμα σε δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες. Είναι ένα μύκητας που εμφανίζεται στο βόρειο ημισφαίριο στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και την Ασία, γνωστό επίσης στην Πολωνία με το όνομα: Podkorowy Slottore. Αν και οπτικά δεν φαίνεται πολύ ελκυστικός στο πλαίσιο της κατανάλωσης, ο μύκητας chaga κερδίζει δημοτικότητα στον δυτικό κόσμο λόγω των πιθανών οφελών για την υγεία. Η ωοθήκη περιέχει τεράστιες ποσότητες μελανίνης. Μετά την έκθεση του μύκητα στο ηλιακό φως, η εξωτερική πλευρά του μύκητα γίνεται βαθύ μαύρο, ενώ το εσωτερικό παραμένει σε ανοιχτό πορτοκαλί χρώμα. Στην Πολωνία, το Chaga είναι υπό μερική προστασία είδους. Το Chaga χρησιμοποιήθηκε ως παραδοσιακή ιατρική στη Ρωσία και σε άλλες βόρειες ευρωπαϊκές χώρες, κυρίως για την ενίσχυση της ανοσίας και της γενικής υγείας.
Η αλεύρι ρυζιού είναι ένα προϊόν χωρίς γλουτένη, έχει μια λεπτή και ουδέτερη γεύση. Προέρχεται από το αλεσμένο ρύζι. Χρησιμοποιείται καθημερινά στην ασιατική κουζίνα για την παρασκευή ζυμαρικών ρυζιού και χαρτιού ρυζιού, που στη συνέχεια είναι ένα συστατικό των περισσότερων γνωστών ρολών άνοιξης. Δεδομένου ότι το αλεύρι δεν έχει γλουτένη, η ζύμη μετά το ψήσιμο μπορεί να είναι πολύ εύθραυστη, σαν άμμος. Για να αποφευχθεί αυτό, μπορείτε, για παράδειγμα, να συνδυάσετε το αλεύρι ρυζιού με άλλο αλεύρι (π.χ. πατάτας, ταπιόκα, κάστανο), να αυξήσετε τον αριθμό των αυγών ή να προσθέσετε στο μείγμα μια ώριμη μπανάνα, καθώς και περισσότερα λιπαρά. & Nbsp; <strong> Σύνθεση: </strong> αλεύρι ρυζιού & nbsp; <strong> Διατροφική αξία ανά 100 γ </strong> ενεργειακή αξία 1481kJ/349kcal - 18%RWS*λίπος 0.7g - 1% περιλαμβάνει κορεσμένα λιπαρά οξέα 0.15g & LT; 1% υδατάνθρακες 76.9g - 30% περιλαμβάνοντας σάκχαρα 2g - 2% πρωτεΐνη 7.6g - 15% Ίνες 2.3g αλάτι 0.1g - 2% *RWS - Τιμή αναφοράς τροφίμων & NBSP; <strong> Χρήση </strong> Συστατικό γλυκών κέικ, γλυκών, ψωμιού
Οι σπόροι ηλίανθου ήρθαν στην Ευρώπη από τη Βόρεια Αμερική. Είναι πηγή πλούσια σε ακόρεστα λιπαρά οξέα, πολλές βιταμίνες και μέταλλα. Το λάδι ηλίανθου παράγεται από σπόρους ηλίανθου - μια πλούσια πηγή λινολεϊκού οξέος. Χρησιμοποιούνται επίσης ως συστατικό φαρμακευτικών παρασκευών - κρέμες, σαπούνια, θρεπτικά συστατικά - λόγω της πλούσιας θρεπτικής τους αξίας. Είναι πλούσιοι σε βιταμίνες: Ε, της ομάδας Β, C, A και σε ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο, φώσφορο, κάλιο, νάτριο και ψευδάργυρο. Παίζουν σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, προστατεύοντας από τη φλεγμονή. Οι βιταμίνες και τα μέταλλα που περιέχονται σε αυτούς προστατεύουν από καρδιοπάθειες, βελτιώνουν τον μεταβολισμό, ενισχύουν το νευρικό σύστημα, ενδυναμώνουν και σφραγίζουν τα αιμοφόρα αγγεία, συμμετέχουν στην καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών (ιδιαίτερα η βιταμίνη Ε, το σελήνιο, ο χαλκός, το μαγγάνιο και ο ψευδάργυρος), επηρεάζουν θετικά την υγεία. Η νεανική εμφάνιση του δέρματος, ενισχύει τα μαλλιά και τα νύχια.
