... καλές συνθήκες υγιεινής και προέρχεται αποκλειστικά από κτηνοτρόφους που είναι εγκατεστημένοι στο έδαφος του Λουξεμβούργου. Το Εθνικό Εργαστήριο αναλύει το ωμόγάλα που παραδίδεται από τους παραγωγούς και διασφαλίζει την αυστηρή τήρηση των προτύπων που εκδίδει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με την υγιεινή. Το εργαστήριο της Luxlait ελέγχει την πλήρη διαδικασία παραγωγής του προϊόντος.
Χάρη σε μερικούς τοπικούς παραγωγούς που παράγουν γάλα εξαιρετικής ποιότητας, το τυροκομείο είναι σε θέση να προσφέρει μια ευρεία γκάμα βιολογικών γαλακτοκομικών προϊόντων: βιολογικά γιαούρτια σε θερμοκρασία, βιολογικά γιαούρτια ανακατεμένα, τυριά από ωμόγάλα, λευκά τυριά, φρέσκα τυριά, κρέμα γάλακτος και βούτυρο.
Χάρη σε μια σύγχρονη τεχνική που εφαρμόζεται σε παραδοσιακές μεθόδους και στη...
...Η Fromagerie du pays Welsche -HAXAIRE ; "Η Σπόρος στο Γάλα" είναι ωριμαστής από το 1929.
Η τυροκομία μας παράγει και ωριμάζει Munsters AOC καθώς και ειδικές τυροκομικές σπεσιαλιτέ από την Αλσατία.
Είναι η μοναδική τυροκομία που παράγει και ωριμάζει το Munster της στην Αλσατία.
Τα τυριά μας:
Munster AOP από Παστεριωμένο Γάλα
Munster AOP Αγροτικό από ΩμόΓάλα
Munster AOP Βιολογικό
Σπόρος στο Γάλα®
Ο Welsche με Μάρκα Gewurztraminer
Holunderkas...
Οι τυροκομίες Marcel Petite ειδικεύονται στην παραγωγή του κομπότ. Αυτή η οικογενειακή επιχείρηση δεσμεύτηκε γρήγορα στη βιολογική γεωργία. Ο στόχος των Τυροκομιών Marcel Petite είναι να προσφέρουν ένα αυθεντικό προϊόν.
Τα τυριά μας:
35 Κρούς του Κομπότ
Morbier (AOP)
Bleu de Gex (AOP)
Mont d’Or (AOP)
Raclette
Tome από ωμόγάλα.
Ιδρυμένη το 1960, η τυροκομική ένωση JEUNE MONTAGNE βρίσκεται στο Laguiole en Aubrac.
Η τυροκομική ένωση ειδικεύεται στην παραγωγή τυροκομικών σπεσιαλιτέ από το Aubrac με ωμόγάλα.
Εγκατεστημένη στην καρδιά του Aubrac, η Jeune Montagne παράγει το Aligot του Aubrac και την Tome fraîche του Aubrac. Είναι επίσης ο κύριος παραγωγός του τυριού Laguiole A.O.P. με ωμό και ολόκληρο γάλα. Η Συνεταιριστική Τυροκομία διατηρεί τις παραδοσιακές γνώσεις που κληρονόμησαν οι μοναχοί και οι buronniers του Aubrac.
Η τυροκομική ένωση JEUNE MONTAGNE εγγυάται μια δίκαιη και αλληλέγγυα γεωργία.
...παγωτού σε κουτάλι και επιδορπίων παγωτού, σας προσφέρουμε επίσης άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα όπως μια μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακά τυριά, γιαούρτι, τυρί κρέμα, βούτυρο, φρέσκο βουτυρόγαλα, φρέσκο ωμόγάλα, γαλακτοκομικά επιδόρπια όπως ρυζόγαλο, πουτίγκα βανίλιας ή σοκολάτας, κ.λπ.
Σας προσφέρουμε ως οικογενειακή επιχείρηση εξαιρετική εξυπηρέτηση.
...εξασφαλίζοντας την υψηλότερη ποιότητα γάλακτος που χρησιμοποιούμε στην καθημερινή παραγωγή των τυριών μας. Παράγουμε και εμπορευόμαστε τυριά τόσο από ωμόγάλα όσο και από παστεριωμένο γάλα σε διάφορες μορφές και μεγέθη, και με διάφορους τύπους ωρίμανσης. Η Alcaidús, s.l. παράγει τυριά της καλύτερης ποιότητας, που προστατεύονται από την ονομασία προέλευσης "Mahón-Menorca" από το 2008.
