Γαλλία, Castelnaudary
...Σύμφωνα με την παραδοσιακή συνταγή, το Maison Rivière ετοιμάζει ένα γενναιόδωρο και νόστιμο κασουλέ, αντάξιο της περιοχής και των κατοίκων της. Στα τρυφερά φασόλια που σιγομαγειρεύονται σε ζωμό φρέσκων λαχανικών προστίθενται κονφί από πάπια και το λουκάνικο της Τουλούζης που παρασκευάζεται στα εργαστήριά μας με κρέας χοίρου προέλευσης Γαλλίας. Για να απολαύσετε αυτή την ειδικότητα, ρίξτε το περιεχόμενο της κονσέρβας σε ένα πήλινο σκεύος, κατά προτίμηση σε μια κασόλα. Προθερμάνετε τον παραδοσιακό φούρνο σας στους 200°C και αφήστε το να γκρατινάρει σε χαμηλή φωτιά για...
Χαρτοφυλάκιο (56)
Γαλλία, Castelnaudary
...Κονφί ντουκάν με το λίπος του, αλάτι. Κρέατα προέλευσης Γαλλίας. ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΣΕΦ: Ανοίξτε το κουτί και βάλτε το σε μπεν μαρί για να λιώσει το λίπος. Ψήστε τα μπούτια στον φούρνο ή σε τηγάνι και απολαύστε τα με μανιτάρια ή πατάτες τηγανητές στο λίπος. Το κονφί είναι το πιάτο του Νότου! Ένα μπούτι από κονφί ντουκάν που έχει ψηθεί καλά στον φούρνο γίνεται τραγανό. Είναι υψηλή γαστρονομία που είναι προσιτή σε όλους μας. Για αυτό το κονφί, αναθέτω ειδικά την εκτροφή των ντουκάν στον κ. Μάρτι στην Πλαίν, ένα μικρό χωριό χαμένο στις λόφους γύρω από το Καστελνοδάρι.
Χαρτοφυλάκιο (37)
Γαλλία, Privas
... που δεν χρειάζεστε αμέσως στο σιρόπι. Μπορούν να διατηρηθούν έτσι για αρκετές εβδομάδες στο ψυγείο και μπορείτε να τις γλασάρετε αργότερα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Συστατικά: καστανιές, ζάχαρη, σιρόπι γλυκόζης, φυσική γεύση βανίλια Οι καστανιές που έχουν κονφί σε σιρόπι χρησιμοποιούνται για την παρασκευή του γλυκού κάστανο. Δεδομένου ότι κολυμπούν σε σιρόπι ζάχαρης, έχουν μεγάλη διάρκεια συντήρησης (5 χρόνια).
Χαρτοφυλάκιο (41)
Γαλλία, Montenay
...Άλλες συσκευασίες VRAC και ΣΑΚΟΥΛΕΣ: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg - Ο Ισορροπημένος Κονφί Γεντζέρ VIJAYA, πιστοποιημένος από την FairTSA, καλλιεργείται στα βουνά, κοντά στο προστατευόμενο δάσος της περιοχής Wanzai County (Νοτιοανατολική Κίνα). Η ρίζα του γεντζέρ επιλέγεται προσεκτικά ώστε να μην είναι πολύ ινώδης. Η μέθοδος κονφισαρίσματος που χρησιμοποιείται διασφαλίζει την καλύτερη διατήρηση των ποιοτήτων του γεντζέρ. Εκτός από τον κονφί γεντζέρ σε κομμάτια, η VIJAYA σας προσφέρει επίσης κονφί γεντζέρ σε μενταγιόν, θρύμματα και σε ραβδιά. Αναφορά:28021...
Χαρτοφυλάκιο (123)
Γαλλία, Vaulx-En-Velin
...Ένα μείγμα από πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι και μικρές ολόκληρες βιολετί ελιές με κομμάτια καρότου, κονφί λεμονιού και μπαχαρικά για τα τζατζίκι: μια αναφορά στην μαροκινή κουζίνα. Διαφορετικά μεγέθη προϊόντων: 250g, 400g, 1kg, 2kg, 3kg Χώρα προέλευσης: Αλγερία...
