...Ο κατσικίσιος τυρός είναι ένα τυρί από ωμό γάλα βουβαλιού από το Τσιλέντο, με σφαιρική υφή και διάμετρο 9-12 εκ. και ύψος 12-20 εκ. Αυτή η μορφή είναι το αποτέλεσμα της χειροποίητης επεξεργασίας του πυτιά. Η κρούστα είναι πολύ λεπτή, λεία και λευκή. Η ζύμη είναι ημι-σκληρή, ελαστική και έχει χρώμα ελεφαντόδοντου. Τύποι και Συσκευασίες Λευκό και Καπνιστό. Βάρος: περίπου 1 κιλό συσκευασμένο κενό αέρος Κωδικός: CACIOFERR ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ: 60 ΗΜΕΡΕΣ...
Χαρτοφυλάκιο (10)
Ιταλία, Codigoro
...Ο Μισέλ Γκράσι, ειδικός στην τεχνολογία τυροκομίας, ασχολείται με την τεχνολογική έρευνα των ιταλικών τυριών από ωμό γάλα. Είναι σύμβουλος τυροκομίας και δάσκαλος για την εκπαίδευση των επαγγελματιών του κλάδου. Συγγραφέας ορισμένων τόμων που σχετίζονται με το τυρί, μεταξύ των οποίων το "Aroma, ένα αισθητηριακό ταξίδι στα ιταλικά τυριά DOP", εκδόσεις Tamellini, και το "Εγχειρίδιο του Τυροκόμου" εκδοθέν από την Hoepli.
Χαρτοφυλάκιο (5)
Ιταλία, Trezzano Sul Naviglio (milan)
... προτίμηση το πρωί και το απόγευμα μία ώρα μετά τα γεύματα\nΣυνιστώμενη δόση: μία μεζούρα τη φορά (1 ημέρα)\nΟδηγίες χορήγησης: διαλύστε σε ζεστό νερό, γάλα, τσάι\nΣημείωση: κάτω των 15 ετών μειώστε τη δόση στο μισό"}...
Χαρτοφυλάκιο (10)
Ιταλία, Pasturo
... των αρχαίων τυροκόμων, προσαρμόζοντάς τις στις πιο σύγχρονες γεύσεις. GUSTO: Από τις πιο λεπτές γεύσεις έως τις πιο έντονες, τα τυριά Carozzi ικανοποιούν κάθε παλέτα. TERRITORIO: Η Valsassina μας είναι ένα πλέγμα ιστοριών, παραδόσεων και γαστρονομικών αριστουργημάτων. Το άλογο της μάχης μας είναι χωρίς αμφιβολία το Taleggio DOP, το οποίο παράγουμε και από ωμό γάλα, ακολουθούμενο από το Gorgonzola DOP, διάφορες τυροκομικές ποικιλίες με πλυμένο φλοιό και μια ευρεία γκάμα προϊόντων από γάλα κατσίκας, που συμπληρώνουν την επιλογή μας, με έναν συμμετρικό τρόπο.
Χαρτοφυλάκιο (7)
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης