...Reishi Gano (RG) είναι ένα εκχύλισμα μανιταριού (Ganoderma lucidum) που περιέχει πολυσακχαρίτες, αδενοσίνη, τριτερπένια και πρωτεΐνες.
Το Ganoderma lucidum που χρησιμοποιείται εξάγεται από κόκκινα μανιτάρια 90 ημερών. Η καθημερινή λήψη του Reishi Gano (RG) βοηθά στη διατήρηση της γενικής υγείας του σώματος.
Συστατικά: 100% Ganoderma lucidum
Κέλυφος κάψουλας: υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη
Ενεργά...
Η ιστορία μας ξεκινά από ένα πάθος που γεννήθηκε και αναπτύχθηκε στην οικογένεια για γενιές. Η αγάπη για τη γη, η αγάπη για την περιοχή, η αγάπη για την Πούλια. Η γραμμή μας: αγκινάρες ρουστίκ, αγκινάρες στη σχάρα, κομμένες αγκινάρες, μελιτζάνες στη σχάρα και σε φιλέτα, αποξηραμένες ντομάτες, καρυκευμένες πιπεριές. Ακόμα το τρίο μας από μανιτάρια που αποτελείται από 3 τύπους μανιταριών: χιονίτες, βρύα και σαμπινιόν. Απαραίτητα τα lampascioni σε λάδι για να ολοκληρώσουμε με το κορυφαίο προϊόν μας: σάρκινη και γευστική, πράσινη ή μαύρη, η Bella di Cerignola, η μεγαλύτερη ελιά του κόσμου.
...μια πραγματικότητα που έχει ως αναπόσπαστους πυλώνες την ποιότητα και την αυθεντικότητα.
Από δεκαετίες, το κύριο προϊόν μας είναι η αγκινάρα Brindisi, νόστιμη φυσική, ή συντηρημένη σε άλμη ή σε λάδι.
Τα χρόνια αποφασίσαμε να αφιερωθούμε με πάθος και σε άλλα προϊόντα: κολοκυθάκια, μελιτζάνες, ντομάτες, μανιτάρια, ελιές και άλλα λαχανικά.
Οι κονσέρβες μας είναι ο καρπός της παθιασμένης εργασίας...
... μεγαλύτερος εξαγωγέας τρούφας της Μέσης Ανατολής, έχουμε αποκτήσει πάνω από ένα εκατομμύριο εκτάρια γης για να καλύψουμε τις απαιτήσεις των πελατών μας σε φυσικά καλλιεργημένες τρούφες, που ανέρχονται σε πάνω από σαράντα τόνους κάθε χρόνο. Στην Τουρκία καθώς και στην Ανατολική Ευρώπη, επιβλέπουμε μια παρόμοια δομή συλλέγοντας το απόθεμά μας από τρούφες και άγρια μανιτάρια όπως πορτσίνι, τσαντερέλες, μωρέλες κ.λπ. Στη Notrica, προσπαθούμε συνεχώς να παρέχουμε στους πελάτες μας λογικές τιμές χωρίς να θυσιάζουμε την ποιότητα στο παραμικρό.
Punto Agri, το σημείο εκκίνησης για το πάθος σας, την ευχαρίστηση του χόμπι σας και τον κήπο σας. Πώληση υποστρωμάτων και μυκήτων όλων των ποικιλιών, για να καλλιεργήσετε μανιτάρια DIY όπως στη φύση, κηπουρική, μικρές γεωργικές μηχανές, σπόρους από τα πιο καυτερά πιπέρια στον κόσμο, υδροπονικό growshop, homebrew μπύρα DIY.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα για να ικανοποιήσει καλλιεργητές και χομπίστες.
... σχετίζονται με μια πιο βιώσιμη εστίαση από περιβαλλοντική και κοινωνική άποψη. Τυριά, αλλαντικά και κρέατα από το Πιεμόντε διανύουν λίγα χιλιόμετρα για να ζωντανέψουν το μενού μας. Μανιτάρια πορτσίνι, αγκινάρες και σπαράγγια γίνονται εποχιακά οι πραγματικοί πρωταγωνιστές της κουζίνας και της πιτσαρίας μας.
...προκειμένου να αναπαραχθούν οι φυσικές συνθήκες ανάπτυξης και ανάπτυξης των μανιταριών.
