...Οι παραλλαγές της επεξεργασίας είναι πολλές: Υπάρχουν ξεφλουδισμένα δαμάσκηνα γεμιστά με πάστα δαμάσκηνου, δαμάσκηνα αρωματισμένα με βανίλια ή πορτοκάλι, μαριναρισμένα σε Αρμανιάκ, καλυμμένα με μαύρη σοκολάτα, λεπτή πάστα δαμάσκηνου ή χυμός δαμάσκηνου.
Η εταιρεία μας έχει εξειδικευτεί στην εξαγωγή τροφίμων από το 2002. Μεταξύ των χωρών στις οποίες εξάγουμε περιλαμβάνονται οι Η.Π.Α., ο Καναδάς, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ελλάδα, η Βουλγαρία, η Γερμανία, το Κουβέιτ και οι Σεϋχέλλες. Οι κατηγορίες τροφίμων στις οποίες έχουμε ειδίκευση περιλαμβάνουν τουρσιά, κονσέρβες λαχανικών, λουκούμι, ταχίνι, πετιμέζι, μέλι και χαλβά.
... φιλέτα anguilla μαριναρισμένα σε μια γλυκιά σάλτσα με βάση τη σόγια και το mirin, και ψημένα στη σχάρα.
Η unagi κόβεται κατά μήκος, αφαιρούνται όλα τα κόκαλα και στη συνέχεια περνάει σε σουβλάκι. Έτσι προετοιμασμένη, η unagi είναι έτοιμη να ψηθεί στη σχάρα πάνω σε binchotan ή λευκό κάρβουνο (ένα φυτικό κάρβουνο που είναι χαρακτηριστικό της Ιαπωνίας και προτιμάται από τους σεφ unagi και yakitori...
...rosette με ζαμπόν Bayonne, chorizo σε φυσικό έντερο με τη φλούδα του, λουκάνικο perche, ρολό κοιλιάς (γαλλική pancetta) και επίπεδο. Παράγουμε επίσης μαγειρεμένα αλλαντικά: σπιτικό σαλάμι σκόρδου, πατέ βασκικό με πιπέρι Espelette, το διάσημο πατέ της γιαγιάς μας (με κονιάκ, κρέμα γάλακτος και μικρά μανιτάρια), μαγειρεμένο ζαμπόν, βουνίσια λουκάνικα béarnais, galabar και boudin brasse με κρέας, και τερίνα από πόδι χοίρου. Επιπλέον, παράγουμε μαριναρισμένα κρέατα για ψήσιμο όπως το διάσημο ζαμπόν για ψήσιμο τύπου Lomo και φρέσκα λουκάνικα.
... με νότες εσπεριδοειδών και εξωτικών φρούτων, εντελώς ασυνήθιστη για ένα Pinot Noir. Συναντάμε επίσης πικάντικες νότες, βανίλια και κανέλα.
Στο στόμα, η επίθεση είναι ζωντανή με αρώματα εσπεριδοειδών και ανανά.
Η φρεσκάδα του Champagne Claude PERRARD Brut Blanc de Noirs θα επιτρέψει να σερβιριστεί ως απεριτίφ με κάθε είδους ορεκτικά.
Επίσης, θα συνοδεύσει τα ψάρια και τα μαριναρισμένα λευκά κρέατα.
Μπορείτε επίσης να το σερβίρετε με ένα επιδόρπιο με βάση τα φρούτα.
Οι Ελιές El Cortijo είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2010 και είναι αφιερωμένη στον κόσμο της ελιάς. Ο κύριος στόχος μας είναι η πώληση των ελιών και των τουρσιών μας. Προσφέρουμε μια ευρεία ποικιλία προϊόντων (μεταξύ 40 και 50 προϊόντων), εκ των οποίων 10-15 είναι αποκλειστικά. Προσφέρουμε την μέγιστη ποιότητα και την καλύτερη εξυπηρέτηση στην αγορά, με προϊόντα εντελώς αποκλειστ...
