Γερμανία, Heidelberg
...Η σιμιγδάλι σκόρδου 0.8-2 είναι λεπτοαλεσμένο σκόρδο με κοκκώδη υφή, προσφέροντας μια πλούσια γεύση σκόρδου που ταιριάζει καλά σε ξηρές μίξεις μπαχαρικών, σάλτσες και εφαρμογές καρυκευμάτων.
Χαρτοφυλάκιο (74)
Γαλλία, Cadeilhan
...Η βιολογική μουστάρδα με μαύρη σκόρδο θα συνοδεύσει τα κρέατά σας, τα λαχανικά ή τη βινεγκρέτ. Θα είναι επίσης ιδανική για τις μαρινάδες σας. Μια μουστάρδα με χαρακτήρα, λεπτή και δυνατή με το όμορφο άρωμα μαύρου σκόρδου. Θα βρείτε έμπνευση με τις ιδέες συνταγών μας. ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Βιολογική γαλλική μουστάρδα (σπόροι βιολογικής μουστάρδας, βιολογικό ξίδι, νερό, αλάτι) 90% Βιολογικό μαύρο σκόρδο από το Gers 10% ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Να διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου και μακριά από το φως. Κλείστε καλά το βάζο μετά τη χρήση. Αφού ανοιχτεί, διατηρείται στο ψυγείο και χρησιμοποιείται εντός 90 ημερών.
Χαρτοφυλάκιο (9)
Γαλλία, Avançon
...Ο Ξίδι από Μέλι Σκόρδο & Θυμάρι είναι μια μοναδική δημιουργία της POCQUET APICULTURE, που συνδυάζει τη γλυκύτητα του μελιού με τη δύναμη του σκόρδου και του θυμαριού. Αυτό το ξίδι είναι ιδανικό για να αναδείξει τις σαλάτες, τις μαρινάδες και τα μαγειρευτά πιάτα σας. Κάθε σταγόνα αυτού του χειροποίητου ξιδιού είναι το αποτέλεσμα μιας παραδοσιακής τέχνης, που εγγυάται εξαιρετική ποιότητα. Με τη...
Χαρτοφυλάκιο (62)
Γαλλία, Maubeuge
... κρέατά σας! Η μαρινάδα μας Oued-Amlil αποτελείται από σκόρδο και αρωματικά βότανα εξαιρετικής ποιότητας. Θα προσφέρει μια γαστρονομική πινελιά αντάξια των μεγάλων σεφ στα κρέατα τύπου αρνιού, μοσχαριού ή βοδινού. Ιδιαίτερα εκλεπτυσμένη, θυμίζει συνταγές όπως η Maître d’hôtel ή οι σάλτσες για σαλιγκάρια. Εύκολη στη χρήση και έτοιμη προς χρήση, αυτή η μαρινάδα Oued-Amlil ξεχωρίζει για το πράσινο χρώμα της και τη γεύση τύπου βούτυρο-πέστο. Τα εστιατόρια, τα σνακ, τα fast-food και τα κρεοπωλεία που χρησιμοποιούν αυτήν Αναφορά: ART0012...
Χαρτοφυλάκιο (33)
Γαλλία, Arengosse
... : Σακουλάκι 250g Συντήρηση : Να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος, μακριά από το φως για να διατηρηθεί η ποιότητα και η ένταση των αρωμάτων. Ιδανικό για : Τις σάλτσες Τις σούπες Τα χορτοφαγικά πιάτα Τις ελαφρές μαρινάδες Αναφορά:SELAILDESOURSVRAC250...
Χαρτοφυλάκιο (200)
Βουλγαρία, Sofia
... χοληστερόλης και αρτηριακής πίεσης. Χρήσεις: ο κόκκος σκόρδου είναι ιδανικός για να βελτιώσει διάφορα πιάτα, καθώς και μείγματα μπαχαρικών, μαρινάδες, σάλτσες και ντρέσινγκ. Μπορείς να παραλείψεις την δυσάρεστη διαδικασία προετοιμασίας του φρέσκου σκόρδου, απολαμβάνοντας τη γεύση του. Συσκευασία: 250g, 500g, 1kg και χύμα.
