...Σύμφωνα με την παραδοσιακή συνταγή, το Maison Rivière ετοιμάζει ένα γενναιόδωρο και νόστιμο κασουλέ, αντάξιο της περιοχής και των κατοίκων της. Στα τρυφερά φασόλια που σιγομαγειρεύονται σε ζωμό φρέσκων λαχανικών προστίθενται κονφί από πάπια και το λουκάνικο της Τουλούζης που παρασκευάζεται στα εργαστήριά μας με κρέας χοίρου προέλευσης Γαλλίας. Για να απολαύσετε αυτή την ειδικότητα, ρίξτε το περιεχόμενο της κονσέρβας σε ένα πήλινο σκεύος, κατά προτίμηση σε μια κασόλα. Προθερμάνετε τον παραδοσιακό φούρνο σας στους 200°C και αφήστε το να γκρατινάρει σε χαμηλή φωτιά για...
...Κονφί ντουκάν με το λίπος του, αλάτι. Κρέατα προέλευσης Γαλλίας.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΣΕΦ:
Ανοίξτε το κουτί και βάλτε το σε μπεν μαρί για να λιώσει το λίπος.
Ψήστε τα μπούτια στον φούρνο ή σε τηγάνι και απολαύστε τα με μανιτάρια ή πατάτες τηγανητές στο λίπος.
Το κονφί είναι το πιάτο του Νότου! Ένα μπούτι από κονφί ντουκάν που έχει ψηθεί καλά στον φούρνο γίνεται τραγανό. Είναι υψηλή γαστρονομία που είναι προσιτή σε όλους μας.
Για αυτό το κονφί, αναθέτω ειδικά την εκτροφή των ντουκάν στον κ. Μάρτι στην Πλαίν, ένα μικρό χωριό χαμένο στις λόφους γύρω από το Καστελνοδάρι.
... που δεν χρειάζεστε αμέσως στο σιρόπι. Μπορούν να διατηρηθούν έτσι για αρκετές εβδομάδες στο ψυγείο και μπορείτε να τις γλασάρετε αργότερα ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Συστατικά: καστανιές, ζάχαρη, σιρόπι γλυκόζης, φυσική γεύση βανίλια
Οι καστανιές που έχουν κονφί σε σιρόπι χρησιμοποιούνται για την παρασκευή του γλυκού κάστανο. Δεδομένου ότι κολυμπούν σε σιρόπι ζάχαρης, έχουν μεγάλη διάρκεια συντήρησης (5 χρόνια).
...Άλλες συσκευασίες VRAC και ΣΑΚΟΥΛΕΣ: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg - Ο Ισορροπημένος Κονφί Γεντζέρ VIJAYA, πιστοποιημένος από την FairTSA, καλλιεργείται στα βουνά, κοντά στο προστατευόμενο δάσος της περιοχής Wanzai County (Νοτιοανατολική Κίνα). Η ρίζα του γεντζέρ επιλέγεται προσεκτικά ώστε να μην είναι πολύ ινώδης.
Η μέθοδος κονφισαρίσματος που χρησιμοποιείται διασφαλίζει την καλύτερη διατήρηση των ποιοτήτων του γεντζέρ.
Εκτός από τον κονφί γεντζέρ σε κομμάτια, η VIJAYA σας προσφέρει επίσης κονφί γεντζέρ σε μενταγιόν, θρύμματα και σε ραβδιά.
Αναφορά:28021...
...Ένα μείγμα από πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι και μικρές ολόκληρες βιολετί ελιές με κομμάτια καρότου, κονφί λεμονιού και μπαχαρικά για τα τζατζίκι: μια αναφορά στην μαροκινή κουζίνα.
Διαφορετικά μεγέθη προϊόντων: 250g, 400g, 1kg, 2kg, 3kg
Χώρα προέλευσης: Αλγερία...
Πιστεύουμε στην ποιότητα των προϊόντων που παράγονται στην Ισπανία, γι' αυτό θέλουμε να τα μοιραστούμε με τον υπόλοιπο κόσμο.
Οι Αστούριοι είναι περήφανοι για το τυρί κατσίκας τους, οι Βαλενθιάνοι για την παέγια τους, οι Ριοχάνες για το κρασί τους, αλλά όλη η Ισπανία χαίρεται όταν τα προϊόντα και οι συνταγές μας ξεπερνούν τα σύνορά μας. Ως Ισπανοί, είμαστε περήφανοι για τη γαστρονομία μας και την ...
... ετοιμαστεί σε ένα λεπτό σε τηγάνι ή φούρνο μικροκυμάτων.
