...ανανεώνει γρήγορα την επιδερμίδα χάρη στη βαθιά απολεπιστική δράση των πολύτιμων λίθων.
ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΘΡΕΦΕΙ: η φόρμουλα «Βιοσυνεχεια», βούτυρο καριτέ και ελαιόλαδο ευνοούν την απομάκρυνση των τοξινών και διατηρούν την απαλότητα του δέρματος.
ΕΥΚΟΛΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ: χρειάζεται μόνο νερό και τονωτικό για να αφαιρεθεί εύκολα από το πρόσωπο το Γομάζ Βιο Καθαρότητα και να αφήσει το δέρμα άψογο.
ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ: πολύτιμοι λίθοι και φυτικά εκχυλίσματα για να επιστρέψουν σε μια στιγμή μια φρέσκια επιδερμίδα με εξαιρετική λάμψη.
ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΒΙΟΣΥΝΕΧΕΙΑ
Λουλούδι: Αγγούρι.
... μόνη της ως ορεκτικό (το φιορντιλάτε, που κόβεται σε φέτες και περιχύνεται με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και ντομάτα, αποτελεί τη βάση για την παρασκευή της διάσημης καπρέζε) ή ως συνοδευτικό, σε συνδυασμό με κυρίως πιάτα και επίσης στην παρασκευή σαλατών.
...Κρέμα καπουτσίνο 200γ
Γκουρμέ αρτιστανική κρέμα με φουντούκια και καφέ, με εκλεπτυσμένη και ολοκληρωμένη γεύση.
Μια κρέμα αφιερωμένη στους λάτρεις του καφέ, ιδανική για σνακ ή πλούσια πρωινά.
Ιδανική για πρωινό και διαλείμματα σνακ. Δοκιμάστε την για να γεμίσετε πανετόνε και παντόρο και να διακοσμήσετε γλυκά.
Παραγωγή στο εργαστήριό μας Ferrazzano
Με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.
...καρπάτσιο κρέατος και ψαριού, ομελέτες και φριτάτες, προετοιμασία σαλτσών και σάλτσες, τοστ, μεζεδάκια για απεριτίφ, γαρνιτούρες, πίτσες και καλτσόνε.
Μέγιστη διάρκεια συντήρησης: 24 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής.
Διαθεσιμότητα: Γενικά πάντα διαθέσιμο.
Τρόπος συντήρησης: Αφού ανοιχθεί, καλύψτε μεελαιόλαδο, διατηρήστε στο ψυγείο και καταναλώστε εντός λίγων ημερών.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Μαύρη τρούφα Estivo (Tuber Aestivum); Ελαιόλαδο EVO; Αλάτι; Αρώματα; Αντιοξειδωτικό: Ασκορβικό οξύ.
κουτί 6 τεμαχίων...
...Συστατικά: Καλλιεργημένα μανιτάρια (Agaricus bisporus), ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας, λάδι σπόρων ηλίανθου, μαύρες ελιές, καλοκαιρινό τρούφα 1% (Tuber aestivum Vitt.), άρωμα, αλάτι.
Ημερομηνία λήξης: 36 μήνες.
Τρόπος χρήσης: Είναι ιδανικό ως καρύκευμα για κρουασάν και γέμιση για ορεκτικά, κυρίως πιάτα και δευτερεύοντα πιάτα, ομελέτες και ως βάση για όλα τα πιάτα με τρούφα.
Αλλεργιογόνα: Το...
...Στην προστατευόμενη περιοχή που είναι γνωστή ως "μονοπάτι του πετρελαίου" στην Ουμπρία, στους κυματιστούς λόφους των Αμερίνων, καλλιεργούνται οι ελιές μας. Εξάγουμε το λάδι FenOlio αποκλειστικά από τις δικές μας ελιές.
Το λάδι είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες, ισχυρούς φυσικούς αντιοξειδωτικούς παράγοντες με υψηλά επίπεδα βιταμίνης Ε, ικανούς να αντισταθούν στις βλαβερές επιδράσεις των ελεύθερων...
...Η ιδέα για την παραγωγή του ημι-ξηρού ντοματίνου "Il Moro" προήλθε από την επιθυμία να δημιουργηθεί μια σειρά από premium, φρέσκα και μεταποιημένα προϊόντα, που έχουν ένα κοινό στοιχείο: το ντοματίνι ciliegino, "Hybleo", επιλεγμένο για την εξαιρετική ισορροπία του μεταξύ οξέων και σακχάρων. Διατηρούμενα σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ακολουθώντας παραδοσιακές τεχνικές, το ημι-ξηρό ντοματίνι "Il...
...Με την ξήρανση, μεταδίδουν ένα διαφορετικό συναίσθημα και μια ακόμη πιο έντονη γεύση, μεταμορφώνοντάς το σε ένα φανταστικό, καθαρά ιταλικό προϊόν. Τέλειο σκέτο, ιδανικό για να ενισχύσει ένα απεριτίφ και πολλές συνταγές.
