...Η ιχθυάλευρο 71% παράγεται από ωμά ψάρια ή κομμάτια ψαριών – υποπροϊόντα από την προετοιμασία για κατανάλωση από ανθρώπους. Η πρώτη ύλη βράζεται σε θερμοκρασία περίπου 80-90°C, πιέζεται σε πίτα και στη συνέχεια ξηραίνεται και αλέθεται χονδρικά.
Το ιχθυάλευρο που προσφέρει η Foodcom παράγεται από ψάρια όπως η ρέγγα και η σαρδέλα που εκτρέφονται στη Βαλτική Θάλασσα. Το τελικό προϊόν έχει μορφή σκόνης, καφέ αλευριού.
Προσφέρουμε επίσης ιχθυάλευρο 60% και 65%.
... βιταμίνη της νεότητας. Μεταξύ όλων των ξηρών καρπών, τα αμύγδαλα έχουν την υψηλότερη περιεκτικότητα σε αυτή τη βιταμίνη.
Η αμυγδαλόσκονη είναι μέρος της δημοφιλούς κετογονικής δίαιτας. Έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες και είναι εξαιρετική πηγή EFA και πρωτεΐνης. Χρησιμοποιείται επίσης για την παρασκευή πιάτων και γλυκών χωρίς γλουτένη.
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
...Ανάλογα με τη μέθοδο επεξεργασίας, το κριθάρι, το μαργαρίτα κριθάρι είναι ολόκληρο σιτάρι κριθαριού, χωρίς το φλοιό. Οι κριθάριες είναι πλούσια πηγή βιταμινών του συμπλέγματος Β, ιδιαίτερα των βιταμινών B1, B2 και B6, καθώς και βιταμινών E, K, PP, φολικού οξέος και πυριτίου, ψευδαργύρου, ασβεστίου, μαγγανίου και χαλκού.
Το μαργαρίτα κριθάρι είναι ιδανικό για διάφορους τύπους σαλτσών, συμπεριλαμβανομένων των μανιταριών και του κρέατος. Μπορεί επίσης να είναι ένα εξαιρετικό συστατικό σε πιάτα όπως τα λαχανοντολμάδες, καθώς και σε γεμιστά λαχανικά.
...Η λευκή φαγόπυρη που προέρχεται από αποφλοιωμένους φυσικούς σπόρους φαγόπυρου ξεχωρίζει για την απαλή γεύση της και την πλούσια θρεπτική της αξία. Ο σπόρος δεν έχει υποστεί θερμική επεξεργασία. Με την κατανάλωση του προϊόντος, εμπλουτίζουμε τη διατροφή μας με πολύτιμες ευεργετικές ουσίες, όπως αντιοξειδωτικά, μαγνήσιο, ασβέστιο, σίδηρο και πυρίτιο. Ως πηγή φυτικών ινών, η λευκή φαγόπυρη είναι ιδανική ως χορταστική προσθήκη στο γεύμα, ιδιαίτερα σε κυρίως πιάτα ως υποκατάστατο του ρυζιού, των πατατών ή των ζυμαρικών.