...Το Τκεμάλι είναι αναπόσπαστο κομμάτι της γεωργιανής κουζίνας. Η σάλτσα παρασκευάζεται από βρασμένα βερίκοκα και διάφορα μπαχαρικά (π.χ. κόλιανδρο, άνηθο, σκόρδο). Ως κύριο συστατικό μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο οι ώριμοι όσο και οι ανώριμοι καρποί, γεγονός που οδηγεί σε κόκκινη ή πράσινη σάλτσα. Το Τκεμάλι σερβίρεται πολύ συχνά ως κρύα σάλτσα με πατάτες ή πιάτα με κρέας.
...Η σάλτσα από πορτοκάλι Maiski, αυτή η νόστιμη σάλτσα με έντονη γεύση πορτοκαλιού, θα είναι η κορυφαία επιλογή για τα χειμερινά και εορταστικά πιάτα σας. Στη φωτογραφία έχουμε προσθέσει λίγο τηγανητή κόκκινη πιπεριά, κομμάτια φλούδας πορτοκαλιού και εστραγκόν.
...Η ταϊλανδέζικη σάλτσα τσίλι είναι μια παχύρρευστη, φωτεινή κόκκινη, ελαφρώς γλυκιά σάλτσα τσίλι. Η ταϊλανδέζικη σάλτσα τσίλι σερβίρεται ως καρύκευμα στην ασιατική κουζίνα.
Η JOSEFA FOODS είναι μια οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής τροφίμων από τη δεκαετία του 1970. Η δεύτερη γενιά της οικογένειας JOSEFA συνεχίζει τη δέσμευση να προσφέρει στους πελάτες μας τα υψηλότερης ποιότητας τρόφιμα που είναι διαθέσιμα. Από την ίδρυσή της, η JOSEFA έχει εξελιχθεί σε ένα αναγνωρίσιμο όνομα στη Μάλτα για πατέ και ντιπ ζυμαρικών, καυχιέται για ένα χαρτοφυλάκιο τοπικών και διεθνώς α...
...Μια σάλτσα γκουρμέ και σεφ φτιαγμένη με ψητές ντομάτες, ψητές πιπεριές καπία, ψητό σκόρδο, μελάσα χουρμά, θυμάρι, πελτέ ντομάτας, ηλιέλαιο, βαλσάμικο ξίδι και αλάτι, η οποία είναι μια νόστιμη και μοναδική εναλλακτική σε όλες τις σάλτσες ντομάτας και τις κέτσαπ. Μπορεί να καταναλωθεί είτε ζεστή είτε κρύα, σερβιρισμένη με μπέργκερ, τηγανητές πατάτες, χοτ ντογκ, σάντουιτς, πιατέλες αλλαντικών, πιατέλες τυριών, ως επικάλυψη για μπρουσκέτες, σάλτσα για ν dipping ή σάλτσα για ζυμαρικά. Αυτό το προϊόν είναι 100% vegan, χωρίς γλουτένη και χωρίς πρόσθετα.
...Η σάλτσα mascarpone rosso είναι μια κρεμώδης σάλτσα με βάση το κόκκινο mascarpone, πασπαλισμένη με μικρά κομμάτια βοτάνων και πράσινων λαχανικών. Αυτή η νόστιμη σάλτσα είναι εύκολη στη χρήση και στη συντήρηση χάρη στη συσκευασία υψηλής απόδοσης που στέκεται όρθια και επιτρέπει την θέρμανση του περιεχομένου της στο μικροκύματα.
Συντήρηση
Σε θερμοκρασία δωματίου για 24 μήνες.
3 ημέρες στο ψυγείο μόλις ανοιχτεί η συσκευασία.
... μοσχαρίσιο κρέας, ρύζι, χοιρινό. Φυσικά, δεν πρέπει να λείπει από καμία σάλτσα BBQ και προσφέρει στη σάλτσα μια απαράμιλλη γεύση. Η πάπρικα δεν αγαπά τη δυνατή θερμότητα, αλλιώς γίνεται πικρή. Αυτό είναι το τυπικό μπαχαρικό για την ισπανική λουκάνικη σπεσιαλιτέ Chorizo.
