...Ο Χρυσός Σιρόπι (ένα διαυγές χρυσό ιξώδες σιρόπι) έχει μια χαρακτηριστική φυσικά καραμελωμένη ήπια γεύση και χρυσό χρώμα. Εκτελεί την ίδια λειτουργία με τα αναστραμμένα σιρόπια, αλλά με προστιθέμενο χρώμα και γεύση. Χρησιμοποιείται στην ψησίματα και σε αλμυρές σάλτσες. Δεν έχει προστιθέμενες γεύσεις ή χρώματα. Αυτό είναι το παραδοσιακό χρυσό σιρόπι που παρασκευάζεται από φυσικά συστατικά ζάχαρης.
... επίσης ο δημιουργός πολλών συνταγών για φρουτονούγκατ.
Νουγκατ με καραμέλα και αλάτι Γκεράντ, συσκευασμένο σε σακούλα 200g με χάρτινη βάση, που περιέχει τις νουγκατ παπιλότες.
Συστατικά: Ζάχαρη, σιρόπι γλυκόζης, μέλι, αμύγδαλα, καραμέλα με αλατισμένο βούτυρο (8,7 %), ζάχαρη άχνη, άμυλο πατάτας, άζυμο ψωμί (νερό, ελαιόλαδο, αλεύρι), ασπράδι αυγού, φυσική εκχύλιση βανίλιας. Τρόπος παρασκευής: Το μέλι και το σιρόπι γλυκόζης βράζονται σε καζάνι, το ασπράδι αυγού συμπληρώνεται με βρασμένη ζάχαρη, βανίλια, αμύγδαλα και καραμέλα.
Αλλεργιογόνα: Αμύγδαλα, αυγό, πιθανές ίχνη ξηρών καρπών.
... βανίλιας), κάσιους, γεύση γιαουρτιού, φοινικέλαιο, παράγοντας γυαλίσματος: E904 (επικάλυψη), E414 (ρητίνη αραβοσίτου), σιρόπι γλυκόζης, ζάχαρη. Μπορεί να περιέχει ίχνη γλουτένης, φιστικιών και άλλων τύπων ξηρών καρπών.
Προέλευση
Η Ινδία είναι ο κύριος παραγωγός κάσιους. Άλλες χώρες προέλευσης περιλαμβάνουν τη Βραζιλία, το Μοζαμβίκη, την Κένυα, την Τανζανία, το Βιετνάμ και τη Σρι Λάνκα.
...Τουβλάκια 300g και 60g Καραμέλα Βούτυρο Αλατισμένο με ανθό αλατιού Γκεράντ.
Και μέσα τι έχει;
Καραμέλα βούτυρο με ανθό αλατιού Γκεράντ (σιρόπι γλυκόζης-φρουκτόζης, ζάχαρη, συμπυκνωμένο γάλα, κρέμα, βούτυρο, βούτυρο με ανθό αλατιού Γκεράντ, αλάτι Γκεράντ, νερό), σταθεροποιητής: πηκτίνη.
Αλλεργιογόνα υπό μεγεθυντικό φακό
Γάλα.
Να το διατηρείτε σωστά, δεν είναι δύσκολο
Η Καραμέλα Βούτυρο Αλατισμένο Régilait διατηρείται 15 μήνες πριν από το άνοιγμα και 1 μήνα μετά το άνοιγμα, σε θερμοκρασία δωματίου.
Πλαστικός σωλήνας, καπάκι: να πεταχτεί με τα οικιακά απορρίμματα.
... Σιταριού:8413115006812","WHEAT Syrup*":"ΣΙΡΟΠΙ ΣΙΤΟΥ*","Wheat Bulk:Caja De 2,5 Kg. Neto":"Χύμα Σιταριού:Κουτί των 2,5 Kg. καθαρό","Ingredients SPELT WHEAT flour*":"Συστατικά ΑΛΕΥΡΙ ΣΠΕΛΤΗΣ*","Rice syrup*":"Σιρόπι ρυζιού*","Wheat Packages:Caja De 12 Paquetes De 150 G":"Συσκευασίες Σιταριού:Κουτί με 12 πακέτα των 150 G","Wheat Ean:8413115006799":"EAN Σιταριού:8413115006799","Wheat Reference:Cooecbp2":"Αναφορά Σιταριού:Cooecbp2"}...
Η NATURALIA INGREDIENTS SRL είναι αφοσιωμένη εδώ και χρόνια στην έρευνα και την ανάπτυξη νέων πηγών ζάχαρης και φυσικών γλυκαντικών.
Συγκεκριμένα, το τρέχον έργο ασχολείται με μια νέα παραγωγική διαδικασία που περιλαμβάνει την εξαγωγή ζαχάρων απευθείας από σταφύλια και χουρμάδες σε κρυσταλλική μορφή. Το διεθνώς κατοχυρωμένο έργο στοχεύει σε μια αποκλειστική συνάντηση μεταξύ φύσης και τεχνολογίας,...
