... γεύσης του, ενώ άλλες επεξεργάζονται το φιστίκι για τη μεγάλη βιομηχανία τροφίμων της Ισπανίας.
Οι ελιές που παραλαμβάνουμε είναι της καλύτερης ποιότητας, καθώς οι έδαφος της Καστίλης - Λα Μάντσα, οι ποικιλίες που έχουμε στην περιοχή και η φροντίδα που δίνουν οι αγρότες στην ανάπτυξη του καρπού καθιστούν τα έλαια που παράγονται ένα προϊόν εξαιρετικής ποιότητας από μόνο του, χωρίς διορθώσεις στην...
... παραγωγή ενός ελαιολάδου με έντονη γεύση, ισχυρή φρουτώδη γεύση και σταθερότητα με την πάροδο του χρόνου. Τα αγρονομικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά του ενισχύονται και συνδυάζονται με τις άλλες ποικιλίες "Leccino", "Frantoio" και "Dolce Agogia". Αυτές οι οργανοληπτικές χαρακτηριστικές αναδεικνύονται ακόμη περισσότερο από τον τύπο της καλλιεργούμενης γης, τις μεθόδους καλλιέργειας, την προσοχή που...
... και επιδιώκουμε τους εξής στόχους: - να παράγουμε προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας; - να διαδώσουμε σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους τη γνώση των ιδιοτήτων και των ποιοτήτων που προσφέρει αυτό το τρόφιμο. Οι ποικιλίες μας από Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο περιλαμβάνουν 1 Μίγμα και 4 μονοποικιλιακές τύπους.
...Η ποιότητα του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου μας ξεκινά από τη φροντίδα του δέντρου, χωρίς καμία χρήση χημικών προϊόντων για το φυτό ή ζιζανιοκτόνων για τη γη, και συνεχίζεται με τη συγκομιδή και την άλεση της ελιάς στο ελαιοτριβείο. Έχουμε επιλέξει να καλλιεργούμε μόνο ιστορικές ποικιλίες της Σικελίας. Το "μείγμα" μας προέρχεται από τις τρεις τυπικές "καλλιέργειες" της Τραπάνι, τη βιανκολίλα...
Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση με μεγάλη εμπειρία, που παράγει και πωλεί ελαιόλαδα εδώ και τέσσερις γενιές. Συνεχίζουμε την παράδοση και το πάθος για τη δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας, καθώς συνεχίζουμε να τελειοποιούμε την τέχνη της παραγωγής ελαιολάδου εξαιρετικής ποιότητας. Εμπνευσμένοι από τις αρχαίες παραδόσεις, χρησιμοποιούμε τη βαθιά γνώση μας στις ποικιλίεςελιάς και την...
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στους τομείς της πράσινης και μαύρης ελιάς. Διαθέτει πολλές ποικιλίεςελιάς και πολλές επιλογές συσκευασίας. Επίσης, επεξεργάζεται πολλές τοπικές και περιφερειακές ελιές. Με την ευρεία γκάμα προϊόντων της, μπορεί να καλύψει τις ανάγκες χονδρεμπόρων και λιανοπωλητών.
Η εταιρεία που έχει εγκατασταθεί σε έκταση 20.000 m² διαθέτει τη δυνατότητα παραγωγής κονσερβών σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων για τη βιομηχανία τροφίμων. Η ΙΔΕΑΛ Γεωργία παράγει με προσοχή τις πιο νόστιμες ποικιλίες ελιών για εσάς στις εγκαταστάσεις της στην περιοχή Ακχισάρ, η οποία είναι η πιο παραγωγική περιοχή ελιάς στην Τουρκία. Η ετήσια παραγωγική ικανότητα ελιών είναι 5000 τόνοι. Το πιάτο...
Οι πιο αντιπροσωπευτικές ποικιλίες, καταλήγοντας στην κύρια ποικιλία ελιάς που χειριζόμαστε σε αυτήν την συνεταιριστική: Cornicabra, Hojiblanca, Lechín de Sevilla, Empeltre, Arbequina, Picudo, Morrut, Sevillenca, Blanqueta.
... ποιότητας της μάρκας Oro Madrid χαρακτηρίζεται από την έντονη αρωματικότητα του, με φρουτώδη γεύση ελιάς και άλλων φρούτων όπως το μήλο. Έχει μια ελαφριά πικρή γεύση. Συσκευάζουμε το ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας Oro Madrid σε διάφορες μορφές PET (1 λίτρο, 2 λίτρα και 5 λίτρα) και επίσης σε γυάλινη συσκευασία 500ml.