Χαρτοφυλάκιο (154)
Γερμανία, Ahrensburg
...Διακρίνουμε μεταξύ μαρινάδων ψωμιού και επικάλυψης ψωμιού. Μαρινάδες ψωμιού: Μαρινάδες καρυκευμάτων με βάση το νερό για επικάλυψη ψωμιού και μπισκότων. Ιδανικές και για ενσωμάτωσή τους σε ζύμες, καθώς το αλάτι μειώνεται. Επικαλύψεις ψωμιού: Μαρινάδες καρυκευμάτων με βάση το λάδι για επικάλυψη ψωμιού και μπισκότων. Στον τομέα των υψηλής ποιότητας ξηρών καρυκευμάτων, προσφέρουμε αρκετές εκατοντάδες διαφορετικά μείγματα για παραγωγούς τροφίμων από όλους τους τομείς. E-mail: info@hela.eu Τηλέφωνο: +49 4102 496-0 Ιστοσελίδα: www.hela.eu...
Χαρτοφυλάκιο (91)
Γερμανία, Lüdenscheid
...νιφάδες πάπρικας (μπορεί να περιέχει ίχνη ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ και ΣΟΥΣΑΜΙ) Χρήση: ψητό κρέας, ψωμί, λαχανικά, ντιπ, σάλτσες, μαρινάδες, στιφάδο Χρησιμοποιήστε τώρα το "Chakalaka-Spice" ως διαφημιστικό ή δώρο. (Για αιτήματα, παρακαλώ στείλτε email στο: info@gojundgoj.de) Ευχαρίστως προσφέρουμε τα προϊόντα μας και ως Private-Label, σε μεγάλες συσκευασίες και για μεταπωλητές.
Χαρτοφυλάκιο (23)
Ουγγαρία, Szeged
...Η σκόνη σκόρδου διαθέτει πλούσια αρώματα και μπορεί να προστεθεί σχεδόν σε οποιοδήποτε πιάτο. Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις για καρύκευμα, γεύση, μαρινάδες, σάλτσες ή ακόμα και για ψήσιμο και μαγείρεμα. Η έντονη γεύση του σκόρδου συμπληρώνει εξαιρετικά τα κρέατα, τα λαχανικά, τα ζυμαρικά και τις σούπες, έτσι μπορείς να ενισχύσεις τη γεύση των πιάτων και να εμπλουτίσεις την εμπειρία του φαγητού...
Χαρτοφυλάκιο (5)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Το σκόρδο είναι γνωστό και αγαπητό για τη καυτερή του γεύση και την έντονη μυρωδιά του από τους μάγειρες σε όλο τον κόσμο. Στην κουζίνα, χρησιμοποιούνται τα υπέργεια και υπογείως μέρη του σκόρδου τόσο σε φρέσκια όσο και σε αποξηραμένη μορφή για προσθήκη σε σαλάτες, πρώτα και δεύτερα πιάτα, μαρινάδες και τουρσιά. Σχεδόν κάθε πιάτο καρυκεύεται με αυτό το μπαχαρικό, εκτός από τα επιδόρπια. Το σκόρδο...
Χαρτοφυλάκιο (178)
Ισπανία, Peligros
Η Productos Ruca ιδρύθηκε το 1948, στην πόλη της Γρανάδας, ως αποτέλεσμα της συνεργασίας μελών των οικογενειών Martín Molina και Rubio Casero. Ξεκινήσαμε τη δραστηριότητά μας ως προμηθευτές αρωμάτων και μπαχαρικών για την παραδοσιακή "MATANZA" του οικιακού χοίρου, και σταδιακά εξειδικευτήκαμε στην παραγωγή ΕΤΟΙΜΩΝ ΚΑΡΥΚΩΝ για τη συντήρηση αυτών των αλλαντικών. Στα πρώτα χρόνια, η δραστηριότητά μ...
Γαλλία, Montredon Labessonnie
Περιφερειακή κονσερβοποιία που βρίσκεται στο Tarn, στους πρόποδες του πάρκου του Languedoc, κατασκευάζω στο εργαστήριό μου φυσικές σάλτσες που έχουν υποστεί αποστείρωση με ετικέτα: SUD DE FRANCE. Παράγω επίσης μαρινάδες και φυσικούς ζωμούς σάλτσας χωρίς γλουτένη, προσβάσιμες και για χορτοφάγους. Δημιουργώ επίσης αρωματισμένες μουστάρδες, καθώς και αποστειρωμένο σκόρδο και καραμελωμένα κρεμμύδια...
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play