Ολλανδία, Rozenburg
Γερμανία, Bad Bentheim
... ρίζας. Η ρίζα της Μάκας ποικίλλει σημαντικά σε μέγεθος και σχήμα. Η Μάκα είναι ένα φυτό που μοιάζει με ραπανάκι, το οποίο οι Ισπανοί συνήθιζαν να δίνουν στα άλογά τους με τη συμβουλή των Ίνκας. Στην περιοχή Χουνίν του Περού, η Μάκα καταναλώνεται σε μεγάλες ποσότητες. Είναι μια εύκολα διαθέσιμη και πολύ θρεπτική πηγή τροφής. Καταναλώνεται φρέσκια με κρέας, μαγειρεύεται σε υπόγειους φούρνους με ζεστές πέτρες (πατσαμάνκας) ή αποξηραίνεται πριν μαγειρευτεί σε χυλό με γάλα. Ένα ιδιαίτερο ποτό που παρασκευάζεται από τη Μάκα ονομάζεται λαϊκά "Μάκα τσίκα".
Χαρτοφυλάκιο (549)
Ισπανία, Guijuelo-Salamanca
...Τυρί που παρασκευάζεται από ωμό γάλα πρόβειου. Η γεύση του είναι πλούσια και επίμονη, με βουτυρώδη υφή που τείνει προς το λαδερό. Χαρακτηριστικά Αισθητηριακά Η γεύση του είναι πλούσια και επίμονη, με βουτυρώδη υφή που τείνει προς το λαδερό, με τέλεια αλμυρή γεύση. Το εσωτερικό του είναι συμπαγές με μικρές ανώμαλες τρύπες από μηχανική προέλευση, χρώματος άχυρου και με κοντή αλλά όχι θρυμματιστή...
Χαρτοφυλάκιο (43)
Ισπανία, Ciudad Real
...Πιεσμένο τυρί παρασκευασμένο από παστεριωμένο ή ωμό γάλα που προέρχεται αποκλειστικά από οικολογικά εκτρεφόμενα και τρεφόμενα πρόβατα Manchega, ελεγχόμενο από το ρυθμιστικό συμβούλιο της Ονομασίας Προέλευσης του Τυριού Manchego.
Χαρτοφυλάκιο (2)
Ισπανία, Peñalba, Segorbe
...Το τυρί μας με τρούφα είναι ένα τυρί φτιαγμένο από ωμό γάλα πρόβειου και Tuber Melanosporum (Μαύρη τρούφα). Θα προσφέρει στον ουρανίσκο σας μια απαλή γεύση τυριού και ένα αναγνωρίσιμο άρωμα τρούφας. Αυτή η σύνθεση γεύσεων δεν θα σας αφήσει αδιάφορους. Μπορείτε επίσης να βρείτε στο κατάστημά μας τη φρέσκια μαύρη τρούφα.
Χαρτοφυλάκιο (23)
Γαλλία, Aboncourt-Gesincourt
...Γάλα ωμό, γαλακτικοί ζυμομύκητες, πυτιά, αλάτι Αλλεργιογόνα Γάλα και προϊόντα από γάλα (συμπεριλαμβανομένων λακτόζης και πρωτεΐνης γάλακτος) Τα προϊόντα μας δεν υπόκεινται σε σήμανση ΓΤΟ σύμφωνα με τους κανονισμούς 1829/2003ΕΚ και 1830/2003/ΕΚ. Σεβασμός της μη παρουσίας ΓΤΟ στο όριο του 0.9% σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς ΕΚ 1829/2003 και 1830/2003. Βεβαίωση ιονισμού Δηλώνουμε, με βάση...