Η Ασερόλα είναι μια πηγή βιταμίνης C, η οποία αυτή τη στιγμή λείπει. Αυτό οφείλεται κυρίως σε αυτή τη μονότονη και άβολη διατροφή, με πολύ λίγα λαχανικά και φρούτα και επεξεργασμένα τρόφιμα. Αυτό είναι ακόμη πιο επικίνδυνο, καθώς το ανθρώπινο σώμα δεν αποθηκεύει βιταμίνη C και επομένως δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσει τα αποθέματά της. Επομένως, η βιταμίνη C πρέπει να παρέχεται συνεχώς, ειδικά κατά τις περιόδους αυξημένης ζήτησης, δηλαδή το φθινόπωρο, το χειμώνα και την άνοιξη. Η Ασερόλα περιέχει τις υψηλότερες ποσότητες L-ασκορβικού οξέος, δηλαδή της φυσικής βιταμίνης C, από όλα τα φρούτα στη Γη. Κατά μέσο όρο, η Ασερόλα περιέχει περίπου 1500 mg βιταμίνης C (έως 4000 mg) ανά 100 g φρέσκου βάρους, δηλαδή περίπου 30 φορές περισσότερη από το λεμόνι. Η φυσική βιταμίνη C, που προέρχεται από την Ασερόλα, απορροφάται πιο εύκολα και απορροφάται καλύτερα από, για παράδειγμα, αυτή που διατίθεται στα φαρμακεία με τη μορφή δισκίων.
Νόστιμη και υγιεινή πάστα A'la Falafel παρασκευασμένη με βάση ρεβίθια, ψητά λαχανικά όπως καρότα, κρεμμύδια, σέλινο με προσθήκη κάρυ και τζίντζερ, που της δίνουν μια ανατολίτικη νότα. Είναι εξαιρετική ως προσθήκη σε ψωμί, σάντουιτς ή τοστ. Έχει ελαφριά υφή, απλώνεται εύκολα και έχει ευχάριστη γεύση. Περιέχει πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα. & NBSP; <strong> Σύνθεση: </strong> βρασμένα ρεβίθια 44%, λαχανικά (34% - καρότα, σέλινο, κρεμμύδι), νερό, λάδι canola, μηλόξυδο, θαλασσινό αλάτι, σκόρδο, σκόρδο, σκόρδο, σκόρδο, κάρυ (συμπεριλαμβανομένης της μουστάρδας), πιπέρι, αποξηραμένο τζίντζερ., 6gsól 0,7 g & nbsp; <strong> Χρήση </strong> για άλειμμα σε ψωμί, σάντουιτς και τοστ. & nbsp; <strong> Σχόλια </strong> Αποθηκεύστε στο ψυγείο μετά το άνοιγμα και καταναλώστε εντός 48 ωρών.
Το λάδι λεβάντας παράγεται από φρέσκα άνθη λεβάντας, γνωστά ως ιατρική λεβάντα. Η λεβάντα προέρχεται από την μεσογειακή περιοχή και καλλιεργείται σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Πολωνίας. Στην φυσική ιατρική, το λάδι λεβάντας χρησιμοποιείται για μασάζ σε μύες, πόνους στις αρθρώσεις, καθώς και σε μώλωπες. Σε μορφή εισπνοής, χρησιμοποιείται για ρινικές λοιμώξεις, λαρυγγίτιδα και φλεγμονές. Είναι μια πολύ δημοφιλής προσθήκη στα καλλυντικά: βοηθά στην αντιμετώπιση της ακμής, απαλύνει το δέρμα και μειώνει την παραγωγή σμήγματος. Τα κύρια συστατικά του λαδιού - λιναλόλη και οξικό λιναλύλιο - μπορούν να μειώσουν αποτελεσματικά την υπερδραστηριότητα του κεντρικού νευρικού συστήματος, με άλλα λόγια, βοηθούν στην επίτευξη ύπνου. Για αυτόν τον σκοπό, απλώς εφαρμόστε μερικές σταγόνες λαδιού στο μαξιλάρι. Η ευχάριστη μυρωδιά της λεβάντας βελτιώνει επίσης τη συγκέντρωση και βοηθά στη μάθηση.
