ufs.country_names.RU, Vladimir
...Η σκόνη σόγιας είναι μια καλή επιλογή για άτομα που θέλουν να αντικαταστήσουν το κρέας και άλλες πηγές ζωικών πρωτεϊνών στη διατροφή τους. Διακρίνεται από μια ελαφριά ξηροκαρπάτη γεύση. Η σόγια περιέχει μεγάλες ποσότητες απαραίτητων βιταμινών και μετάλλων. Η τεχνολογία ψυχρής άλεσης (t < 40°C) επιτρέπει τη διατήρηση των περισσότερων βιταμινών και μετάλλων. Βάρος: 500 γρ.
Χαρτοφυλάκιο (116)
ufs.country_names.RU, Saratov
... φυτικών ελαίων παγκοσμίως. Το αλεύρι σόγιας χρησιμοποιείται ως συμπλήρωμα πρωτεΐνης. Η δημοτικότητα της βρώσιμης σόγιας οφείλεται στα εξής χαρακτηριστικά: υψηλή παραγωγικότητα; πολύ υψηλή (έως 50%) περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη; η παρουσία βιταμινών του συμπλέγματος Β, σιδήρου, ασβεστίου, καλίου, απαραίτητων αμινοξέων και απαραίτητων πολυακόρεστων λιπαρών οξέων (λινολεϊκό και λινολενικό); η...
Χαρτοφυλάκιο (40)
ufs.country_names.RU, Moscow
... - μαλτιτόλη, βούτυρο κακάο, γαλακτωματοποιητής - λεκιθίνη σόγιας, φυσική γεύση), φιστίκια καβουρδισμένα και θρυμματισμένα, καλαμπόκι, καρύδια, καβουρδισμένα και θρυμματισμένα κάσιους, σπόροι ηλιάνθου, αλεύρι ρυζιού, διαιτητικές ίνες, θαλασσινό αλάτι, αντιοξειδωτικά (ασκορβικό οξύ, μίγμα τοκοφερόλων), φυσικές γεύσεις, ασερόλα*, μοσχοκάρυδο, αλεσμένο.
Χαρτοφυλάκιο (24)
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play