...Οι αμυγδαλές, εκτός από το ότι είναι ένα φυσικό φάρμακο, είναι πραγματικά νόστιμες.
Η χρήση τους στην κουζίνα είναι πολύ ποικιλόμορφη, χρησιμοποιούνται για να φτιάξουν γλυκά αλλά και για να προετοιμάσουν αλμυρές συνταγές.
Εκτιμώνται πολύ ως σνακ, φυσικές ή ψητές στο φούρνο.
Στις περιοχές της Νότιας Ιταλίας, οι αμυγδαλές είναι οι πρωταγωνιστές πολλών γαστρονομικών παρασκευών, σκεφτείτε για...
... χαμηλή θερμιδική του περιεκτικότητα και την υψηλή συγκέντρωση πρωτεϊνών. Η Ρικότα Σάρντα μας είναι νόστιμη να την απολαμβάνετε μόνη της, σε φέτες, ή ως εξαιρετικό συμπλήρωμα σε φρέσκα λαχανικά, όπως τριμμένη πάνω σε ντομάτα.
Τέλεια για να εμπλουτίσει φρέσκιες σαλάτες, ζυμαρικά, ριζότι, ψητές λαζάνες ή ως αστέρι συστατικό σε αλμυρές πίτες, η Ρικότα Σάρντα μας είναι ένας πραγματικός γαστρονομικός θησαυρός που προσκαλεί στην ανακάλυψη αυθεντικών και γνήσιων γεύσεων.
...Η παρακάτω συσκευασία είναι σε μορφή convenience. Σνακ εξαιρετικής ποιότητας κατά τη διάρκεια ενός απεριτίφ ή ιδανικά για να τσιμπολογάτε μπροστά στην τηλεόραση, οι ψητές φιστίκια είναι κατάλληλες για τη δημιουργία νόστιμων πιάτων. Στις vegan συνταγές συχνά περιλαμβάνονται τα φιστίκια, αλλά είναι τόσο ευέλικτα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για αλείμματα ή για παραδοσιακές συνταγές. Νόστιμα...
...Συστατικά: μαύρη καλοκαιρινή τρούφα (Tuber aestivum Vitt.), ελαιόλαδο, αλάτι, άρωμα.
Συμβουλές: ιδανικό για πρώτα πιάτα, καρπάτσιο, βραστές ή ψητές λευκές κρέατα και μπορεί να συνοδεύσει ακόμη και κάποια επιδόρπια.
Διαθέσιμο και σε μορφή 500 γρ.
Παράγουμε Ευτυχία! Μικρά μεγάλα αριστουργήματα όπου η γεύση αντικατοπτρίζεται στο χαμόγελο εκείνου που τα απολαμβάνει.
Για να το πετύχουμε, αναζητούμε τις πιο φυσικές καλλιέργειες, επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες, μελετάμε λιγότερο επιθετικές και πιο ασφαλείς διαδικασίες και κυρίως γευόμαστε μέρα με τη μέρα την μεγάλη πάθος που μας συνδέει με αυτό το επάγγελμα. Πολλά προϊόντα προς ανακάλυψη,...
Agrifood Toscana είναι μια δυναμική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα των αγροτικών προϊόντων στην Τοσκάνη, μεταξύ των οποίων οι παραγωγές με την επωνυμία Agriqualità του Αμιάντα και της περιοχής της Κοιλάδας του Παγκλία είναι το αποτέλεσμα μιας παραγωγικής αλυσίδας που έχει δημιουργηθεί από το 2005, και προέρχεται από την έγκριση πιστοποίησης από την Περιφέρεια της Τοσκάνης. Ιδιαίτερα, ...
...τραγανά γεμιστά πιπεράκια (με κρέμα τόνου)
σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, τραγανές πιπεριές
σε ελαιόλαδο με αντσούγιες, κάπαρη και ελιές, τακτοποιημένες αποξηραμένες ντομάτες σε ελαιόλαδο, πικρόγλυκα κρεμμύδια, ψητά μικρά κρεμμύδια
σε ελαιόλαδο, μικρά κρεμμύδια με μπαλσάμικο ξύδι Μόντενα I.G.P., τραγανά αγκινάρες Σαρδηνίας σε ελαιόλαδο, ψητές μελιτζάνες
σε ελαιόλαδο, πιπεριές με τρούφα, μίγμα ορεκτικών σε ελαιόλαδο, κρέμα τυριού
λιωμένη με τρούφα, ελιές πατέ με
τρούφα, κρέμα τρούφας,...