Οι σταφίδες είναι γνωστές και χρησιμοποιούνται στη παγκόσμια κουζίνα εδώ και αιώνες. Οι αποξηραμένοι σταφύλοι δεν είναι μόνο νόστιμοι, αλλά και υγιεινοί. Οι σταφίδες Σουλτάν είναι διακριτές από άλλες ποικιλίες σταφίδας λόγω της εξαιρετικής γλυκιάς γεύσης τους, η οποία στερείται της ξινής γεύσης που χαρακτηρίζει άλλες ποικιλίες αυτής της ομάδας. Με τη βοήθεια του ηλιακού φωτός, κατά την ωρίμανση των σταφυλιών, η φυσική τους ζάχαρη, η φρουκτόζη, κατακάθεται, χάρη στην οποία οι σταφίδες μας χαρίζουν γλυκύτητα και μοναδική γεύση. Περιέχουν μεγάλες ποσότητες καλίου και φωσφόρου, που έχουν θετική επίδραση στο καρδιοαγγειακό σύστημα. Είναι πλούσια πηγή πολύτιμων βιταμινών: A, C, E, βιταμίνες του συμπλέγματος B, καθώς και μικρο- και μακροστοιχείων: κάλιο, ψευδάργυρο, ασβέστιο, σίδηρο και μαγνήσιο. Οι σταφίδες περιέχουν πολύτιμες διαιτητικές ίνες, οι οποίες είναι απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Περιέχουν σίδηρο, χαλκό και βιταμίνες απαραίτητες για την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων και τη μεταφορά οξυγόνου στο σώμα.
Προέρχονται από δημητριακά που είναι γραμμένα στο έδαφος και, στην πολωνική κουζίνα, είναι γνωστά και χρησιμοποιούνται εδώ και πολλά χρόνια. Για πολύ καιρό, είχαν ξεχαστεί και τώρα επιστρέφουν στη μόδα. Τα δημητριακά καταναλώνονται μετά από βράσιμο ή ωμά. Προστίθενται σε γάλα, γιαούρτι και φρούτα.
Ο βιολογικός σιρόπι αγαύης είναι ένα φυσικό προϊόν από τη βιολογική γεωργία. Η αγαύη καλλιεργείται εδώ και εκατοντάδες χρόνια, κυρίως στη Νότια και Κεντρική Αμερική. Έχει σαρκώδη και παχιά φύλλα, που είναι τοποθετημένα σε ροζέτα και καλύπτονται με αιχμηρές άκρες. Η αγαύη θα έπρεπε να είναι μια εναλλακτική λύση για τη λευκή ζάχαρη και το μέλι. Η γεύση της είναι πιο ευαίσθητη από αυτή του μελιού. Το σιρόπι αγαύης είναι σχεδόν 1,5 φορές πιο γλυκό από τη συνηθισμένη ζάχαρη. Η γεύση του σκούρου σιροπιού αγαύης είναι πιο έντονη, με μια νότα καραμέλας σε σχέση με το λεπτό και ουδέτερο ανοιχτό σιρόπι. Το λαχανικό αγαύης είναι ένας φυσικός γλυκαντικός παράγοντας φυτικής προέλευσης σε ημι-παχύρρευστη μορφή. Οι χορτοφάγοι το χρησιμοποιούν πρόθυμα ως υποκατάστατο του μελιού. Έχει χαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη από το μέλι και ευρεία μαγειρική χρήση. 1253KJ/296 kcal - 15%ΣΗΔ*Λίπος: 0g - 0% συμπεριλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών οξέων: 0g - 0% Υδατάνθρακες: 71g - 27%, συμπεριλαμβανομένων των σακχάρων: 69g - 77% Ίνες: 5,8g πρωτεΐνη: 0g - 0% Αλάτι: 0,05g - 0,05g.
