Η ALINE CHOCOLATIERE επαναστατεί τα κλασικά της σοκολατοποιίας με στυλ από την Μπαρτιάνη. Είναι όλη η Κορσική σε γλυκίσματα σοκολάτας: ένας λεπτός συνδυασμός ανάμεσα στους θησαυρούς του Νησιού της Ομορφιάς και την καλή σοκολάτα, μέσω του μελιού, των εσπεριδοειδών, των φουντουκιών, των θησαυρών του μακί και των εμβληματικών Canistrelli που μας επαναφέρουν σε παιδικές αναμνήσεις και υπόσχονται εκπλη...
Τρεις φίλοι που είναι παθιασμένοι με τη γαστρονομία και αγαπούν τη φύση, ο Thomas, ο Thibault και η Andréa, δημιούργησαν την JOKO. Φιλοδοξία τους είναι να αναδείξουν τα κρέατα άγριου θηράματος από τη Γαλλία και το χοιρινό μαύρο από την Bigorre AOP, χρησιμοποιώντας κοντούς κύκλους. Προσφέρουν φυσικά προϊόντα ποιότητας μέσω αυθεντικών και καινοτόμων συνταγών, ενώ αγωνίζονται κατά της σπατάλης τροφίμ...
... εμφάνιση. Άρωμα από πολύ ώριμα φρούτα με κουκούτσι, με μια ζωική νότα. Η γεύση είναι μάλλον ισορροπημένη, αν και αρκετά τανική. Εδώ βρίσκουμε μαύρο φρούτο και ελαφρώς ξυλώδεις και μπαχαρένιες νότες. Ένα γερό κρασί.\n\nACCORDS METS-VINS\nΠιάτα με σάλτσες και μαριναρισμένα ψητά. Τυριά από αγελάδα με μαλακή ζύμη.\nΚρασί βιστρονομίας. Ιδανικά να καταναλώνεται στους 17°C.\n\nContenance (L):0,75\nPoids brut (kg):1,3\nDegré Alcool (%):12,5"}...
...Αυτό το μείγμα εμπνέεται από σουβλάκια αρνιού μαριναρισμένα με φρέσκα βότανα μέντας και δενδρολίβανου, που σας προτείνουμε σήμερα για να συνοδεύσετε τα ψητά σας το καλοκαίρι. Με αυτά τα φρέσκα αρώματα μέντας και λεμονιού, αυτό το μείγμα ταιριάζει τέλεια με το αρνί και τα κόκκινα κρέατα. Θα λατρέψετε να αισθάνεστε τα αρώματα αυτού του μείγματος όταν το κρέας σας είναι στη σχάρα!
Άρωμα: Φρέσκα βότανα, Λεμόνι...
...Μια ζύμη σφολιάτας με βούτυρο καλύπτεται με μια λιωμένη γέμιση από ρικότα αρωματισμένη με ρίγανη. Φρέσκα μαριναρισμένα κολοκυθάκια και φιλέτα αμυγδάλου. Κατάλληλο για χορτοφάγους.
Βάρος: 240γρ...
...Βιολογικά φασόλια Τόνκα που συλλέγονται στη Γαλλική Γουιάνα, μαριναρισμένα για τουλάχιστον 6 εβδομάδες σε βιολογικό μέλι ακακίας από τον μελισσοκόμο μας στο Var.
...Φέτες βιολογικού μαύρου ραπανάκι, κουρκουμάς και 5 μούρα; μαριναρισμένα σε μια παραδοσιακή άλμη. Το προϊόν πωλείται σε πακέτο των 12 βάζων; προσφορά που προορίζεται για επαγγελματίες.
Οι κονσέρβες μας παρασκευάζονται στην Île-de-France από λαχανικά που προέρχονται από τοπικούς παραγωγούς.
Καθαρό βάρος: 220g
Καθαρό βάρος στραγγισμένο: 110g
Συνολικό μικτό βάρος: 5 kg...
...rosette με ζαμπόν Bayonne, chorizo σε φυσικό έντερο με τη φλούδα του, λουκάνικο perche, ρολό κοιλιάς (γαλλική pancetta) και επίπεδο. Παράγουμε επίσης μαγειρεμένα αλλαντικά: σπιτικό σαλάμι σκόρδου, πατέ βασκικό με πιπέρι Espelette, το διάσημο πατέ της γιαγιάς μας (με κονιάκ, κρέμα γάλακτος και μικρά μανιτάρια), μαγειρεμένο ζαμπόν, βουνίσια λουκάνικα béarnais, galabar και boudin brasse με κρέας, και τερίνα από πόδι χοίρου. Επιπλέον, παράγουμε μαριναρισμένα κρέατα για ψήσιμο όπως το διάσημο ζαμπόν για ψήσιμο τύπου Lomo και φρέσκα λουκάνικα.
