...Τυρί που παρασκευάζεται από ωμόγάλα πρόβειου. Η γεύση του είναι πλούσια και επίμονη, με βουτυρώδη υφή που τείνει προς το λαδερό.
Χαρακτηριστικά Αισθητηριακά
Η γεύση του είναι πλούσια και επίμονη, με βουτυρώδη υφή που τείνει προς το λαδερό, με τέλεια αλμυρή γεύση. Το εσωτερικό του είναι συμπαγές με μικρές ανώμαλες τρύπες από μηχανική προέλευση, χρώματος άχυρου και με κοντή αλλά όχι θρυμματιστή...
... ρίζας. Η ρίζα της Μάκας ποικίλλει σημαντικά σε μέγεθος και σχήμα. Η Μάκα είναι ένα φυτό που μοιάζει με ραπανάκι, το οποίο οι Ισπανοί συνήθιζαν να δίνουν στα άλογά τους με τη συμβουλή των Ίνκας. Στην περιοχή Χουνίν του Περού, η Μάκα καταναλώνεται σε μεγάλες ποσότητες. Είναι μια εύκολα διαθέσιμη και πολύ θρεπτική πηγή τροφής. Καταναλώνεται φρέσκια με κρέας, μαγειρεύεται σε υπόγειους φούρνους με ζεστές πέτρες (πατσαμάνκας) ή αποξηραίνεται πριν μαγειρευτεί σε χυλό με γάλα. Ένα ιδιαίτερο ποτό που παρασκευάζεται από τη Μάκα ονομάζεται λαϊκά "Μάκα τσίκα".
...Πιεσμένο τυρί παρασκευασμένο από παστεριωμένο ή ωμόγάλα που προέρχεται αποκλειστικά από οικολογικά εκτρεφόμενα και τρεφόμενα πρόβατα Manchega, ελεγχόμενο από το ρυθμιστικό συμβούλιο της Ονομασίας Προέλευσης του Τυριού Manchego.
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
...Il Fiore Sardo αντιπροσωπεύει το πιο αρχαίο pecorino της Σαρδηνίας, που χρονολογείται από την εποχή του χαλκού. Η παραγωγή γίνεται εξ ολοκλήρου στο νησί και περιλαμβάνει την επεξεργασία γάλακτος από ωμό πρόβειο γάλα. Η ποιότητα DOP διασφαλίζεται από τον Συνεταιρισμό Προστασίας μέσω της παρουσίας του σήματος στην μορφή.
KG 3,500
ΤΙΜΗ ΑΝΑ KG ΕΥΡΩ 11.50
ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 500 ΤΕΜ
ΛΗΞΗ 02/03/2025...
...Το σαπούνι με γάλα γαϊδούρας από το σαπωνοποιείο Salea είναι ένα σαπούνι με 8% λιπαρά. Αυτό το σαπούνι περιέχει 10% βιολογικό ωμόγάλα γαϊδούρας από τοπικές φάρμες.
Το γάλα γαϊδούρας χρησιμοποιείται σε προϊόντα περιποίησης δέρματος για τις ενυδατικές και θρεπτικές του ιδιότητες. Περιέχει απαραίτητα λιπαρά οξέα, βιταμίνες και μέταλλα που βελτιώνουν την εμφάνιση του δέρματος μειώνοντας την εμφάνιση...
...συμπιέζουν τις πλάκες σωματιδίων στην προεκτύπωση; στη γαλακτοκομική βιομηχανία, το γάλα πήζει στην ταινία για την παραγωγή τυριού. Είναι μόνο μερικά παραδείγματα των «λειτουργιών διαδικασίας».
Χειρισμός στρώσεων τσόχας στη βιομηχανία μη υφαντών υφασμάτων. Μια υψηλή ταχύτητα παραγωγής και η επιτάχυνση των μαζών (σε περίπτωση άμεσου μοντέλου τσόχας μεταξύ των ταινιών) επιβάλλουν αυστηρές απαιτήσεις για τις χρησιμοποιούμενες ταινίες μεταφοράς.