...Αγροτουριστική δομή με τρία διαμερίσματα διαφόρων μεγεθών με πανοραμική θέα στη Βαλ ντ'Όρτσια και άμεση πώληση εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου που παράγεται απευθείας από την αγροτική επιχείρηση (εξαιρετικό λάδι ανώτερης κατηγορίας εγγεγραμμένο στο Συνεταιρισμό IGP Τοσκάνης)...
...Το λάδι "Prezioso" προέρχεται από μια ιδιαίτερη ποικιλία ελιάς, την "Nocellara Etnea", που καλλιεργείται σχεδόν αποκλειστικά στις πλαγιές του Έτνα. Οι ελιές, που προέρχονται από βιολογική γεωργία, συλλέγονται χειροκίνητα μέχρι τον μήνα Νοέμβριο, όταν είναι ακόμα πράσινες, θυσιάζοντας την απόδοση για να αποκτήσουν ένα λάδι με πιο φρουτώδη γεύση. Η έκθλιψη, που πραγματοποιείται εντός 6/12 ωρών από...
...Είμαι ένα ενυδατικό λάδι που παράγεται χειροποίητα από έμπειρα χέρια, με σκοπό να αποτελώ έναν ισχυρό σύμμαχο για το σώμα σου. Βασικά, έχω παραχθεί συνδυάζοντας ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας, φυ glycerin και αιθέρια έλαια. Οι ιδιότητες του ελαιόλαδου πιστεύω ότι είναι ήδη γνωστές σε εσένα, αλλά μου αρέσει να τις θυμίζω. Είναι ένα ισχυρό μαλακτικό, καταπραϋντικό και αντιοξειδωτικό, αντέχει καλά...
...Η αποκλειστική φόρμουλα, εμπλουτισμένη με φυτικά ενεργά συστατικά όπως το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Τoscano IGP" Βιολογικό, το Βούτυρο Καριτέ και Κακάο, προσφέρει στην επιδερμίδα θρέψη και ευεξία.
Εύκολη στην εφαρμογή και γρήγορα απορροφήσιμη, αφήνει στο σώμα μια ευχάριστη βελούδινη αίσθηση. Ιδανική ειδικά για ξηρές επιδερμίδες, βοηθά στην αποκατάσταση της υδρολιπιδικής ισορροπίας της...
...Αυτό το λάδι παράγεται αποκλειστικά από επιλεγμένες ελιές σε 20 στρέμματα ελαιώνων ιδιοκτησίας, όπου καλλιεργούνται ποικιλίες Frantoio, Moraiolo και Leccino. Οι ελιές είναι βιολογικές, συλλέγονται χειροκίνητα με τη μέθοδο της «μπρουκάτου» τον μήνα Νοέμβριο και αμέσως μετά αλέθονται με μηχανική διαδικασία ψυχρής έκθλιψης και φιλτραρίσματος. Το λάδι διατηρείται σε δοχεία από ανοξείδωτο χάλυβα μέχρι...
...Μπάγνα καούντα παρασκευασμένη σύμφωνα με την κλασική πιεμοντέζικη συνταγή μεελαιόλαδο, αλατισμένες αντσούγιες και σκόρδο. Μπάγνα καούντα διαθέσιμη έτοιμη σε βάζο 200 γρ., ιδανική μερίδα για μενού δύο ατόμων.
...Coppa di testa, γνωστή και ως coppa in cassetta, παρασκευάζεται από το κρέας της κεφαλής και με την προσθήκη εκλεκτών μερών του χοίρου. Παράγεται από τους "παλιούς χασάπηδες" και έχει μεταδοθεί με σοφία από την αρχαία συνταγή. Ελαφρώς αρωματισμένη με λεμόνι και πορτοκάλι, είναι νόστιμη ως σνακ ή σερβιρισμένη με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και πιπέρι ως δεύτερο πιάτο. Γευστική.
...Θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε το ελαιόλαδο DOP μας. Χρησιμοποιούμε την ελιά "Μοραϊόλο", που είναι κοινή στην Ασίζη και το Σπολέτο. Συμβάλλει στην παραγωγή ενός λαδιού με έντονη γεύση, ισχυρή φρουτώδη γεύση και σταθερότητα με την πάροδο του χρόνου.
Τα αγρονομικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά του ενισχύονται και συνδυάζονται με τις άλλες ποικιλίες "Λετσίνo", "Φραντόιο" και "Ντόλτσε Αγογκία". Αυτές...
... χειροποίητα και υψηλής ποιότητας για να τηρεί τα πρότυπα αριστείας της εταιρείας. Παράγεται και συσκευάζεται σύμφωνα με τη νομοθεσία.
ΒΑΣΗ ΠΙΤΣΑΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑ
Συστατικά: Αλεύρι σίτου σκληρού, νερό, άμυλο πατάτας, θαλάσσιο αλάτι, ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας, μαγιά, λεκιθίνη σόγιας. Αρωματική ντομάτα. Περιέχει γλουτένη.