Βέλγιο, Biesme Sous Thuin
...Το σαπούνι με γάλα γαϊδούρας από το σαπωνοποιείο Salea είναι ένα σαπούνι με 8% λιπαρά. Αυτό το σαπούνι περιέχει 10% βιολογικό ωμό γάλα γαϊδούρας από τοπικές φάρμες. Το γάλα γαϊδούρας χρησιμοποιείται σε προϊόντα περιποίησης δέρματος για τις ενυδατικές και θρεπτικές του ιδιότητες. Περιέχει απαραίτητα λιπαρά οξέα, βιταμίνες και μέταλλα που βελτιώνουν την εμφάνιση του δέρματος μειώνοντας την εμφάνιση...
Χαρτοφυλάκιο (34)
Ισπανία, Cuarte De Huerva
...Τυρί Πρόβειο Παλαιωμένο "Riserva" της Boffard Το τυρί τύπου "Riserva" είναι ένα ώριμο τυρί που παράγεται χρησιμοποιώντας 100% ωμό πρόβειο γάλα, σύμφωνα με την αρχαία παραδοσία της Καστίλης. Η διαδικασία ωρίμανσης, που ελέγχεται αυστηρά, διαρκεί τουλάχιστον 8 μήνες (για ένα προϊόν βάρους 3 κιλών) ή 4 (για ένα από 1 κιλό), κατά τη διάρκεια των οποίων τα τυριά εξάγονται 3 φορές από την αποθήκη για...
Χαρτοφυλάκιο (10)
Γαλλία, Auros
... ΑΠΟ ΓΙΔΙΝΟ ΓΑΛΑ, Μπλε ΤΥΡΙ ΑΠΟ ΓΙΔΙΝΟ ΓΑΛΑ, Μείγμα Τυριού Γίδας και Αγελάδας 4 κιλά και τυρί 600γρ. Προσφέρουμε επίσης Saint Nectaire, Comté, φυσικό Brie και Brie με τρούφες, αγροτικά γιαούρτια, γιαούρτια από γίδινο γάλα, φρέσκια κρέμα, λευκό τυρί, τριμμένο Emmental από ωμό γάλα κ.λπ.... Μη διστάσετε να μας ζητήσετε τον πλήρη κατάλογό μας και τις τιμές μας.
Χαρτοφυλάκιο (31)
Ισπανία, Legasa
...Ο κατσικίσιος τυρός είναι ένα τυρί από ωμό γάλα βουβαλιού από το Τσιλέντο, με σφαιρική υφή και διάμετρο 9-12 εκ. και ύψος 12-20 εκ. Αυτή η μορφή είναι το αποτέλεσμα της χειροποίητης επεξεργασίας του πυτιά. Η κρούστα είναι πολύ λεπτή, λεία και λευκή. Η ζύμη είναι ημι-σκληρή, ελαστική και έχει χρώμα ελεφαντόδοντου. Τύποι και Συσκευασίες Λευκό και Καπνιστό. Βάρος: περίπου 1 κιλό συσκευασμένο κενό αέρος Κωδικός: CACIOFERR ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ: 60 ΗΜΕΡΕΣ...
Χαρτοφυλάκιο (10)
Βέλγιο, Malmedy
...Συμπλήρωμα διατροφής για μοσχαράκια εκτροφής ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Το πλήρες γάλα είναι ένα προϊόν που συλλέγεται, ωμό, μη επεξεργασμένο και μη σταθεροποιημένο. Αυτό συχνά προκαλεί προβλήματα. Το πλήρες γάλα είναι βαρύ στην πέψη και οι περιεκτικότητές του είναι συνεχώς μεταβλητές ανάλογα με τη αγελάδα, τις τροφές που καταναλώνει, την εποχή, την κατάσταση γαλακτοφορίας… Ο κίνδυνος...
Χαρτοφυλάκιο (11)
ufs.country_names.RU, Moscow
...αποθηκεύστε Διατροφική αξία ανά 100 γρ.: Πρωτεΐνες - 2.6 γρ., λιπαρά - 46.5 γρ., υδατάνθρακες - 46.5 γρ. Ενεργειακή αξία ανά 100 γρ. προϊόντος (kcal / kJ): 610 kcal (2560 kJ) Συστατικά: βούτυρο κακάο, ζάχαρη καρύδας, σκόνη γάλακτος καρύδας, μάζα κακάο. Βιολογικό: Όχι Ωμό: Όχι Χωρίς γλουτένη: Ναι Βίγκαν: Ναι...