Χαρτοφυλάκιο (61)
Γαλλία, Arles
Η Gourmet Provence είναι μια συνεργατική ομάδα που ιδρύθηκε το 2018 από την επιθυμία της Corine Marmotan και 3 επιχειρηματιών να αναπτύξουν τις πωλήσεις στη Γαλλία, στην Ευρώπη και στις διεθνείς αγορές. Η αυξανόμενη ζήτηση των πελατών μας για μια ευρύτερη γκάμα γκουρμέ προϊόντων, σε συνδυασμό με την επιθυμία μας να προωθήσουμε τη Μεσόγειο, και ειδικότερα την Προβηγκία, μας δίνει τη χαρά να σας πα...
Χαρτοφυλάκιο (142)
Γαλλία, Roche La Moliere
...{"Composition":"Σύνθεση : Chardonnay 100 %","Bulles":"Λεπτές, κανονικές φυσαλίδες. Λεπτό, νεανικό, ένα μπουκέτο συγκεντρωμένο σε ανθώδεις αρώματα (κράταιγος), φρέσκα λευκά φρούτα (αχλάδι, αμυγδαλωτό φρούτο) και εσπεριδοειδή (κονφί λεμόνι) με μερικές νότες καβουρδισμένων αμυγδάλων.","Dosage":"Δοσολογία : 6 g/l","Pour apprécier":"Για να εκτιμήσετε την πολυπλοκότητά του, σερβίρετε...
Αντίστοιχα προϊόντα
Blanc des Blancs
Blanc des Blancs
Άλλα προϊόντα
Λευκός Brut
Λευκός Brut
Χαρτοφυλάκιο (3)
Γαλλία, Auros
... ετοιμαστεί σε ένα λεπτό σε τηγάνι ή φούρνο μικροκυμάτων. Αυτό το προϊόν είναι μαγικό γιατί είναι πολύ πρακτικό εκτός από το ότι είναι νόστιμο. Κομμένο σε ροδέλες ως ζεστό ορεκτικό, μπορεί επίσης να εμπλουτίσει τα ζυμαρικά και τις σαλάτες σας με ζεστές ροδέλες κονφί λουκάνικας. Είναι μαγικό! Γκάμα Κονφί λουκάνικα χοιρινού 3×80 γρ, ημερομηνία λήξης 40 ημέρες Κονφί λουκάνικα πάπιας (μείγμα χοιρινού, πάπιας) 4x40γρ ημερομηνία λήξης 40 ημέρες Κονφί λουκάνικα χοιρινού με Πιπέρι Εσπελέτ 3x80γρ ημερομηνία λήξης 40 ημέρες...
Χαρτοφυλάκιο (31)
...Συνεχής μαγειρευτής 500klg/h κρέατος Καινοτόμο σύστημα μαγειρέματος: σε μπεν μαρί, ακροφύσια ψεκασμού για ομοιόμορφο μαγείρεμα. Πρωτόκολλο τροφοδοσίας σε ακολουθία στον μαγειρευτή για ομοιόμορφο μαγείρεμα με ζωμό ή λίπος. (κονφί, κ.λπ...) Καινοτομία από την CEMMI Διεπαφή IHM, συνταγές για πολλούς τύπους μαγειρέματος (σε ζωμό, σε κονφί, με νερό, σε ζωμό, με λάδι...) Απαλή μαγειρική (σε μπεν...
Χαρτοφυλάκιο (2)
...Προτείνουμε εκτός από τα φουά γκρα μας μια ευρεία γκάμα μαγειρεμένων πιάτων. Ποικιλόμορφα, τα μαγειρεμένα πιάτα μας αντιπροσωπεύουν την τέχνη της περιοχής μας, του νοτίου-δυτικού. Να ανακαλύψετε: Alicuit, κονφί από πάπια, ηλιοφάνεια από γαλοπούλα, κασουλέ με κονφί από μαντσόν πάπιας, κόκορας κρασιού, σάλμις από τρυγόνι.
Χαρτοφυλάκιο (4)
Γαλλία, Carquefou
...Μια πλήρης γκάμα ψητών: παραδοσιακά καπνιστά, Orloff, δασικού στυλ, τυρί κατσίκας & κονφί ντομάτες, τρία τυριά, δαμάσκηνα-βερύκοκα, tartiflette, Και επίσης μαριναρισμένα κρέατα: μεξικάνικα παϊδάκια, προβαθιές κ.λπ.