Οι αποξηραμένες δαμάσκηνες περιλαμβάνονται στα αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς. Μπορούν να καταναλωθούν ως σνακ ή ως συστατικό σε πολλά πιάτα. Οι αποξηραμένες δαμάσκηνες είναι μια πολύτιμη πηγή θρεπτικών συστατικών, ιδιαίτερα φυτικών ινών και πολυφαινολών. Αποτελούν πλούσια πηγή βιταμινών, μετάλλων και φυτο-ενώσεων. Βιταμίνη Α, Ε, Κ, C, από την ομάδα Β, παντοθενικό οξύ, κάλιο, φώσφορο, σίδηρο, ασβέστιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, όλα αυτά περιέχονται στις αποξηραμένες δαμάσκηνες. Επιπλέον, τα φρούτα περιέχουν πολυφαινολικά συστατικά που είναι ισχυροί αντιοξειδωτικοί παράγοντες. Οι αποξηραμένες δαμάσκηνες θεωρούνται ένα από τα καλύτερα φυσικά μέτρα για τη δυσκοιλιότητα. Χάρη στις φυτικές ίνες, βελτιώνουν την εντερική περισταλτική. Η σορβιτόλη που περιέχεται στα φρούτα δημιουργεί το περιβάλλον για την ανάπτυξη της απαραίτητης βακτηριακής χλωρίδας. Η κατανάλωση υπερβολικά μεγάλου ποσού δαμάσκηνων ταυτόχρονα μπορεί να προκαλέσει μετεωρισμό και διάρροια. Η δαμάσκηνα είναι αρκετά θερμιδοφόρα, αλλά συνιστώνται για αδυνάτισμα και για όσους προσέχουν τη σιλουέτα τους. Η κατανάλωση αρκετών κομματιών δαμάσκηνων την ημέρα μπορεί να υποστηρίξει ένα άτομο σε δίαιτα αδυνατίσματος, και αυτό
Το λάδι γαρίφαλου έχει μια μοναδική αρωματική γεύση και χαρακτηρίζεται από μια ασυνήθιστη σύνθεση. Πρόκειται για ένα φυσικό αιθέριο έλαιο, του οποίου το κύριο συστατικό είναι η ευγενόλη και η ακτυλοευγενόλη που προέρχεται από αυτή. Η ευγενόλη είναι μια ουσία που ανήκει στην ομάδα των τερπενίων. Αυτή είναι κυρίως υπεύθυνη για τις εξαιρετικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων και έχει ισχυρή απολυμαντική δράση. Επιπλέον, το λάδι γαρίφαλου είναι πηγή μεθυλοσαλικυλικού, που είναι υπεύθυνο για τις αναλγητικές ιδιότητες αυτού του προϊόντος. Το προϊόν είναι ένας εξαιρετικός θησαυρός βιταμινών και μετάλλων. Σε αυτό θα βρούμε, μεταξύ άλλων, βιταμίνη A και βιταμίνη C, καθώς και φώσφορο, κάλιο, ασβέστιο, νάτριο και σίδηρο. Τα γαρίφαλα είναι γνωστά για τις αντισηπτικές και αντιμυκητιασικές τους ιδιότητες. Ως εκ τούτου, χρησιμοποιούνται στη φυτοθεραπεία εδώ και χρόνια, ως βάση για τη θεραπεία δύσκολων λοιμώξεων και δερματικών παθήσεων.