Η Kaymur Murat Gıda Su Ürünleri ιδρύθηκε το 2003 από τους τρίτης γενιάς ΑΧΜΕΤ ΑΚΤΣΑΚΑΓΙΑ και ΜΕΧΜΕΤ ΑΚΤΣΑΚΑΓΙΑ στη συνοικία Σερτσέονου του Καϊσέρι. Συνεχίζει την πορεία της με μια προσέγγιση ανοιχτή στην εποχή και την καινοτομία.
Το 2012, η εταιρεία συνεχίζει με σίγουρα και σταθερά βήματα στον τομέα, χωρίς να απομακρύνεται από τον δρόμο που έχουν χαράξει οι μεγαλύτεροι, με τη βοήθεια των νέων που...
Το εργοστάσιο L’ Artigiana del Fungo ιδρύθηκε το 1996 ως μια οικογενειακή επιχείρηση που παράγει κονσέρβες τροφίμων. Τότε και τώρα, διατηρεί σταθερές τις αρχές του: ποιότητα πρώτων υλών, επιλεγμένων με προσοχή, η αναζήτηση φρέσκων προϊόντων που ελέγχονται ένα προς ένα. Η γκάμα των κονσερβών μας κυμαίνεται από ορεκτικά έως ζαχαρωτά. Μπορείτε εύκολα να βρείτε μια σάλτσα ή ένα ορεκτικό που να συμπληρ...
Τρεις φίλοι που είναι παθιασμένοι με τη γαστρονομία και αγαπούν τη φύση, ο Thomas, ο Thibault και η Andréa, δημιούργησαν την JOKO. Φιλοδοξία τους είναι να αναδείξουν τα κρέατα άγριου θηράματος από τη Γαλλία και το χοιρινό μαύρο από την Bigorre AOP, χρησιμοποιώντας κοντούς κύκλους. Προσφέρουν φυσικά προϊόντα ποιότητας μέσω αυθεντικών και καινοτόμων συνταγών, ενώ αγωνίζονται κατά της σπατάλης τροφίμ...
...Μέσα από ώριμα φρούτα, η διαδικασία ζύμωσης είναι ελαφριά, μαριναρισμένα στο νερό όπου αφαιρείται η φλούδα και εμφανίζεται η λευκή υφή. Ακολουθεί η διαδικασία παραδοσιακής και μηχανικής ξήρανσης με θερμοκρασίες που κυμαίνονται μεταξύ 78-80°C, ξεκινώντας με υγρασία 8%.
...Μαριναρισμένος τόνος σε ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, ντομάτα ή σε νερό με αλάτι.
Διάφορα μεγέθη και ποιότητες (Skipjack, Yellowfin)
Διαθέσιμα και άλλα μαριναρισμένα προϊόντα ψαριών (σκουμπρί, μύδια, καρδιές, κυδώνια)...
...ΝΕΟ από τον Απρίλιο: Vegan τρόφιμα με βάση την πρωτεΐνη μπιζελιού και αλεύρι από φασόλια, αποξηραμένα, μαριναρισμένα, κατεψυγμένα
Πολυδιάστατα και συνδυάσιμα κατά βούληση – έτσι προστίθεται ποικιλία στην προσφορά.
αποξηραμένα
τρυφερή βάση για ατομικές δημιουργίες
η εναλλακτική για πιάτα κοτόπουλου, από κομμάτια μέχρι επικάλυψη σε δημιουργικές μπολ
Νερό, 29% απομονωμένη πρωτεΐνη μπιζελιού...
...Η υπηρεσία catering Nimmersatt στο Αμβούργο σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από διάφορα μπουφέ.
Ορεκτικά
Μωρά καλαμπόκια
με αλατισμένο βούτυρο
Σαλάτα BBQ κοτόπουλου
πικάντικο φιλέτο κοτόπουλου σε σάλτσα BBQ με φρέσκια σαλάτα
Σαλάτα με πράσο
με πράσο - σπαράγγια και ανανά
Αμερικανικά ψητά παϊδάκια
παραδοσιακά μαριναρισμένα
Κυρίως πιάτο
Μπούτι κοτόπουλου με ράντσο
Μπούτι κοτόπουλου με καυτερή...