... συνδυασμός προσεκτικά επιλεγμένων ώριμων ντοματών, μαγειρεμένων με αρωματικά βότανα και μπαχαρικά, που εξασφαλίζουν μια αρμονική ισορροπία γεύσεων που θα ικανοποιήσει τον ουρανίσκο σας. Η λεία υφή και η φωτεινή κόκκινη απόχρωση την κάνουν οπτικά ελκυστική, ενώ το υπέροχο άρωμα γεμίζει την κουζίνα σας με την ουσία της Ιταλίας.
...Η Σάλτσα Κόκκινης Πιπεριάς Tabasco Original Flavor περιέχει αποσταγμένο ξίδι, κόκκινη πιπεριά και αλάτι. Αυτή η συσκευασία περιλαμβάνει ένα (1) μπουκάλι 2 ουγκιών Σάλτσας Κόκκινης Πιπεριάς Tabasco Original Flavor.
... κόκκινησάλτσα είναι ένας διάσημος τύπος σάλσας, που χρησιμοποιείται συχνά στο Μεξικό και στη Νοτιοδυτική Αμερική.
Η σάλτσα τσιπότλε, δημοφιλής στην μεξικανική κουζίνα, παρασκευάζεται με τσιπότλες αδόμπο, απλό γιαούρτι ή μεξικάνικη κρέμα, σκόρδο και χυμό λάιμ. Χρησιμοποιείται ιδιαίτερα για τα τάκος ή τις φαχίτας.
... σιταριού σκληρού και εμπλουτισμένα με φυσικά συστατικά, αυτές οι κλωστές fusilli αναδεικνύουν την ομορφιά της παλέτας της φύσης. Είτε στολισμένα με μια κρεμώδη σάλτσα πέστο, είτε ανακατεμένα σε μια πικάντικη σάλτσα ντομάτας και παντζαριού, είτε ενσωματωμένα σε ένα φρέσκο μείγμα λαχανικών, αυτά τα πολύχρωμα ζυμαρικά fusilli δημιουργούν ένα οπτικά εντυπωσιακό και νόστιμο πιάτο ζυμαρικών. Επιπλέον...
... Biobontà, έχει μια έντονα φρουτώδη ξινή γεύση. Μια σάλτσα που συνδυάζει δύο πραγματικά ειδικά τρόφιμα, δύο superfoods: το παντζάρι είναι πλούσιο σε βιταμίνες της ομάδας B, φολικό οξύ και αντιοξειδωτικά; το ξίδι ροδιού, που μπορεί να μειώσει το λίπος σε παχύσαρκους ανθρώπους, έχει υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο, ευεργετικό για τη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης και της καρδιακής δραστηριότητας. Χρησιμοποιείται όπως μια κανονική Κέτσαπ σε πιάτα κρέατος, κυρίως λευκού, μαλακά τυριά, λαχανικά, σεϊτάν και τόφου. Αλλά ξεχωρίζει για να ντύσει πιάτα σούσι.
... χειροποίητες, ακολουθώντας την πολυχιλιετή κουλτούρα της Τυνησίας για τη συγκομιδή και την προετοιμασία των προϊόντων μας.
Σε όλη την Τυνησία, η Χαρίσα συχνά παρασκευάζεται εκ των προτέρων και αποθηκεύεται για χρήση σε διάφορα πιάτα. Αυτή η πορτοκαλοκόκκινη σάλτσα χρησιμοποιείται όχι μόνο ως καρύκευμα για ψητά κρέατα και ψάρια ή ανακατεμένη σε σούπες και στιφάδο για μια καυτερή γεύση, αλλά είναι...
...Ο πικάντικος πιπεριά Espelette A.O.P. είναι μια κόκκινη πιπεριά με φρουτώδεις νότες και μια ελαφριά αλλά καθαρή πικάντικη γεύση, που είναι χαρακτηριστική της γαλλικής κουζίνας και πιο συγκεκριμένα της βασκικής κουζίνας.