Αυτό το προϊόν είναι μαγικό γιατί είναι πολύ πρακτικό εκτός από το ότι είναι νόστιμο. Κομμένο σε ροδέλες ως ζεστό ορεκτικό, μπορεί επίσης να εμπλουτίσει τα ζυμαρικά και τις σαλάτες σας με ζεστές ροδέλες κονφί λουκάνικας. Είναι μαγικό!
Γκάμα
Κονφί λουκάνικα χοιρινού 3×80 γρ, ημερομηνία λήξης 40 ημέρες
Κονφί λουκάνικα πάπιας (μείγμα χοιρινού, πάπιας) 4x40γρ ημερομηνία λήξης 40 ημέρες
Κονφί λουκάνικα χοιρινού με Πιπέρι Εσπελέτ 3x80γρ ημερομηνία λήξης 40 ημέρες...
...Προτείνουμε εκτός από τα φουά γκρα μας μια ευρεία γκάμα μαγειρεμένων πιάτων. Ποικιλόμορφα, τα μαγειρεμένα πιάτα μας αντιπροσωπεύουν την τέχνη της περιοχής μας, του νοτίου-δυτικού.
Να ανακαλύψετε: Alicuit, κονφί από πάπια, ηλιοφάνεια από γαλοπούλα, κασουλέ με κονφί από μαντσόν πάπιας, κόκορας κρασιού, σάλμις από τρυγόνι.
...Οι αμυγδαλές από την Πούλια προέρχονται από τον σπόρο του αμυγδάλου (prunus dulcis), υποβάλλονται σε διαδικασία αποφλοίωσης, προσεκτικής επιλογής και καλιμπραρίσματος. Οι αμυγδαλές χρησιμοποιούνται ευρέως στην παρασκευή γλυκών όπως: τορρόν, κονφί, τούρτες, μπισκότα, αμαρέτι.
Είναι πλούσιες σε πρωτεΐνες, βιταμίνες (κυρίως της ομάδας B και βιταμίνη E), απαραίτητα αμινοξέα, ακόρεστα λιπαρά οξέα και...
...Ένα εξαιρετικό κονφί από το Κουλ Νουάρ του Λιμουζίν!
Συμβουλές γευσιγνωσίας: Απολαύστε αυτό το κονφί ζεστό, με πατάτες ή φρέσκες ζυμαρικά.
Αν το προτιμάτε κρύο, συνοδεύστε το με καρύδια ή φουντούκια και μια σταγόνα ξύδι.
Ιδανικό με κόκκινο ή ροζέ κρασί.
Χωρίς χρωστικές ή συντηρητικά.
...Κρέμα-Καραμέλα Κονφί με Κακάο (15%) και Έλαιο Μέντας
Λεπτό πικρό κακάο fudge με γεύση μέντας. Πολύ βρετανικό, πολύ νόστιμο.
Συστατικά: Ζάχαρη, σιρόπι γλυκόζης, ΚΡΕΜΑ, σκόνη κακάου, μάζα κακάου, αρώματα.
Διατροφικές αξίες ανά 100g
Ενεργειακή αξία 1525kJ/ 360kcal
Λίπος 11g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα 6g
Υδατάνθρακες 64g
εκ των οποίων ζάχαρη 57g
Πρωτεΐνη 2g
Αλάτι <0,1g ...
...Συνεχής μαγειρευτής 500klg/h κρέατος
Καινοτόμο σύστημα μαγειρέματος: σε μπεν μαρί, ακροφύσια ψεκασμού για ομοιόμορφο μαγείρεμα. Πρωτόκολλο τροφοδοσίας σε ακολουθία στον μαγειρευτή για ομοιόμορφο μαγείρεμα με ζωμό ή λίπος. (κονφί, κ.λπ...)
Καινοτομία από την CEMMI
Διεπαφή IHM, συνταγές για πολλούς τύπους μαγειρέματος (σε ζωμό, σε κονφί, με νερό, σε ζωμό, με λάδι...)
Απαλή μαγειρική (σε μπεν...
Στην καρδιά του Λανγκντόκ και της Χώρας των Καθαρών, στο Καστελνούνταρι, στην Αόντ, η SODICAS CONSERVERIE υπό την επωνυμία Audary, δημιουργεί για την ευχαρίστησή σας το καλύτερο της παραδοσιακής κουζίνας του Νότου. Κασουλέ, κονφί, μαγειρεμένα πιάτα, πατέ, ζαμπόν, φουά γκρα, τόσα πολλά προϊόντα που αναδεικνύουν την καλή ζωή και την καλή διατροφή. Τα προϊόντα μας από τον τόπο και οι παραδοσιακές μας συνταγές γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή στους καταναλωτές.
... γκρα, γεμιστές πέρδικες με φουά γκρα, φλούτες μαγκρέ με φουά γκρα, πατέ με κάστανα και φουά γκρα - Μαγειρεμένα πιάτα: παουπιέτες πάπιας με φουά γκρα, γεμιστά λάχανα με φουά γκρα, σοτέ πάπιας με τρούφες, κασουλέ με κονφί πάπιας, κονφί πάπιας, κονφί χήνας, μαγειρεμένες τρούφες - Τοπικά πατέ: πατέ Κορέζ, πατέ με δαμάσκηνα και φουά γκρα, τερίνα δασική, τερίνα με 2 ελιές και φουά γκρα - Καπνιστά μαγκρέ, γαστέρες πάπιας και χήνας, ποικιλία σαλάτας - Δώρα και επιχειρηματικά δώρα κατά παραγγελία - Κατασκευή κονσερβών κατά παραγγελία σύμφωνα με τη συνταγή σας με εξατομικευμένη ετικέτα.
Από τρεις γενιές, η οικογένεια DUMECQ που βρίσκεται στην καρδιά της Chalosse παράγει φουά γκρα.
Εκτός από το φουά γκρα, η επιχείρηση DUMECQ παράγει κονσέρβες και φρέσκα προϊόντα από τη φάρμα. Προσφέρει έτσι μια ευρεία γκάμα προϊόντων: φρέσκα προϊόντα (φιλέτα πάπιας, ολόκληρη πάπια, φουά γκρα πάπιας, μαγκρέ πάπιας), φουά γκρα πάπιας σε κονσέρβα ή βάζο, μαγκρέ, γαστέρες, κονφί, μηρούς και φτερούγες πάπιας σε κονσέρβα, προϊόντα της περιοχής σε κονσέρβα (χοιρινά από πάπια, ριλέτες πάπιας με φουά γκρα...) και καλάθια δώρων.
Η Top Quality ιδρύθηκε το 1990 από τον André Debièvre, πρώην εστιατόρα με πτυχίο από τη σχολή ξενοδοχειακών σπουδών της Νάμουρ. Οι ειδικότητές της είναι: τα κονφί (κρεμμυδιών, σύκων, αντίδων,…), οι σάλτσες που σιγοβράζουν (σάλτσες για θηράματα, με κράνμπερι,…), οι εμβολιασμένες σάλτσες (μπεσαμέλ, ολαντέζ, μαγιονέζα,…).
Οι πελάτες της Top Quality είναι: η Μεγάλη Διανομή και οι χονδρέμποροι. Η Top...
...Από πάνω από τριάντα χρόνια, είμαστε τεχνίτες-κατασκευαστές πάπιας και χήνας, καθώς και κάστανων στη Δορντόν. Οι κονσέρβες μας παρασκευάζονται επί τόπου, σύμφωνα με τις παραδοσιακές συνταγές του Περίγκορ. Η κονσερβοποιία είναι ανθρώπινης κλίμακας. Τα πατέ και τα μαγειρεμένα πιάτα (κασουλέ, κονφί, σιβέτ…) παρασκευάζονται με προσοχή και υπόκεινται στη μεγαλύτερη προσοχή, καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής. Το εργαστήριό μας είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και το HACCP. Οι αξίες που υπερασπιζόμαστε είναι η φιλοξενία, η γαστρονομία, η παράδοση και η ποιότητα.
Βρίσκεται στη Χώρα των Βάσκων, η εταιρεία ARNABAR ειδικεύεται στην παραγωγή φουά γκρα και βασκικών προϊόντων. Έτσι, παράγει και εμπορεύεται τα παρακάτω τοπικά προϊόντα: μπλοκ φουά γκρα, ολόκληρο φουά γκρα, ημι-μαγειρεμένο φουά γκρα, κονφί πάπιας, αχόα, βασκικές συνταγές, πατέ και ριλέτες, λουκάνικα, αλλαντικά, πιπέρι Εσπελέτ, κρασιά και ποτά της Χώρας των Βάσκων, γλυκές σπεσιαλιτέ, θαλασσινά προϊόντα κ.λπ. Η ARNABAR προσφέρει επίσης γκουρμέ κουτιά που μπορούν να προσφερθούν ως εταιρικά δώρα.
Η εταιρεία THOCAVEN ειδικεύεται στην εκτροφή πάπιας. Ταΐζουμε τις πάπιες με καλαμπόκι σε κόκκους για να διασφαλίσουμε υγιή και φυσικά προϊόντα. Σας προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα κρέατος πάπιας όπως φουά γκρα, στήθη, κονφί, τουρνεντό, ριγιότ, λουκάνικα, μπούτια...