... Alaska Pollock, δαχτυλίδια καλαμαριού, ψαροκροκέτες, ψαρομπουκιές, kibbeling, ψαρομπαστούνια, μύδια, ψαροκεφτέδες, ψαρομπέργκερ. - Επιλογές για φυσικά προϊόντα ψαριών: Γλώσσα από τον Ατλαντικό ωκεανό, γλώσσα από τον Ατλαντικό ωκεανό, σολομός, ιππόγλωσσα από τον Ατλαντικό ωκεανό, σκάρος. - Έτοιμα φυσικά ή μαριναρισμένα προϊόντα ψαριών. Με σχεδόν τριάντα χρόνια εμπειρίας, η D. Visser Frozen Seafood...
Η SATKO SARL είναι ένα εργοστάσιο κονσερβών. Ιδρύθηκε το 2004 και ειδικεύεται στην παραγωγή κονσερβών λαχανικών, και πιο συγκεκριμένα σε πιπεριές και γλυκές και καυτερές πιπεριές, διάφορα ψητά λαχανικά, μαριναρισμένα και αποστειρωμένα, καθώς και σαλάτες λαχανικών, έτοιμα προς κατανάλωση και πιάτα μακεδονίας χορτοφαγικά, διάφορες πάστες λαχανικών. Η παραγωγή είναι πιστοποιημένη με τα πρότυπα ISO 22000 και IFS, σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τα ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρότυπα.
... ένα εξαιρετικό επίπεδο αξιοπιστίας. Πάνω από 8.000 συστήματα LUTETIA έχουν εγκατασταθεί παγκοσμίως για την εκτέλεση διαδικασιών απόψυξης, αλατίσματος, φάσης, θερμικής επεξεργασίας, ξήρανσης και καπνίσματος, ψύξης και κρυογενετικής. Η LUTETIA αναπτύσσει τεχνολογικές διαδικασίες για όλες τις παραγωγές σας: Χοιρινές αλλαντικές (μαγειρεμένος ζαμπόν, μπέικον, πατέ), Ξηρές αλλαντικές (κόππα, ξηρό ζαμπόν, ξηρό λουκάνικο, Κοβούργο), Μαριναρισμένα προϊόντα, Επεξεργασμένα προϊόντα πουλερικών (ζαμπόν πουλερικών, νάγκετς), Ψητά και καπνιστά κοτόπουλα, Θαλάσσια προϊόντα (σολομός, κεφαλόποδα).
Η μονάδα παραγωγής ANTARTIC II INGRÉDIENTS ιδρύθηκε το 2002 για την προμήθεια Τεχνολογικών Μιγμάτων στη βιομηχανία τροφίμων: επικάλυψη, αλλαντικά (μαριναρισμένα προϊόντα, μαγειρεμένα αλλαντικά, ωμά αλλαντικά, ξηρά αλλαντικά), ζελέ, μαρινάδες, σάλτσες και βάσεις σάλτσας, αρώματα, αρώματα για σνακ, φυσικά αρώματα, καρυκεύματα για λουκάνικα και merguez, μαγειρικές βοήθειες, εθνοτικά προϊόντα και μια...
Τα ιδρύματα Simon-Dutriaux, που βρίσκονται κοντά στο Lens στο Pas-de-Calais, είναι το αποτέλεσμα της συγχώνευσης δύο εταιρειών: της Simon, που ιδρύθηκε το 1886 και αρχικά ειδικευόταν σε μαριναρισμένα προϊόντα, και της Dutriaux, που ιδρύθηκε το 1935 και επικεντρωνόταν στο καπνίσμα ψαριών. Ενταχθήκαμε στην ομάδα Floridienne το 2008. Αυτή η βελγική εταιρεία κατέχει σήμερα ηγετική θέση σε ευρωπαϊκό...
Η οικογενειακή επιχείρηση Fournier Fils, που ιδρύθηκε το 1901, παράγει παραδοσιακά καπνιστά ψάρια σύμφωνα με συνταγές που μεταφέρονται από γενιά σε γενιά: Καπνιστός ρέγγας (γλυκά φιλέτα, παραδοσιακά φιλέτα, κίπερς, μπουφί, σάουρες, φιλέτα μαριναρισμένα σε λάδι και αρωματικά), καπνιστός μπακαλιάρος, καπνιστά φιλέτα σολομού, μικρές φέτες και υπολείμματα καπνιστού σολομού, καπνιστά φιλέτα σκουμπριού...
