...Το νερό, τα αυγά και η σιμιγδάλι σκληρού σίτου δημιουργούν το τέλειο μείγμα για αυτή τη μορφή ζυμαρικών, που χαρακτηρίζεται από το σωληνοειδές σχήμα της και την τραχιά και ραβδωτή επιφάνειά της. Αυτή η υφή έχει σχεδιαστεί για να συλλαμβάνει και να συγκρατεί τις σάλτσες, καθιστώντας την ιδανικό συνοδευτικό για πλούσιες σάλτσες (σάλτσα κρέατος).
...Κλασική σάλτσα της μεσογειακής παράδοσης, νόστιμη και φρέσκια.
Μια γνήσια ιταλική σάλτσα βασισμένη σε ντομάτες, νόστιμες χωρίς κουκούτσι ελιές Taggiasca, καρότα, σέλινο, κάπαρη, κρεμμύδια και βασιλικό. Όλος ο ιταλικός χαρακτήρας, σε έναν συνδυασμό που αντικατοπτρίζει τις πιο παθιασμένες μεσογειακές παραδόσεις.
Ετικέτα προϊόντος
Στα 'Συνημμένα' θα βρείτε την ετικέτα με τα διατροφικά στοιχεία και...
...Η βασιλικός είναι ένα αρωματικό βότανο που χρησιμοποιείται στη μαγειρική ως τελική πινελιά για τη φρέσκια και λεπτή γεύση του. Χρησιμοποιείται για λαχανικά, κρέας, ψάρι, σούπα, ζυμαρικά και σάλτσα ντομάτας. Χρησιμοποιείται επίσης κατά της δυσπεψίας και ως ανθελμινθικό.
Διαθέσιμο σε ποντ ή πολυστυρένιο διαφόρων βαρών.
...Ένα πιάτο που σερβίρεται με κλασικά υλικά, συνδυασμένα χάρη σε μια φρέσκια και ελκυστική προετοιμασία. Αυτό το πιάτο, χαρακτηριστικό των Νήσων Εγκαδίου, σερβίρεται με τον καλύτερο τόνο, εμπλουτισμένο με τη μοναδική γεύση των κρεμμυδιών σε γλυκόξινη σάλτσα. Μια πραγματική βουτιά στους απέραντους ωκεανούς της γεύσης.
... Φρέσκιας Ζυμαρικής και Ξηρής Ζυμαρικής:
Κάντε την ποιότητα επιλογή για μια καλύτερη ζωή.
270 kcal/100g για τη Φρέσκια Ζυμαρική
350 kcal/100g για τη Ξηρή Ζυμαρική
Φρέσκια Μεσογειακή Ζυμαρική Made In Italy "Νάπολη"
Ψυγειακά Μεταφορικά Στεφ...
...Είναι μια ευχάριστα πικάντικη μαγιονέζα, με πλούσια και νόστιμη γεύση. Η εξαιρετική μαγιονέζα "Biobontà" εμπλουτίζεται με μια γενναιόδωρη ποσότητα από το καλύτερο πράσινο πιπέρι: μια συνάντηση γεύσης. Το έντονα αρωματικό πράσινο πιπέρι προσδίδει στη σάλτσα μια φρέσκια νότα, ευχάριστα πικάντικη.
... ξάδελφό του, το σκόρδο, έχει όμως μια χαρακτηριστική ιδιότητα που το καθιστά ιδιαίτερο: δεν περιέχει Αλλίνη. Αυτό του επιτρέπει να είναι εντελώς εύπεπτο και να μην αφήνει εκείνη την, μερικές φορές, δυσάρεστη μυρωδιά. Με λίγα λόγια, ένα σκόρδο που είναι κατάλληλο για φιλί.
Για να φτιάξουμε αυτή τη σάλτσα, χρησιμοποιήσαμε ολόκληρο το φυτό του αγκλιόνι από το λουλούδι μέχρι τον βολβό. Αποτέλεσμα είναι...
... καταναλωτή, και γι' αυτό έχουμε αναπτύξει γραμμές φυσικών προϊόντων που παράγονται χειροποίητα. Το σαλουμινάριο παράγει προσούτο, φρέσκιασάλτσα extra, αποξηραμένη σάλτσα, Λουγανέγκα, σαλάμι ζία φερραρέζε, σαλάμι του Γουέλφου για ψήσιμο, σαλάμι του χωρικού και χοντρό ντοπιο, σαλάμι τύπου Μιλάνο, Ουγγαρία, Φελίνο, Φερραρέζε, Νάπολη, Φαμπριάνο, παλαιωμένο γκουαντσιάλε, κοππά ντε τεστά, τσιτσιόλι, κοτεχίνο και ζαμπόνε, μποντιόλα, καπέλλι του ιερέα και άλλες ειδικότητες για λιανική πώληση, GDO και εστίαση.
... αναγνωρίσιμη γεύση των ορεκχiette, αληθινό κόσμημα της εταιρείας, έχει κατακτήσει όλους, παρασκευασμένες με προηγμένες τεχνικές παραγωγής σεβόμενες την πιο αρχαία παράδοση. Fusilli, cavatelli και ορεκχiette ολικής αλέσεως και σιμιγδαλιού, αναδεικνύονται από μια απλή σάλτσα ντομάτας ή από σάλτσα κρέατος ή άλλες σάλτσες που θα ευχαριστήσουν τον ουρανίσκο σας. Η κορυφαία παραγωγή της πιο ποικιλόμορφης και απόλυτης καινοτομίας στην αγορά είναι η Pasta alla Malvasia, που παρασκευάζεται από την ανάμειξη σιμιγδαλιού σκληρού σίτου και ντόπιου κρασιού από σταφύλια Malvasia, χωρίς καμία προσθήκη νερού.
... με βιολογική σήμανση.
Η εταιρεία μπορεί επίσης να υπερηφανεύεται για την παραγωγή σάλτσας ντομάτας περιορισμένης ποσότητας κατά τη διάρκεια του έτους, καθώς είναι ένα γνήσιο και φρέσκο προϊόν.
Η σάλτσα επεξεργάζεται και συσκευάζεται μόνο μία φορά κατά την περίοδο συγκομιδής.
Ευχαριστούμε όλους όσους θα δώσουν προσοχή στο προϊόν μας, καθώς δεν περιέχει απολύτως συντηρητικά ή άλλες επιβλαβείς ουσίες για την υγεία.