Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
...Η μαγιονέζα Algea σε κουβά 5 κιλών είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, ιδανικό για επαγγελματική χρήση στη μαζική εστίαση. Φτιαγμένη με φρέσκα και επιλεγμένα υλικά, προσφέρει πλούσια και κρεμώδη γεύση, τέλεια για να ντύσετε σαλάτες και διάφορα πιάτα. Η συσκευασία των 1 τεμαχίου είναι ιδανική για χονδρική πώληση, εξασφαλίζοντας επαρκή αποθέματα για εστιατόρια και catering.
Με μακρά ημερομηνία...
... μεγάλο πρόβλημα, που είναι η εξαιρετικά χαμηλή ικανότητα ζύμωσης λόγω της χαμηλής ποσοστιαίας περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες. Το αλεύρι ρυζιού χρησιμοποιείται σε ορισμένες συνταγές ή αναμειγνύεται με αλεύρι σιταριού, κεχρί ή άλλα δημητριακά για πιο πλούσιες παραλλαγές. Υπάρχουν πολλές πιάτα με βάση αυτό το είδος αλευριού που είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για άτομα με δυσανεξία στη γλουτένη, όπως τα ζυμαρικά ρυζιού, τα ατμισμένα ραβιόλια και διάφορα γλυκά όπως το ιαπωνικό μοχί. Είναι ιδανικό για την επικάλυψη τηγανητών και στην παρασκευή ορισμένων μπισκότων.
...Ελαφριά, νόστιμα και τραγανά, τα Scalitì καλαμποκιού της Storo είναι το τέλειο σνακ που φέρνει στο μυαλό πιάτα καυτής πολέντας. Μια απαραίτητη λιχουδιά, φτιαγμένη με αλεύρι Storo. Το προϊόν είναι βιολογικό και χωρίς γλουτένη.
... Άντιτζε, καθώς και το διάσημο αφρώδες κρασί πιστοποιημένο Trento DOC. Η πιτσαρία μας είναι επίσης ικανή να προσφέρει τραγανές πίτσες με αλεύρι τύπου 0, ολικής αλέσεως και χωρίς γλουτένη, για να ικανοποιήσει τους πελάτες που έχουν προβλήματα δυσανεξίας σε ορισμένα τρόφιμα. Τέλος, όπως τα καλύτερα εστιατόρια, είναι δυνατή η οργάνωση εταιρικών δείπνων και εκδηλώσεων.
... λειτουργεί ως σταθερή βάση. Η διπλή σύνθεση επιτρέπει επίσης τη χρήση του για την θέρμανση πιάτων στο μικροκύμα (περίπου 40/50 δευτερόλεπτα) και σε φούρνους αερόθερμου. Είναι ένα προϊόν ḥalāl χωρίς ζωικά λιπαρά, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί από διάφορους αλλεργικούς. Η χρήση του είναι πραγματικά πολλαπλή και ατελείωτη. Τα πιάτα που σερβίρονται στα καλάθια ψωμιού, εκτός από το ότι είναι...
... προστίθεται και η σχολή μαγειρικής για παιδιά, όπου πραγματοποιούνται μαθήματα στα οποία οι μαθητές ετοιμάζουν πιάτα της τοσκανέζικης παράδοσης όπως ψωμί, σπιτική ζυμαρικά και μπισκότα χρησιμοποιώντας γνήσια υλικά που προέρχονται από την αγροτική επιχείρηση.