Boulangerie - Pâtisserie Delhaye: Δεν φτιάχνουμε ψωμί «γρήγορα». Από τέσσερις γενιές, που εκτείνονται σε περισσότερα από 140 χρόνια, επιλέγουμε τις καλύτερες αλεύρες που χρησιμοποιούμε σύμφωνα με διαδικασίες που βασίζονται στην τεχνογνωσία, τον σεβασμό στη φύση των πραγμάτων και την αυστηρότητα. Αυτό γίνεται ώστε οι πελάτες μας να διατηρούν τη γεύση του «καλού ψωμιού» και να το εκτιμούν όπως του αξίζει. Τα προϊόντα μας: Το ψωμί του αγρότη, το ψωμί της αββέ, το ψωμί με προζύμι, το ολικής άλεσης ψωμί, το ψωμί ολικής άλεσης, το ψωμί από πίτουρο ...
... προζύμι. Τα αρτοσκευάσματα με φυσικό προζύμι είναι ιδιαίτερα μακράς διάρκειας και έχουν μια τυπικά πικάντικη γεύση. Σε πολλές αρτοποιίες, για λόγους κόστους, συχνά χρησιμοποιούνται τεχνητά προζύμια με χρόνο ζύμωσης λίγων ωρών. Γενικά, μια τόσο σύντομη ζύμωση δεν είναι επιθυμητή, καθώς οι χαρακτηριστικές γεύσεις και αρώματα αναπτύσσονται μόνο μετά από μακρά ζύμωση. Το φυσικό προζύμι της Grimminger...
... κρεοπωλείο: λιανική πώληση ή πακέτα κρέατος από βοδινό, χοιρινό και πουλερικά (κοτόπουλα και πάπιες). Ο φούρνος προσφέρει βιολογικό ψωμί (μαγιά ή προζύμι ψημένο σε ξύλο), καθώς και γλυκά, κρέμες και κις με βάση τα προϊόντα της φάρμας.
Η Easymac Srl παράγει μηχανές για τον κόσμο των τροφίμων.
Γραμμές λαμινάρισματος: πλήρεις γραμμές για ψωμί, πίτσα και λαμινάρισμα ζύμης με διάφορες διαμορφώσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας. Κατάλληλες για ζύμη σφολιάτας, ζύμη με προζύμι και ζύμη ντάνις.
Γραμμές παραγωγής: τα τραπέζια εργασίας μας καλύπτουν τις ανάγκες των τεχνιτών και της βιομηχανίας. Είναι δυνατή η σύνθεση της διαμόρφωσης που...
Εταιρεία κατασκευής συστατικών για τη βελτίωση της διαδικασίας παρασκευής ψωμιού και ζαχαροπλαστικής στον τομέα της ζαχαροπλαστικής και του αρτοποιείου. Βιομηχανική παραγωγή ψωμιού και παραδοσιακή αρτοποιία, ανάπτυξη και κατασκευή προσαρμοσμένων συστατικών. Ειδικότητα σε βελτιωτικά για ψωμί, προζύμι και μείγματα ή παρασκευάσματα για την παρασκευή διαφόρων τύπων ψωμιού.
Το αρτοποιείο με πολύτιμα προϊόντα για τη διατροφή σας! Για πάνω από 100 χρόνια, το αρτοποιείο Ebner ψήνει με προζύμι: ψωμιά από πέτρινο φούρνο, μικρές αρτοσκευές, εκλεκτά αρτοσκευάσματα.
Αρτοποιείο-ζαχαροπλαστείο τέχνης από την Καρθαγένη. Δημιουργούμε ψωμιά φτιαγμένα με προζύμι, μακρές ζυμώσεις και αργό ζύμωμα. Χρησιμοποιούμε ποιοτικά αλεύρια, χωρίς βελτιωτικά αρτοποιίας και δημητριακά χωρίς φυτοφάρμακα. Φτιάχνουμε δημιουργικά γλυκά και, αν θέλεις, επίσης χωρίς ζάχαρη ή για vegans.
... μπύρα… για να αποδώσει τα εύσημα σε όλους τους συντελεστές της μακράς αλυσίδας επεξεργασίας. Dulcis in fundo... η πίτσα: σε πλάκα, αυθεντική, φτιαγμένη με προζύμι. Τέλεια. Είμαστε υπερόπτες; Ελάτε να μας δοκιμάσετε και θα κρίνετε μόνοι σας!
... καθώς και την τραγανότητα των σπόρων δημητριακών), Poolish (με τις λεπτές αρωματικές νότες δημητριακών και γλυκιάς αμυγδάλου) και Προζύμι (με πιο έντονες νότες: μια ελαφριά οξύτητα, νότες σίκαλης και προζυμιού).
