Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Η VisGrana είναι παραγωγός Τεκτουραρισμένων Πρωτεϊνών Μπιζελιού, Τεκτουραρισμένων Πρωτεϊνών Σίτου (TVP) και Μπιζελιών Αντίγραφα Κρέατος (HMMA/HME), χωρίς σόγια και χωρίς ΓΤΟ.
Μαζί με τους επιχειρηματικούς μας εταίρους προσφέρουμε επίσης έτοιμες λύσεις βασισμένες στα προϊόντα μας.
Παρέχουμε προϊόντα υψηλής και επαναλαμβανόμενης ποιότητας σε πελάτες B2B, παραγωγούς τροφίμων και HoReCa, φροντίζον...
...Το Κρέας και Αλεύρι Οστών είναι το προϊόν πρωτεΐνης μετά την εξαγωγή του λίπους και της υγρασίας από πρώτες ύλες που προέρχονται από μηρυκαστικά στη φυσιολογική διαδικασία τήξης. Το Κρέας και Αλεύρι Οστών έχει χρώμα χρυσό έως μέτριο καφέ. Αυτό το τελικό προϊόν χρησιμοποιείται ως πηγή πρωτεΐνης για ζωοτροφές μηρυκαστικών. Είναι ένα από τα πολλά συστατικά που θα χρησιμοποιήσει ένας διατροφολόγος...
...έτσι ώστε το παραγόμενο αλεύρι να χρησιμοποιείται για γλυκά χωρίς γλουτένη, τηγανίτες και pancakes. Οι νιφάδες σόγιας, καβουρδισμένες και ωμές, έχουν συγκρίσιμες ποσότητες διατροφικών αξιών, με την καβουρδισμένη να έχει ελαφρώς λιγότερες, κάτι που οφείλεται στη διαδικασία καβουρδίσματος. Στο κουάκερ θα βρούμε πολλή πρωτεΐνη, η οποία όπως οι πρωτεΐνες από τις ίνες οσπρίων και τις ίνες γυαλιού, είναι εύπεπτη. Περιέχει εξωγενείς αμινοξέα: λυσίνη, η οποία βελτιώνει την απορρόφηση του ασβεστίου, την ανοσία και τρυπτοφάνη για την παραγωγή σεροτονίνης, ψευδάργυρο, πυρίτιο και ασβέστιο.
...
Η Σκόνη Γλουτένης Καλαμποκιού χρησιμοποιείται κυρίως ως πρώτη ύλη για ζωοτροφές και τροφές κατοικίδιων, παρέχοντας πρωτεΐνη, ενέργεια και χρωστική. Η Σκόνη Γλουτένης Καλαμποκιού μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως πιθανός υποκατάστατος άλλων πρωτεϊνών, όπως η Σκόνη Σόγιας, η Σκόνη Ψαριού, η Σκόνη Κρέατος και η Σκόνη Οστών.