...Το pecorino σε μορφή Rosso χωρίς λακτόζη είναι ένα φρέσκο τυρί που έχει υποστεί επεξεργασία με κρούστα από συμπυκνωμένη ντομάτα, σε σχήμα μπολ με βάρος περίπου 1,5 κιλά.
Διαθέσιμο σε ολόκληρη μορφή χύμα; συσκευασία κενό αέρος ολόκληρη 1,5 κιλά; κενό αέρος στη μέση 0,750 κιλά;
κενό αέρος σε τέταρτα μορφής 0,350 κιλά.
...
Χαρακτηριστικά:
- Υλικά Υψηλής Ποιότητας: Μόνο δύο συστατικά: αυστηρά επιλεγμένα εποχιακά λεμόνια και ιταλική ζάχαρη.
- Διαδικασία Μαγειρέματος Κάτω από Κενό: Η μαρμελάδα μαγειρεύεται κάτω από κενό στους 55 βαθμούς, μια διαδικασία που διατηρεί τις οργανοληπτικές ιδιότητες των φρούτων, διατηρώντας αναλλοίωτη τη γεύση και τα θρεπτικά συστατικά.
- Απουσία Συντηρητικών: Χωρίς συντηρητικά, διορθωτικά οξύτητας ή χρωστικές, για ένα αυθεντικό και φυσικό προϊόν.
- Απαράμιλλη Γεύση: Μια τέλεια ισορροπία μεταξύ γλυκύτητας και ελαφριάς οξύτητας, ιδανική για να αναδείξει τη γεύση των φρέσκων λεμονιών.
...Μηχανή τελευταίας γενιάς κατάλληλη για ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ, ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΤΡΑΚΤΟΡΙΑ και όπου υπάρχει ανάγκη για κενό συσκευασίας τόσο στερεών όσο και υγρών προϊόντων.
Το αυτόματο σύστημα αναγνώρισης προϊόντων σας επιτρέπει να αλλάξετε από μία παραγωγή σε άλλη χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε ρυθμίσεις.
Οι μάγειρες που εργάζονται στην κουζίνα γνωρίζουν πολύ καλά πόσο προβληματικό είναι...
...Λειτουργία: το κενό απορροφά το προϊόν από τη δεξαμενή αποθήκευσης στη φιάλη, χωρίς επαφή του προϊόντος με κανένα άλλο μηχανικό στοιχείο της μηχανής.
Χαρακτηριστικά:
• Αυτόματη ρύθμιση επιπέδου προϊόντος στη φιάλη, με χειροκίνητη ρύθμιση
• Βάση, δομή και ακροφύσια από ανοξείδωτο χάλυβα
• Σφραγίδες και άλλα πλαστικά στοιχεία κατασκευασμένα από υλικά πιστοποιημένα για χρήση σε τρόφιμα...
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
Υπηρεσία
... υπόκεινται σε καταστροφική οξείδωση ή βαθιά οξειδωμένα, αφαιρώντας τη σκουριά των εκτεθειμένων σιδήρων (με αμμοβολή ή αμμοβολιστικά βούρτσες).
Εισάγετε 2/3 (περίπου 2,5 λίτρα ανά σακούλα) του συνολικού νερού ανάμειξης στον μίκτη τσιμέντου, στη συνέχεια προσθέστε σταδιακά το προϊόν και το υπόλοιπο νερό, ανακατέψτε μέχρι να ληφθεί ένα ομοιογενές μείγμα χωρίς σβόλους της επιθυμητής συνοχής.
Για υψηλές...
...Φλαντζωτή σφαιρική βαλβίδα PN16 από χυτοσίδηρο ENGJL-250, βαμμένη, με πλήρη διάβαση από DN 25 έως DN 200, απόσταση σύμφωνα με το πρότυπο EN 558 βασική σειρά 14 (DN 200 βασική σειρά 27).
EN-GJL 250 χωρίς τρύπες
Όρια θερμοκρασίας: -10° +120°
Κενό: 10-3 torr...
...Επιπλέον, το σιρόπι χαρουπιού χρησιμοποιείται εδώ και καιρό ως φυσική θεραπεία για την ανακούφιση του βήχα και του πονόλαιμου.
