Η Arcurius International Trade είναι μια επιχείρηση στον τομέα του διεθνούς εμπορίου, μέλος ενός δικτύου Γάλλων διευκολυντών επιχειρήσεων που αναγνωρίζεται διεθνώς.
Χάρη στην εμπειρία μας στον τομέα του εισαγωγικού και εξαγωγικού εμπορίου, μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με τα πιο κοινά και αναμενόμενα προϊόντα και υπηρεσίες, στις πιο δίκαιες τιμές, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο με τον πιο ασφαλή δ...
... απαραίτητα μέταλλα. Το φαγόπυρο, αν και συχνά αποκαλείται « μαύρο σιτάρι », δεν είναι δημητριακό, αλλά ψευδοδημητριακό, αναγνωρισμένο για τη πλούσια γεύση του, ελαφρώς καρυδένια, και τα διατροφικά του οφέλη.
Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα αυτού του αλευριού είναι ότι είναι φυσικά χωρίς γλουτένη, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για άτομα που πάσχουν από κοιλιοκάκη ή για εκείνους που επιθυμούν να περιορίσουν την κατανάλωση γλουτένης.
Προέλευση: Ουκρανία.
Συσκευασία: σακούλα από χαρτί kraft 1kg, 2kg, 5kg, 10kg, 25kg. Παλετοποίηση: 750-950kg.
... προμηθεύσει τις μεγαλύτερες ομάδες στον τομέα της βρεφικής διατροφής. Το αλεύρι σίτου «baby food» μας επιτρέπει την παραγωγή στιγμιαίων δημητριακών ή χυλών, με απόλυτη ασφάλεια.
Ίνες σίτου :
Εξαιρετικά πλούσιο σε ίνες και σε μέταλλα όπως το κάλιο, ο φώσφορος και το μαγνήσιο.
Η Limagrain Ingredients απλοποιεί τη χρήση αυτής της εντελώς φυσικής ίνας σίτου.
Σπόροι σίτου :
Είναι μια πηγή ευεργετημάτων: περιέχει 30% πρωτεΐνες, 18% ίνες και μεγάλη ποσότητα φολικών (βιταμίνη B9), μαγνησίου και ψευδαργύρου!
...Η αλεύρι μας περιλαμβάνει ολόκληρο τον κόκκο. Είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, ίνες, μέταλλα και βιταμίνες. Ωφέλιμο για την υγεία. Ο κόκκος, το βλαστάρι και η φλούδα προσφέρουν καλύτερη διατροφική αξία. Η κοκκομετρία του αλευριού μας σας επιτρέπει εύκολη και καθημερινή χρήση.
Απολαύστε όλα τα οφέλη του σπόρου διατηρώντας τις μαγειρικές σας συνήθειες.
Χρήση: μόνο του ή σε μείγμα για όλες τις αλμυρές ή γλυκές παρασκευές σας: κέικ, τάρτες, κρέπες, σάλτσες, κρέμες, ψωμιά…...
...Η Φύση είναι μια ζυμαρική φτιαγμένη από μαλακό σιτάρι με αλεύρι T45, το πιο καθαρό αλεύρι. Το σχήμα της, που μοιάζει με κοχύλι, θυμίζει παραδοσιακά ζυμαρικά, ιδανικά για να συγκρατούν κρεμώδεις και νόστιμες σάλτσες.
Καθαρό βάρος: 400g...
...Οι φρυγανισμένες φέτες μπαγκέτας θα ικανοποιήσουν όλες τις γευστικές στιγμές της ημέρας: πρωινά, απεριτίφ, σαλάτες, σνακ... Έχουν γίνει ένα από τα κορυφαία προϊόντα της Biscotte Roger.
Φρυγανισμένες Φέτες Μπαγκέτας
Σύνθεση: Αλεύρι σίτου (αλεύρι σίκαλης, γλουτένη), ηλιέλαιο, μείγμα δημητριακών (σίκαλη, κριθάρι, καλαμπόκι, βρώμη, σιτάρι, ρύζι, κεχρί), ζάχαρη, εκχύλισμα κριθαριού, μαγιά, αλάτι...
...)], αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη 7%, σιρόπι γλυκόζης. Μπορεί να περιέχει: φουντούκια, ξηρούς καρπούς και αυγά.
Αλλεργιογόνα υπό μεγεθυντικό φακό
Γάλα, σιτάρι, σόγια.
Καλή συντήρηση, δεν είναι δύσκολη
Η Ρεγκιλάι Μαρμελάδα Γάλακτος με άγγιγμα σπεκουλόους διατηρείται 15 μήνες πριν από το άνοιγμα και 1 μήνα μετά το άνοιγμα, σε θερμοκρασία δωματίου. Μην το βάζετε στο ψυγείο μετά το άνοιγμα.
Πλαστικός σωλήνας, καπάκι: να πεταχτεί με τα οικιακά απορρίμματα.
...
