... φιλέτα anguilla μαριναρισμένα σε μια γλυκιά σάλτσα με βάση τη σόγια και το mirin, και ψημένα στη σχάρα.
Η unagi κόβεται κατά μήκος, αφαιρούνται όλα τα κόκαλα και στη συνέχεια περνάει σε σουβλάκι. Έτσι προετοιμασμένη, η unagi είναι έτοιμη να ψηθεί στη σχάρα πάνω σε binchotan ή λευκό κάρβουνο (ένα φυτικό κάρβουνο που είναι χαρακτηριστικό της Ιαπωνίας και προτιμάται από τους σεφ unagi και yakitori...
Το εργοστάσιο L’ Artigiana del Fungo ιδρύθηκε το 1996 ως μια οικογενειακή επιχείρηση που παράγει κονσέρβες τροφίμων. Τότε και τώρα, διατηρεί σταθερές τις αρχές του: ποιότητα πρώτων υλών, επιλεγμένων με προσοχή, η αναζήτηση φρέσκων προϊόντων που ελέγχονται ένα προς ένα. Η γκάμα των κονσερβών μας κυμαίνεται από ορεκτικά έως ζαχαρωτά. Μπορείτε εύκολα να βρείτε μια σάλτσα ή ένα ορεκτικό που να συμπληρ...
... γιο, ενώ το όνομα Καρλίνο είναι πάντα γνωστό στην αγορά για την εξαιρετική του ικανότητα καινοτομίας.
Η εταιρεία Καρλίνο s.r.l. παράγει φιλέτα αντσούγιας σε λάδι, φιλέτα σαρδέλας σε λάδι, πάστα αντσούγιας, αλατιστές αντσούγιες, αλατιστές σαρδέλες, μαριναρισμένα φιλέτα αντσούγιας και Κολοτούρα. Χρησιμοποιεί ψάρια που είναι γνωστά για την εξαιρετική τους γεύση, φρεσκάδα και φωτεινότητα, επεξεργασμένα με ψυχρότητα για να διατηρούν τις θρεπτικές, ποιοτικές και οργανοληπτικές αξίες σύμφωνα με τους αυστηρούς ελέγχους του συστήματος ποιότητας μας.
... ποιότητας και εγγυημένων μεθόδων επεξεργασίας. Η παρακάτω γκάμα προϊόντων, διαθέσιμη τόσο για τους φορείς HoReCa όσο και για τους φορείς Delikatessen, θα ενημερώνεται συνεχώς με την προσθήκη νέων ειδικών προϊόντων, ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια εκτενή επιλογή για να καλύψουν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις της αγοράς τους:
- Χειροποίητη Ξηρή Ζυμαρικά
- Ψητά και Μαριναρισμένα Λαχανικά...