... ρίζας. Η ρίζα της Μάκας ποικίλλει σημαντικά σε μέγεθος και σχήμα. Η Μάκα είναι ένα φυτό που μοιάζει με ραπανάκι, το οποίο οι Ισπανοί συνήθιζαν να δίνουν στα άλογά τους με τη συμβουλή των Ίνκας. Στην περιοχή Χουνίν του Περού, η Μάκα καταναλώνεται σε μεγάλες ποσότητες. Είναι μια εύκολα διαθέσιμη και πολύ θρεπτική πηγή τροφής. Καταναλώνεται φρέσκια με κρέας, μαγειρεύεται σε υπόγειους φούρνους με ζεστές πέτρες (πατσαμάνκας) ή αποξηραίνεται πριν μαγειρευτεί σε χυλό με γάλα. Ένα ιδιαίτερο ποτό που παρασκευάζεται από τη Μάκα ονομάζεται λαϊκά "Μάκα τσίκα".
...συμπιέζουν τις πλάκες σωματιδίων στην προεκτύπωση; στη γαλακτοκομική βιομηχανία, το γάλα πήζει στην ταινία για την παραγωγή τυριού. Είναι μόνο μερικά παραδείγματα των «λειτουργιών διαδικασίας».
Χειρισμός στρώσεων τσόχας στη βιομηχανία μη υφαντών υφασμάτων. Μια υψηλή ταχύτητα παραγωγής και η επιτάχυνση των μαζών (σε περίπτωση άμεσου μοντέλου τσόχας μεταξύ των ταινιών) επιβάλλουν αυστηρές απαιτήσεις για τις χρησιμοποιούμενες ταινίες μεταφοράς.
...Θέρμανση: 1800W, με βαλβίδα αποστράγγισης 1/4", πλαστικό, αποσυναρμολογούμενο για καθαρισμό; θερμοστάτης και πλαστικό καπάκι; Ø 35cm. Κατάλληλο για την παραγωγή τυριού από ωμόγάλα.
... φθοράς της κυψέλης μέτρησης.
Μια συσκευή ανάλυσης FT-NIR για τυπικά και απαιτητικά δείγματα. Ιδιαίτερα κατάλληλη για δείγματα με υψηλή περιεκτικότητα σε στερεά, προστιθέμενη πρωτεΐνη ή κρυστάλλους ζάχαρης, που δεν μπορείτε να μετρήσετε με ένα σύστημα βασισμένο σε FTIR ή δεν τολμάτε να μετρήσετε εκεί!
Ό,τι κι αν θέλετε να μετρήσετε, μπορούμε να το κάνουμε: WPC, συμπυκνώματα, παγωτό, γάλα καρύδας, ζυμωμένα προϊόντα, Skyr, Mascarpone, φυτικά ποτά, δείγματα με ζάχαρη και πρόσθετα, ωμόγάλα, τυποποιημένο γάλα, ορός γάλακτος, κρέμα και άλλα.
...{"Anwendung":"Χρήση: Ιδανικό για εκλεκτούς ορεκτικούς, π.χ. σασίμι ή ταρτάρ από ωμό τόννο ή σολομό. Καπνιστός σολομός και καπνιστός χέλι. Ταρτάρ από ράχη ελαφιού ή μοσχάρι. Συνοδεύει ψητό κρέας. Φρεσκοαλεσμένο πάνω σε φούρνου ψημένα ριζόσπαστα λαχανικά. Εκλεπτυσμένο σε γλυκό από δαμάσκηνα ή μους από υψηλής περιεκτικότητας σε γάλα σοκολάτας.","Geschmack und Aroma":"Γεύση και Άρωμα: καπνιστό, ζεστό...
...Σκληρό τυρί από ωμόγάλα με τουλάχιστον 45% λιπαρά σε ξηρή ύλη; παρασκευάζεται παραδοσιακά με το χέρι; ωριμασμένο για τουλάχιστον 3 μήνες
Γεύση: ελαφρώς πικάντικη έως αρωματική, ελαφρώς ξηροκαρπάτη
Περιεκτικότητα σε λιπαρά: 50%
Γεύση: ελαφρώς πικάντικη έως αρωματική, ελαφρώς ξηροκαρπάτη...
Η καζεΐνη είναι μια φυσική πρωτεΐνη και κύριο συστατικό του γάλακτος. Βασικά, διακρίνουμε μεταξύ τεχνικής όξινης καζεΐνης και βρώσιμης καζεΐνης. Για να παραχθεί η καζεΐνη, το ωμόγάλα αποβουτυρώνεται για να παραχθεί αποβουτυρωμένο γάλα. Με την προσθήκη οξέος ή ρεννίνης, η καζεΐνη (γαλακτοπρωτεΐνη) διαχωρίζεται από τον ορό γάλακτος και στη συνέχεια πλένεται, ξηραίνεται και αλέθεται. Με αυτόν τον...
...Η DE VRIES KÄSE ειδικεύεται σε χειροποίητο ολλανδικό τυρί αγροτών. Όλα τα τυριά έχουν ελάχιστη περιεκτικότητα σε λιπαρά 50% και παρασκευάζονται χειροποίητα, στην φάρμα, από μη τυποποιημένο ωμόγάλα. Με την επωνυμία "Maître Theodore Excellent" παρασκευάζουμε τέσσερα αποκλειστικά τυριά, περίπου 6 Kg το καθένα: Τυρί με Τρούφα και Prosecco. Τυρί με Κόκκινη Πιπεριά. Τυρί με Νεαρή Πράσινη Πιπεριά. Τυρί...
Παραγωγή και χονδρική πώληση ειδών από το Bregenzerwald, τυρί βουνού, τυρί από ωμόγάλα, τυρί από γάλα χόρτου, μπέικον και λουκάνικα, σάλτσες μουστάρδας, μαρμελάδα, ψωμί με φρούτα.