...ΖΥΜΟΣ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ
Μούστος Συμπυκνωμένος Λευκός: σε ασυμπίεστα δοχεία με βαθμό brix μεταξύ 65ºBrix και 68ºBrix
Μούστος Συμπυκνωμένος Κόκκινος: σε ασυμπίεστα δοχεία με βαθμό brix μεταξύ 65ºBrix και 68ºBrix και με ένταση χρώματος μεταξύ 100 και 2000 μονάδων χρώματος.
Χυμοί Άμεσοι από Σταφύλι (NFC).
Μούστος Συμπυκνωμένος διονισμένος.
ΝΤΟΜΑΤΑ
Σάλτσα Πίτσας 10/12º Brix, Hot Break, 12/14º Brix, Hot...
...ΤΟΣΟ ΦΥΣΙΚΟ ΟΣΟ ΕΣΥ
Τόσο φυσικό όσο ο μούστος του σταφυλιού που μόλις έχει πιεστεί. Όταν αρχίζει η ζύμωση, είμαστε σε θέση να τη σταματήσουμε φυσικά με κρύο, πετυχαίνοντας χαμηλή αλκοολική περιεκτικότητα 5,5 % Alc. και μια δόση φυσικού διοξειδίου του άνθρακα. Είναι κάτι καινοτόμο και εξαιρετικό που προσελκύει ολοένα και περισσότερους ανθρώπους που μαγεύονται από την εξαιρετική του γεύση.
“ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΡΙΖΑΝΤΕ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ 2017”...
...Φτιάχνεται με παραδοσιακές χειροποίητες μεθόδους. Η βάση είναι ένα ποιοτικό λευκό κρασί και τα αρώματά του οφείλονται σε περισσότερους από 20 φυσικούς εκχυλίσματα, συμπεριλαμβανομένων βοτάνων, ριζών, λουλουδιών, μπαχαρικών και φρούτων. Μεταξύ αυτών, ξεχωρίζει η παρουσία της Αρτεμισίας η Αψίνθιο -ajenjo-. Ο μούστος σταφυλιού που χρησιμοποιείται του δίνει μια γεμάτη και φρουτώδη γεύση.
Η γεύση...
...ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ: CIGALES
Η σταφίδα συλλέχθηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου. Ένα ροζέ κρασί που παρασκευάστηκε με την παραδοσιακή μέθοδο του σαγρέ. Ο μούστος παρέμεινε σε επαφή με τα στερεά μέρη της σταφίδας (φλούδες) για μικρό χρονικό διάστημα (1 ώρα), πριν μεταφερθεί σε δεξαμενή. Ζύμωσε σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 15ºC, για 16 ημέρες, και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε μεταφορά για την επακόλουθη καθαρισμό, σταθεροποίηση και εμφιάλωση.
... σημείο αναφοράς για όλους όσους αναζητούν να ζήσουν την καλύτερη εμπειρία στον ουρανίσκο με τα πιο παραδοσιακά προϊόντα της γης. Διαθέτουμε συνολική χωρητικότητα αποθήκευσης άνω των 15.000.000 λίτρων και ημερήσια παραγωγή 100.000 φιαλών, είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας. Τα προϊόντα που παράγουμε είναι τα εξής: Ξίδια από λευκό και κόκκινο κρασί. Αρωματισμένα ξίδια (εστραγκόν, σκόρδο, φρέσκα βότανα). Ξίδια φρούτων. Ξίδια αλκοόλ. Ειδικά ξίδια. Βαλσαμικές κρέμες. Εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα. Λευκά και κόκκινα κρασιά. Συμπυκνωμένος μούστος.