Για την παρασκευή της MACUBA, η ILCAR αποφάσισε να επιλέξει την τεχνική της μαγειρικής υπό κενό, η οποία, σε σύγκριση με την παραδοσιακή μαγειρική, επιτρέπει την επίτευξη της επιθυμητής συγκέντρωσης διατηρώντας χαμηλότερη θερμοκρασία, έτσι ώστε να διατηρούνται όλα τα οργανοληπτικά και αρωματικά χαρακτηριστικά του χαρουπιού, προσφέροντας ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα και πολυφαινόλες, ισχυρούς αντιοξειδωτικούς παράγοντες.
...Γάλα αμυγδάλου σε κενό αέρος, χωρίς συντηρητικά, χωρίς λακτόζη, χωρίς χοληστερόλη, χωρίς γλουτένη.
Το γάλα χωρίς γάλα. 100% Σικελικά Αμύγδαλα, μηδέν λακτόζη. Πηγή πρωτεϊνών, βιταμινών, μετάλλων και ωμέγα-6.
Το καλό που είναι καλό για όλους.
Τα καλύτερα Σικελικά Αμύγδαλα έτοιμα προς κατανάλωση. Και ανάμεσα τους, τα διάσημα από την Αβόλα.
Όχι μόνο νόστιμο, εξαιρετικό!
... σερβιριστούν χωρίς την προσθήκη επιπλέον συστατικών. Είναι ωστόσο δυνατό να επεξεργαστούν περαιτέρω για να παραχθούν ασυνήθιστα πιάτα, τόσο γλυκά όσο και αλμυρά. Χτυπώντας και αναμειγνύοντας τα φρούτα μαζί με λίγο νερό και μερικές σταγόνες χυμού λεμονιού, για παράδειγμα, προκύπτει μια εξαιρετική εναλλακτική του τυριού για άλειμμα. Τα κάσιους μπορούν επίσης να αλεσθούν σε κομματάκια και να...
... πολυφωσφορικών, γαλακτοκομικών παραγώγων και προστιθέμενου γλουτένης.
Συστατικά:
ιταλική στήθος γαλοπούλας, αλάτι, αρώματα και μπαχαρικά, δεξτρόζη, φρουκτόζη, ενισχυτικό γεύσης E 621, αντιοξειδωτικό E 316, συντηρητικά E 250.
Μέγεθος:
περίπου 8,00 – 8,50 Kg. ολόκληρο ψημένο.
Συσκευασία:
η γαλοπούλα μετά την αποσύνθεση, αφού κρυώσει, τυλίγεται σε επαναχρησιμοποιούμενη προστατευτική κάλτσα, στη συνέχεια δένεται και τέλος συσκευάζεται κενό αέρος σε διαφανές Cryovac και παστεριωμένο.
... η τέλεια επιλογή για επιχειρήσεις στον τομέα των τροφίμων που θέλουν να δημιουργήσουν εξαιρετικά ανθεκτική συσκευασία, ικανή να διατηρεί τα τρόφιμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σε μια συσκευασία που είναι επίσης όμορφη στην όψη. Στην πραγματικότητα, η θερμική συρρίκνωση βελτιώνει την αισθητική της συσκευασίας, μειώνοντας τις άκρες που αποτελούνται από κενό φιλμ.
Αλλά μια μηχανή συσκευασίας...
...Από το μηρό του βοοειδούς εξάγεται η καρδιά της φέτας, ένα ευγενές και εξαιρετικής ποιότητας κομμάτι. Με προσεκτική επεξεργασία και ξηρή, αεριζόμενη ωρίμανση, προκύπτει ένα άπαχο, τρυφερό και εκλεκτό προϊόν.
ΒΑΡΟΣ: περίπου 1.60kg
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Ιταλικό halal βοδινό κρέας, αλάτι, μπαχαρικά, E252.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: χωρίς λακτόζη και άλλα παράγωγα γάλακτος, χωρίς γλουτένη και μη ΓΤΟ.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: κενό...