Για Σιτάρι
Άλεση Buhler, ειδικό βάρος, υγρασία, πρωτεΐνες, ανίχνευση μυκοτοξινών κ.λπ.
Για Αλεύρι
Αλβεογράφος Chopin, δείκτης πτώσης Hagberg, αλευρογράφος, ποσοστό τέφρας, κατεστραμμένοι άμυλοι κ.λπ.
Υπηρεσίες του Εργαστηρίου Δοκιμών
Έλεγχοι αρτοποιίας (μέθοδοι CNERMA και BIPEA)
Έλεγχος της σταθερότητας και της ποιότητας των προϊόντων.
Κέντρο Εκπαίδευσης: (εγκεκριμένο κέντρο εκπαίδευσης από το Υπουργείο Γαλλικής Οικονομίας, Βιομηχανίας και Απασχόλησης)
Εκπαίδευση στις καλές πρακτικές αρτοποιίας και στη χρήση των προϊόντων MILLBÄKER.
... ισορροπημένη του σύνθεση σε μέταλλα και η ενδιαφέρουσα περιεκτικότητα σε καροτενοειδή του δίνει το πορτοκαλί χρώμα και του προσφέρει πολλά διατροφικά οφέλη.
Αλεύρι του, που χρησιμοποιείται στην αρτοποιία και την ζαχαροπλαστική, προσφέρει προϊόντα χρυσαφένια με γεύση καρυδιού. Η περιεκτικότητά του σε φυτικές ίνες το καθιστά δημητριακό με καλή πεπτικότητα.
ΒΑΡΟΣ: 1 κιλό
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 1kg, 5kg...
...Οι φρέσκες μας νουντλς PÏNJA είναι ποιότητας catering με βάση το αλεύρι σίτου: 30%, ΝΕΡΟ, ΑΛΑΤΙ.
Τις απολαμβάνουμε τηγανητές σκέτες, με λαχανικά ή κρέας, καλά καρυκευμένες και συνοδευόμενες από κάθε είδους ζωμό. Γεύση και φρεσκάδα σε κάθε μπουκιά, αυτό το πιάτο είναι η επιτομή της κινέζικης κουζίνας.
Καθαρό βάρος σακουλιού: 200g
Ποσότητα σακουλιών ανά πακέτο: 30 σακουλάκια των 200g
Ποσότητα πακέτων ανά παλέτα FR: 67 πακέτα
Ποσότητα πακέτων ανά παλέτα EXP: 57 πακέτα
Συσκευασίες σύμφωνα με τον τελικό πελάτη: 3kg, 1kg, 0.6kg, 0.4kg...
...χωρίς πρόσθετα.
- τα δημητριακά και το αλεύρι παράγονται, αποθηκεύονται και επεξεργάζονται στη Γαλλία, στην περιοχή Tarn.
- η λίπανση των καλλιεργειών σίτου δεν γίνεται με λάσπες από βιολογικούς καθαρισμούς.
- οι πηγές νερού των γεωργικών εκμεταλλεύσεων που καλλιεργούν αυτό το σιτάρι είναι προστατευμένες.
- οι φράκτες και οι ανθισμένες ακαλλιέργητες εκτάσεις αναπτύσσονται για να φιλοξενούν κυρίως τα επικονιαστικά έντομα και να τους παρέχουν ένα βιότοπο και τους απαραίτητους πόρους για να ζήσουν και να ευημερήσουν.
REF:PETFAM65
Κατασκευασμένο στη:Γαλλία
Καθαρό Βάρος:1 κιλό...
Βρίσκεται εντός της Επισκοπικής Οικίας της Ντιζόν, στη διεύθυνση 9 bis Boulevard Voltaire, η Boutique Ciel et Terre ανοίγει τις πόρτες της τον Μάρτιο του 2021 για να προσφέρει θρησκευτικά βιβλία, προϊόντα που προέρχονται από μοναστικές παραδόσεις καθώς και θρησκευτικά αντικείμενα στους Ντιζονέζους και στους γείτονές τους. Συνεργαζόμαστε με μοναστήρια και αββαεία από όλη τη Γαλλία. Σήμερα, συνεργαζ...
...Γέμισμα από μη επεξεργασμένο, σταθεροποιημένο σιτάρι spelt.
Υφάσματα 100% βαμβάκι για το μαξιλάρι
Υφάσματα 100% βαμβάκι ή λινό για την θήκη
Μοτίβα που ποικίλλουν ανάλογα με την εποχή
Κατασκευή 100% χειροποίητη...
... αρχαίο σιτάρι, αλεύρι χανβά, νερό
Περιεκτικότητα 250g έως 2,5kg
Συσκευασία ανά 10
Ενέργεια: 315 kcal
Λιπαρά: 4,9 g
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα: 0,8 g
Εκ των οποίων μονοακόρεστα λιπαρά οξέα: 0,9 g
Εκ των οποίων πολυακόρεστα λιπαρά οξέα: 3,2 g
Υδατάνθρακες: 47 g
Εκ των οποίων σάκχαρα: 2 g
Διαιτητικές ίνες: 11 g
Πρωτεΐνες: 15 g
Αλάτι: 0,01 g...
