... ένα μπολ.
Προσθέτουμε τα ασπράδια αυγών και στη συνέχεια το λιωμένο βούτυρο. Αφήνουμε στο ψυγείο για μία ώρα.
Σε ένα ταψί καλυμμένο με χαρτί ψησίματος, τοποθετούμε μικρές ποσότητες ζύμης.
Ψήνουμε για 5 έως 8 λεπτά.
Αφαιρούμε τις τuiles με μια σπάτουλα και τις αφήνουμε να κρυώσουν πάνω σε έναν ρολό ζαχαροπλαστικής για να πάρουν το σχήμα τους.
Δαγκώνουμε χωρίς ενοχές!
...Βιολογικές κόκκινες παντζάρια σε φέτες.
Ανακαλύψτε όλη τη γεύση του παντζαριού, τραγανό και λιωμένο ταυτόχρονα.
Συστατικά: Κόκκινα παντζάρια*, νερό, ξίδι αλκοόλης με βότανα*, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, θαλασσινό αλάτι, μπαχαρικά*, κύμινο*. *Συστατικά προερχόμενα από βιολογική γεωργία.
... γυάλινο βάζο που περιέχει το τραγανό και λιωμένο μπισκότο μας, το κανιστρελλί.
ένα βάζο με φουντούκια ελαφρώς καβουρδισμένα με αλάτι Γκεράντ, έχουμε φροντίσει να τα αναμείξουμε ώστε να μπορείτε να τα απολαύσετε σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.
Αναφορά: MESGOURCAR...