Γαλλία, Brive La Gaillarde
...Ένα εξαιρετικό κονφί από το Κουλ Νουάρ του Λιμουζίν! Συμβουλές γευσιγνωσίας: Απολαύστε αυτό το κονφί ζεστό, με πατάτες ή φρέσκες ζυμαρικά. Αν το προτιμάτε κρύο, συνοδεύστε το με καρύδια ή φουντούκια και μια σταγόνα ξύδι. Ιδανικό με κόκκινο ή ροζέ κρασί. Χωρίς χρωστικές ή συντηρητικά.
Χαρτοφυλάκιο (71)
Γαλλία, Gourdon
Η Maison GODARD ειδικεύεται στην παρασκευή φουά γκρα και προϊόντων της περιοχής του Νότου-Δυτικού. Έτσι, η επιχείρηση προσφέρει μια ευρεία γκάμα εξαιρετικών φουά γκρα από χήνα, φουά γκρα σε πανί, με σύκα, καθώς και έτοιμα πιάτα όπως κονφί πάπιας ή κασουλέ.
Γαλλία, CASTELNAUDARY Cedex
Στην καρδιά του Λανγκντόκ και της Χώρας των Καθαρών, στο Καστελνούνταρι, στην Αόντ, η SODICAS CONSERVERIE υπό την επωνυμία Audary, δημιουργεί για την ευχαρίστησή σας το καλύτερο της παραδοσιακής κουζίνας του Νότου. Κασουλέ, κονφί, μαγειρεμένα πιάτα, πατέ, ζαμπόν, φουά γκρα, τόσα πολλά προϊόντα που αναδεικνύουν την καλή ζωή και την καλή διατροφή. Τα προϊόντα μας από τον τόπο και οι παραδοσιακές μας συνταγές γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή στους καταναλωτές.
Γαλλία, Objat
... γκρα, γεμιστές πέρδικες με φουά γκρα, φλούτες μαγκρέ με φουά γκρα, πατέ με κάστανα και φουά γκρα - Μαγειρεμένα πιάτα: παουπιέτες πάπιας με φουά γκρα, γεμιστά λάχανα με φουά γκρα, σοτέ πάπιας με τρούφες, κασουλέ με κονφί πάπιας, κονφί πάπιας, κονφί χήνας, μαγειρεμένες τρούφες - Τοπικά πατέ: πατέ Κορέζ, πατέ με δαμάσκηνα και φουά γκρα, τερίνα δασική, τερίνα με 2 ελιές και φουά γκρα - Καπνιστά μαγκρέ, γαστέρες πάπιας και χήνας, ποικιλία σαλάτας - Δώρα και επιχειρηματικά δώρα κατά παραγγελία - Κατασκευή κονσερβών κατά παραγγελία σύμφωνα με τη συνταγή σας με εξατομικευμένη ετικέτα.
Χαρτοφυλάκιο (7)
Γαλλία, Pomarez
Από τρεις γενιές, η οικογένεια DUMECQ που βρίσκεται στην καρδιά της Chalosse παράγει φουά γκρα. Εκτός από το φουά γκρα, η επιχείρηση DUMECQ παράγει κονσέρβες και φρέσκα προϊόντα από τη φάρμα. Προσφέρει έτσι μια ευρεία γκάμα προϊόντων: φρέσκα προϊόντα (φιλέτα πάπιας, ολόκληρη πάπια, φουά γκρα πάπιας, μαγκρέ πάπιας), φουά γκρα πάπιας σε κονσέρβα ή βάζο, μαγκρέ, γαστέρες, κονφί, μηρούς και φτερούγες πάπιας σε κονσέρβα, προϊόντα της περιοχής σε κονσέρβα (χοιρινά από πάπια, ριλέτες πάπιας με φουά γκρα...) και καλάθια δώρων.
Γαλλία, La Chapelle Aubareil
...Από πάνω από τριάντα χρόνια, είμαστε τεχνίτες-κατασκευαστές πάπιας και χήνας, καθώς και κάστανων στη Δορντόν. Οι κονσέρβες μας παρασκευάζονται επί τόπου, σύμφωνα με τις παραδοσιακές συνταγές του Περίγκορ. Η κονσερβοποιία είναι ανθρώπινης κλίμακας. Τα πατέ και τα μαγειρεμένα πιάτα (κασουλέ, κονφί, σιβέτ…) παρασκευάζονται με προσοχή και υπόκεινται στη μεγαλύτερη προσοχή, καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής. Το εργαστήριό μας είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και το HACCP. Οι αξίες που υπερασπιζόμαστε είναι η φιλοξενία, η γαστρονομία, η παράδοση και η ποιότητα.