... οι μπαλίτσες ζύμης που υπάρχουν στην αγορά είναι μπαλίτσες ζύμης αρτοποιίας, που έχουν το βάρος και το σχήμα για να φτιάξουν πίτσα. Δεδομένου ότι δεν έχουν σχεδιαστεί για πίτσα, οι επαγγελματίες τις απορρίπτουν. Η Thinkingfoods έχει δημιουργήσει την "Μοναδική Μπαλίτσα Ζύμης Πίτσας Επαγγελματικής Χρήσης" 100% Φυσική με Προζύμι, Αλεύρι Manitoba και Παρθένο Ελαιόλαδο. Το αποτέλεσμα: - Αυθεντική και Χειροποίητη Γεύση - Προσαρμοσμένο και Κατά Παραγγελία Προϊόν - Κερδοφόρο, Σταθερό και Επαγγελματικό.
... μειώνοντας την περιεκτικότητα σε ζάχαρη.
Φούρνος ζαχαροπλαστείο Pietro Quercia
Ο φούρνος ζαχαροπλαστείο Pietro Quercia, που βρίσκεται στο Montecosaro, προήλθε από την ιδέα να παραχθεί ένα ψωμί που να προσφέρει γεύση και εύπεπτο αποτέλεσμα, χάρη στη μακρά ζύμωση με προζύμι, το οποίο ανανεώνουμε καθημερινά. Οι αρχαίοι σπόροι από την περιοχή των Μάρκε είναι αποτέλεσμα οικολογικής καλλιέργειας που...
Παραδίδουμε καθημερινά εντός λίγων ωρών σε όλη την Ιταλία ψωμί σπιτικό τύπου ανοιχτού ή σκούρου χρώματος, ψημένο σε ξυλόφουρνο, σε μορφή καρβελιών ή φρατζολών. Αυτό το ψωμί, που παράγεται στα Ρωμαϊκά Κάστρα, χαρακτηρίζεται από τη χρήση φυσικής μαγιάς, αλεύρου σίτου ημιολικής και ψησίματος σε ξυλόφουρνο. Η ζύμωση επιτυγχάνεται με προζύμι και λίγο μαγιά μπύρας. Ζυμώνουμε τα υλικά για περίπου 40...
... του καθώς και την τραγανότητα των σπόρων δημητριακών), Poolish (με τις λεπτές αρωματικές νότες δημητριακών και γλυκού αμυγδάλου) και Προζύμι (με πιο έντονες νότες: μια ελαφριά οξύτητα, νότες σίκαλης και προζυμιού).
Πιτσαρία στη Γρανάδα με αυθεντική ρωμαϊκή πίτσα από προζύμι. Λεπτή και τραγανή ζύμη με φρέσκα και ποιοτικά υλικά. Παραγγείλτε τώρα την πίτσα σας για παράδοση στη Γρανάδα ή στο κατάστημά μας.
Η Locanda del Gianpy είναι ένα εστιατόριο πίτσας στην καρδιά του Σαν Ντονάτο Μιλανέζε. Στο κατάστημα μπορείτε να απολαύσετε πίτσες αποκλειστικά χωρίς προζύμι, πιάτα που σχετίζονται με τη μεσογειακή κουζίνα, με μεγάλη ποικιλία κρέατος, ψαριού και σπεσιαλιτέ από τη Σαρδηνία. Ευρεία επιλογή πιάτων για κάθε γούστο, σερβιρισμένα από ένα εξειδικευμένο προσωπικό και συνοδευόμενα από μια προσεκτική...
Ο Σαλβατόρε Μουνιάνο προτείνει την παραδοσιακή του ναπολιτάνικη πίτσα, ελαφριά και εύπεπτη, παρασκευασμένη με προζύμι από το Γκραντζάνο με αργή ζύμωση, ψημένη στον καινοτόμο φούρνο Moretti Neapolis με επαναστατική πλάκα που έχει μηδενικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο. Καλώς ήρθατε στην κουζίνα του Σαλβατόρε Μουνιάνο: όπου η πίτσα και το πάθος γίνονται τα συστατικά για να ζήσετε μια στιγμή καθαρού ευχαριστήματος. Βρισκόμαστε στη Λεωφόρο Κασσισόδωρου 12 στο Μιλάνο. Τηλ: 02 97807685.
Η εταιρεία Petit International είναι διανομέας υψηλής ποιότητας κατεψυγμένων αρτοσκευασμάτων, κυρίως κρουασάν, γεμιστών γλυκών ψωμιών, μπαγκέτες με προζύμι κ.λπ. Για την παραγωγή χρησιμοποιείται μόνο βούτυρο. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε όλη την Πολωνία.