...Η θέα από λιωμένο βούτυρο με βότανα πάνω σε ένα όμορφο κομμάτι ψαριού ή κρέατος σίγουρα μας κάνει να τρέχουν τα σάλια. Τι θα ήταν ένα ζουμερό μπριζόλα στη σχάρα, μια τραγανή μπαγκέτα, μια καυτή πατάτα φούρνου ή ζεστό τυρί ρακέτ χωρίς αυτό το υπέροχο κομματάκι βουτύρου;
Ανεξαρτήτως αν συνοδεύει κρέας, ψητά λαχανικά, ψάρι ή απλά έτσι πάνω σε μια φέτα ψωμί – από τώρα και στο εξής μπορείς να φτιάξεις...
... απορρυπαντικά οικιακής χρήσης σε σκόνη
- Στη διαδικασία Kraft για την παραγωγή ξυλοπολτού
- Ως μέσο αραίωσης για την απομάκρυνση μικρών φυσαλίδων αέρα από λιωμένο γυαλί
- Για να βοηθήσει στη λείανση στη βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας
- Ως αραιωτικό για χρώματα τροφίμων
- Ως αποθήκευση θερμότητας σε ορισμένες εφαρμογές
Χαρακτηριστικά:
- Αριθμός CAS 7757-82-6
- Χημικός τύπος Na2SO4
- Μοριακή μάζα 142,04 g/mol (άνυδρο)
- Εμφάνιση λευκή κρυσταλλική στερεά υγροσκοπική
- Οσμή άοσμο
- Πυκνότητα 2,664 g/cm3 (άνυδρο)
- Σημείο τήξης 884 °C (άνυδρο)
- Σημείο βρασμού 1.429 °C (άνυδρο)...
...καθώς και ανθεκτικά σε οξύ μέρη για τη χημική βιομηχανία, την πετροχημεία, τη βιομηχανία λιπασμάτων, τη βιομηχανία τροφίμων, εφαρμογές υγρού αλατιού, θαλασσινού νερού όπως οι ηλιακοί σταθμοί με λιωμένοαλάτι, ηλεκτρολύτες.
Μία από τις βασικές μας ικανότητες είναι στον τομέα των δομικών στοιχείων που φέρουν πίεση σύμφωνα με την οδηγία για τα δοχεία πίεσης (DGRL). Εκτός από τις βαλβίδες υψηλής...
... και να το βάλτε στον εκτοξευτή κρέμας σας, τον οποίο πρέπει να φορτίσετε μία φορά με μια ποιοτική συσκευή φόρτισης κρέμας. Αφού προσθέσετε όλα τα υλικά, θα πρέπει να ανακινήσετε το δοχείο περίπου δέκα φορές έντονα.
3 αυγά
– 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
– 1 κουταλάκι του γλυκού Ντιζόν
– 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
– 1/2 φλιτζάνι λιωμένο βούτυρο...
...Και οι δύο διαδικασίες χρησιμοποιούνται για την αύξηση της αντοχής στη φθορά, της αντοχής στη διάβρωση και της διαρκούς αντοχής και ξεχωρίζουν με την υψηλής ποιότητας μαύρη χρώση τους από το χαρτοφυλάκιο προϊόντων. Η νίτρωση σε λιωμένο άλας προσφέρει σε πολλές περιπτώσεις τόσο πολύ υψηλότερη προστασία από τη διάβρωση όσο και μεγαλύτερη σκληρότητα σε σύγκριση με τις γαλβανικές ή χημικές διαδικασίες...
... ένα μπολ.
Προσθέτουμε τα ασπράδια αυγών και στη συνέχεια το λιωμένο βούτυρο. Αφήνουμε στο ψυγείο για μία ώρα.
Σε ένα ταψί καλυμμένο με χαρτί ψησίματος, τοποθετούμε μικρές ποσότητες ζύμης.
Ψήνουμε για 5 έως 8 λεπτά.
Αφαιρούμε τις τuiles με μια σπάτουλα και τις αφήνουμε να κρυώσουν πάνω σε έναν ρολό ζαχαροπλαστικής για να πάρουν το σχήμα τους.
Δαγκώνουμε χωρίς ενοχές!
...Βιολογικές κόκκινες παντζάρια σε φέτες.
Ανακαλύψτε όλη τη γεύση του παντζαριού, τραγανό και λιωμένο ταυτόχρονα.
Συστατικά: Κόκκινα παντζάρια*, νερό, ξίδι αλκοόλης με βότανα*, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, θαλασσινό αλάτι, μπαχαρικά*, κύμινο*. *Συστατικά προερχόμενα από βιολογική γεωργία.
... γυάλινο βάζο που περιέχει το τραγανό και λιωμένο μπισκότο μας, το κανιστρελλί.
ένα βάζο με φουντούκια ελαφρώς καβουρδισμένα με αλάτι Γκεράντ, έχουμε φροντίσει να τα αναμείξουμε ώστε να μπορείτε να τα απολαύσετε σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.
Αναφορά: MESGOURCAR...