... 99,85 τοις εκατό. Αυτό το προϊόν μπορεί να αναφέρεται ως Λεπτή Κρυσταλλική Ζάχαρη ή Εξαιρετικά Λεπτή Κρυσταλλική Ζάχαρη, ανάλογα με την τοποθεσία της αγοράς.
ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΩΝ ΣΕ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ.
... για να φτιάξετε μια βινεγκρέτ ή να απογειώσετε ένα κρέας.
Και για τους γλυκατζήδες... ανανεώστε τα κλασικά σας ενσωματώνοντας αυτό το σιρόπι στα πιο όμορφα επιδόρπιά σας: ρύζι με γάλα, κρέμες, panna cotta... όλα επιτρέπονται!
Και για τους πεινασμένους που είναι απλώς περίεργοι... χρησιμοποιήστε το για να γλυκάνετε το γιαούρτι σας!
Σύνθεση: Έγχυση από χόρτο (νερό, χόρτο), ζάχαρη, χυμός λεμονιού από συμπυκνωμένο.
...Ο βιολογικός Fairtrade ζάχαρη από άνθη καρύδας παράγεται από τα άνθη της καρύδας. Ο σιρόπι βράζεται και στη συνέχεια θρυμματίζεται μέχρι να αποκτήσει την τυπική υφή ζάχαρης. Η ζάχαρη από άνθη καρύδας δεν έχει γεύση καρύδας, αλλά είναι γλυκιά-ήπια με μια δελεαστική καραμέλα και μια πινελιά βανίλιας.
χωρίς διύλιση
Γεύση: γλυκιά-ήπια με ελαφριά νότα βανίλιας-καραμέλας.
Ιδανική για γλυκά, τσάι...
...Ελαφρύ βιολογικό σιρόπι καρύδας παρασκευάζεται αραιώνοντας καραμέλα καρύδας από ζάχαρη άνθους καρύδας με νερό για να δημιουργηθεί μια παχύρρευστη, μακράς διαρκείας ουσία. Είναι φυσικό γλυκαντικό και κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans.
...Βραζιλιάνικη ICUMSA 45 Λευκή Επεξεργασμένη Ζάχαρη από Κανέλα
• Ζάχαρη Κρυσταλλική. Η κρυσταλλική ζάχαρη είναι η ζάχαρη που αναγνωρίζεται ως η κοινή "λευκή" ή "τραπεζική" ζάχαρη. ...
• Ζάχαρη Ψιλή. Παρόμοια με την κρυσταλλική ζάχαρη, η ψιλή ζάχαρη έχει την ίδια σύνθεση αλλά με πολύ πιο λεπτή υφή. ...
• Ζάχαρη Ζαχαροπλαστικής. ...
• Καφέ Ζάχαρη. ...
• Ζάχαρη από Κανέλα. ...
• Σιρόπι Καλαμποκιού και Σιρόπι Υψηλής Φρουκτόζης Καλαμποκιού.
...Ο Σιρόπι Καναδού είναι ο ιδανικός συνεργάτης για κοκτέιλ. Παράγεται από ζαχαροκάλαμο και τον ήλιο. Υγιεινός και φυσικός, ο Καναδού προσφέρει εκπληκτική γλυκαντική δύναμη. Είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση για την παρασκευή κοκτέιλ καθώς και άλλων συνταγών, αντικαθιστώντας τη λευκή ζάχαρη.
...Συντηρητικά Guintrand
Για να απολαύσετε πλήρως τη γεύση αυτής της παρασκευής, σερβίρετε αυτά τα φρούτα με το σιρόπι τους σε ένα μπολ.
Συστατικά: αχλάδια Williams, νερό, ζάχαρη, οξυντικό: ασκορβικό οξύ (E300).
Νότια Κορέα, Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul
2000
50-99
...Κορεατικός παραδοσιακός γλυκαντής "Σιρόπι Δημητριακών"
• Χρησιμοποιήστε το αντί για ζάχαρη κατά το μαγείρεμα - Ιδανικό για κορεατικές συνταγές όπως τηγανητό κοτόπουλο ή ττοκμποκί
• Φτιάξτε τη δική σας γκρανόλα/μπάρα διατροφής στο σπίτι
• Χρησιμοποιήστε το ως ντιπ ή άλειμμα σε ψωμί, κράκερ και ρυζογκοφρέτα
• Φτιαγμένο από τον μεγάλο δάσκαλο της κορεατικής κουζίνας - Ο μεγάλος δάσκαλος της...