Λάδι λιναριού, ψυχρής έκθλιψης - μη επεξεργασμένο. Είναι μια πολύτιμη πηγή πολυακόρεστων λιπαρών οξέων, με ένα ειδικό οξύ άλφα-λινολενικό (ALA), το οποίο αποτελεί πάνω από το μισό της σύνθεσής του. Το οξύ ALA είναι ένα οξύ ωμέγα-3, το ίδιο που βρίσκεται στα λιπαρά ψάρια. Μια διατροφή πλούσια σε ωμέγα-3 συμβάλλει στη διατήρηση επαρκών επιπέδων χοληστερόλης και καλής εγκεφαλικής λειτουργίας, βελτιώνει τη διάθεση, βοηθά στη διατήρηση της νεότητας και της ζωτικότητας. Το λάδι λιναριού υψηλής ποιότητας έχει καθοριστεί. Αυτή η ευγενής ποικιλία ονομάστηκε προς τιμήν του Γερμανού βιοχημικού δρ. Budwig, ο οποίος ανέπτυξε μια δίαιτα βασισμένη στην κατανάλωση των ωμέγα-3 λιπαρών οξέων που περιέχονται στο λάδι λιναριού. Η κύρια υπόθεσή του ήταν να υποστηρίξει την καταπολέμηση του καρκίνου, των καρδιοπαθειών και του διαβήτη, μέσω της κατάλληλης αναλογίας των ωμέγα-3 και -6 λιπαρών οξέων. & Nbsp; <strong> Σύνθεση: </strong> μη επεξεργασμένο λάδι λιναριού & nbsp; <strong> Διατροφικές αξίες ανά 100 γρ </strong> ενεργειακή αξία
Ο αναδιπλούμενος πάγκος σνακ από κόντρα πλακέ είναι η τέλεια λύση για όσους εκτιμούν την ποιότητα, τη μοντέρνα σχεδίαση και την αισθητική. Αποτελείται από υψηλής ποιότητας κόντρα πλακέ, που είναι ανθεκτικό. Ο πάγκος διπλώνει εύκολα και χωρίς εργαλεία, καταλαμβάνοντας μόνο λίγο χώρο αποθήκευσης.
Το ράφι είναι διαθέσιμο σε διάφορα μεγέθη και χρώματα, ώστε να προσαρμόζεται σε κάθε προϊόν και κάθε διακόσμηση. Διαθέτει τέσσερα ράφια, που προσφέρουν άφθονο χώρο για την παρουσίαση μιας μεγάλης ποικιλίας σνακ.
Πλάτος: 43 εκ
Βάθος: 38 εκ
Ύψος: 180 εκ
Οι κόκκοι κακάου είναι μια ωμή μορφή ξηρών καρπών κακάου, που περιέχει μεγάλη ποσότητα αντιοξειδωτικών. Ο κακαόδεντρος είναι ένα δέντρο της οικογένειας Στερεών, από τη Νότια Αμερική. Αυτή τη στιγμή αναπτύσσεται σε κυκλικές περιοχές της Ασίας και της Αφρικής. Τα λουλούδια και τα φρούτα αναπτύσσονται στον κορμό. Οι κακάο καλούνται ξηροί καρποί και περιέχουν μεγάλη ποσότητα κόκκων, βυθισμένων σε μια ζουμερή σάρκα. Ετοιμάστηκε ένα διεγερτικό ποτό, που χρησιμοποιούνταν από τους κατοίκους της Κεντρικής Αμερικής, από την εποχή του Κολόμβου. Αργότερα, οι μόδες έγιναν επίσης δημοφιλείς στις ευρωπαϊκές χώρες ως κακάο. Το κακάο Ζάρνα γίνεται καφέ ως αποτέλεσμα της διαδικασίας ζύμωσης. Στη συνέχεια επιλέγονται και επεξεργάζονται σε χαμηλές θερμοκρασίες για να διατηρήσουν μεγάλη ποσότητα θρεπτικών συστατικών. Χρησιμοποιούνται για την παραγωγή βουτύρου κακάου, κακάου και σοκολάτας. Μπορείτε επίσης να τα φάτε μόνοι σας ή να τα χρησιμοποιήσετε ως προσθήκη σε ένα γλυκό επιδόρπιο.
