...Ο ψεκαστήρας Ginox, ευέλικτος και εύκολος στην εγκατάσταση σε οποιαδήποτε πισίνα ή δεξαμενή, προσφέρει την ευκαιρία να διατηρείται συνεχώς υγρός ο μούστος κατά τη διάρκεια της ζύμωσης και έτσι να αποφεύγεται η οξείδωση, ενώ παράλληλα εκτελεί τη λειτουργία της άλεσης.
Είναι εξοπλισμένος με κιβώτιο ταχυτήτων (χωρίς λιπαντικό) και χρησιμοποιεί μόνο ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304L και πλαστικό τροφίμων...
...Χρώμα: έντονο ρουμπινί.
Αρώματα: πλούσιο και επίμονο με αισθητή νότα κερασιού και νότες βανίλιας.
Γεύση: γεμάτο, στρογγυλό με μαλακούς και ισορροπημένους τανίνες.
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 16-18°C.
Συνοδευτικά: εξαιρετικό για να συνοδεύσει ψητά κόκκινων κρεάτων, θηράματα και ωριμασμένα τυριά.
Οινοποίηση: μετά την αποβοστρύχωση των σταφυλιών, ο μούστος παραμένει σε εκχύλιση με τις φλούδες για 6-7 ημέρες σε θερμοκρασία 24-26°C. Με την ολοκλήρωση της μαλακτικής ζύμωσης, ένα μέρος ωριμάζει σε βαρέλια, το άλλο σε ανοξείδωτο χάλυβα.
Δυνατότητα παλαίωσης: 2 και περισσότερα χρόνια ανάλογα με τη σοδειά.
... κοπής. Η προηγμένη κατασκευαστική τεχνική αυτών των αντλιών τις καθιστά κατάλληλες για χρήση σε μια ευρεία γκάμα βιομηχανιών: στη βιομηχανία κρασιού (κρασί, σταφύλια χωρίς κοτσάνι, μούστος, επαναφόρτιση σε οινοποιεία, τροφοδοσία φίλτρων, εμφιάλωση), στη βιομηχανία τροφίμων (κυρίως ελαιουργία και γαλακτοκομία), στη χημική και φαρμακευτική βιομηχανία.