... και ποικιλίες πράσινης ελιάς, δημιουργώντας το brand Doğa İncisi. Κατά την περίοδο της συγκομιδής, συλλέγουμε τις ελιές μας καθημερινά από τους δικούς μας ελαιώνες με τη βοήθεια ανθρώπινου δυναμικού και μηχανημάτων. Διαχωρίζουμε τις ελιές με το χέρι ανάλογα με το μέγεθός τους, κρατώντας τις μεγάλες για επιτραπέζιες ελιές και τις μικρές για ελαιόλαδο. Γνωρίζουμε καλά την αξία της παραγωγής στην κατάλληλη στιγμή.
... κατηγορίες προϊόντων της μάρκας μας περιλαμβάνουν Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο (EVOO), Βιολογικό EVOO, Premium EVOO και EVOO Εκατονταετίας (Δέντρα Εκατονταετίας). Οι κύριες περιοχές παραγωγής μας είναι οι περιοχές Dão και Trás-os-Montes. Οι κύριες ποικιλίεςελιάς αυτών των περιοχών είναι οι Cobrançosa και Verdeal. Τα προϊόντα μας εμφιαλώνονται και κονσερβοποιούνται σε διάφορα μεγέθη σύμφωνα με τις...
... η ελιά.» Η ανθρωπότητα καλλιεργεί περισσότερες από 2.500 ποικιλίες ελιών παγκοσμίως εδώ και περισσότερα από 4.000 χρόνια. Μόνο το 10% του παραγόμενου λαδιού είναι λάδι ελιάς εξαιρετικής ποιότητας. Η BSNS Tarım έχει συνειδητοποιήσει ότι η βιολογική καλλιέργεια ελιάς είναι ένα δάνειο προς τη φύση και ενεργεί ανάλογα παράγοντας ελαιόλαδο με τις υψηλότερες προδιαγραφές. Επεξεργαζόμενη τις...
Η μοναδική γεύση, το μεθυστικό άρωμα και το λαμπερό και ζωντανό χρώμα αυτού του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου προέρχονται από τον συνδυασμό τριών από τις πιο εκλεκτές ποικιλίεςελιάς: Leccino, Frantoiana, Carolea.Παρασκευάζεται με ψυχρή έκθλιψη και χαρακτηρίζεται από σχεδόν μηδενική οξύτητα, είναι το ιδανικό λάδι για να προσφέρει σε κάθε πιάτο μια επιπλέον πινελιά εκλεπτυσμένης γεύσης. Αυτό το...
... φροντίδα των τυπικών προϊόντων της περιοχής, διασφαλίζοντας την αυθεντικότητα και τις τοπικές ποικιλίες. Από πάντα, στο Σαλέντο, η καλλιέργεια της αμπέλου, της ελιάς και των άλλων φρούτων της μεσογειακής βλάστησης αποτελεί μεγάλη πηγή πλούτου για ό,τι διδάσκει η σύνδεση με αυτή την περιοχή: το πάθος για τον αγροτικό κόσμο, η έκπληξη για τα όμορφα και νόστιμα πράγματα και η κουλτούρα της φιλοξενίας...
Η πατρίδα του ελαιολάδου almasol είναι το φυσικό πάρκο της λεγόμενης Sierra Subbética, μια ορεινή περιοχή στη νοτιοανατολική επαρχία της Κόρδοβα. Από γενιά σε γενιά, καλλιεργούνται εκεί, υπό ιδανικές κλιματικές και εδαφικές συνθήκες, τρεις ιδιαίτερες ποικιλίεςελιάς: Picudo, Picual, Hojiblanca. Η προσεκτικά συνδυασμένη σύνθεση αυτών των ελιών είναι εγγύηση για τη μοναδικά φρέσκια, λεπτή και...
... ελαιόλαδα χωρίζονται σε δύο κατηγορίες ανάλογα με την οξύτητα και τις αισθητηριακές τους ιδιότητες. Α-ΦΥΣΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ: Η ελεύθερη οξύτητα σε ολεϊκό οξύ είναι μέγιστο ποσοστό 0,8%. α-Στα φυσικά παρθένα ελαιόλαδα πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει η χαρακτηριστική φρουτώδης ιδιότητα της ελιάς, πικράδα και καυστικότητα. Σε ορισμένες ποικιλίες ελιών και σε πρώιμη συγκομιδή, η πικράδα και η καυστικότητα μπορεί να είναι μεγαλύτερες. Ωστόσο, αισθητηριακά δεν πρέπει να έχει καμία ατέλεια, κακή οσμή ή γεύση. Τα φυσικά ελαιόλαδα είναι όπως ο φρέσκος χυμός φρούτων. Είναι πλούσια σε βιταμίνες και μέταλλα.