Χαρτοφυλάκιο (111)
Γερμανία, Hannover
...συμπιέζουν τις πλάκες σωματιδίων στην προεκτύπωση; στη γαλακτοκομική βιομηχανία, το γάλα πήζει στην ταινία για την παραγωγή τυριού. Είναι μόνο μερικά παραδείγματα των «λειτουργιών διαδικασίας». Χειρισμός στρώσεων τσόχας στη βιομηχανία μη υφαντών υφασμάτων. Μια υψηλή ταχύτητα παραγωγής και η επιτάχυνση των μαζών (σε περίπτωση άμεσου μοντέλου τσόχας μεταξύ των ταινιών) επιβάλλουν αυστηρές απαιτήσεις για τις χρησιμοποιούμενες ταινίες μεταφοράς.
Χαρτοφυλάκιο (151)
Ιταλία, Codigoro
...Ο Μισέλ Γκράσι, ειδικός στην τεχνολογία τυροκομίας, ασχολείται με την τεχνολογική έρευνα των ιταλικών τυριών από ωμό γάλα. Είναι σύμβουλος τυροκομίας και δάσκαλος για την εκπαίδευση των επαγγελματιών του κλάδου. Συγγραφέας ορισμένων τόμων που σχετίζονται με το τυρί, μεταξύ των οποίων το "Aroma, ένα αισθητηριακό ταξίδι στα ιταλικά τυριά DOP", εκδόσεις Tamellini, και το "Εγχειρίδιο του Τυροκόμου" εκδοθέν από την Hoepli.
Χαρτοφυλάκιο (5)
Ιταλία, Trezzano Sul Naviglio (milan)
... προτίμηση το πρωί και το απόγευμα μία ώρα μετά τα γεύματα\nΣυνιστώμενη δόση: μία μεζούρα τη φορά (1 ημέρα)\nΟδηγίες χορήγησης: διαλύστε σε ζεστό νερό, γάλα, τσάι\nΣημείωση: κάτω των 15 ετών μειώστε τη δόση στο μισό"}...
Χαρτοφυλάκιο (10)
Γαλλία, Montmorot
...Κατασκευασμένο αποκλειστικά στη Γαλλική περιοχή του Τζουρά, από ωμό γάλα και με παραδοσιακή μέθοδο. Όλες οι ρακλέτες μας προέρχονται από μικρές τυροκομικές μονάδες του Τζουρά που έχουν επιλεγεί ειδικά για την αυστηρότητα και την ποιότητα της δουλειάς τους. Αυτό το τυρί, με βάρος 6 έως 7 κιλά, έχει στρογγυλό σχήμα και χρυσό χρώμα και απολαμβάνεται κυρίως λιωμένο...
Χαρτοφυλάκιο (18)
Φινλανδία, Turku
...Με τις πικάντικες νότες του, το Roquefort Papillon είναι κομψά ισορροπημένο μεταξύ απαλότητας και θρυμματισμού. Αυτό το τυρί από ωμό πρόβειο γάλα, που ωριμάζει σε φυσικές σπηλιές, θα σας μεταφέρει κατευθείαν στην εξοχή της νότιας Γαλλίας. Βάρος: 100g...
Χαρτοφυλάκιο (177)
Γαλλία, Marseille
... προέρχονται από την περιοχή παραγωγής του Parmigiano Reggiano. Το τυρί είναι εντελώς φυσικό, παρασκευασμένο από ωμό γάλα που δεν μπορεί να υποστεί θερμική επεξεργασία. Ο μόνος επιτρεπόμενος πρόσθετος παράγοντας είναι το αλάτι. Η παραγωγή του Parmigiano Reggiano αντιπροσωπεύει περίπου το 18% της ιταλικής γαλακτοπαραγωγής και περίπου το 95% της παραγωγής στις περιοχές του.
