Γαλλία, Brive La Gaillarde
...Μουστάρδα, μούστος σταφυλιού. Η παραδοσιακή ειδικότητα του Brive. Γλυκιά και πικάντικη, εμπλουτίζει πολλά πιάτα.
Χαρτοφυλάκιο (71)
Γαλλία, Plaisir
... έτσι συμβατά με αναλυτές IRTF, σπεκτροφωτόμετρα UV-Vis, διαδοχικούς αναλυτές κ.λπ... Ο φιλτραρισμένος μούστος δεν αλλοιώνεται με κανέναν τρόπο. Οι τιμές των διαφόρων οξέων, το pH, η περιεκτικότητα σε ζάχαρη, το χρώμα και οι ανθοκυανίνες παραμένουν αμετάβλητες μετά τη φιλτράρισμα. Προμηθευτής: TDI...
Χαρτοφυλάκιο (15)
Γαλλία, Chalonnes Sur Loire
...Αυτός ο πνευματικός πιεστήρας είναι ιδανικός για πιέσεις φρέσκων τρυγημάτων, για μούστο ή για ποιοτικές επιλογές παρτίδων προς οινοποίηση. *Δυνατή μάζα τρυγημάτων (ανάλογα με την ποικιλία, την ωρίμανση και τις συνθήκες πλήρωσης) Bucher XPro Χωρητικότητα Ολόκληρος τρυγητός* (kg) Απογυμνωμένος τρυγητός* (kg) Μούστος* (kg) 5 5 hl 300 800 1500 8 8 hl 480 1280 2400 15 15hl 900 2400 4500...
Χαρτοφυλάκιο (33)
Ισπανία, Madrid
...ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ: CIGALES Η σταφίδα συλλέχθηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου. Ένα ροζέ κρασί που παρασκευάστηκε με την παραδοσιακή μέθοδο του σαγρέ. Ο μούστος παρέμεινε σε επαφή με τα στερεά μέρη της σταφίδας (φλούδες) για μικρό χρονικό διάστημα (1 ώρα), πριν μεταφερθεί σε δεξαμενή. Ζύμωσε σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 15ºC, για 16 ημέρες, και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε μεταφορά για την επακόλουθη καθαρισμό, σταθεροποίηση και εμφιάλωση.
...Χρώμα: έντονο ρουμπινί. Αρώματα: πλούσιο και επίμονο με αισθητή νότα κερασιού και νότες βανίλιας. Γεύση: γεμάτο, στρογγυλό με μαλακούς και ισορροπημένους τανίνες. Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 16-18°C. Συνοδευτικά: εξαιρετικό για να συνοδεύσει ψητά κόκκινων κρεάτων, θηράματα και ωριμασμένα τυριά. Οινοποίηση: μετά την αποβοστρύχωση των σταφυλιών, ο μούστος παραμένει σε εκχύλιση με τις φλούδες για 6-7 ημέρες σε θερμοκρασία 24-26°C. Με την ολοκλήρωση της μαλακτικής ζύμωσης, ένα μέρος ωριμάζει σε βαρέλια, το άλλο σε ανοξείδωτο χάλυβα. Δυνατότητα παλαίωσης: 2 και περισσότερα χρόνια ανάλογα με τη σοδειά.
Χαρτοφυλάκιο (4)
Γαλλία, Saint Christol De Rodières
...100% Βιολογικό Μπαλσάμικο Ξίδι Μοντέν IGP *, συμπυκνωμένος και μαγειρεμένος μούστος σταφυλιού. * Προϊόν βιολογικής γεωργίας. Χωρίς Παστερίωση, Χωρίς Αλλεργιογόνα Αποθηκεύστε σε θερμοκρασία δωματίου. Αποφύγετε ξαφνικές αλλαγές θερμοκρασίας. Αυτό το προϊόν είναι διαθέσιμο σε 25, 50 cl, χύμα σε 3, 5, 10 λίτρα, σε βαρέλι 220 λίτρων και σε δοχείο 1000 λίτρων.