...Βιομηχανία τροφίμων που ειδικεύεται σε καρυκευμένες πανάτες (χρυσές - ψητές - cornflakes - au gratin - αλάτι και πιπέρι - πικάντικες - ιταλικές και ισπανικές), μείξη μπαχαρικών, GRAND ROAST και σε φακελάκια των 7 γρ, ενισχυτικά γεύσης για κρέατα και ψάρια, πώληση μπαχαρικών, σοκολάτες, σοκολατάκια, καφέ, μπύρες, για τον βιομηχανικό/χονδρικό/λιανικό/horeca/μπαρ/κρεοπωλεία κ.λπ. Ιδιοκτησία ενός από τα πιο prestigieux πανεπιστήμια της Ιταλίας, αξιοποιούμε την επαγγελματική τους εμπειρία, προκειμένου να διασφαλίσουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας.
Το Σαλομιφίτσιο Σαντόρσο βρίσκεται στο Καλτρενο στην επαρχία της Βιτσέντζα, στους πρόποδες του οροπεδίου του Ασιάγο. Παράγουμε σαλάμια χωρίς ΓΤΟ, χωρίς γαλακτοκομικά προϊόντα, χωρίς γλουτένη, χωρίς αλλεργιογόνα. Η παραγωγή μας περιλαμβάνει μια πλήρη γκάμα από γλυκά και πικάντικα σαλάμια, καθώς και μια ευρεία επιλογή από ωμές και ψητές μπέικον, όλες διαμορφωμένες για καλύτερη απόδοση κατά τη χρήση. Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: www.salumisantorso.it...
...ψητές και καραμελωμένες τριμμένες. Από το 2003, με την αγορά του εργαστηρίου HPLC και μικροβιολογίας, που επιτρέπει την παρακολούθηση του επιπέδου ποιότητας της πρώτης ύλης και των τελικών προϊόντων κατά τη διάρκεια ολόκληρης της διαδικασίας επεξεργασίας, γίνεται τελικά δυνατό να διασφαλιστεί στους πελάτες η πλήρης ασφάλεια της παραγωγικής αλυσίδας. Το 2019, η εταιρεία προσθέτει στον παραγωγικό της...
... βάζο δεν αναφέρεται μόνο στην τέχνη των προϊόντων αλλά και, κυρίως, στην ιστορία που τα συνδέει με την περιοχή τους: αποξηραμένες ή γεμιστές ντομάτες, ψητές μελιτζάνες, κρέμες κολοκύθας, αγκινάρες, μπρόκολα, γεμιστές ελιές, γεμιστές πιπεριές και καυτερές πιπεριές είναι μόνο μερικά από τα παραδοσιακά προϊόντα του Cilento που έχουν μετατραπεί σε βάζα με λάδι.
... απαιτητικές διαδικασίες όπως και για το ελαιόλαδο μέχρι την εμφιάλωση και αποστολή.
Κονσέρβες: καλλιεργούμε στους κήπους μας στον ανοιχτό ουρανό και κάτω από τον καυτό ήλιο της Καλαβρίας, τα λαχανικά μας που, όταν φτάσουν στην ιδανική ωρίμανση, θα μετατραπούν σε βάζα με: ψητές μελιτζάνες, ψητές πιπεριές, σάλτσες ντομάτας, πικάντικες σάλτσες, αποξηραμένες ντομάτες, αγκινάρες, κρεμμυδάκια κ.λπ.
Απαιτούμε και προσφέρουμε τη μέγιστη σοβαρότητα, εγγυόμαστε την εξαιρετική ποιότητα και γνησιότητα των προϊόντων μας. Δοκιμάστε για να πιστέψετε!!!!!
...Τρότε ψητές και καπνιστές για γαστρονομία και Ho.Re.Ca ISO 22005:2008 DTP 035 CSQA "Ελεγχόμενη αλυσίδα τροφίμων" Επιχείρηση φιναλίστ Oscar Green 2010 "πέρα από την αλυσίδα" Τρότε και φιλέτα καπνιστής τρότας κρύου και ζεστού καπνίσματος, μαγειρεμένα στον ατμό, γκρατινέ σε σταθερό και μεταβλητό βάρος.
... ραβιόλια με ρικότα. Από τις εντερκότες με ρόκα, γρανα και βαλσάμικο, μέχρι τις ψητές ψαριές. Από τις λινγκουίνες με αστακό μέχρι το ρομπό με πατάτες και μαύρες ελιές. Απαραίτητα, κατά την χειμερινή περίοδο, είναι επίσης οι σούπες με κάστανα και πορτσίνι, οι τάρτες με πορτσίνι και τρούφα, οι ημιπαγωμένες κρέμες με κάστανα Montella IGP. Ο κατάλογος των κρασιών, αποτέλεσμα συνεχούς έρευνας, στοχεύει...