... επιτρέπει το προϊόν να μαγειρεύεται στους 60°C και σε πολύ συντομότερο χρόνο, διατηρώντας έτσι τις οργανοληπτικές ιδιότητες, τη γεύση, το άρωμα και το χρώμα του χρησιμοποιούμενου φρούτου, χωρίς την προσθήκη πηκτίνης ή ζάχαρης. Επιτρέπει επίσης την αποστείρωση κάθε είδους φυτικών τροφίμων, εφόσον είναι συσκευασμένα σε κατάλληλες συσκευασίες τροφίμων, και το μαγείρεμα με ατμό, σε νερό ή σε οποιοδήποτε άλλο υγρό μέχρι 135°C.
...ΓΑΛΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ σε γυάλινη φιάλη, χωρίς συντηρητικά, χωρίς αρώματα, χωρίς γλουτένη, χωρίς χοληστερόλη, χωρίς λακτόζη.
Σφραγισμένο κενό
Φιάλες των 250 ml και 1000 ml
Λήξη: ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ...
...Ο κλίνκερ είναι ένα κεραμικό προϊόν που παράγεται μέσω εξώθησης υπό κενό με υψηλές επιδόσεις, γεγονός που τον καθιστά κατάλληλο για χρήση σε πολλές, ακόμη και κρίσιμες, καταστάσεις. Από την ιδιωτική κατοικία μέχρι τις βιομηχανικές εφαρμογές, όπως η αστική διακόσμηση, χωρίς να ξεχνάμε την επένδυση πισινών και δεξαμενών νερού.
... τη συγκομιδή, γίνεται από ένα ελαιοτριβείο που, εκτός από το ότι εργάζεται κρύα και ξηρά, δηλαδή χωρίς προσθήκη νερού, διαθέτει και ένα θραυστήρα υπό κενό για να αποφεύγονται φαινόμενα οξείδωσης κατά τη διάρκεια της άλεσης. Μόλις παραχθεί, το λάδι φιλτράρεται αμέσως και διατηρείται σε δοχεία από ατσάλι υπό άζωτο για να διατηρηθούν οι οργανοληπτικές και θρεπτικές του ποιότητες. Το λάδι θα απομακρυνθεί από τα δοχεία αποθήκευσης μόνο τη στιγμή που θα εμφιαλωθεί.
...
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
• Δυνατότητα λειτουργίας χωρίς υγρό για απεριόριστο χρόνο
• Μη τοξικό λιπαντικό για συνεχή λειτουργία χωρίς συνεχείς παρεμβάσεις
• Καμία επαφή του προϊόντος με κινητά μηχανικά μέρη
• Απουσία σφραγίδων και βαλβίδων
• Ακρίβεια στη δοσολογία...
... ένα πλέγμα που την ασφαλίζει στη πλάκα;
• μια ραβδωτή λάμπα από νεοπρένιο, κατάλληλης διατομής, που στηρίζεται στις ανώτερες πτέρυγες της στις άκρες των κεφαλών της πλάκας, εσοχή μέσα στο κενό.
Η υδρορροή Hypalon εξασφαλίζει την αδιαβροχοποίηση της επιφάνειας και την αποστράγγιση των υδάτων εκτός του οδοστρώματος. Είναι ένας τύπος υδρορροής χωρίς ραφές και καλύπτει ολόκληρο το οδόστρωμα με τη σωστή...
... εξυπηρέτηση πελατών. Ο πελάτης, η ποιότητα και η συνεχής έρευνα είναι το μάντρα της επιχείρησής μας: να προτείνουμε μόνο ό,τι μπορεί να ικανοποιήσει πλήρως και τις δικές μας ανάγκες και την επιμελή αναζήτηση της τελειότητας. Επιλέγουμε μία προς μία τις ανθοφορίες για να αποκτήσουμε ακεραιά και συμπαγή άνθη, επεξεργασμένα στο χέρι για να προσφέρουμε ένα προϊόν με τέλεια ισορροπία, συσκευασμένο κενό αέρος...
Παραγωγή δικών μας μαξιλαριών σε κενό αέρος, από μαλλί, από ίνες, από πολυεστέρα με και χωρίς ελατήρια, από σιλικόνη, ανατομικά και ορθοκεφαλικά από λάτεξ; καλύμματα και καλύμματα στρώματος. Επεξεργασία φύλλων. Η Sofitex βρίσκει τις ρίζες της στο παλιό υφαντήριο του Emilio Poppi, ο οποίος ξεκίνησε μια χειροποίητη παραγωγή μαξιλαριών το 1960. Από το 1982, η εταιρεία καθοδηγείται από τους αδελφούς...