Χαρτοφυλάκιο (132)
Ελλάδα, Eleysina
Η εταιρεία Riandros Trans έχει έδρα την Ελευσίνα Αττικής και εδώ και 25 έτη δραστηριοποιείται στον κλάδο της μεταφοράς με φορτηγά - βυτία. Κύριος κλάδος ενασχόλησής μας είναι αυτός της μεταφοράς υγρών τροφίμων. Μερικά παραδείγματα υλικών που μεταφέρουμε είναι: Γάλα, Οίνος, Οινολάσπη, Μούστος, Ξύδι, Ελαιόλαδο, Ηλιέλαιο, Χυμός, Γλυκόζη κ.α. Διαθέτουμε ιδιόκτητα οχήματα (τράκτορες και βυτία...
Γερμανία, Bremerhaven
... παρατείνει την επίγευση. Το μη αλκοολούχο λευκό κρασί Blutul παρασκευάστηκε από κομψό λευκό κρασί. Ο εξαιρετικός μούστος σταφυλιών προσδίδει στο μη αλκοολούχο κρασί την φρουτώδη γεύση με ελαφρές νότες ξηρών καρπών και λουλουδιών και παρατείνει την επίγευση. Το αρωματισμένο ποτό από μη αλκοολούχο κρασί - βερμούτ Blutul - παρασκευάστηκε από μη αλκοολούχο κρασί και μούστο σταφυλιών με προσθήκη...
Ισπανία, Tomelloso
... σημείο αναφοράς για όλους όσους αναζητούν να ζήσουν την καλύτερη εμπειρία στον ουρανίσκο με τα πιο παραδοσιακά προϊόντα της γης. Διαθέτουμε συνολική χωρητικότητα αποθήκευσης άνω των 15.000.000 λίτρων και ημερήσια παραγωγή 100.000 φιαλών, είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας. Τα προϊόντα που παράγουμε είναι τα εξής: Ξίδια από λευκό και κόκκινο κρασί. Αρωματισμένα ξίδια (εστραγκόν, σκόρδο, φρέσκα βότανα). Ξίδια φρούτων. Ξίδια αλκοόλ. Ειδικά ξίδια. Βαλσαμικές κρέμες. Εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα. Λευκά και κόκκινα κρασιά. Συμπυκνωμένος μούστος.
Ιταλία, Bresso
... κοπής. Η προηγμένη κατασκευαστική τεχνική αυτών των αντλιών τις καθιστά κατάλληλες για χρήση σε μια ευρεία γκάμα βιομηχανιών: στη βιομηχανία κρασιού (κρασί, σταφύλια χωρίς κοτσάνι, μούστος, επαναφόρτιση σε οινοποιεία, τροφοδοσία φίλτρων, εμφιάλωση), στη βιομηχανία τροφίμων (κυρίως ελαιουργία και γαλακτοκομία), στη χημική και φαρμακευτική βιομηχανία.
... τοποθετούνται απευθείας στο πιεστήριο. Ο χυμός που προκύπτει, που ονομάζεται μούστος, κατεβαίνει στο κελάρι μετά τη καθίζηση και τοποθετείται σε βαρέλια, όπου θα πραγματοποιηθεί η αλκοολική ζύμωση. Για τα κόκκινα κρασιά, τα σταφύλια απομακρύνονται εν μέρει από τους βλαστούς (ο στόχος είναι να διαχωριστούν οι ράγες από τους βλαστούς); στη συνέχεια, μαλακώνουν σε δεξαμενές (κατά προτίμηση ξύλινες) για μια...
Ισπανία, Los Santos de Maiomna
Κρασιά, μούστος, ιβηρικά χοίροι και προϊόντα από ιβηρικό χοιρινό. Τροφές και δημητριακά.
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play