Ιταλία, Marmirolo
... (δηλαδή, σε ανόργανα άλατα) άνω του 0,95% αλλά κάτω του 1,30% του αλεύρου ολικής αλέσεως. Το IN3 ακολουθεί μια πορεία προσανατολισμένη στην αναζήτηση πιο φυσικών διαδικασιών: μέσω πιο χοντρών αλεσμάτων, διατηρούνται τα πιο πολύτιμα μέρη του σιταριού, που έτσι διατηρεί τις οργανοληπτικές του ιδιότητες, καθώς και τις ίνες από τα μέρη του φλοιού. Αυτό το αλεύρι συνδυάζει εξαιρετικά διατροφικά χαρακτηριστικά με μεγαλύτερη ικανότητα επεξεργασίας από το αλεύρι ολικής αλέσεως, με αποτέλεσμα ένα τελικό προϊόν ρουστίκ, αρωματικό και λιωμένο, με έντονη γεύση και πιο σκούρο χρώμα.
Χαρτοφυλάκιο (56)
Ιταλία, Forlì
... πλούσιο από διατροφική άποψη. Το αλεύρι από σαρακατσάνικο σιτάρι είναι ένα προϊόν ιδιαίτερα περιζήτητο από όσους ακολουθούν εναλλακτικές διατροφές και από εκείνους που είναι ευαίσθητοι στη γλουτένη, καθώς αυτή απουσιάζει. Λάθος πιστεύεται ότι προέρχεται από ένα δημητριακό, ενώ στην πραγματικότητα το σαρακατσάνικο σιτάρι είναι ένα ψευδοδημητριακό, φυτό εντελώς διαφορετικό από τις γρασίδιες, με τις...
Χαρτοφυλάκιο (50)
Ιταλία, Reggio Emilia
...Παρασκευάζεται από την άλεση σκληρού σίτου ποικιλίας "Cappelli" που παράγεται από αγροτικές επιχειρήσεις της περιοχής της Πούλια. Το αλεύρι προέρχεται από την αφαίρεση (εξαγωγή της πίτας και του πίτουρου από το αλεύρι μέσω του κοσκινίσματος) της λεπτής και χοντρής πίτας. Ο "Senatore Cappelli" είναι ένα αρχαίο και βιολογικό σιτάρι, ανώτερο σε θρεπτικές ιδιότητες από άλλους τύπους σιταριού...
Ιταλία, Catania
...ΕΙΔΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΗ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΟ ΣΙΤΑΡΙ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΙ ΣΠΟΡΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ 6%. Οι σπόροι που χρησιμοποιούνται καλλιεργούνται στη Σικελία. Η ζυμαρική είναι αποτέλεσμα παραδοσιακής επεξεργασίας, περνάει από χάλκινη μήτρα, αποξηραίνεται αργά και συσκευάζεται χειροκίνητα. ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Σιμιγδάλι σκληρού σίτου Σικελίας, αλεύρι σπόρων κάνναβης Σικελίας 6%, νερό. Πληροφορίες για αλλεργιογόνα: Περιέχει ΓΛΟΥΤΕΝΗ. Καθαρό βάρος 500 γρ.
Χαρτοφυλάκιο (8)
... τείνει να στεγνώνει αμέσως μετά το ψήσιμο. Όλες οι αναφορές μας ξεκινούν από μια βάση που αποτελείται από: γάλα, αυγά, αλεύρι, αλάτι, πιπέρι, καθώς και λίπος για να βελτιωθεί η στρώση. Από τις βάσεις μας των Crefole sfogliate, ετοιμάζουμε διάφορες αναφορές: Crefole sfogliate ολικής αλέσεως, Crepole με ζύμη από πολέντα, Crefole sfogliate ολικής αλέσεως, Crefole sfogliate με σιτάρι. Από αυτές προκύπτουν επίσης τα νόστιμα σνακ μας: Crefolini και Crepolini.
Χαρτοφυλάκιο (10)
Ιταλία, Bronte
...Συστατικά: αλεύρι σίτου τύπου "Ο", παστεριωμένος κρόκος αυγού, βούτυρο, φρουκτόζη, ζάχαρη, φυσικό προζύμι σε σκόνη (σιτάρι), γαλακτωματοποιητής E471, αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη, μαγιά, αλάτι, αρώματα. Γέμιση: ζάχαρη, πάστα φουντουκιού 30% (καβουρδισμένα και επεξεργασμένα φουντούκια), φυτικά έλαια και λίπη (φοινικέλαιο, φοινικέλαιο καρπού), έλαια (ηλιέλαιο), αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη, σκόνη...
Χαρτοφυλάκιο (56)
Ιταλία, Brendola
Πώληση πελλετ και ξυλείας για θέρμανση σε παλέτες με παράδοση στο σπίτι και χειροποίητο αλεύρι από σκληρό και μαλακό σιτάρι. Διαθέτουμε πιστοποιημένα πελλετ A1 και A2 υψηλής ποιότητας και ξηρή ξυλεία για καύση σε παλέτες όλο το χρόνο. Η παράδοση στο σπίτι των παλετών πελλετ ή ξυλείας γίνεται γρήγορα στις περιοχές της Βιτσέντζα και της Βερόνας. Επιπλέον, ο Μύλος Fratelli Campagnaro παράγει μια μεγάλη ποικιλία από χειροποίητα αλεύρια για την αρτοποιία και την παρασκευή της παραδοσιακής πολέντα Βιτσέντζα, επεξεργαζόμενα με τρόπο που αναδεικνύει στο μέγιστο τις γεύσεις.
