...Όλα μας τα πάπια εκτρέφονται σε περισσότερα από 20000 τ.μ. πάρκου. Οικογενειακή φάρμα που εφαρμόζει αυτοδύναμη εκτροφή, πάχυνση με λευκό καλαμπόκι, εγκεκριμένη κονσερβοποιία. Η πολιτική μας βασίζεται στην ποιότητα εκτροφής, την ιχνηλασιμότητα των τροφίμων του ζώου. https://www.producteur-foie-gras.net/elevage-des-canard/ Προσφέρουμε μια σειρά κονσερβών που προέρχονται αυστηρά από την εκτροφή μας: φουά γκρα, πατέ, γαλατίνη, κονφί.
Από το 1929, η εταιρεία BESSE FOIE GRAS είναι ειδικευμένη στην παραγωγή και εμπορία του φουά γκρα.
Έτσι, η επιχείρηση προσφέρει ημιμαγειρεμένα φουά γκρα, φουά γκρα από πάπια, φουά γκρα από χήνα και ειδικές παρασκευές με φουά γκρα. Προσφέρει επίσης τερίνα, πατέ, κονφί πάπιας, κασουλέ Λαντ και γκουρμέ κουτιά για τις Επιτροπές Επιχειρήσεων.
Η SUDREAU είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή και πώληση φουά γκρα, στήθη πάπιας, γαστέρες, ριλέτες πάπιας, κονφί πάπιας και τυπικών πιάτων από το Νοτιοδυτικό, όπως το Coq au Vin από το Cahors ή το cassoulet.
Η φάρμα Landrifosse είναι κυρίως εξειδικευμένη στο foie gras (ωμό ήμι-μαγειρεμένο συκώτι). Προσφέρει επίσης φιλέτο από πάπια mulard, πατέ (με βάση το χοιρινό, το μοσχάρι και το κρέας πάπιας), ριλέτες πάπιας, χριστουγεννιάτικο λουκάνικο, κονφί από πόδια πάπιας, κονφί γαστέρες, κασουλέ, μαρμελάδες (κρεμμύδια, αντίδια, échalote, chutney), τυριά, μέλι, λάδια, ξίδια,…...
...πίτα από καβούρι, αντσούγιες, σαρδέλες και όλα προερχόμενα από τον Κανταβρικό όπου βρίσκονται οι καλύτερες αντσούγιες του κόσμου. Και τα προϊόντα μας που ξεχωρίζουν είναι τα παράγωγα χήνας όπως κονφί χήνας, γλυκά χήνας, φουά γκρα χήνας, μικουίτ.
Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ του νοτίου δυτικού τμήματος: Η Caprices Ariegeois είναι μια οικογενειακή επιχείρηση στην Αριέτζ, στους πρόποδες των Πυρηναίων, που σας προσφέρει προϊόντα της περιοχής, παραδοσιακά μαγειρεμένα πιάτα του Νοτίου Δυτικού τμήματος, μεταξύ των οποίων ο παραδοσιακός ολόκληρος φουά γκρα από πάπια, κονσέρβες μαγειρεμένες με λίπος πάπιας, σπιτικά πατέ, πάστα πάπιας με πορτοκάλι, κονφί και γκουρμέ σετ.
Η Maison des Vins είναι μια κάβα όπου οι λάτρεις του κρασιού μπορούν να βρουν μερικά μεγάλα ονόματα (Méo-Camuzet, Jayer-Gilles, Charlopin-Parizot, Lécheneaut, Chave, Gramenon, Réméjeanne,...) πολλές ανακαλύψεις και αγαπημένα, αλλά και έναν χώρο όπου οι χαμηλές τιμές είναι στο προσκήνιο. Η Maison des Vins σας προτείνει χειροποίητο φουά γκρα και τα παράγωγά του (τερίνες, κονφί, μαγειρεμένα πιάτα,…) που προέρχονται από την Φάρμα de la Tour. Η Maison des Vins οργανώνει γευσιγνωσίες και μπορεί να σας προτείνει δώρα επιχειρήσεων σε μορφή καλαθιού ή κουτιού δώρου.
Μαρμελάδες, κονφί, απεριτίφ, λικέρ, παραδοσιακά ποτά, καφές των μάγισσων, τα προϊόντα μας, που έχουν επιμεληθεί υπομονετικά με σεβασμό στην αυθεντικότητα και στη συνέχεια των μεγάλων παραδόσεων, έχουν ως λίκνο την κληρονομιά των αξιών που συνδέονται με τη ζωή στη Χώρα των Λόφων. Συμπληρώνουν αρμονικά τα προϊόντα του καταστήματός μας από τοπικές και ξένες περιοχές.
... άγνωστες. Αλλά υπάρχουν επίσης προϊόντα από χειροποίητους Βέλγους παραγωγούς και ειδικότητες από την Ελβετία, τη Σκωτία, την Αγγλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία και την Ασία. Η Ets.J.L.Lambert παραμένει πιστή στα μεγάλα εμπορικά σήματα του τομέα των εκλεκτών προϊόντων. Επιπλέον, η εταιρεία συγκεντρώνει υπό την δική της μάρκα το καλύτερο από περίπου τριάντα τοπικούς προμηθευτές: μαρμελάδες, μπισκότα, σάλτσες, κονφί...
Η κυρία Mudry, τεχνίτης συντηρητής από το Περικόρ, δημιουργεί συνταγές αυστηρά περογρίνες, τηρώντας τις παραδόσεις που απέκτησε κατά τη διάρκεια των τριάντα χρόνων εμπειρίας της στην παρασκευή κονσερβών, είτε μαγειρεμένων είτε ημιμαγειρεμένων, με βάση το συκώτι πάπιας και χήνας. Παράγει προϊόντα όπως κονφί μανσόν, ριλέτες κ.λπ., και έχει βραβευτεί 12 φορές σε 4 χρόνια σε διάφορους διαγωνισμούς...
Με μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής στις πύλες της Τουλούζης, η οικογενειακή επιχείρηση SAS SAMARAN διατηρεί μια πραγματική παραδοσιακή τεχνογνωσία σε συνδυασμό με ένα κανονιστικό και ολοένα και πιο ελεγχόμενο περιβάλλον. Τα προϊόντα παρασκευάζονται πάντα με παραδοσιακό τρόπο και οι διάφορες συνταγές για πατέ, κονσέρβες, τερίνα, κασουλέ με κονφί πάπιας... εμπνέονται από την τοπική κουζίνα, που είναι...