Το Domaine de la Barbe, επίσης γνωστό ως Foie Gras Kuster, παράγει φουά γκρα από πάπια και φουά γκρα από χήνα.
Το κτήμα προσφέρει φουά γκρα χωρίς πρόσθετα ή χημικά συντηρητικά. Το κτήμα εμπορεύεται επίσης ειδικότητες με φουά γκρα, πατέ, ριγιόν, γκραττόν, κονφί, γαστέρες, κονφί ειδικότητες, αποξηραμένα φιλέτα καθώς και έτοιμα πιάτα όπως το κασουλέ Περικουρντίν.
Ως μεταποιητές ξηρών καρπών και...
... εμπορεύεται κρύα και ζεστά καπνιστά, τηγανητά, Sous Vide και κονφί προϊόντα. Επιπλέον, υπάρχει μια ενεργά διαχειριζόμενη γκάμα για ωμό κατανάλωση/Sashimi, βιολογικά προϊόντα και εποχιακά προϊόντα για την εποχή των ψησίματος όπως μπακαλιάροι βουτύρου, φιλέτα σολομού, σουβλάκια και λουκάνικα σολομού. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται μεταξύ του Αμβούργου και της Βρέμης, όπου εκτός από την παραγωγή...
Η αγάπη για την τέχνη και η σοβαρότητα οδήγησαν μια μικρή χασαποταβέρνα από το Μπομόν, που ιδρύθηκε το 1888 και διευθύνεται από τον Αντουάν Μικουλό, να γίνει η Maison Micouleau, μια παραδοσιακή κονσερβοποιία.
Από τότε μεταφέρουμε τις συνταγές μας από πατέρα σε γιο. Στην καρδιά της περιοχής μας, τη Λομανί, δίνουμε όλη τη γεύση στη λέξη terroir.
Τα φουά γκρα, τα κονφί, τα κασουλέ και άλλα τυπικά...
Η DROSERA GOURMANDE είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην παραδοσιακή παραγωγή περιφερειακών τροφίμων.
Η DROSERA GOURMANDE παράγει έτσι πολλά τρόφιμα με βάση την πάπια, όπως το φουά γκρα, τα μπλοκ φουά γκρα, τις μους φουά γκρα, τα γαστέρια, τα κονφί, τα φιλέτα πάπιας κ.λπ.
Η επιχείρηση προσφέρει επίσης τριπού, λουκάνικα, πατέ, φριτόν, κασουλέ, γκαλαντίνες, τερίνα για το απεριτίφ και τερίνα θηραμάτων.
... διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ακολουθεί μια επιλογή από γαλλικά προϊόντα, από φουά γκρα, σαμπάνια, μέχρι γαστρονομικά αριστουργήματα όπως η εξαιρετική βιολογική ταρτάρ φύκια, οι τερίνα, το κονφί ντε κανάρ, το κασουλέ ντε Περίγκορ, η βιολογική σάκε από τη Βρετάνη... παρασκευασμένα παραδοσιακά με μια ποικιλία φυσικών και βιολογικών συστατικών. Η γκάμα των γαστρονομικών προϊόντων μας είναι ένας τρόπος ζωής. Χρησιμοποιούμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, παραγόμενα σύμφωνα με τις παραδοσιακές συνταγές.
...Όλα μας τα πάπια εκτρέφονται σε περισσότερα από 20000 τ.μ. πάρκου. Οικογενειακή φάρμα που εφαρμόζει αυτοδύναμη εκτροφή, πάχυνση με λευκό καλαμπόκι, εγκεκριμένη κονσερβοποιία. Η πολιτική μας βασίζεται στην ποιότητα εκτροφής, την ιχνηλασιμότητα των τροφίμων του ζώου. https://www.producteur-foie-gras.net/elevage-des-canard/ Προσφέρουμε μια σειρά κονσερβών που προέρχονται αυστηρά από την εκτροφή μας: φουά γκρα, πατέ, γαλατίνη, κονφί.
Από το 1929, η εταιρεία BESSE FOIE GRAS είναι ειδικευμένη στην παραγωγή και εμπορία του φουά γκρα.
Έτσι, η επιχείρηση προσφέρει ημιμαγειρεμένα φουά γκρα, φουά γκρα από πάπια, φουά γκρα από χήνα και ειδικές παρασκευές με φουά γκρα. Προσφέρει επίσης τερίνα, πατέ, κονφί πάπιας, κασουλέ Λαντ και γκουρμέ κουτιά για τις Επιτροπές Επιχειρήσεων.