...Γάλαωμό, γαλακτικοί ζυμομύκητες, πυτιά, αλάτι
Αλλεργιογόνα Γάλα και προϊόντα από γάλα (συμπεριλαμβανομένων λακτόζης και πρωτεΐνης γάλακτος)
Τα προϊόντα μας δεν υπόκεινται σε σήμανση ΓΤΟ σύμφωνα με τους κανονισμούς 1829/2003ΕΚ και 1830/2003/ΕΚ. Σεβασμός της μη παρουσίας ΓΤΟ στο όριο του 0.9% σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς ΕΚ 1829/2003 και 1830/2003.
Βεβαίωση ιονισμού Δηλώνουμε, με βάση...
...Θέρμανση: 1800W, με βαλβίδα αποστράγγισης 1/4", πλαστικό, αποσυναρμολογούμενο για καθαρισμό; θερμοστάτης και πλαστικό καπάκι; Ø 35cm. Κατάλληλο για την παραγωγή τυριού από ωμόγάλα.
...Ο κατσικίσιος τυρός είναι ένα τυρί από ωμόγάλα βουβαλιού από το Τσιλέντο, με σφαιρική υφή και διάμετρο 9-12 εκ. και ύψος 12-20 εκ. Αυτή η μορφή είναι το αποτέλεσμα της χειροποίητης επεξεργασίας του πυτιά. Η κρούστα είναι πολύ λεπτή, λεία και λευκή. Η ζύμη είναι ημι-σκληρή, ελαστική και έχει χρώμα ελεφαντόδοντου.
Τύποι και Συσκευασίες
Λευκό και Καπνιστό.
Βάρος: περίπου 1 κιλό συσκευασμένο κενό αέρος
Κωδικός: CACIOFERR
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ: 60 ΗΜΕΡΕΣ...
...Τυρί Πρόβειο Παλαιωμένο "Riserva" της Boffard
Το τυρί τύπου "Riserva" είναι ένα ώριμο τυρί που παράγεται χρησιμοποιώντας 100% ωμό πρόβειο γάλα, σύμφωνα με την αρχαία παραδοσία της Καστίλης. Η διαδικασία ωρίμανσης, που ελέγχεται αυστηρά, διαρκεί τουλάχιστον 8 μήνες (για ένα προϊόν βάρους 3 κιλών) ή 4 (για ένα από 1 κιλό), κατά τη διάρκεια των οποίων τα τυριά εξάγονται 3 φορές από την αποθήκη για...
... ΑΠΟ ΓΙΔΙΝΟ ΓΑΛΑ, Μπλε ΤΥΡΙ ΑΠΟ ΓΙΔΙΝΟ ΓΑΛΑ, Μείγμα Τυριού Γίδας και Αγελάδας 4 κιλά και τυρί 600γρ. Προσφέρουμε επίσης Saint Nectaire, Comté, φυσικό Brie και Brie με τρούφες, αγροτικά γιαούρτια, γιαούρτια από γίδινο γάλα, φρέσκια κρέμα, λευκό τυρί, τριμμένο Emmental από ωμόγάλα κ.λπ....
Μη διστάσετε να μας ζητήσετε τον πλήρη κατάλογό μας και τις τιμές μας.
... προτίμηση το πρωί και το απόγευμα μία ώρα μετά τα γεύματα\nΣυνιστώμενη δόση: μία μεζούρα τη φορά (1 ημέρα)\nΟδηγίες χορήγησης: διαλύστε σε ζεστό νερό, γάλα, τσάι\nΣημείωση: κάτω των 15 ετών μειώστε τη δόση στο μισό"}...
... προέρχονται από την περιοχή παραγωγής του Parmigiano Reggiano.
Το τυρί είναι εντελώς φυσικό, παρασκευασμένο από ωμόγάλα που δεν μπορεί να υποστεί θερμική επεξεργασία.
