... φυσικό έντερο βοδιού. 100% φυσικά συστατικά. Χωρίς τεχνητές Ε.
Βάρος: 0,280 Kg
Συνθήκες διανομής και μεταφοράς: Σε θερμοκρασία δωματίου δεν υπάρχουν περιορισμοί. Εάν είναι συσκευασμένο κενό αέρος σε θερμοκρασία κάτω από 5ºC. Για κατανάλωση, η συνιστώμενη θερμοκρασία είναι 15º-18ºC.
Διαδικασία Παρασκευής: Επιλογή, κιμάς, ζύμωση, τοποθέτηση σε έντερο και ωρίμανση.
Συστατικά: Κρέας χοιρινού από ιβηρικό χοίρο, αλάτι, ζάχαρες, φυσικά μπαχαρικά, φυτική πρωτεΐνη
Βάρος: 0,280 Kg...
... έχει υποστεί.
Το μυστικό βρίσκεται στην επιλογή της καλύτερης πρώτης ύλης: μόνο τα πιο εξαιρετικά κομμάτια ταξινομούνται ως Χοιρινό από Ιβηρική Χοίρο που τρέφεται με βελανίδια. Υπομονή και άφθονος χρόνος ξεκούρασης σε κελάρι που είναι ανοιχτό στον αέρα της Σιέρα, καταλήγοντας στο καλύτερο Χοιρινό από Ιβηρική Χοίρο που τρέφεται με βελανίδια που μπορεί ποτέ να θυμηθεί η γεύση σας.
Η εταιρεία La Iberica είναι μια επιχείρηση που ασχολείται με την παραγωγή και εμπορία κρέατος από ιβηρικό χοίρο σε διάφορες μορφές συσκευασίας, ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη. Είμαστε προμηθευτές κρέατος ιβηρικού χοίρου, ζαμπόν, ιβηρικής παλέτας, ιβηρικού λόμου, ωρίμασμένων αλλαντικών απόκρέας θηραμάτων, μεταξύ άλλων δικών μας ωρίμασμένων προϊόντων. Η εργασία με την καλύτερη πρώτη ύλη και η...
... που έχει με τη φυλή Duroc. Για παράδειγμα: “75% ιβηρικό” θα ήταν αποτέλεσμα μητέρας 100% ιβηρικής και πατέρα, που είναι αποτέλεσμα μητέρας 100% ιβηρικής και πατέρα διασταυρωμένου με χοίρο Duroc.
Όσον αφορά τη διατροφή:
Ζαμπόν από Βελανίδι: Προέρχεται από ιβηρικό χοίρο που εκτρέφεται ελεύθερα στις δασικές εκτάσεις και που τους τελευταίους μήνες της ανάπτυξής του έχει τροφοδοτηθεί με φυσικά χόρτα και βελανίδια.
Ζαμπόν απόΚρέας Πεδίων: Προέρχεται από ιβηρικό χοίρο που εκτρέφεται...
... είναι πολύ γνωστό για τη μοναδική του γεύση. Παρασκευάζεται στη Σιέρα της Ουέλβα υπό μοναδικές μικροκλιματικές συνθήκες και προέρχεται από τον ιβηρικό χοίρο που εκτρέφεται ελεύθερα μέσα στη δέσα και τρέφεται κατά τη διάρκεια της μανταρινιάς αποκλειστικά με βελανίδια και φυσικά χόρτα. Υπάρχει επίσης το ζαμπόν με μαύρο πόδι, το οποίο είναι ένα θεμελιώδες και κύριο προϊόν της ισπανικής γαστρονομίας. Μαζί...