... φυσικό έντερο βοδιού. 100% φυσικά συστατικά. Χωρίς τεχνητές Ε.
Βάρος: 0,280 Kg
Συνθήκες διανομής και μεταφοράς: Σε θερμοκρασία δωματίου δεν υπάρχουν περιορισμοί. Εάν είναι συσκευασμένο κενό αέρος σε θερμοκρασία κάτω από 5ºC. Για κατανάλωση, η συνιστώμενη θερμοκρασία είναι 15º-18ºC.
Διαδικασία Παρασκευής: Επιλογή, κιμάς, ζύμωση, τοποθέτηση σε έντερο και ωρίμανση.
Συστατικά: Κρέας χοιρινού από ιβηρικό χοίρο, αλάτι, ζάχαρες, φυσικά μπαχαρικά, φυτική πρωτεΐνη
Βάρος: 0,280 Kg...
...Οι φυσικοί χοίρειοι εντερικοί σωλήνες μας είναι ιδανικοί για φρέσκες, καπνιστές και ξηρές λουκάνικες. Το ομοιόμορφο μέγεθος και σχήμα τους εξασφαλίζουν συνέπεια και ελάχιστη σπατάλη. Δεδομένου ότι οι εντερικοί σωλήνες μας είναι όλοι φυσικοί, έχουν μια τρυφερή και σταθερή υφή που προσφέρει την ακριβή αντίσταση. Είναι επίσης διαφανείς, έτσι ώστε να αναδεικνύουν εύκολα τα υψηλής ποιότητας συστατικά του λουκάνικου σας. Εξάγουμε εντερικούς σωλήνες από πρόβατο και χοίρο κάθε είδους προς πώληση στην Ευρώπη και προσφέρουμε γρήγορη παράδοση.
Είμαστε μια εμπορική επιχείρηση εξαγωγής αγροτικών προϊόντων, κατεψυγμένων και FMCG (πάνα, ταινία,…). Είμαστε παρόντες στην Ευρώπη και την Αφρική. Με την πάροδο των ετών, έχουμε επεκτείνει σημαντικά τη γκάμα προϊόντων μας και διευρύνει το δίκτυο διανομής μας προς όφελος της αγαπητής πελατείας μας. Εξάγουμε σε όλη την υποσαχάρια Αφρική με έλεγχο από το πεδίο/εργοστάσιο (ΕΕ, Αμερική,…) μέχρι την παρ...
...Το σαλάμι από αγριογούρουνο είναι το κλειδί για ένα επιτυχημένο ορεκτικό και θα σας εκπλήξει τόσο με τη γεύση του όσο και με την κομψότητά του. Στην πραγματικότητα, είναι φτιαγμένο από 80% κρέας αγριογούρουνου και 20% άπαχο και λιπαρό κρέαςαπό μαύρο χοίρο Bigorre.
... έχει υποστεί.
Το μυστικό βρίσκεται στην επιλογή της καλύτερης πρώτης ύλης: μόνο τα πιο εξαιρετικά κομμάτια ταξινομούνται ως Χοιρινό από Ιβηρική Χοίρο που τρέφεται με βελανίδια. Υπομονή και άφθονος χρόνος ξεκούρασης σε κελάρι που είναι ανοιχτό στον αέρα της Σιέρα, καταλήγοντας στο καλύτερο Χοιρινό από Ιβηρική Χοίρο που τρέφεται με βελανίδια που μπορεί ποτέ να θυμηθεί η γεύση σας.
...Σάλτσα θηραμάτων Maïski, μια νόστιμη κρεμώδης σάλτσα με πολλές κράνμπερι ως γαρνιτούρα, που ταιριάζει τέλεια με όλα τα πιάτα θηραμάτων από πουλερικά και κόκκινο κρέας. Αλλά μπορεί επίσης να ενισχύσει τις παρασκευές πουλερικών γεμιστές με κιμά.
...SALAME TOSCANO, Προετοιμασμένο με επιλεγμένα κρέατα χοίρου, μέτρια άλεση και λαρδί σε κύβους, συσκευάζεται σε έντερο κολλαγόνου και ωριμάζει.
PROSCIUTTO - μηρός χοίρου "CASALINGO ALLA TOSCANA"
FINOCCHIONA, Προετοιμασμένο με επιλεγμένα κρέατα χοίρου, είναι ένα τυπικό τοσκάνικο αλλαντικό σε έντερο κολλαγόνου αρωματισμένο με σπόρους μάραθου.