Ο μόνος επιτρεπόμενος πρόσθετος παράγοντας είναι το αλάτι.
Η παραγωγή του Parmigiano Reggiano αντιπροσωπεύει περίπου το 18% της ιταλικής γαλακτοπαραγωγής και περίπου το 95% της παραγωγής στις περιοχές του.
...Σπανάκι*(55%), πατάτα*, Salers* **AOP (γάλα αγελάδας από ωμόγάλα* **, αλάτι, γαλακτοκομικοί και ωριμαντικοί οργανισμοί)(15%), νερό, ηλιέλαιο*, αλάτι, αλεύρι ρυζιού*, σκόρδο*, λευκό πιπέρι*.
*Συστατικά από Βιολογική Γεωργία - Αλλεργιογόνο
Συμβουλές χρήσης
Ιδανικό για άλειμμα σε φέτες ψωμιού σίκαλης ή σε παραδοσιακή μπαγκέτα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε στα τοστ σας άλλα συστατικά όπως σπόρους...
...Συμπλήρωμα διατροφής για μοσχαράκια εκτροφής
ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
Το πλήρες γάλα είναι ένα προϊόν που συλλέγεται, ωμό, μη επεξεργασμένο και μη σταθεροποιημένο. Αυτό συχνά προκαλεί προβλήματα.
Το πλήρες γάλα είναι βαρύ στην πέψη και οι περιεκτικότητές του είναι συνεχώς μεταβλητές ανάλογα με τη αγελάδα, τις τροφές που καταναλώνει, την εποχή, την κατάσταση γαλακτοφορίας… Ο κίνδυνος...
...Ο Μισέλ Γκράσι, ειδικός στην τεχνολογία τυροκομίας, ασχολείται με την τεχνολογική έρευνα των ιταλικών τυριών από ωμόγάλα. Είναι σύμβουλος τυροκομίας και δάσκαλος για την εκπαίδευση των επαγγελματιών του κλάδου. Συγγραφέας ορισμένων τόμων που σχετίζονται με το τυρί, μεταξύ των οποίων το "Aroma, ένα αισθητηριακό ταξίδι στα ιταλικά τυριά DOP", εκδόσεις Tamellini, και το "Εγχειρίδιο του Τυροκόμου" εκδοθέν από την Hoepli.
...Κατασκευασμένο αποκλειστικά στη Γαλλική περιοχή του Τζουρά, από ωμόγάλα και με παραδοσιακή μέθοδο. Όλες οι ρακλέτες μας προέρχονται από μικρές τυροκομικές μονάδες του Τζουρά που έχουν επιλεγεί ειδικά για την αυστηρότητα και την ποιότητα της δουλειάς τους.
Αυτό το τυρί, με βάρος 6 έως 7 κιλά, έχει στρογγυλό σχήμα και χρυσό χρώμα και απολαμβάνεται κυρίως λιωμένο...
...Με τις πικάντικες νότες του, το Roquefort Papillon είναι κομψά ισορροπημένο μεταξύ απαλότητας και θρυμματισμού. Αυτό το τυρί από ωμό πρόβειο γάλα, που ωριμάζει σε φυσικές σπηλιές, θα σας μεταφέρει κατευθείαν στην εξοχή της νότιας Γαλλίας.
Βάρος: 100g...
...Γαλλικό τυρί από αγελαδινό γάλα, που πήρε το όνομά του από το Brie, την περιοχή της Γαλλίας όπου παράγεται. Είναι ένα προϊόν με ωμό, ημιπαχύ και ελαφρώς καρυκευμένο γάλα, έχει ανοιχτό χρώμα και χαρακτηριστική λευκή μούχλα στην επιφάνεια.
... φθοράς της κυψέλης μέτρησης.