Προερχόμενη από την πόλη Espelette στο νοτιοδυτικό τμήμα της Γαλλίας, αυτή η πουρές πιπεριάς θα προσθέσει μια φρουτώδη και πικάντικη νότα στα πιάτα σας με σάλτσα ή μπορεί απλά να...
...% φυσικό, χωρίς πρόσθετα ή συντηρητικά.
Η José Lou έδωσε μια νέα και πικάντικη πινελιά σε ένα από τα πιο δημοφιλή πατέ της προσθέτοντας την Harissa, μια πικάντικη σάλτσα με βάση κόκκινες πιπεριές.
Σχεδιασμένο για να απλώνεται σε σάντουιτς και μπρουσκέτες, αλλά και για την παρασκευή σαλτσών, στιφάδων, κ.λπ…
Καθαρό βάρος: 120 γρ ή 220 γρ
Συστατικά: μαύρες ελιές ποικιλίας "Empeltre", πικάντικη κόκκινη πιπεριά, ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας, σκόρδο, κόλιανδρο, κύμινο.
... τη διάρκεια της διαδικασίας τηγανίσματος και στη συνέχεια να του δώσετε μια "ανάπαυση".
Χρήση
Χρησιμοποιήστε τη μπαχαρική για να προετοιμάσετε τη μαρινάδα και ως επικάλυψη για μπάρμπεκιου, ψητό κρέας.
Γεύση
Πικάντικη, καυτερή, μέτρια καυτερή.
Συστατικά
Φαγητό ιωδιούχο αλάτι, αποξηραμένο σκόρδο, αποξηραμένα κρεμμύδια, ίνες μπιζελιού, θρυμματισμένο μαύρο πιπέρι, κόλιανδρο, αλεσμένη κόκκινη...
...Είναι ένα αρμονικό μείγμα πολλών μπαχαρικών, εκ των οποίων τα κύρια είναι: ο κόλιανδρος, το σκόρδο, ο κουρκουμάς, η μέντα, η κόκκινη πιπεριά και το αλάτι.
Χρήσεις των Μπαχαρικών κρέατος στην κουζίνα:
Είτε είναι ψημένα σε τηγάνι, φούρνο, μπάρμπεκιου, σε πιάτο με σάλτσα, ζωμούς, τέλος σε οποιαδήποτε μορφή μαγειρέματος, αυτό το μείγμα είναι τέλειο! Αλείψτε το κρέας με λάδι (ελαιόλαδο) και προσθέστε...
... λυκοπένιο βρίσκεται συνήθως στη διατροφή, κυρίως από πιάτα που παρασκευάζονται με σάλτσα ντομάτας. Όταν απορροφάται από το στομάχι, το λυκοπένιο μεταφέρεται στο αίμα μέσω διαφόρων λιποπρωτεϊνών και συσσωρεύεται στο ήπαρ, τα επινεφρίδια και τους όρχεις.
CAS. No:502-65-8
Βοτανικό Όνομα: Solanum Lycopersicum L
λειτουργία: 1. Αντι-υπεριώδη ακτινοβολία, Αντιγήρανση και ενίσχυση της ανοσίας; 2. Καταστολή της μεταλλαξιογένεσης και...
... τεχνητές ή φυσικά ταυτοποιημένες γεύσεις καθώς και οι γενετικά τροποποιημένες πρώτες ύλες. Σχεδόν τα πάντα παράγονται ακόμη με παραδοσιακή τέχνη στο εργαστήριό μας στο Όσναμπρουκ. Κάποια πράγματα τα παράγουμε μάλιστα πολλές φορές την ημέρα φρέσκα επί τόπου, όπως η διάσημη κόκκινη γλυκιά σάλτσα Sylter. Παράγουμε όχι σε αποθέματα, αλλά μόνο μετά την παραγγελία, ώστε όλα να φτάνουν φρέσκα στον πελάτη.