...Η Oro Bailen είναι ένας παραγωγός ελαιολάδου από την Ισπανία με μια μακρά λίστα βραβείων για την ποιότητα που προσφέρουμε. Το πιο σημαντικό βραβείο που λάβαμε φέτος είναι αυτό για το καλύτερο ελαιόλαδο στον κόσμο, που απονεμήθηκε από τον prestigieux οργανισμό Evooleum. (https://www.evooleum.com/en/mejor-de-cada-categoria/). Παράγουμε λάδι από τις ποικιλίεςελιάς Picual, Arbequina, Hojiblanca και...
Η Venere είναι μια εταιρεία που παράγει προϊόντα ελιάς, ελαιόλαδου, τουρσιών και δενδρολίβανου υψηλής ποιότητας, με 100% προσανατολισμό στην εξαγωγή από το 2015.
Η εταιρεία μας εξάγει ενεργά στη Ρωσία, το Καζακστάν και τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Παράγουμε και εξάγουμε φυσικό παρθένο ελαιόλαδο, παρθένο ελαιόλαδο, ποικιλίες πράσινης και μαύρης ελιάς, καθώς και τουρσίες Cherry, piri-piri, chili και jalapeno υψηλής ποιότητας.
Εμπορία ελαιολάδων εξαιρετικής ποιότητας κατά ποικιλία ελιάς. Διατίθεται σε συσκευασίες των 10 φιαλών των 20 ml. η καθεμία. Διαθέτουμε 14 διαφορετικές ποικιλίες και 3 γευστικές δοκιμές. Ειδικό προϊόν για εστιατόρια και καταστήματα προϊόντων αφιερωμένα στον τουρισμό. Εμπορία του Πακέτου Evooleum που περιλαμβάνει τα δέκα καλύτερα ελαιόλαδα του κόσμου. Το Evooleum είναι ένας οδηγός ελαιολάδου που...
... την εμπειρία και την αφοσίωσή μας. Η επιτραπέζια ελιά είναι ο καρπός καθορισμένων ποικιλιών του καλλιεργούμενου ελαιόδεντρου (Olea Europea Sativa) που είναι υγιές, συλλεγμένο σε κατάλληλη κατάσταση ωρίμανσης και με ποιότητα τέτοια ώστε, υποβάλλοντας το σε μια συγκεκριμένη διαδικασία επεξεργασίας, να παρέχει ένα προϊόν έτοιμο προς κατανάλωση και με καλή συντήρηση. Επεξεργαζόμαστε τις τρεις πιο σημαντικές ποικιλίες επιτραπέζιας ελιάς για εξαγωγή: Γκόρνταλ, Μαντζανίγια και Χοχμπλάνκα, αλλά και άλλες εξίσου εκτιμημένες ποικιλίες.
...' όλη τη διάρκεια της παραγωγής των προϊόντων ελιάς μας. Έχουμε επιλέξει την υψηλότερη ποιότητα αντί της ποσότητας. Γι' αυτό προσφέρουμε μόνο μονοποικιλιακό ελαιόλαδο, χωρίς μείξεις με άλλες ποικιλίες ελιών ή λάδια. Τηρούμε αυστηρά τη παραδοσιακή διαδικασία παραγωγής μας σε συνδυασμό με την πιο σύγχρονη τεχνολογία.
... οποίες είναι αρχαίες και τόσο μεγάλες όσο οι βελανιδιές, ενώ οι υπόλοιπες αποτελούνται από ποικιλίες Φραντοϊάνα, Λετσινά και Πεντολίνο. Η Donna Giovanna έχει μια μακρά ιστορία παραγωγής ελαιολάδου που μεταφέρεται από γενιά σε γενιά, και αυτή τη στιγμή, αυτό που κάποτε ήταν απλώς μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση, επεκτείνει την παραγωγή της ακόμη περισσότερο, προωθώντας τη γνήσια ιταλική γεύση σε όλο τον κόσμο.
Για την παραγωγή των ελαιολάδων που προστατεύονται από την Ονομασία Προέλευσης Μπαένα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά οι εξής ποικιλίεςελιάς: Πικούντα (γνωστή επίσης ως Καρασκανιά της Κόρδοβα), Λεχίν, Χορούο ή Χαρτούο, Παχαρέρο, Χοχιμπλάνκο και Πικουάλ (γνωστή επίσης ως Μαρτένια ή Λοπερένια). Το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, OLIVARO επιλογή ΜΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΜΠΑΕΝΑ, είναι συνώνυμο της...