Μια συσκευή ανάλυσης FT-NIR για τυπικά και απαιτητικά δείγματα. Ιδιαίτερα κατάλληλη για δείγματα με υψηλή περιεκτικότητα σε στερεά, προστιθέμενη πρωτεΐνη ή κρυστάλλους ζάχαρης, που δεν μπορείτε να μετρήσετε με ένα σύστημα βασισμένο σε FTIR ή δεν τολμάτε να μετρήσετε εκεί!
Ό,τι κι αν θέλετε να μετρήσετε, μπορούμε να το κάνουμε: WPC, συμπυκνώματα, παγωτό, γάλα καρύδας, ζυμωμένα προϊόντα, Skyr, Mascarpone, φυτικά ποτά, δείγματα με ζάχαρη και πρόσθετα, ωμόγάλα, τυποποιημένο γάλα, ορός γάλακτος, κρέμα και άλλα.
...{"Anwendung":"Χρήση: Ιδανικό για εκλεκτούς ορεκτικούς, π.χ. σασίμι ή ταρτάρ από ωμό τόννο ή σολομό. Καπνιστός σολομός και καπνιστός χέλι. Ταρτάρ από ράχη ελαφιού ή μοσχάρι. Συνοδεύει ψητό κρέας. Φρεσκοαλεσμένο πάνω σε φούρνου ψημένα ριζόσπαστα λαχανικά. Εκλεπτυσμένο σε γλυκό από δαμάσκηνα ή μους από υψηλής περιεκτικότητας σε γάλα σοκολάτας.","Geschmack und Aroma":"Γεύση και Άρωμα: καπνιστό, ζεστό...
...Τυρί Quintana ημι-ώριμο Mahón-Menorca D.O.P., παρασκευασμένο από ωμόγάλα αγελάδας και 100% φυσικά συστατικά, χωρίς συντηρητικά ή πρόσθετα, και ωριμασμένο από τον Δάσκαλο Τυροκόμο μας και τον Δάσκαλο Τυροκόμο Ωρίμανσης. Πάντα σεβόμενοι τη διαδικασία παρασκευής τυριού και τις χιλιετίες πρακτικών ωρίμανσης του νησιού της Μενόρκα. Με ωρίμανση από 2 έως 5 μήνες, είναι ένα τυρί σφιχτής ζύμης χρώματος κρεμώδους κίτρινου και με φλούδα πορτοκαλί/καφέ, με γεύση και αρώματα γαλακτοκομικών που έχουν εξελιχθεί, με κάποιες αναμνήσεις από βούτυρο και καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς, με μέτρια παραμονή στο στόμα.
...Σκληρό τυρί από ωμόγάλα με τουλάχιστον 45% λιπαρά σε ξηρή ύλη; παρασκευάζεται παραδοσιακά με το χέρι; ωριμασμένο για τουλάχιστον 3 μήνες
Γεύση: ελαφρώς πικάντικη έως αρωματική, ελαφρώς ξηροκαρπάτη
Περιεκτικότητα σε λιπαρά: 50%
Γεύση: ελαφρώς πικάντικη έως αρωματική, ελαφρώς ξηροκαρπάτη...
... των αρχαίων τυροκόμων, προσαρμόζοντάς τις στις πιο σύγχρονες γεύσεις.
GUSTO: Από τις πιο λεπτές γεύσεις έως τις πιο έντονες, τα τυριά Carozzi ικανοποιούν κάθε παλέτα.
TERRITORIO: Η Valsassina μας είναι ένα πλέγμα ιστοριών, παραδόσεων και γαστρονομικών αριστουργημάτων. Το άλογο της μάχης μας είναι χωρίς αμφιβολία το Taleggio DOP, το οποίο παράγουμε και από ωμόγάλα, ακολουθούμενο από το Gorgonzola DOP, διάφορες τυροκομικές ποικιλίες με πλυμένο φλοιό και μια ευρεία γκάμα προϊόντων από γάλα κατσίκας, που συμπληρώνουν την επιλογή μας, με έναν συμμετρικό τρόπο.