... πλούσιας ρουμανικής κουζίνας από αρνί, πρόβατο, νεαρούς ταύρους, βοδινό και μοσχαρίσιο κρέας με;
Αρνίσιες κοπές, Αρνίσιες ράχες, Μαριναρισμένες μπριζόλες, Κιμάς αρνιού, Κιμάς βοδινού, Χάμπουργκερ, Λουκάνικα, Μαριναρισμένα κυβάκια κρέατος και πολλά άλλα..
Τanto η La Dragalina όσο και η BOVERO βρίσκονται στα κορυφαία υπερμάρκετ της Ευρώπης στη Ρουμανία, όπως τα Kaufland, Carrefour, Metro.
Από το 1968 αναπτύσσει και ερευνά σχετικά με τις μηχανές έγχυσης υψηλής πίεσης, ειδικευόμενη στην κατασκευή τους. Ο καρπός αυτής της εξειδίκευσης υπήρξε η ανάπτυξη από την OGAL S.A. μηχανών έγχυσης με υψηλό βαθμό τεχνολογίας, επεκτείνοντας το αρχικό πεδίο των προϊόντων κρέατος που έχουν μαγειρευτεί, σε μαριναρισμένα, πουλερικά και ψάρι. Υδραυλικές μηχανές έγχυσης υψηλής πίεσης, μηχανές έγχυσης υψηλής πίεσης διπλού συστήματος, συστήματα για την προετοιμασία άλμης, μαλακτικά κρέατος, μηχανή έγχυσης mini 14.
...Η εταιρεία "VOREN-FOOD" δραστηριοποιείται στον τομέα "Εισαγωγές-Εξαγωγές" τροφίμων. Έχει έδρα την Οδησσό, Ουκρανία και ασχολείται με φρέσκα και ζυμωμένα (μαριναρισμένα) λαχανικά της υψηλότερης ποιότητας. Εξάγουμε πατάτες, κρεμμύδια, καρότα και άλλα λαχανικά (χονδρική), επίσης για επεξεργασία. Τα λαχανικά είναι νόστιμα και από την καλύτερη ποιότητα του τσερνοζιόμ της Ουκρανίας. Παρέχουμε επίσης ξι...
... προϊόντα (IQF) - Μανιτάρια, πορτσίνι, μανιτάρια chanterelle, μανιτάρια lactarius, μανιτάρια βουτύρου και πολλές άλλες ποικιλίες μανιταριών) - Μανιτάρια σε γυάλινα βάζα - μαριναρισμένα και σε άλμη - Αεροστεγώς αποξηραμένα μανιτάρια: σε φέτες, σε κόκκους ή σε σκόνη - Σιρόπι και κονσέρβες φρούτων - Μαρμελάδα δασικών φρούτων (όλες οι ποικιλίες μούρων) - Κατεψυγμένα μούρα (IQF) (όλες οι ποικιλίες μούρων)...
... θαλασσινά όπως: πέστροφα, σολομό, καλαμάρι, σουπιές, χταπόδι, γαύρο, σαρδέλες, γαρίδες, τσιπούρα, μπαρμπούνι, μπακαλιάρο, τόνο, σκουμπρί και άλλα θαλασσινά προϊόντα με τα σκάφη μας. Αυτά πωλούνται σε ψυγεία μας είτε σε γυάλισμα είτε σε καθαρή ή βρώμικη κατάσταση, με ή χωρίς κεφάλι, με ή χωρίς ουρά, ολόκληρα, σε πιάτο ή σε μπλοκ, μαριναρισμένα ή σε άλμη, σε κονσέρβα ή σε μερίδες ή σε κοκτέιλ, είτε ως θαλασσινά είτε ως θαλάσσια προϊόντα, με χονδρική πώληση και εξαγωγή, καθώς και κατάψυξη σε κατάψυξη και πώληση μέσω μηχανής IQF.