... γλυκόζης στο αίμα δεν θα αυξηθεί τόσο όσο όταν χρησιμοποιείται η παραδοσιακή ζάχαρη.
Αυτό το γλυκαντικό εκτιμάται ιδιαίτερα από τους vegans καθώς αντικαθιστά το μέλι στη διατροφή τους. Είναι μια προσθήκη σε τσάι, ποτά και κοκτέιλ. Διαλύεται εύκολα ακόμη και σε κρύα ποτά. Ο σκούρος νέκταρ χρησιμοποιείται στην παρασκευή διαφόρων τύπων επιδορπίων επειδή έχει γεύση παρόμοια με αυτή του καραμελωμένου. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε επίσης να το χρησιμοποιήσουμε ως επικάλυψη για τηγανίτες ή βάφλες. Λειτουργεί επίσης καλά ως συνοδευτικό θαλασσινών. Το σιρόπι αγαύης μπορεί να θερμανθεί.
...Οι καραμέλες που παράγουμε εξακολουθούν να παρασκευάζονται σύμφωνα με την παλιά συνταγή με βάση γάλα υψηλής ποιότητας, κρέμα, ζάχαρη και σιρόπι γλυκόζης. Η επίτευξη ενός εκλεπτυσμένου γεύσης και της χαρακτηριστικής "δάκρυ" μέσα στην καραμέλα απαιτεί, εκτός από φυσικές πρώτες ύλες, πολλές χρονοβόρες διαδικασίες κατά το μαγείρεμα της γαλακτώδους μάζας, το χειροκίνητο κόψιμο και τύλιγμα, καθώς και...