... πρότυπα των προϊόντων που ξηραίνονται και αποθηκεύονται. Αυτή τη στιγμή, η εταιρεία είναι σε θέση να προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει σιτάρι, καλαμπόκι, ψητή και ολόκληρη σόγια, κριθάρι, αλεύρι ψητής σόγιας, αλεύρια καλαμποκιού, ψητό καλαμπόκι, τριφύλλι, κραμβέλαιο, ακατέργαστα φυτικά έλαια και τα σχετικά υποπροϊόντα, καθώς και ΤΡΥΠΕΣ PAULOWNIA σε κορμούς ή σε ξηρές σανίδες.
Χαρτοφυλάκιο (2)
Ιταλία, Rocca Grimalda
... χωρίς μαγιά και σιτάρι spelta. Είμαστε πιστοποιημένη Πινσερία. Η ρωμαϊκή πίτσα είναι μια πίτσα οβάλ μορφής, πολύ εύπεπτη, φτιαγμένη από αλεύρι σίτου, σόγια και ρύζι, τραγανή εξωτερικά και μαλακή εσωτερικά, υποκαλιρική και υπογλυκαιμική. Εκτός από την κλασική παραδοσιακή πίτσα, ειδικευόμαστε στην πίτσα σε παλά. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε για τη γέμιση είναι πρώτης ποιότητας. Ειδικευόμαστε στο κρέας...
Ιταλία, Carbognano
... φουντουκιών μας είναι: φυσικοί ολόκληροι καρποί, ψημένοι καρποί, ψημένο σιτάρι, ψημένη αλεύρι και 100% πάστα φουντουκιού. Το προϊόν μας απευθύνεται κυρίως στη βιομηχανία τροφίμων, τη ζαχαροπλαστική και τις μικρές τεχνίτες επιχειρήσεις για φρέσκια κατανάλωση. Μπορούμε να παρέχουμε ένα προϊόν που είναι προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις των πελατών μας. Η δύναμή μας βρίσκει τις ρίζες της στην ιστορία μας, στην εμπειρία που έχει συσσωρευτεί σε έξι δεκαετίες. Μια εμπειρία που εκτείνεται από την καλλιέργεια μέχρι την επεξεργασία ενός κοσμήματος της γης μας, του φουντουκιού.
Ιταλία, Salerno
Η δραστηριότητά μας ως φούρνοι είναι τριάντα χρόνια, οικογενειακή, και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά δεδομένων των καταγωγών μας, είμαστε από το Γκρανιάνo, την πατρίδα της ζυμαρικής, όπου η μυρωδιά της σιμιγδαλιού από σκληρό σιτάρι διαχέεται στον αέρα. Η παρασκευή ψωμιού, γλυκών και όλων όσων προέρχονται από το αλεύρι είναι για εμάς μια μεγάλη πάθος, που έχουμε μετατρέψει σε επάγγελμα...
Ιταλία, San Rocco a Pilli
...Οικογενειακή επιχείρηση. Τα προϊόντα μας: - χειροποίητη ζυμαρικά από τις αλεύρι μας που αλέθονται σε πέτρα, φρέσκα και ξηρά βιολογικά ζυμαρικά - Μεταποιημένα στο BioLaboratorio μας, στο Podere Le Casacce - μικρά ρεβίθια από το Chianti - μικρές ποικιλόχρωμες φακές - σιτάρι και κριθάρι με κέλυφος - καβουρδισμένο κριθάρι σε ξύλο - αποφλοιωμένο κεχρί - αλεύρια δημητριακών και οσπρίων αλεσμένα σε πέτρα...
Ιταλία, Altamura
... προϊόντων της Πουλίας και αυτά τα είδη επιλέγονται αυστηρά, τηρώντας τις βασικές αρχές ευημερίας και σεβασμού προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Για αυτό το λόγο, αποφάσισε να αναζητήσει, για τους πελάτες της, προϊόντα που προέρχονται κυρίως από βιολογική γεωργία, όπως βιολογικό αλεύρι, βιολογικό κρασί, ζυμαρικά από σιτάρι σκληρού τύπου της Πουλίας, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, όσπρια, ψωμί και όλα τα αρτοποιήματα που παράγονται από σιτάρι καλλιεργημένο στην ίδια περιοχή της πόλης Altamura. Η εταιρεία μας δεσμεύεται να τηρεί με την πάροδο του χρόνου τους καθορισμένους στόχους.
Ιταλία, San Gavino Monreale
Ο Μύλος Su Mori μετατρέπει το σιτάρι, το κριθάρι, το ρύζι και άλλα δημητριακά σε αλεύρι, τα οποία καλλιεργούνται στην περιοχή του Καμπιντάνο από την οικογενειακή μας αγροτική επιχείρηση εδώ και γενιές, τις ίδιες καλλιέργειες στις οποίες η περιοχή μας είναι προσανατολισμένη από την αρχαιότητα. Έτσι, τα δημητριακά μας, αρχαία και μη, αναπτύσσονται με σεβασμό στις καλύτερες γεωργικές πρακτικές, στην...
Ιταλία, Modica
Σιτάρι και αλεύρι...
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play