...Η σκόνη σόγιας είναι μια καλή επιλογή για άτομα που θέλουν να αντικαταστήσουν το κρέας και άλλες πηγές ζωικών πρωτεϊνών στη διατροφή τους. Διακρίνεται από μια ελαφριά ξηροκαρπάτη γεύση. Η σόγια περιέχει μεγάλες ποσότητες απαραίτητων βιταμινών και μετάλλων. Η τεχνολογία ψυχρής άλεσης (t < 40°C) επιτρέπει τη διατήρηση των περισσότερων βιταμινών και μετάλλων.
Βάρος: 500 γρ.
... φυτικών ελαίων παγκοσμίως. Το αλεύρισόγιας χρησιμοποιείται ως συμπλήρωμα πρωτεΐνης. Η δημοτικότητα της βρώσιμης σόγιας οφείλεται στα εξής χαρακτηριστικά: υψηλή παραγωγικότητα; πολύ υψηλή (έως 50%) περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη; η παρουσία βιταμινών του συμπλέγματος Β, σιδήρου, ασβεστίου, καλίου, απαραίτητων αμινοξέων και απαραίτητων πολυακόρεστων λιπαρών οξέων (λινολεϊκό και λινολενικό); η...