Γαλλία, OSSES
Βρίσκεται στη Χώρα των Βάσκων, η εταιρεία ARNABAR ειδικεύεται στην παραγωγή φουά γκρα και βασκικών προϊόντων. Έτσι, παράγει και εμπορεύεται τα παρακάτω τοπικά προϊόντα: μπλοκ φουά γκρα, ολόκληρο φουά γκρα, ημι-μαγειρεμένο φουά γκρα, κονφί πάπιας, αχόα, βασκικές συνταγές, πατέ και ριλέτες, λουκάνικα, αλλαντικά, πιπέρι Εσπελέτ, κρασιά και ποτά της Χώρας των Βάσκων, γλυκές σπεσιαλιτέ, θαλασσινά προϊόντα κ.λπ. Η ARNABAR προσφέρει επίσης γκουρμέ κουτιά που μπορούν να προσφερθούν ως εταιρικά δώρα.
Γαλλία, Hagetmau
Ο ΓΚΡΕΝΙΕΡ ΤΩΝ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΩΝ είναι μια επιχείρηση από τη Λαντ που ειδικεύεται στην παραγωγή και εμπορία κρέατος πάπιας. Ο σύγχρονος χώρος παραγωγής διαθέτει την ευρωπαϊκή του έγκριση και την πιστοποίηση πάπιας για φουά γκρα από το Νότιο Δυτικό τμήμα. Έτσι, Ο ΓΚΡΕΝΙΕΡ ΤΩΝ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΩΝ παράγει ωμό φουά γκρα πάπιας, μαγκρέ πάπιας, αποξηραμένο και καπνιστό μαγκρέ, κονφί πάπιας, γρατσουνιές πάπιας, ημι-μαγειρεμένο φουά γκρα πάπιας και φουά γκρα σε κονσέρβα. Ο ΓΚΡΕΝΙΕΡ ΤΩΝ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΩΝ δεσμεύεται να σας προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας.
Γαλλία, Vigan (Le)
Η εταιρεία THOCAVEN ειδικεύεται στην εκτροφή πάπιας. Ταΐζουμε τις πάπιες με καλαμπόκι σε κόκκους για να διασφαλίσουμε υγιή και φυσικά προϊόντα. Σας προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα κρέατος πάπιας όπως φουά γκρα, στήθη, κονφί, τουρνεντό, ριγιότ, λουκάνικα, μπούτια...
Γαλλία, Badefols Sur Dordogne
Το Domaine de la Barbe, επίσης γνωστό ως Foie Gras Kuster, παράγει φουά γκρα από πάπια και φουά γκρα από χήνα. Το κτήμα προσφέρει φουά γκρα χωρίς πρόσθετα ή χημικά συντηρητικά. Το κτήμα εμπορεύεται επίσης ειδικότητες με φουά γκρα, πατέ, ριγιόν, γκραττόν, κονφί, γαστέρες, κονφί ειδικότητες, αποξηραμένα φιλέτα καθώς και έτοιμα πιάτα όπως το κασουλέ Περικουρντίν. Ως μεταποιητές ξηρών καρπών και...
Γαλλία, Beaumont De Lomagne
Η αγάπη για την τέχνη και η σοβαρότητα οδήγησαν μια μικρή χασαποταβέρνα από το Μπομόν, που ιδρύθηκε το 1888 και διευθύνεται από τον Αντουάν Μικουλό, να γίνει η Maison Micouleau, μια παραδοσιακή κονσερβοποιία. Από τότε μεταφέρουμε τις συνταγές μας από πατέρα σε γιο. Στην καρδιά της περιοχής μας, τη Λομανί, δίνουμε όλη τη γεύση στη λέξη terroir. Τα φουά γκρα, τα κονφί, τα κασουλέ και άλλα τυπικά...
