Πολωνία, Tomaszow Lubelski
...Το κριθάρι είναι πλούσια πηγή βιταμινών της ομάδας B, ιδιαίτερα των βιταμινών B1, B2 και B6, καθώς και των βιταμινών E, K, PP, φολικού οξέος, καθώς και πυριτίου, ψευδαργύρου, ασβεστίου, μαγγανίου και χαλκού. Το χωριάτικο κριθάρι ταιριάζει εξαιρετικά με διάφορους τύπους σαλτσών, όπως μανιταριών και κρέατος.
Χαρτοφυλάκιο (105)
Γερμανία, Bad Bentheim
... παρασκευή σαλτσών. Χρησιμοποιήστε τη μισή ποσότητα αραρούτας από (κανονικό) αλεύρι στη συνταγή. Η ακριβής ποσότητα που απαιτείται ποικίλλει ανάλογα με την επιθυμητή πυκνότητα της σάλτσας. Η αραρούτα είναι εύκολη στην πέψη.
Χαρτοφυλάκιο (549)
Πολωνία, Brzozów
... καλά στο νερό. Ενεργειακή αξία 1505kJ/354kcal - 18%RWS* λίπος 0.1g &lt; 1% περιλαμβάνει κορεσμένα λιπαρά 0g - 0% υδατάνθρακες 88g - 34% περιλαμβανομένων των σακχάρων 0g - 0% πρωτεΐνη 0.3g &lt; 1% αλάτι 0.025g &lt; 1% *rWS - τιμή αναφοράς τροφίμων &nbsp; <strong> χρήση </strong> Ο άμυλος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο του αλευριού, για την πυκνότητα σούπας και σαλτσών, για να φτιάξετε σπιτικό ψωμί, πουτίγκα και κέικ. Η Μαϊζένα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό επιφανειών με διάφορους τύπους λεκέδων (λάδι, αίμα, αίμα, αίμα).
Χαρτοφυλάκιο (781)
Γαλλία, Josselin
...οι λύσεις μας επιτρέπουν, για παράδειγμα, την παρασκευή σαλτσών χωρίς κρόκο αυγού. Χάρη στην μεγάλη ποσότητα φυτικών ινών που περιέχουν, οι λύσεις μας επιτρέπουν να αυξήσετε σημαντικά την περιεκτικότητα σε ίνες του τελικού προϊόντος.
Χαρτοφυλάκιο (15)
... κρέατος ή σαλτσών. Η συμπύκνωση μπορεί να προστεθεί απευθείας στην προετοιμασία κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, αραιωμένη με νερό κατά προτίμηση. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να δώσει περισσότερη σώμα σε μια σάλτσα ντομάτας ή ως υποκατάστατο παρόμοιων προϊόντων όπως η μπεσαμέλ και η κέτσαπ. Η συμπύκνωση δεν είναι επιβλαβής για την υγεία, αλλά, αντίθετα, έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες...
Χαρτοφυλάκιο (6)
Γαλλία, Wissous
Η West-Indies Distribution είναι ένας εισαγωγέας και διανομέας εξωτικών προϊόντων, κυρίως από τις Αντίλλες (Γουαδελούπη, Μαρτινίκα, Γουιάνα και Ρεϊνιόν). Διαθέτουμε την πιο ευρεία γκάμα προϊόντων, από ξηρά, φρέσκα, κατεψυγμένα έως φρούτα και λαχανικά. Παρέχουμε παράδοση στη Γαλλία και διεθνώς. Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστους προμηθευτές από όλο τον κόσμο για να διασφαλίσουμε τη φρεσκάδα, την ποιότητ...
Χαρτοφυλάκιο (186)
Γερμανία, Lübbenau
... δοσομετρητής εμβόλου μπορεί να ενσωματωθεί εύκολα σε μια υπάρχουσα γραμμή. Η δοσολογική ποσότητα των θέσεων πλήρωσης ρυθμίζεται ανεξάρτητα και χωρίς βήματα. Οφέλη: - Εξοικονόμηση εργατικού δυναμικού - Μικρές απαιτήσεις χώρου - Γρήγορη και εύκολη ενσωμάτωση - Δοσολογική ποσότητα ρυθμιζόμενη χωρίς βήματα - Υψηλή ακρίβεια δοσολογίας - Εύρος δοσολογίας: 3 - 50 ml...
Χαρτοφυλάκιο (25)
Ιταλία, Trento
...Για να αποκτήσετε έναν ευχάριστο ζωμό, διαλύστε 1 κύβο σε 500 ml νερού και βράστε για μερικά λεπτά. Ο κύβος μπορεί επίσης να προστεθεί στα φαγητά κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος και στην επιθυμητή ποσότητα, για να εμπλουτίσει και να αναδείξει τη γεύση σούπας, χορτόσουπας, μαγειρεμένων λαχανικών, σαλτσών, ραγού, κρεάτων, ριζότι, αυγών κ.λπ.
Χαρτοφυλάκιο (9)
Ιταλία, Opera (Milan)
... συντηρητικά και οι χρωστικές χρησιμοποιούνται στην ελάχιστη δυνατή ποσότητα ώστε να μην αλλοιώνουν την εμφάνιση και τη γεύση. Η αποκλειστική μας σειρά ‘aromAmore’ έχει δημιουργηθεί για τους λάτρεις της υγιεινής και νόστιμης τροφής. Ο σεφ μας είναι καινοτόμος αλλά ταυτόχρονα πρακτικός. Η διακριτική ποιότητα των δημιουργιών του προέρχεται όχι μόνο από την επιλογή πρώτων υλών αλλά και από την ανάγκη να δημιουργήσει μια έγκυρη εναλλακτική λύση στα προϊόντα που είναι διαθέσιμα στην μαζική αγορά.