... με νότες εσπεριδοειδών και εξωτικών φρούτων, εντελώς ασυνήθιστη για ένα Pinot Noir. Συναντάμε επίσης πικάντικες νότες, βανίλια και κανέλα.
Στο στόμα, η επίθεση είναι ζωντανή με αρώματα εσπεριδοειδών και ανανά.
Η φρεσκάδα του Champagne Claude PERRARD Brut Blanc de Noirs θα επιτρέψει να σερβιριστεί ως απεριτίφ με κάθε είδους ορεκτικά.
Επίσης, θα συνοδεύσει τα ψάρια και τα μαριναρισμένα λευκά κρέατα.
Μπορείτε επίσης να το σερβίρετε με ένα επιδόρπιο με βάση τα φρούτα.
... ένα εξαιρετικό επίπεδο αξιοπιστίας. Πάνω από 8.000 συστήματα LUTETIA έχουν εγκατασταθεί παγκοσμίως για την εκτέλεση διαδικασιών απόψυξης, αλατίσματος, φάσης, θερμικής επεξεργασίας, ξήρανσης και καπνίσματος, ψύξης και κρυογενετικής. Η LUTETIA αναπτύσσει τεχνολογικές διαδικασίες για όλες τις παραγωγές σας: Χοιρινές αλλαντικές (μαγειρεμένος ζαμπόν, μπέικον, πατέ), Ξηρές αλλαντικές (κόππα, ξηρό ζαμπόν, ξηρό λουκάνικο, Κοβούργο), Μαριναρισμένα προϊόντα, Επεξεργασμένα προϊόντα πουλερικών (ζαμπόν πουλερικών, νάγκετς), Ψητά και καπνιστά κοτόπουλα, Θαλάσσια προϊόντα (σολομός, κεφαλόποδα).
Η μονάδα παραγωγής ANTARTIC II INGRÉDIENTS ιδρύθηκε το 2002 για την προμήθεια Τεχνολογικών Μιγμάτων στη βιομηχανία τροφίμων: επικάλυψη, αλλαντικά (μαριναρισμένα προϊόντα, μαγειρεμένα αλλαντικά, ωμά αλλαντικά, ξηρά αλλαντικά), ζελέ, μαρινάδες, σάλτσες και βάσεις σάλτσας, αρώματα, αρώματα για σνακ, φυσικά αρώματα, καρυκεύματα για λουκάνικα και merguez, μαγειρικές βοήθειες, εθνοτικά προϊόντα και μια...
Τα ιδρύματα Simon-Dutriaux, που βρίσκονται κοντά στο Lens στο Pas-de-Calais, είναι το αποτέλεσμα της συγχώνευσης δύο εταιρειών: της Simon, που ιδρύθηκε το 1886 και αρχικά ειδικευόταν σε μαριναρισμένα προϊόντα, και της Dutriaux, που ιδρύθηκε το 1935 και επικεντρωνόταν στο καπνίσμα ψαριών. Ενταχθήκαμε στην ομάδα Floridienne το 2008. Αυτή η βελγική εταιρεία κατέχει σήμερα ηγετική θέση σε ευρωπαϊκό...
Η οικογενειακή επιχείρηση Fournier Fils, που ιδρύθηκε το 1901, παράγει παραδοσιακά καπνιστά ψάρια σύμφωνα με συνταγές που μεταφέρονται από γενιά σε γενιά: Καπνιστός ρέγγας (γλυκά φιλέτα, παραδοσιακά φιλέτα, κίπερς, μπουφί, σάουρες, φιλέτα μαριναρισμένα σε λάδι και αρωματικά), καπνιστός μπακαλιάρος, καπνιστά φιλέτα σολομού, μικρές φέτες και υπολείμματα καπνιστού σολομού, καπνιστά φιλέτα σκουμπριού...
Από το 2002, η MERALLIANCE έχει επιλέξει μια βιώσιμη ανάπτυξη που βασίζεται σε μια ηθική που περιλαμβάνει οικονομικές, κοινωνικές και περιβαλλοντικές πτυχές. Ειδικότητά μας είναι τα καπνιστά και μαριναρισμένα ψάρια.