... καταφέρει να αναπτύξουμε νέες υπηρεσίες όπως η άμεση και εξατομικευμένη τεχνική εκπαίδευση των συνεργατών μας, η εγγύηση 3 ετών στα προϊόντα και ένα κέντρο τεχνικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου. Η GIBIDI δημιουργεί τους καλύτερους αυτοματισμούς χάρη σε μια ομάδα αληθινών, ενθουσιωδών και πρωτοπόρων ανθρώπων, πάντα στο πλευρό των πελατών και έτοιμοι για τις προκλήσεις του μέλλοντος. Χωρίς φόβους, πάντα με ένα χαμόγελο.
Η εταιρεία μας παράγει και καλλιεργεί εδώ και χρόνια τις ποικιλίες ρυζιού Carnaroli και Vialone nano, λειτουργώντας σε όλη την αλυσίδα τους (από τη σπορά, τη συγκομιδή, την ξήρανση, την αποθήκευση, την επεξεργασία και τη συσκευασία μέχρι την τελική πώληση) με σκοπό την παραγωγή ενός προϊόντος υψηλής ποιότητας.
Συσκευάζουμε σε μορφές ATM και κενό αέρος μέχρι 1 κιλό.
Συσκευάζουμε επίσης σε υλικά όπως πλαστικό, βιοδιασπώμενο και doy pack (τσάντα διατήρησης φρεσκάδας με ή χωρίς φερμουάρ ...
... σε ελεγχόμενο περιβάλλον με σταθερή θερμοκρασία και επίπεδο υγρασίας, καινοτομίες που επιτρέπουν σύντομους χρόνους επεξεργασίας χωρίς να θυσιάζουν υψηλά ποιοτικά πρότυπα. Η Teac Marine είναι επίσης εξειδικευμένη στην παραγωγή καλυμμάτων από συνθετικά υλικά που μπορούν να εγγυηθούν ένα ανθεκτικό αποτέλεσμα με έντονη οπτική επίδραση. Επιπλέον, η Teac Marine δημιουργεί εξατομικευμένα εσωτερικά με...
... πίεση εξόδου μπορεί να είναι 16 bar υψηλότερη από την πίεση εισόδου. Η σφράγιση της έδρας της βαλβίδας είναι εγγυημένη μέχρι αυτή την τιμή. Μιλάμε για "16 bar σε αντίσταση πίεσης στην έδρα". Για τις βαλβίδες με ενεργοποιητές αέρα ή υδραυλικούς, είναι δυνατές και αντίστασεις πίεσης μέχρι το στάδιο πλήρους πίεσης χωρίς απώλεια σφράγισης της έδρας. Ο μοναδικός σχεδιασμός της κοαξιακής βαλβίδας...
Η τεχνολογία των χυτών από κράμα ψευδαργύρου (ZL0410 EN1774) έχει βελτιστοποιηθεί μέσω της χρήσης ολοένα και πιο καινοτόμων εγκαταστάσεων και με γνώμονα τη βιωσιμότητα του περιβάλλοντος. Οι εγκαταστάσεις μας μπορούν να συνδεθούν με εξοπλισμό FONDAREX για την παραγωγή εξαρτημάτων σε κενό. Χυτοί χωρίς αέρια και πόρους, αλλά ικανοί να επιτύχουν ελάχιστα πάχη. Πολλές υλοποιήσεις έχουν προκύψει από...
Είμαστε μια βραζιλιάνικη εταιρεία (παραγωγοί) γρήγορου φαγητού έτοιμου προς κατανάλωση χωρίς γλουτένη, φυσικού, χωρίς συντηρητικά, συσκευασμένου κενό αέρος που δεν απαιτεί ψύξη για τη συντήρησή του. Στη Βραζιλία είμαστε ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ σε αυτό το τμήμα και είμαστε παρόντες σε οκτώ χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών και της Γαλλίας. Εξάγουμε στην Αγγλία, το Βέλγιο, την Πορτογαλία...