Τα μανιτάρια συλλέγονται χειροκίνητα για να διασφαλιστεί η άμεση επιλογή όσον αφορά την ποιότητα και το μέγεθος, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι διαφορετικές απαιτήσεις συγκεκριμένων αγορών.
ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ
Η Mushroom S.A.S. είναι πλήρως αφοσιωμένη στη μελέτη, τη δοκιμή και την παραγωγή νέων τύπων...
επεξεργασία, μετατροπή και συσκευασία ελαιολάδου και ελιών από την ποικιλία Ντοτσελάρα του Μπελίτσε σε βάζα για τη μεγάλη διανομή και σε κουβάδες για τη μαζική εστίαση, συσκευασίες σε σακούλες για τουριστικά μέρη, πατέ από πράσινες ελιές, μαύρες ελιές, καρυκευμένες ελιές, πατέ από αγκινάρα, μανιτάρια και αποξηραμένη ντομάτα. Επίσης, κάνουμε τη συσκευασία αγκινάρας σε κομμάτια σε βάζο. Συσκευάζουμε και επεξεργαζόμαστε επίσης για λογαριασμό τρίτων με ετικέτα του πελάτη.
Η Micotec είναι μια εταιρεία από την Gravina in Puglia που παράγει μανιτάρια και υποστρώματα για μανιτάρια cardoncelli (pleurotus eryngil).
Βρίσκεται σε ένα ιδανικό μέρος για την καλλιέργεια, στους πρόποδες του Εθνικού Πάρκου της Alta Murgia. Χρησιμοποιεί σύγχρονα μηχανήματα που επιτρέπουν τη συνεχή παραγωγή, την πώληση συσκευασμένων porcini, φρέσκων μανιταριών, επεξεργασμένων και τις προμήθειες...
... δείπνο με τον σύντροφό σας ή με φίλους, να περάσετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο μακριά από τη ρουτίνα της πόλης ή απλά να θαυμάσετε το όμορφο τοπίο των λόφων της Ούμπρια που περιβάλλει το Podere San Giuseppe και να απολαύσετε ένα εξαιρετικό πιάτο της τοπικής κουζίνας. Τρούφες, μανιτάρια, αλλαντικά, όλα τοπικά προϊόντα και σε απόσταση ενός χιλιομέτρου, από τα οποία η Ούμπρια είναι πλούσια και...
... συμπληρώνει το απεριτίφ ή το γεύμα σας, ή το τέλειο δώρο για μια ειδική περίσταση. Τα μανιτάρια μας σε ελαιόλαδο, το μπουτονί μας, καθαρίζονται χειροκίνητα και τοποθετούνται σε βάζα ένα προς ένα. Εκτός από το ότι είναι νόστιμα, έχουν μια αισθητική παρουσίαση που μόνο η χειροποίητη τοποθέτηση μπορεί να προσφέρει. Η παρουσίασή τους μας επέτρεψε να βραβευτούμε ανάμεσα στις είκοσι επτά καλύτερες χειροποίητες γαστρονομικές δημιουργίες στην Ιταλία από την Confartigianato στην τελευταία Expo στο Μιλάνο. Τα προϊόντα εκτέθηκαν στο περίπτερο της Ιταλίας από 9 έως 15 Οκτωβρίου 2015.
... επεξεργασία και κατάψυξη εποχιακών φρούτων όπως φράουλες, άγριες φράουλες, βερίκοκα, πεπόνια, σύκα, ξηρούς καρπούς, κινέζικα μανταρίνια. Επιπλέον, διαθέτουμε φλούδες λεμονιού, φράουλες, κάστανα κ.λπ., καπνιστά μανιτάρια και κατεψυγμένα τρούφες. Ο παραγωγικός κύκ ολοκληρώνεται με τη συσκευασία φρέσκων και αποστειρωμένων κάστανων και με την αποφλοίωση και κατάψυξή τους. Είμαστε στη διάθεσή σας αν χρειάζεστε τα προϊόντα μας.
Η οικογένεια Ζιμπέλλα είναι εδώ και χρόνια ο βασικός προμηθευτής των κυριότερων βιομηχανιών μεταποίησης αγροτικών προϊόντων και χονδρεμπόρων του τομέα. Ασχολείται συγκεκριμένα με την εμπορία ελιών, κάππαρης και τα τελευταία χρόνια με μανιτάρια, αγκινάρες και αποξηραμένες ντομάτες. Μέσα σε αυτήν μπορεί κανείς να διαπιστώσει μια οργανωμένη δομή κυρίως κατά λειτουργίες, αλλά με καθήκοντα που είναι σαφώς ευέλικτα για να προσαρμόζονται καλύτερα στην ισχυρή επέκταση που έχει επιτύχει όλα αυτά τα χρόνια δραστηριότητας.