...Ο σιρόπι μας από χουρμάδες παρασκευάζεται αποκλειστικά από βιολογικούς χουρμάδες του νότου της Τυνησίας. Χάρη σε μια μοναδική διαδικασία παραγωγής, το χρώμα του είναι ανοιχτό και η γεύση του γλυκιά. Το σιρόπι μας από χουρμάδες δεν περιέχει πρόσθετα σάκχαρα, συντηρητικά, χρωστικές ή τεχνητές γεύσεις.
Είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για τη λευκή ζάχαρη.
Ιδανικό για να αντικαταστήσει τη ζάχαρη...
...Σιρόπι από άνθη σαμπούκου που συλλέγονται στη φύση, βιολογικό, 60% ζάχαρη, νερό, κιτρικό οξύ. Αυτή είναι η συνταγή των γιαγιάδων μας με άνθη αποκλειστικά από το Château-d’Oex.
Συνοδεύει θαυμάσια όλα τα λευκά κρασιά, αλλά κυρίως το prosecco, με τόνικ, λεμονάδα ή ανθρακούχο νερό. Δροσιστικό, η γεύση του είναι γλυκιά και ανθώδης.
5 cl αφρώδους κρασιού (κατά προτίμηση Prosecco)
10 cl ανθρακούχου...
...Η φράουλα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σιρόπια ζάχαρης TM Maribell. Έχει γεύση καλοκαιριού και ταιριάζει τέλεια σε πολλά κοκτέιλ, λεμονάδες, milk shakes και bubble tea.
Συστατικά: Ζάχαρη, νερό, φυσική γεύση "Φράουλα", κιτρικό οξύ.
Συσκευάζεται σε γυάλινες φιάλες 0,7L ή πλαστικές φιάλες 1L.
Επιπλέον, διαθέτουμε μικρές γυάλινες φιάλες 0,25L.
Εξάγουμε παγκοσμίως.
Για να μάθετε την τιμή, παρακαλώ στείλτε email:
irina.syrup@gmail.com
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας:
www.maribell.com.ua/en...
...Συστατικά: ζάχαρη, σιρόπι γλυκόζης, φυσική γεύση μύρτιλου, ταρταρικό οξύ, χρωστική.
Φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Καραμέλες χειροποίητες και συσκευασμένες από τον τεχνίτη ζαχαροπλάστη σας.
... για να παραχθεί σιρόπι σφενδάμου. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, η φυσική ζάχαρη του χυμού καραμελώνει και δίνει στο σιρόπι τη μοναδική του γεύση. Παρέχουμε το σιρόπι σφενδάμου μας σε βιολογική και συμβατική ποιότητα.
...Η σκούρα μελάσα, που παράγεται από το δεύτερο βράσιμο του χυμού ζαχαροκάλαμου, διαθέτει πλούσια, πικρή γλυκιά γεύση και πυκνό μεταλλικό προφίλ. Αυτός ο παχύς, κεχριμπαρένιος έως σκούρος καφέ σιρόπι δεν είναι μόνο βασικό συστατικό στη μαγειρική, αλλά χρησιμεύει επίσης ως πολύτιμο πρόσθετο στις ζωοτροφές. Η ελκυστική του γλυκύτητα και τα διατροφικά του οφέλη το καθιστούν εξαιρετική επιλογή για τη...
...Στη γκάμα των διαθέσιμων υδατανθράκων υπάρχουν διάφοροι τύποι ζάχαρης και σιροπιών. Μεταξύ των αναφορών που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία βρίσκουμε επίσης μια πλούσια ποικιλία φυτικών διαιτητικών ινών.
Λακτόζη τροφίμων
Κρυσταλλική δεξτρόζη
Φρουκτόζη
Σακχαρόζη CAT. II
Άχνη ζάχαρη
Ακατέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο
Τρεαλόζη
Μαλτοδεξτρίνες και σιρόπι γλυκόζης σε σκόνη
21 DE, 30 DE, 38-40 DE
Υγρό...
...Προσφέρουν τόσο γεύση όσο και χρώμα.
Εάν η προσφορά γεύσης στο τελικό τρόφιμο αποδεικνύεται, το καμένο ζάχαρο θα επισημαίνεται ως: «καραμέλα (σιρόπι γλυκόζης, νερό, ζάχαρη) ή (ζάχαρη, νερό)». Εάν προσφέρει μόνο χρώμα, η επισήμανση θα είναι: «χρωστική: E150a».
...Η αλουλόζη είναι ένα φυσικό, φυτικό γλυκαντικό που προέρχεται από παντζάρια.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κοκκώδη μορφή και ως σιρόπι.
Έχει εξαιρετική γλυκύτητα χωρίς θερμίδες, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τρόφιμα και ποτά.
Κύρια Οφέλη:
• Χωρίς θερμίδες
• 70% τόσο γλυκιά όσο η σακχαρόζη
• Ιδία διαλυτότητα με τη σακχαρόζη
• Φιλική προς τα δόντια
• Γλυκαιμικός δείκτης 1, δείκτης ινσουλίνης 1,5...