Το λάδι jojoba είναι μια ουσία που βελτιώνει την εμφάνιση του δέρματος και των μαλλιών. Βοηθά στη διατήρηση ενός κατάλληλου επιπέδου ενυδάτωσης, καθιστά το δέρμα απαλό και σφιχτό, ενώ τα μαλλιά είναι λαμπερά και δυνατά. Είναι ένα προϊόν που δεν φράσσει τους πόρους, γι' αυτό συνιστάται για όλους τους τύπους δέρματος. Η jojoba της ποτρά περιέχει σκευάσματα με βακτηριοκτόνες και μυκητοκτόνες ιδιότητες, βιταμίνες A και E, λιπαρά οξέα, μυριστικό οξύ και φυτοστερόλες. Ενυδατώνει, ενυδατώνει και λιπαίνει το δέρμα και τα μαλλιά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλους τους τύπους δέρματος. Το Carra Dry παράγει πολύ λίγο σμήγμα. Το λάδι jojoba θα αντικαταστήσει τέλεια αυτές τις ελλείψεις και θα αποτρέψει την ξηρότητα του δέρματος. Θα το θρέψει και θα το ενυδατώσει. Διατηρεί μια φυσική όξινη αντίδραση του δέρματος. Ο λιπαρός τύπος δέρματος απελευθερώνει υπερβολικά το σμήγμα και είναι επιρρεπής σε σπυράκια. Το λάδι jojoba ρυθμίζει (αναστέλλει) την έκκριση του σμήγματος. Αναγεννά τα κύτταρα του δέρματος και ανακουφίζει τη φλεγμονή.
Ο άγαρ, επίσης γνωστός ως ΆΓΑΡ-ΆΓΑΡ, είναι ένας φυσικός πυκνωτής φυτικής προέλευσης. Παράγεται από φύκια - κρασνορόστων. Ο άγαρ δεν έχει μυρωδιά ή γεύση. Περιέχει πολλά πολύτιμα συστατικά όπως: μαγγάνιο, μαγνήσιο, σίδηρο, ασβέστιο, νάτριο και ψευδάργυρο. Είναι μια πιο ισχυρή ουσία πήξης από τη ζελατίνη. Στις ετικέτες θα τον βρούμε κάτω από το σύμβολο e-406. Είναι ένα υλικό που χρησιμοποιείται στη vegan κουζίνα αντί της ζελατίνης. Διαλύεται στους 85-95 βαθμούς Κελσίου, ενώ πήζει στους 32-35 βαθμούς. Έτσι, δεν χρειάζεται να το βάζετε στο ψυγείο. Για να αποκτήσετε τη μέση σκληρότητα του ζελέ, χρησιμοποιείται η αναλογία: 1 επίπεδο κουταλάκι του γλυκού άγαρ ανά 1 φλιτζάνι υγρού. Διαλύστε τον άγαρ σε μικρή ποσότητα κρύου νερού και προσθέστε τον σε βραστό νερό, βράστε για λίγα λεπτά. Ο άγαρ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να φτιάξετε μαρμελάδα. Για 1,5 κιλό φρούτων και 500 γρ. ζάχαρης, προσθέστε 1-1,5 κουταλάκι του γλυκού άγαρ. Αν η σύσταση είναι πολύ πυκνή, μπορείτε επίσης να προσθέσετε νερό. & Nbsp; <strong> Σημειώσεις </strong> Αποθηκεύστε σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Σπιρουλίνα 250mg 1000 δισκία + χλωρέλλα 250mg 1000 δισκία - Σετ - Η σπιρουλίνα είναι μια μικροάλγη μπλε-πράσινου χρώματος, η οποία περιέχει μεγάλες ποσότητες πρωτεϊνών. Περιέχει περισσότερη χλωροφύλλη από άλλες φυτικές πηγές. Διαθέτει επίσης 8 εξωγενή αμινοξέα και 10 από τα πιο σημαντικά βήτα-καροτένια και νουκλεϊκά οξέα (DNA και RNA) από όλα τα ζωικά και φυτικά τρόφιμα. Επιπλέον, περιέχει λινολεϊκό οξύ, αραχιδονικό οξύ και βιταμίνες της ομάδας B. Περιέχει επίσης χλωροφύλλη.