...εύκολα στη χρήση στην κουζίνα και πάντα διαθέσιμα, όπως τα φρέσκα και αποξηραμένα μανιτάρια που διαθέτουμε. Πραγματοποιούμε αποστολές σε όλο τον κόσμο σε ψυγμένα δοχεία, παρέχοντας πάντα προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας.
... επεξεργασίας των προϊόντων μας, ελέγχοντας όλη την αλυσίδα μέχρι τη συσκευασία. Πολλές είναι οι επεξεργασίες και κατά συνέπεια οι παραγωγικές φάσεις που υποβάλλονται τα μανιτάρια πριν προοριστούν για κατανάλωση: φρέσκα, αποξηραμένα, συντηρημένα, κατεψυγμένα, τα μανιτάρια μας βρίσκουν εφαρμογή για να ικανοποιήσουν οποιαδήποτε ανάγκη του επαγγελματία του τομέα μας. Η επιλογή των καλύτερων μανιταριών ξεκινά στα δάση παραγωγής και στα καλάθια των συλλεκτών. Επιλέγοντας σε όλη την Ευρώπη τα καλύτερα προϊόντα προκειμένου να διασφαλίσουμε ποιότητα, ασφάλεια και ένα μοναδικό προϊόν σε γεύση και άρωμα.
... ευρεία γκάμα προϊόντων όπως έτοιμες σαλάτες, φρέσκα μανιτάρια, λαχανικά σε μορφή ζουλιέν και έτοιμα προς κατανάλωση φρούτα. Είναι σε θέση να εξυπηρετήσει εστιατόρια, σούπερ μάρκετ, πιτσαρίες, κυλικεία, μπαρ και catering. Προσφέρει σταθερή υποστήριξη και βοήθεια στους πελάτες για τη διαχείριση παραγγελιών και τυχόν παραπόνων, καθώς και συμβουλές σχετικά με τα προϊόντα του καταλόγου και τις εμπορικές καινοτομίες σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις της αγοράς.
...Η οικογενειακή επιχείρηση από το 2009 πραγματοποιεί διάφορες χειροποίητες επεξεργασίες προϊόντων ψητού (και όχι) για λογαριασμό τρίτων, ασχολούμαστε τόσο με λαχανικά όσο και με φρούτα. Π.χ. σπαράγγια, σκόρδο, αγκινάρες, κρεμμύδια Borretane, μανιτάρια, μάραθο, αποξηραμένη ντομάτα, μελιτζάνες, κολοκυθάκια, κόκκινες και κίτρινες πιπεριές, πιπεριά Lombardo, ραδίκι IGP (και όχι) καθυστερημένο/πρώιμο...
... αποξηραμένα όλο το χρόνο. Μια σχεδόν υποχρεωτική στάση, αν επισκεφθείτε το ιστορικό κέντρο του Ακουί, είναι το κατάστημα του «Φράνκο» και πράγματι πολλοί τουρίστες έχουν σταματήσει, όλα αυτά τα χρόνια, να φωτογραφίζουν τα μανιτάρια που εκτίθενται έξω και να θαυμάζουν τα προϊόντα που μπορούν να βρουν μέσα. Για τον Φράνκο, ήταν κυρίαρχο το γεγονός ότι «εργαζόταν καλά» και ότι είχε πάντα φρέσκα και πρώτης...
Η κουζίνα μας αντικατοπτρίζει την παράδοση και την περιοχή που μας περιβάλλει. Στο μενού μας δεν λείπουν ποτέ οι καπελέττι σε ζωμό, τα τορτέλι, οι φούρνοι, τα ψητά και τα βραστά, φτιαγμένα κατά βούληση με τα αρώματα των δασών μας (μανιτάρια και τρούφες), καθώς και μια μεγάλη ποικιλία πίτσας για όλα τα γούστα. Το εστιατόριο La Collina, που λειτουργεί αποκλειστικά από την οικογένεια, προσφέρει...