... προσφέρουμε στον πελάτη ένα προϊόν που έχει έναν μόνο παραγωγό, έτσι ώστε να υπάρχει άμεση σύνδεση με τον τελικό καταναλωτή, ο οποίος μπορεί επίσης να είναι παρών τη στιγμή της έκθλιψης, ώστε να μην χάσει κανένα στιγμή της υπέροχης δημιουργίας του Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου.
...Καρύκευμα για πρώτα πιάτα και κρέατα ή για να νοστιμίσετε σάλτσες. Ο φρέσκος βασιλικός, επιλεγμένος προσεκτικά και καλλιεργημένος στους καταπράσινους λόφους της Σικελίας, είναι η βάση αυτού του pesto, μαζί με αμύγδαλα και μια πρέζα θαλασσινού αλατιού.
Μετά το άνοιγμα προσθέστε ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας μέχρι να καλυφθεί και διατηρήστε στο ψυγείο. Καταναλώστε εντός 10/12 ημερών.
Βιολογικό, χωρίς γλουτένη και vegan.
Χωρίς συντηρητικά και χωρίς πρόσθετα σάκχαρα.
Ετικέτα σε 4 γλώσσες: ιταλικά, αγγλικά, γερμανικά και γαλλικά.
Διάρκεια συντήρησης: 36 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής.
... λάτρεις του πικάντικου και των έντονων γεύσεων, δεν θα μπορείτε πια να αποχωριστείτε αυτό το προϊόν, που θα φέρει στο τραπέζι σας τις γεύσεις και όλη τη ζεστασιά της Καλαβρίας. Συστατικά: λίπος χοίρου, κρέας χοίρου, καλαβρέζικη πιπεριά, αλάτι και ελαιόλαδο. Συστατικά: λίπος χοίρου, κρέας χοίρου, πιπεριά, ελαιόλαδο, αλάτι, μπαχαρικά, φυσικά αρώματα. Συσκευασία 290 γρ.
...Περιτριγυρισμένοι από τα κάστρα, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την υπέροχη πισίνα, ένα γυμναστήριο με σάουνα και μάλιστα μια Day Clinic για αισθητική χειρουργική. Στο εστιατόριο μπορείτε να γευτείτε τυπικά τοσκανικά πιάτα στην όμορφη αυλή. Μέρος του κτηρίου έχει διατεθεί σε χώρους αγροτικής παραγωγής με παλιές κάβες, με βαρέλια από δρυ και το Μουσείο της Αγροτικής Κουλτούρας. Ακόμα και σήμερα, με σεβασμό...
... πάνω από 500 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, σε μια τεράστια, αναβαθμισμένη και βραχώδη πλαγιά με πάνω από 3000 δείγματα της ποικιλίας "Rotondelle" με ιστορία άνω των εκατό ετών. Η επιχείρηση εκμεταλλεύεται τα φυσικά χαρακτηριστικά για να ελαχιστοποιήσει τις επεμβάσεις με φυτοφάρμακα (ολοκληρωμένη καταπολέμηση και BIO), χρησιμοποιώντας μόνο συστατικά που βρίσκονται στη φύση. Ιδανικό για...
... από τις πιστοποιήσεις που απαιτούνται από το νόμο. Χιλιάδες αγρότες παραδίδουν στην επιχείρησή μας τις παραγωγές τους, οι οποίες στη συνέχεια μεταποιούνται προσεκτικά σε ημιτελή προϊόντα ή τελικά προϊόντα ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών μας. Η κύρια επιτραπέζια ελιά που παράγεται και μεταποιείται είναι η Bella di Cerignola, ακολουθούμενη από τις Leccino, Peranzana, Baresana, Nocellara, κ.α. Όσον...
... Κράκερ που φτιάχνονται στο χέρι μεελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας, δεντρολίβανο και κρεμμύδι. Όλα vegan, τα προϊόντα μας χαρακτηρίζονται από μια τυπική και αναγνωρίσιμη γεύση που προέρχεται από την ιδιαίτερη επεξεργασία και το ιδιαίτερο κλίμα των λόφων Ευγενών. Μετά από 12 ώρες φυσικής ζύμωσης, η ζύμη επεξεργάζεται με προζύμι και επιλεγμένα φυσικά συστατικά, και μετά τον κατάλληλο χρόνο ξεκούρασης της ζύμης, οι λιχουδιές επεξεργάζονται στο χέρι από τους μάστερ αρτοποιούς μας μία προς μία.
...Η Fonte Torre παράγει εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο στην Ούμπρια χρησιμοποιώντας τις καλύτερες τεχνολογίες εξαγωγής και συγκομιδής, με στόχο την επίτευξη ενός προϊόντος της μέγιστης ποιότητας. Οι ελιές της κυρίαρχης ποικιλίας "Moraiolo", γνωστές για την υψηλή περιεκτικότητά τους σε πολυφαινόλες, επεξεργάζονται εντός 48 ωρών από τη συγκομιδή σε χαμηλές θερμοκρασίες (κατώτερες των 27°C). Παράγουμε...