PANCETTA από καθαρό χοίρο, τυλιγμένη ή απλωμένη, αλατισμένη και ωριμασμένη στην τοσκάνικη παράδοση.
...καθώς η πικρή γεύση τους καλύπτει το ήπιο-γλυκό άρωμα του προσούτου. Κομμένος σε μικρές λωρίδες ή κύβους, αναδεικνύει το υπέροχο άρωμά του σε ζυμαρικά, με γκνιόκι, κρέπες ή σε σούπες λαχανικών και φασολιών.
Κατασκευαστής: Prisciuttificio Prolongo Giovanni, di Prolongo L.& C. S.N.C., Viale Trento e Trieste 129, 33038 San Daniele del Friuli (UD), Ιταλία.
Αεροξηραμένο ωμό προσούτο απόχοίρο. Συστατικά: Χοιρινό κρέας, θαλασσινό αλάτι. Αποθηκεύστε σε ψυχρό χώρο από +1°C έως +10°C. Προϊόν από Ιταλία. IT-99-L-CE...
Η εταιρεία La Iberica είναι μια επιχείρηση που ασχολείται με την παραγωγή και εμπορία κρέατος από ιβηρικό χοίρο σε διάφορες μορφές συσκευασίας, ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη. Είμαστε προμηθευτές κρέατος ιβηρικού χοίρου, ζαμπόν, ιβηρικής παλέτας, ιβηρικού λόμου, ωρίμασμένων αλλαντικών απόκρέας θηραμάτων, μεταξύ άλλων δικών μας ωρίμασμένων προϊόντων. Η εργασία με την καλύτερη πρώτη ύλη και η...
... καλοί λόγοι για την υψηλή ποσότητα των στοχευμένων αγορών και την εξαιρετική ποικιλία πελατών: Απόλυτη εστίαση στον πελάτη: Ατομική κοπή και προσφορές που θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σας σχετικά με την ποσότητα, τη συσκευασία και την ημερομηνία παράδοσης. Ευρεία γκάμα προϊόντων που κυμαίνεται από μισό βόδι ή χοίρο μέχρι έτοιμες συσκευασίες αυτοεξυπηρέτησης.
... χαρακτηριστικό μαρμαρωτό που το καθιστά μοναδικό και υγιεινό, προσφέροντας μια αξεπέραστη γεύση και άρωμα.
--------
Μεταποίηση Μαύρου Χοίρου που εκτρέφεται στην ύπαιθρο.
Φρέσκο κρέας Μαύρου Χοίρου,
Προϊόντα από Μαύρο Χοίρο και αλλαντικά.
Φυσική ωρίμανση Γκαρβάν - Ουρίκε Αλεντέζου...
... που έχει με τη φυλή Duroc. Για παράδειγμα: “75% ιβηρικό” θα ήταν αποτέλεσμα μητέρας 100% ιβηρικής και πατέρα, που είναι αποτέλεσμα μητέρας 100% ιβηρικής και πατέρα διασταυρωμένου με χοίρο Duroc.
Όσον αφορά τη διατροφή:
Ζαμπόν από Βελανίδι: Προέρχεται από ιβηρικό χοίρο που εκτρέφεται ελεύθερα στις δασικές εκτάσεις και που τους τελευταίους μήνες της ανάπτυξής του έχει τροφοδοτηθεί με φυσικά χόρτα και βελανίδια.
Ζαμπόν απόΚρέας Πεδίων: Προέρχεται από ιβηρικό χοίρο που εκτρέφεται...
... είναι πολύ γνωστό για τη μοναδική του γεύση. Παρασκευάζεται στη Σιέρα της Ουέλβα υπό μοναδικές μικροκλιματικές συνθήκες και προέρχεται από τον ιβηρικό χοίρο που εκτρέφεται ελεύθερα μέσα στη δέσα και τρέφεται κατά τη διάρκεια της μανταρινιάς αποκλειστικά με βελανίδια και φυσικά χόρτα. Υπάρχει επίσης το ζαμπόν με μαύρο πόδι, το οποίο είναι ένα θεμελιώδες και κύριο προϊόν της ισπανικής γαστρονομίας. Μαζί...