Το εστιατόριο και πιτσαρία Il Naif είναι πάντα ένα από τα καλύτερα στη Ραβέννα και προσφέρει στους πελάτες του προσεκτική και ακριβή εξυπηρέτηση. Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε:
Μενού με μεγάλη ποικιλία από θαλασσινές σπεσιαλιτέ. Φρέσκο ψάρι καθημερινά, τηγανητό μίγμα ψαριών, ανάμεικτη ψητή ψαριά και ωμά ψάρια, θαλασσινά, μανιτάρια πορτσίνι, τρούφες, χειροποίητες ζύμες, κρέας στη σχάρα...
...wasabi και την fusion πινελιά του τζίντζερ. Απαραίτητο είναι το διάσημο μπακαλιάρο alla vicentina. Απαραίτητα είναι οι δημιουργικές φαντασίες του με τους πρωταγωνιστές της τοπικής κουζίνας: τα σπαράγγια του Μπασάνο, το ραδίκι του Τρεβίζο, τα μανιτάρια πορτσίνι. Μια κουζίνα εμπνευσμένη από το πάθος, σε περιβάλλον αφιερωμένο στη γεύση. Δύο τέλεια συστατικά για να υποδεχθείτε τις πιο σημαντικές σας στιγμές: γιορτές, γάμους, ειδικές περιστάσεις.
Παράγουμε και εμφιαλώνουμε Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο.
Η Fontanara Srl είναι το όνομα της εταιρείας που ασχολείται με την παραγωγή και εμπορία προϊόντων με την επωνυμία Fontanara και άλλων καταχωρημένων σημάτων όπως Borgoliva, Martin και Montetosà.
Διαθέτουμε μια γκάμα τροφίμων σε λάδι (από μανιτάρια μέχρι τόννο), μέλι από την ιδιοκτησία μας και καλλυντικά προϊόντα με βάση το εξαιρετικό παρθένο...
Η Albe srl ειδικεύεται στην κατασκευή, ακόμη και κατόπιν ειδικής παραγγελίας του πελάτη, σε: πηνία στον αέρα με ή χωρίς φερίτη, μανιτάρια σε φερίτη, πηνία για αισθητήρες, ρελέ, βουητές, ηλεκτρομαγνήτες, μετασχηματιστές λαμαρίνας έως 20K VA με σήματα CE, UL, KEMA, ENEC. Μετασχηματιστές χαμηλού προφίλ, μετασχηματιστές σε φερίτη κατασκευασμένοι σε όλες τις υπάρχουσες γεωμετρίες. Τοξωτά φίλτρα για...
Παρόντες στην αγορά ως διανομείς εδώ και περίπου 15 χρόνια, το 1990 γεννήθηκε η σειρά μας από αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι με την επωνυμία RE PORCINO.
Η έδρα της εταιρείας και το εργαστήριο βρίσκονται στο Σ. Αντώνιο του Παβούλο, στα Απεννίνια Μοντενέζε, τοποθετημένα στο Φρινιάνο, στην είσοδο μιας περιοχής διάσημης για τα προϊόντα του υποδάσους γενικά και των μανιταριών ειδικότερα.
Η εταιρεία...
Στο Εστιατόριο Μπαρ Ντα Τζίνο μπορείτε να δοκιμάσετε τα τυπικά τοσκάνικα κρασιά και την τοπική κουζίνα σε ένα σκηνικό ομορφιάς όπως η λίμνη του Κιούζι. Ειδικότητες του σπιτιού είναι: σπιτικές ταλιατέλες με εποχιακά μανιτάρια, πίτσι σε όλες τις τοπικές εκδοχές, με πάπια, με σκόρδο, με μανιτάρια... και επιπλέον, ψάρι από τη λίμνη όπως το τεγκαμάτσιο και το μπρουστίκο. Από τη βεράντα, που βλέπει στη...
Η εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1950 από τον Giuseppe Russo, ειδικεύεται στην εμπορία διαφόρων τύπων αλευριών (αλεσμένα σιτάρια, διπλό μηδέν, ολικής αλέσεως, σόγια, 5 δημητριακά, αλεύρια για αραβικό ψωμί, βιολογικά αλεύρια και αλεύρια χωρίς γλουτένη) και τροφίμων (μανιτάρια, πολτό ντομάτας, σουσάμι και βελτιωτικά). Είναι αποκλειστικός προμηθευτής των καλύτερων εθνικών και τοπικών αλευριών. Σήμερα, η...