Χαρτοφυλάκιο (9)
Γερμανία, Hosenfeld
...Θέρμανση: 1800W, με βαλβίδα αποστράγγισης 1/4", πλαστικό, αποσυναρμολογούμενο για καθαρισμό; θερμοστάτης και πλαστικό καπάκι; Ø 35cm. Κατάλληλο για την παραγωγή τυριού από ωμό γάλα.
Χαρτοφυλάκιο (10)
Γαλλία, Cournon D'auvergne
...Σπανάκι*(55%), πατάτα*, Salers* **AOP (γάλα αγελάδας από ωμό γάλα* **, αλάτι, γαλακτοκομικοί και ωριμαντικοί οργανισμοί)(15%), νερό, ηλιέλαιο*, αλάτι, αλεύρι ρυζιού*, σκόρδο*, λευκό πιπέρι*. *Συστατικά από Βιολογική Γεωργία - Αλλεργιογόνο Συμβουλές χρήσης Ιδανικό για άλειμμα σε φέτες ψωμιού σίκαλης ή σε παραδοσιακή μπαγκέτα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε στα τοστ σας άλλα συστατικά όπως σπόρους...
Χαρτοφυλάκιο (37)
Λιθουανία, Bajorai, Vilniaus R.
...Γαλλικό τυρί από αγελαδινό γάλα, που πήρε το όνομά του από το Brie, την περιοχή της Γαλλίας όπου παράγεται. Είναι ένα προϊόν με ωμό, ημιπαχύ και ελαφρώς καρυκευμένο γάλα, έχει ανοιχτό χρώμα και χαρακτηριστική λευκή μούχλα στην επιφάνεια.
Χαρτοφυλάκιο (10)
Γερμανία, Karlsruhe
... φθοράς της κυψέλης μέτρησης. Μια συσκευή ανάλυσης FT-NIR για τυπικά και απαιτητικά δείγματα. Ιδιαίτερα κατάλληλη για δείγματα με υψηλή περιεκτικότητα σε στερεά, προστιθέμενη πρωτεΐνη ή κρυστάλλους ζάχαρης, που δεν μπορείτε να μετρήσετε με ένα σύστημα βασισμένο σε FTIR ή δεν τολμάτε να μετρήσετε εκεί! Ό,τι κι αν θέλετε να μετρήσετε, μπορούμε να το κάνουμε: WPC, συμπυκνώματα, παγωτό, γάλα καρύδας, ζυμωμένα προϊόντα, Skyr, Mascarpone, φυτικά ποτά, δείγματα με ζάχαρη και πρόσθετα, ωμό γάλα, τυποποιημένο γάλα, ορός γάλακτος, κρέμα και άλλα.
Χαρτοφυλάκιο (9)
Γαλλία, Objat
...Συστατικά: 55.4% κάσιους, νερό, καστανή ζάχαρη, 7.2% ροκφόρ (ωμό γάλα πρόβειο, αλάτι, πυτιά, γαλακτοκομική καλλιέργεια, πενικιλίνιο ροκφόρτι), άμυλο καλαμποκιού, αλάτι, 0.28% θυμάρι. Διατροφικές αξίες ανά 100g: Ενέργεια 1628Kj, 391 Kcal, λιπαρά 27g, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 6.4g, υδατάνθρακες 25g, εκ των οποίων ζάχαρη 12g, πρωτεΐνες 12g, αλάτι 1.1g.