Χειροποίητη φάρμα τυριών και γαλακτοκομικών προϊόντων. Ειδικευόμαστε σε τυριά σφιχτής ζύμης, φρέσκα, ημι-ώριμα και ώριμα τυριά από κατσικίσιο γάλα, τόσο από παστεριωμένο γάλα όσο και από ωμόγάλα. Προσφέρουμε επίσης κατσικίσιο τυρί χωρίς λακτόζη και φυσικό γιαούρτι από κατσικίσιο γάλα. Τα προϊόντα μας ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους, τη γεύση τους και την αυθεντικότητά τους, και έχουν αναγνωριστεί σε πολλές διακεκριμένες διαγωνισμούς σε περιφερειακό, εθνικό και διεθνές επίπεδο.
Από το 1956, η Αγροτική Συνεταιριστική Εταιρεία γαλακτοκομικών προϊόντων του Αγίου Μπονέ της Σαλέρς παράγει τυρί. Παρασκευάζει CANTAL με Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης από ωμόγάλα. Παράγει επίσης CANTAL AOP από ωμόγάλα που γίνεται αποκλειστικά με γάλα από αγελάδες φυλής Σαλέρς.
Βρισκόμενος στο Σεντ Αρνούλ στην Υβλίν, στην περιφέρεια Υβλίν (78), το Cellier à Fromages σας προσφέρει μια επιλογή από τυριά από ωμόγάλα A.O.P. αλλά και τυριά από αγροτικές παραγωγές που παράγονται με πιο περιορισμένο τρόπο. Η Μαρί Μοντίνι, τυροκόμος εκπαιδευμένη από έναν από τους καλύτερους τεχνίτες της Γαλλίας, σας προτείνει επίσης υπερφρέσκα γαλακτοκομικά προϊόντα: βούτυρο, ωμόγάλα, φρέσκο...
Η Cloche d’Or είναι μια γαλακτοκομική επιχείρηση και τυροκομείο στο Pont de Ruan. Παρασκευάζει τυριά από φρέσκο γάλα κατσίκας, διαμορφωμένα σύμφωνα με τις παραδοσιακές μεθόδους. Παραγωγός τυριών κατσίκας. Ελεγχόμενη ονομασία προέλευσης (AOC). Φρέσκα και ωριμασμένα. Από ωμόγάλα. Από παστεριωμένο φρέσκο γάλα.
Κατασκευαστής τυριών Creusois. Κατασκευαστής παραδοσιακών τυριών από γάλα αγελάδας. Παραγωγός τυριού από θερμισμένο γάλα του Limousin. Κατασκευαστής τυριών από ωμόγάλα του Limousin. Τυριά Creusois από θερμισμένο γάλα αγελάδας. Κατασκευαστής τυριών του Limousin: Limouson παραδοσιακής ωρίμανσης, Limouson καθαρής παράδοσης. Κατασκευαστής τυριών Limousin που είναι χυτευμένα με κουτάλα. Κατασκευαστής λιωμένου τυριού για πατάτες τηγανητές με καμεμπέρ.
...Η τυροκομική φάρμα 't Leenhof είναι μια οικογενειακή φάρμα γαλακτοπαραγωγικών αγελάδων και γαλακτοπαραγωγικών κατσικιών που έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή αυθεντικού αγελαδινού τυριού από ωμόγάλα. Διότι τόσο οι αγελάδες όσο και οι κατσίκες μπορείτε να τις δείτε το καλοκαίρι να βόσκουν γύρω από τη φάρμα. Ακόμη και η άλλη τροφή που παρέχεται στα ζώα καλλιεργείται σε μεγάλο βαθμό...
Η Cloche d’Or είναι μια γαλακτοκομική επιχείρηση στο Pont de Ruan. Παράγει τυριά από κατσικίσιο γάλα, που σχηματίζονται σύμφωνα με τις παραδοσιακές μεθόδους. Τυριά από κατσικίσιο γάλα. Ελεγχόμενη ονομασία προέλευσης. Φρέσκα και ωριμασμένα. Από ωμόγάλα. Από παστεριωμένο φρέσκο γάλα...
Παραγωγή και χονδρική πώληση ειδών από το Bregenzerwald, τυρί βουνού, τυρί από ωμόγάλα, τυρί από γάλα χόρτου, μπέικον και λουκάνικα, σάλτσες μουστάρδας, μαρμελάδα, ψωμί με φρούτα.