...Πιστοποιημένη ποιότητα από την Lantejuela, Ανδαλουσία. Ένα μείγμα από τις ποικιλίεςελιάς Picual, Arbequina και Verdial, που προέρχονται από ελεγχόμενη βιολογική καλλιέργεια.
Το βιολογικό ελαιόλαδο Jean Jartin‘s Oliva del Sol® – αυτή είναι η πιστοποιημένη ποιότητα από την Lantejuela, Ανδαλουσία. Ένα μείγμα από τις ποικιλίεςελιάς Picual, Arbequina και Verdial, που προέρχονται από ελεγχόμενη...
Το ελαιόλαδο Jordan είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που έχει περάσει από γενιά σε γενιά. Σήμερα, ο Bastian Jordan ηγείται της Jordan Olive Oil, στην τρίτη γενιά. Οι ποικιλίεςελιάς Kolovi και Adramitiani είναι οι δύο τύποι ελιών που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή του ελαιολάδου μας και καλλιεργούνται αποκλειστικά στο ελληνικό νησί Λέσβος. Οι ελιές ψυχρής έκθλιψης επεξεργάζονται φυσικά, διατηρώντας τη μοναδική τους γεύση και το λεπτό τους άρωμα. Η φιλοσοφία μας είναι απλή: να παράγουμε ένα από τα καλύτερα ελαιόλαδα του κόσμου σε λογική τιμή.
Η πατρίδα του ελαιολάδου almasol είναι το φυσικό πάρκο της λεγόμενης Sierra Subbética, μια ορεινή περιοχή στη νοτιοανατολική επαρχία της Κόρδοβα. Από γενιά σε γενιά, καλλιεργούνται εκεί, υπό ιδανικές κλιματικές και εδαφικές συνθήκες, τρεις ιδιαίτερες ποικιλίεςελιάς: Picudo, Picual, Hojiblanca. Η προσεκτικά συνδυασμένη σύνθεση αυτών των ελιών είναι εγγύηση για τη μοναδικά φρέσκια, λεπτή και...
...' όλη τη διάρκεια της παραγωγής των προϊόντων ελιάς μας. Έχουμε επιλέξει την υψηλότερη ποιότητα αντί της ποσότητας. Γι' αυτό προσφέρουμε μόνο μονοποικιλιακό ελαιόλαδο, χωρίς μείξεις με άλλες ποικιλίες ελιών ή λάδια. Τηρούμε αυστηρά τη παραδοσιακή διαδικασία παραγωγής μας σε συνδυασμό με την πιο σύγχρονη τεχνολογία.