Γαλλία, Laguiole
Η DROSERA GOURMANDE είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην παραδοσιακή παραγωγή περιφερειακών τροφίμων. Η DROSERA GOURMANDE παράγει έτσι πολλά τρόφιμα με βάση την πάπια, όπως το φουά γκρα, τα μπλοκ φουά γκρα, τις μους φουά γκρα, τα γαστέρια, τα κονφί, τα φιλέτα πάπιας κ.λπ. Η επιχείρηση προσφέρει επίσης τριπού, λουκάνικα, πατέ, φριτόν, κασουλέ, γκαλαντίνες, τερίνα για το απεριτίφ και τερίνα θηραμάτων.
Χαρτοφυλάκιο (2)
Γαλλία, Cambiac
...Όλα μας τα πάπια εκτρέφονται σε περισσότερα από 20000 τ.μ. πάρκου. Οικογενειακή φάρμα που εφαρμόζει αυτοδύναμη εκτροφή, πάχυνση με λευκό καλαμπόκι, εγκεκριμένη κονσερβοποιία. Η πολιτική μας βασίζεται στην ποιότητα εκτροφής, την ιχνηλασιμότητα των τροφίμων του ζώου. https://www.producteur-foie-gras.net/elevage-des-canard/ Προσφέρουμε μια σειρά κονσερβών που προέρχονται αυστηρά από την εκτροφή μας: φουά γκρα, πατέ, γαλατίνη, κονφί.
Χαρτοφυλάκιο (1)
Γαλλία, Hagetmau
Από το 1929, η εταιρεία BESSE FOIE GRAS είναι ειδικευμένη στην παραγωγή και εμπορία του φουά γκρα. Έτσι, η επιχείρηση προσφέρει ημιμαγειρεμένα φουά γκρα, φουά γκρα από πάπια, φουά γκρα από χήνα και ειδικές παρασκευές με φουά γκρα. Προσφέρει επίσης τερίνα, πατέ, κονφί πάπιας, κασουλέ Λαντ και γκουρμέ κουτιά για τις Επιτροπές Επιχειρήσεων.
Γαλλία, Cahors
Η SUDREAU είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή και πώληση φουά γκρα, στήθη πάπιας, γαστέρες, ριλέτες πάπιας, κονφί πάπιας και τυπικών πιάτων από το Νοτιοδυτικό, όπως το Coq au Vin από το Cahors ή το cassoulet.
Γαλλία, Pamiers
Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ του νοτίου δυτικού τμήματος: Η Caprices Ariegeois είναι μια οικογενειακή επιχείρηση στην Αριέτζ, στους πρόποδες των Πυρηναίων, που σας προσφέρει προϊόντα της περιοχής, παραδοσιακά μαγειρεμένα πιάτα του Νοτίου Δυτικού τμήματος, μεταξύ των οποίων ο παραδοσιακός ολόκληρος φουά γκρα από πάπια, κονσέρβες μαγειρεμένες με λίπος πάπιας, σπιτικά πατέ, πάστα πάπιας με πορτοκάλι, κονφί και γκουρμέ σετ.
Γαλλία, St Astier
Η κυρία Mudry, τεχνίτης συντηρητής από το Περικόρ, δημιουργεί συνταγές αυστηρά περογρίνες, τηρώντας τις παραδόσεις που απέκτησε κατά τη διάρκεια των τριάντα χρόνων εμπειρίας της στην παρασκευή κονσερβών, είτε μαγειρεμένων είτε ημιμαγειρεμένων, με βάση το συκώτι πάπιας και χήνας. Παράγει προϊόντα όπως κονφί μανσόν, ριλέτες κ.λπ., και έχει βραβευτεί 12 φορές σε 4 χρόνια σε διάφορους διαγωνισμούς...
Γαλλία, Toulouse
Με μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής στις πύλες της Τουλούζης, η οικογενειακή επιχείρηση SAS SAMARAN διατηρεί μια πραγματική παραδοσιακή τεχνογνωσία σε συνδυασμό με ένα κανονιστικό και ολοένα και πιο ελεγχόμενο περιβάλλον. Τα προϊόντα παρασκευάζονται πάντα με παραδοσιακό τρόπο και οι διάφορες συνταγές για πατέ, κονσέρβες, τερίνα, κασουλέ με κονφί πάπιας... εμπνέονται από την τοπική κουζίνα, που είναι...
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play