...Ο σπόρος του μικρού σιταριού είναι τρυφερός. Μαγειρεύεται όπως το ρύζι και συνοδεύει ευχάριστα σαλάτες, λαχανικά ή κρέατα. Διακρίνεται για την πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε γλουτένη. Η αλεύρι από μικρό σιτάρι χρησιμοποιείται στη σύνθεση ψωμιών, γλυκών ή ζυμαρικών.
... κύρια συστατικά, που είναι και εξαιρετικές πηγές πρωτεϊνών και εύπεπτων υδατανθράκων που ενισχύουν την ανάπτυξή τους.
Περιέχει τουλάχιστον 10 συστατικά που προάγουν την ανάπτυξη του ανοσοποιητικού συστήματος του κουταβιού κατά τους πρώτους μήνες της ζωής του.
Αλεύρι κοτόπουλου, καλαμπόκι, σιτάρι, ρύζι, λάδι κοτόπουλου, αλεύρι ψαριού, σπόροι λιναριού, πολτός παντζαριού, υδρολυμένο ήπαρ πουλερικών, πολτός κιχωρίου.
... αζώτου και ζωοτροφές παραγωγής όπως οι σπόροι κραμβιού και σόγιας, για παράδειγμα.
Το XL GRAIN είναι ένα υγιές και σταθερό προϊόν που δεν προσελκύει παράσιτα. Αναμιγνύεται απλά με τους ώριμους σπόρους (κριθάρι, σιτάρι, βρώμη, καλαμπόκι αλεύρι, τριτικάλε…) κατά τη συγκομιδή ή κατά την αποθήκευση με τη βοήθεια ενός μίξερ.
Αξιοσημείωτα αποτελέσματα στους σπόρους πρώτα:
ποσοστό πρωτεϊνών αυξημένο κατά 5% για να μειωθεί η χρήση σπόρων.
Ένα αλκαλικό pH 9 για να αυξήσει την ενσωμάτωσή τους στις διατροφές χωρίς κίνδυνο οξέωσης του στομάχου.
...Η κρέπα από μαύρο σιτάρι μπορεί να καταναλωθεί κρύα το πρωί ως υποκατάστατο του ψωμιού, αλλά και τυλιγμένη σαν ένα «υγιεινό σάντουιτς» γεμιστή με πράσινη σαλάτα, λαχανικά, τόνο ή μικρά κομμάτια κοτόπουλου.
Παραδοσιακή κρέπα από την περιοχή του Poher, στο Κέντρο του Φινιστέρ
Διάμετρος: περίπου 40 εκ.
Συστατικά: Γάλα, αλεύρι μαύρου σιταριού (55%), αλεύρι σιταριού, αυγά, αλεύρι σόγιας χωρίς ΓΤΟ...
... ποιότητα των προϊόντων μας. Το αλεύρι μας είναι απαλλαγμένο από υπολείμματα φυτοφαρμάκων και βαρέων μετάλλων. Οι προμηθευτές μας επιλέγονται συνδυάζοντας ηθική και τεχνική εφικτότητα.
Οι αναφορές μας: Leclerc, Auchan, Carrefour, Intermarché, και θεσμικά όργανα όπως λύκεια, γυμνάσια, εκλεκτά παντοπωλεία, γαστρονομικά εστιατόρια.
Ο μύλος MARTY παράγει αλεύρι που αλέθεται σε πέτρινες μυλόπετρες, ονομαζόμενο FLORIMEULE. Χάρη στην επαφή του με τα μπλοκ πυριτόλιθου, ο σπόρος σίτου επεξεργάζεται διαφορετικά. Αυτή η μέθοδος αναδεικνύει τις ποιότητες του σπόρου σίτου και επιτρέπει την παραγωγή αλευριού εξαιρετικής ποιότητας. Έτσι, το σιτάρι ανακτά όλες τις αξίες του παρελθόντος.
Στη Royaumeix, καλλιεργούμε δημητριακά – σιτάρι, σίκαλη και σπέλτ – τα οποία μετατρέπουμε σε αλεύρι στο παραδοσιακό μας μύλο με πέτρινη πέτρα. Αυτή η παραγωγή μας επιτρέπει να παρασκευάσουμε διάφορα προϊόντα, ψωμιά φυσικά ή με σπόρους, που πλάθονται στο χέρι και ψήνονται σε ξυλόφουρνο, καθώς και τσουρέκια και αλεύρι. Ειδικότητες: Ψωμιά με αλεύρι σίτου φυσικά ή με σπόρους, ψωμί σπέλτ, ψωμί σίκαλης, χωριάτικα τσουρέκια, ψωμί του τοστ, φουγάσα με σπόρους, αλεύρια, τορτίγιες και κοχύλια σπέλτ;...