Η ιστορία μας ξεκινά στα τέλη της δεκαετίας του '60, όταν οι παππούδες μας ίδρυσαν μια μικρή αγροτική επιχείρηση, ειδικευμένη στην καλλιέργεια αγκινάρας.
Με την πάροδο των χρόνων, και ο πατέρας μας αγάπησε τον αγροτικό κόσμο και δημιούργησε μια επιχείρηση αφιερωμένη στην επεξεργασία και συντήρηση φρέσκων λαχανικών: το 1980 γεννήθηκε η «Gervasio», σήμερα φυλαγμένη με αγάπη από εμάς τα παιδιά, μια πραγματικότητα που έχει ως αναπόσπαστους πυλώνες την ποιότητα και την αυθεντικότητα.
Από δεκαετίες, το κύριο προϊόν μας είναι η αγκινάρα Brindisi, νόστιμη φυσική, ή συντηρημένη σε άλμη ή σε λάδι.
Τα χρόνια αποφασίσαμε να αφιερωθούμε με πάθος και σε άλλα προϊόντα: κολοκυθάκια, μελιτζάνες, ντομάτες, μανιτάρια, ελιές και άλλα λαχανικά.
Οι κονσέρβες μας είναι ο καρπός της παθιασμένης εργασίας στα χωράφια, της σοφίας χεριών αγροτών που ξέρουν να σας επιστρέφουν σε ένα βάζο τη γεύση νόστιμων λαχανικών πάντα φρέσκων που έχουν επεξεργαστεί εντός 24 ωρών από τη συγκομιδή.
Έχουμε την προνομία να εξυπηρετούμε σημαντικές εταιρείες του τομέα, προσφέροντάς τους μόνο προϊόντα ποιότητας, γευόμενοι τα οποία μπορείτε να ξαναγευτείτε τις αρχαίες συνταγές που μας έχουν μεταδοθεί από γενιά σε γενιά.
Βρισκόμαστε στη Viale Italia στο San Vito dei Normanni (BR).
Χαρτοφυλάκιο
Αυτός ο προμηθευτής δεν έχει μεταφορτώσει ακόμη κανένα προϊόν.