...Η βιολογική μουστάρδα με μαύρη σκόρδο θα συνοδεύσει τα κρέατά σας, τα λαχανικά ή τη βινεγκρέτ.
Θα είναι επίσης ιδανική για τις μαρινάδες σας.
Μια μουστάρδα με χαρακτήρα, λεπτή και δυνατή με το όμορφο άρωμα μαύρου σκόρδου.
Θα βρείτε έμπνευση με τις ιδέες συνταγών μας.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Βιολογική γαλλική μουστάρδα (σπόροι βιολογικής μουστάρδας, βιολογικό ξίδι, νερό, αλάτι) 90%
Βιολογικό μαύρο σκόρδο από το Gers 10%
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
Να διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου και μακριά από το φως.
Κλείστε καλά το βάζο μετά τη χρήση. Αφού ανοιχτεί, διατηρείται στο ψυγείο και χρησιμοποιείται εντός 90 ημερών.
...Ο Ξίδι από Μέλι Σκόρδο & Θυμάρι είναι μια μοναδική δημιουργία της POCQUET APICULTURE, που συνδυάζει τη γλυκύτητα του μελιού με τη δύναμη του σκόρδου και του θυμαριού. Αυτό το ξίδι είναι ιδανικό για να αναδείξει τις σαλάτες, τις μαρινάδες και τα μαγειρευτά πιάτα σας. Κάθε σταγόνα αυτού του χειροποίητου ξιδιού είναι το αποτέλεσμα μιας παραδοσιακής τέχνης, που εγγυάται εξαιρετική ποιότητα. Με τη...
... κρέατά σας!
Η μαρινάδα μας Oued-Amlil αποτελείται από σκόρδο και αρωματικά βότανα εξαιρετικής ποιότητας. Θα προσφέρει μια γαστρονομική πινελιά αντάξια των μεγάλων σεφ στα κρέατα τύπου αρνιού, μοσχαριού ή βοδινού. Ιδιαίτερα εκλεπτυσμένη, θυμίζει συνταγές όπως η Maître d’hôtel ή οι σάλτσες για σαλιγκάρια. Εύκολη στη χρήση και έτοιμη προς χρήση, αυτή η μαρινάδα Oued-Amlil ξεχωρίζει για το πράσινο χρώμα της και τη γεύση τύπου βούτυρο-πέστο. Τα εστιατόρια, τα σνακ, τα fast-food και τα κρεοπωλεία που χρησιμοποιούν αυτήν
Αναφορά: ART0012...
... : Σακουλάκι 250g
Συντήρηση : Να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος, μακριά από το φως για να διατηρηθεί η ποιότητα και η ένταση των αρωμάτων.
Ιδανικό για :
Τις σάλτσες
Τις σούπες
Τα χορτοφαγικά πιάτα
Τις ελαφρές μαρινάδες
Αναφορά:SELAILDESOURSVRAC250...
Περιφερειακή κονσερβοποιία που βρίσκεται στο Tarn, στους πρόποδες του πάρκου του Languedoc, κατασκευάζω στο εργαστήριό μου φυσικές σάλτσες που έχουν υποστεί αποστείρωση με ετικέτα: SUD DE FRANCE. Παράγω επίσης μαρινάδες και φυσικούς ζωμούς σάλτσας χωρίς γλουτένη, προσβάσιμες και για χορτοφάγους. Δημιουργώ επίσης αρωματισμένες μουστάρδες, καθώς και αποστειρωμένο σκόρδο και καραμελωμένα κρεμμύδια...