... πουρές, σάλτσες, πατέ και σάλτσες. Τα ζυμαρικά μας είναι επίσης εμπλουτισμένα με λεμόνι, πορτοκάλι, μελάνι σουπιάς, ντομάτα, κουρκουμά, σπανάκι, τηρώντας την παράδοση στις πιο ζητούμενες μορφές. Οι μορφές περιλαμβάνουν τριέ, σάγκε, ορεκίττε, μακαρόνια, φύλλα ελιάς, τα σαλέντινα και ανελίνι. Για το κρασί έχουμε αναγνώριση DOC και IGP, εκτός από το ότι ανήκουμε στις κατηγορίες των ευγενών κρασιών για ορισμένες κατηγορίες.
Η APE Global είναι μια πολύ έμπειρη οικογενειακή επιχείρηση που παράγει και πωλεί ελαιόλαδα εδώ και τέσσερις γενιές. Συνεχίζουμε την παράδοση και το πάθος για την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας καθώς συνεχίζουμε να τελειοποιούμε την τέχνη της δημιουργίας εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου. Εμπνευσμένοι από τις αρχαίες παραδόσεις, αξιοποιούμε τη βαθιά γνώση μας για τις ποικιλίεςελιάς και την...
... γονείς σε παιδιά για να επιτευχθεί ο καλύτερος χυμός ελιάς από τις αιωνόβιες ελιές της περιοχής του Μπελτσίτε. Εργαζόμαστε με δύο ποικιλίεςελιάς, την Arbequina και την Empeltre, που είναι αυτόχθονες ποικιλίες του Μπάχο Αραγόν. Η ποιότητα των ελαιολάδων μας έχει αναγνωριστεί τόσο από την Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης όσο και από εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς ποιότητας: Βραβείο αριστείας του...
Είμαστε ένα φυτώριο καλλωπιστικών φυτών, αφιερωμένο στην αποκατάσταση ελαιόδεντρων και στην πώληση καλλωπιστικών και φρουτοφόρων φυτών, με συμπληρωματικά κάκτους. Διαθέτουμε διάφορες ποικιλίες ευρωπαϊκής ελιάς σε σχήμα σφαίρας, πιάτου, άγριας και ποδιών. Μέσα στην ποικιλία των καλλωπιστικών φυτών περιλαμβάνονται οι Morus alba, Ceratonia siliqua, Albizia, Arbutus unedo, Cercis siliquastrum, Ficus...
... ποικιλίεςελιάς απευθείας από τη φύση, ελέγχοντας την παραγωγή από τους αγρότες της χώρας μας με τη βοήθεια των διατροφικών μας μηχανικών. Παρά το γεγονός ότι είμαστε μια μεσαίου μεγέθους επιχείρηση, από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής μας, η σημασία που δίνουμε στην ποιότητα και η επιμονή μας να ξεπερνάμε τις προκλήσεις μας έχουν κάνει την εταιρεία μας γνωστή στον τομέα των φυσικών οργανικών...
Το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο του Ελαιουργείου Ciccarello παράγεται από υγιείς ελιές που συλλέγονται με το χέρι απευθείας από τα δέντρα, από τις εξής ποικιλίες: Biancolilla, Nocellara del Belice και Cerasuola. Μπορεί επίσης να συμμετέχει σε ποσοστό που δεν υπερβαίνει το 5% μια άλλη ποικιλία που υπάρχει στην περιοχή: Giarraffa. Η περιοχή παραγωγής εκτείνεται στην ορεινή περιοχή του Άλτο Αγριτζέντο, η οποία χαρακτηρίζεται από μια βαθιά ριζωμένη παράδοση στην καλλιέργεια της ελιάς και από μια αρχαία πρακτική στην παραγωγή Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιόλαδου.
Η εταιρεία μας ασχολείται με την ελιά και το ελαιόλαδο. Προσφέρουμε φυσικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, φυσικό πρώτο ελαιόλαδο, ραφιναρισμένο ελαιόλαδο και ποικιλίεςελιάς στους πελάτες μας. Έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε ελαιόλαδο τόσο σε χύμα όσο και σε συσκευασμένη μορφή. Τα προϊόντα μας προέρχονται από τις ελιές των περιοχών της Σμύρνης, της Μανίσα και της Αϊβαλί. Η οξύτητά μας κυμαίνεται από 0,5% έως 1%. Σκοπεύουμε να συνδεθούμε με αξιόπιστους συνεργάτες στον τομέα και να εξάγουμε τα προϊόντα μας.