Χαρτοφυλάκιο (109)
Γερμανία, Hamburg
...{"Anwendung":"Χρήση: Ιδανικό για εκλεκτούς ορεκτικούς, π.χ. σασίμι ή ταρτάρ από ωμό τόννο ή σολομό. Καπνιστός σολομός και καπνιστός χέλι. Ταρτάρ από ράχη ελαφιού ή μοσχάρι. Συνοδεύει ψητό κρέας. Φρεσκοαλεσμένο πάνω σε φούρνου ψημένα ριζόσπαστα λαχανικά. Εκλεπτυσμένο σε γλυκό από δαμάσκηνα ή μους από υψηλής περιεκτικότητας σε γάλα σοκολάτας.","Geschmack und Aroma":"Γεύση και Άρωμα: καπνιστό, ζεστό...
Χαρτοφυλάκιο (24)
Ισπανία, Alaior-Menorca-Islas Baleares
...Τυρί Quintana ημι-ώριμο Mahón-Menorca D.O.P., παρασκευασμένο από ωμό γάλα αγελάδας και 100% φυσικά συστατικά, χωρίς συντηρητικά ή πρόσθετα, και ωριμασμένο από τον Δάσκαλο Τυροκόμο μας και τον Δάσκαλο Τυροκόμο Ωρίμανσης. Πάντα σεβόμενοι τη διαδικασία παρασκευής τυριού και τις χιλιετίες πρακτικών ωρίμανσης του νησιού της Μενόρκα. Με ωρίμανση από 2 έως 5 μήνες, είναι ένα τυρί σφιχτής ζύμης χρώματος κρεμώδους κίτρινου και με φλούδα πορτοκαλί/καφέ, με γεύση και αρώματα γαλακτοκομικών που έχουν εξελιχθεί, με κάποιες αναμνήσεις από βούτυρο και καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς, με μέτρια παραμονή στο στόμα.
Χαρτοφυλάκιο (3)
Γαλλία, Saint-Etienne
...Μη μαγειρεμένο τυρί πιεσμένο από ωμό γάλα αγελάδας, ωριμασμένο για τουλάχιστον 15 ημέρες, κομμένο σε φέτες και κατεψυγμένο. Tartiflette, αλμυρές πίτες, πίτσα, σαλάτα, σάντουιτς..
Χαρτοφυλάκιο (187)
Ισπανία, Salteras
...Παράγουμε τυρί Manchego DOP από παστεριωμένο/ωμό γάλα 3, 6, 8, 12 ΜΗΝΕΣ...
Γερμανία, Stiefenhofen
...Σκληρό τυρί από ωμό γάλα με τουλάχιστον 45% λιπαρά σε ξηρή ύλη; παρασκευάζεται παραδοσιακά με το χέρι; ωριμασμένο για τουλάχιστον 3 μήνες Γεύση: ελαφρώς πικάντικη έως αρωματική, ελαφρώς ξηροκαρπάτη Περιεκτικότητα σε λιπαρά: 50% Γεύση: ελαφρώς πικάντικη έως αρωματική, ελαφρώς ξηροκαρπάτη...
Χαρτοφυλάκιο (9)
Ιταλία, Pasturo
... των αρχαίων τυροκόμων, προσαρμόζοντάς τις στις πιο σύγχρονες γεύσεις. GUSTO: Από τις πιο λεπτές γεύσεις έως τις πιο έντονες, τα τυριά Carozzi ικανοποιούν κάθε παλέτα. TERRITORIO: Η Valsassina μας είναι ένα πλέγμα ιστοριών, παραδόσεων και γαστρονομικών αριστουργημάτων. Το άλογο της μάχης μας είναι χωρίς αμφιβολία το Taleggio DOP, το οποίο παράγουμε και από ωμό γάλα, ακολουθούμενο από το Gorgonzola DOP, διάφορες τυροκομικές ποικιλίες με πλυμένο φλοιό και μια ευρεία γκάμα προϊόντων από γάλα κατσίκας, που συμπληρώνουν την επιλογή μας, με έναν συμμετρικό τρόπο.
Χαρτοφυλάκιο (7)
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης