...Εμπλουτισμένο προϊόν που παρασκευάζεται από μείγμα κιμά από ιβηρικό χοιρινό, προστιθέμενο με αλάτι και μπαχαρικά, ζυμωμένο και τοποθετημένο σε έντερο. Με λεπτή γεύση και χαρακτηριστικό άρωμα.
Διαδικασία Παρασκευής: Επιλογή, κιμάς, ζύμωση, τοποθέτηση σε έντερο και ωρίμανση.
Συστατικά: Κρέας χοιρινού από ιβηρικό χοίρο, αλάτι, πάπρικα, ζάχαρες, φυσικά μπαχαρικά, φυτική πρωτεΐνη, φυσικό άρωμα και...
Χαμόν και Ιβηρικά αλλαντικά.
Τα προϊόντα μας από την Ιβηρία είναι η αντανάκλαση του περιβάλλοντος στο οποίο αναπτύσσονται: η δασική περιοχή, ένα δώρο της φύσης όπου τα δείγματα μας μεγαλώνουν και αναπτύσσονται για να προσφέρουν τα καλύτερα ιβηρικά προϊόντα.
Στην Castro y González, προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η βιώσιμη ανάπτυξη αυτής της πηγής ζωής και είμαστε συνειδητοποιημένοι ότι κάθ...
ΑΠΟ ΤΟ 1983
Η Productos Cárnicos BRISA, S.L. είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στο Γκουιχέλο, με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή προϊόντων ιβηρικού υψηλής ποιότητας.
Οι αρχές της χρονολογούνται από τον Μάρτιο του 1983, σε ένα μικρό εργοστάσιο περίπου χιλίων τετραγωνικών μέτρων στο κέντρο της πόλης Γκουιχέλο. Ο χώρος όπου κατασκευάστηκαν οι πρώτες εγκαταστάσεις ήταν...
... έχει υποστεί.
Το μυστικό βρίσκεται στην επιλογή της καλύτερης πρώτης ύλης: μόνο τα πιο εξαιρετικά κομμάτια ταξινομούνται ως Χοιρινό από Ιβηρική Χοίρο που τρέφεται με βελανίδια. Υπομονή και άφθονος χρόνος ξεκούρασης σε κελάρι που είναι ανοιχτό στον αέρα της Σιέρα, καταλήγοντας στο καλύτερο Χοιρινό από Ιβηρική Χοίρο που τρέφεται με βελανίδια που μπορεί ποτέ να θυμηθεί η γεύση σας.
Η Niño Manuel είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, αφιερωμένη στην εμπορία όλων των προϊόντων του ιβηρικού χοίρου. Βρισκόμαστε στην τοποθεσία Αρασένα, στην καρδιά της Σιέρα ντε Αρασένα και Πίκος ντε Αρόχε (Ουέλβα), γεγονός που μας επιτρέπει να επωφελούμαστε από τις εξαιρετικές συνθήκες, ώστε να διασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα μας αποκτούν μια αναγνωρίσιμη και ανεπανάληπτη ποιότητα. Στη Niño Manuel, τα...
...Το λόμο ιβηρικό είναι ένα τυπικό ισπανικό αλλαντικό, παρόμοιο με την κοπή μαγιάς, με λεπτή υφή και ελαφρώς πικάντικη γεύση.
Το λόμο ιβηρικό puro de Bellota “Cinco Jotas” παράγεται από τον ιλοσπονδυλικό μυ του ιβηρικού χοίρου, που εκτρέφεται σε ημι-εκτατική κτηνοτροφία στα λιβάδια της Ιβηρικής Χερσονήσου, όπου, κατά τη διάρκεια της περιόδου “Montanera” (πρόκειται για την ιδιαίτερη φάση παχυνσης...
Η XarcuSpain είναι μια εταιρεία που ασχολείται κυρίως με την εξαγωγή γκουρμέ, χειροποίητων, υγιεινών και οικολογικών προϊόντων ισπανικής προέλευσης.
Αν και είμαστε ειδικοί στα αλλαντικά (Ζαμπόν, Χορίθο και Λόμο), στον κατάλογό μας μπορείτε να βρείτε διάφορες κατηγορίες. Μέλια, Τρούφες, Λικέρ, Έλαια και οποιοδήποτε είδος Κρέατος.
Κατευθύνουμε τη δραστηριότητά μας προς το κανάλι HORECA και αν και ...
...Προϊόν υψηλής ποιότητας, Jamón ibérico de bellota με κόκκινη σφραγίδα, προερχόμενο από χοίρους 50% ιβηρικής ράτσας που τρέφονται με βελανίδια κατά τη διάρκεια της montanera (τους τελευταίους 6 μήνες της ζωής τους). Ωρίμανση άνω των 24 μηνών.
Ο χοίρος 50% ιβηρικής ράτσας είναι χοίρος του οποίου η προέλευση προέρχεται από καθαρούς ιβηρικούς χοίρους (100% ιβηρικοί) που έχουν διασταυρωθεί με χοίρους ράτσας Duróc. Αυτοί οι χοίροι έχουν εκτραφεί ελεύθερα και έχουν τροφοδοτηθεί κατά τη διάρκεια της montanera με βελανίδια και βότανα τους τελευταίους 6 μήνες της ζωής τους.
Αγοράστε online ζαμπόν de bellota 100% ibérique, το αυθεντικό ζαμπόν pata negra, και άλλα προϊόντα παραδοσιακής χοιροτροφίας από χοιρινό ibérico, που έχουν παρασκευαστεί προσεκτικά από τις παραδοσιακές συνταγές των περιοχών μας (στην περιοχή της Εξτρεμαδούρας, Ισπανία). Θέλουμε να σερβίρουμε απευθείας στο τραπέζι σας τις καλύτερες γεύσεις της περιοχής μας: Ζαμπόν Pata Negra, Chorizo Ibérico de...