... κινητό μεταφορέα για την εκφόρτωση της πλήρους σακούλας, μπορεί επίσης να συνδυαστεί με μια αυτόματη μηχανή συσκευασίας.
Όλα τα μέρη που έρχονται σε επαφή με το προϊόν είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα.
Ιδανικό για συσκευασία πελλετών, κοκκωδών τροφίμων, ξηρής ζυμαρικής (σύντομης), δημητριακών, καφέ, ξηρών καρπών, ζάχαρης κ.λπ.
Εύρος ζύγισης: 2 - 25 Κιλά
Ρυθμός ζύγισης: 8-10 / λεπτό
Ανοχή: ± 0,5%
Σύστημα ζύγισης: Ζυγιστικά στοιχεία
Προμήθεια συμπιεσμένου αέρα: 6 bar
Χωρητικότητα χοάνης: 300 λίτρα...
...Μείγμα 7 δημητριακών εμπλουτισμένο με σπόρους και προζύμι σίτου για ψωμί με ρουστίκ υφή, κεχριμπαρένιο χρώμα και έντονο άρωμα.
Μορφή: 10 κιλά
Δοσολογία: 50%...
... όπως οι φυτικές πρωτεΐνες, ο σίδηρος και τα μέταλλα που χαρακτηρίζουν αυτό το όσπριο. Το αλεύρι από φακές φέρνει μαζί του τις ευεργετικές ιδιότητες που είναι χαρακτηριστικές αυτών των οσπρίων. Το αλεύρι από Κόκκινες Φακές μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για αλμυρά προϊόντα όσο και για γλυκά, κυρίως στην Ανατολή. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για την παρασκευή φυτικών κεφτέδων και φαλάφελ, γκογκέρτι και ταλιατέλες. Στην Ινδία χρησιμοποιείται πολύ και παρασκευάζονται γκογκέρτι που ονομάζονται mangodi. Ή σε συνδυασμό με άλλα βραστά υλικά όπως ρεβίθια, κουκιά ή πατάτες.
... ανάγκες των πελατών μας. Είμαστε παραγωγοί γαλέτας από ρύζι, καλαμπόκι και πολλά άλλα δημητριακά, γλυκών, αλμυρών και αρωματισμένων. Τα προϊόντα μας παρασκευάζονται με επιλεγμένες πρώτες ύλες και ελέγχονται σε κάθε στάδιο και κατασκευάζονται με 100% φυσικό τρόπο, χωρίς γλουτένη, χωρίς ζάχαρη, με λίγο αλάτι, κατάλληλα για χορτοφάγους και vegans και, το πιο σημαντικό, χωρίς χρωστικές.
... έχουν επιτρέψει στην εταιρεία να παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας, που ζητούνται από μια διεθνή αγορά. Η εταιρεία είναι μία από τις πιο γνωστές και αναγνωρίσιμες στην Σικελία για την εμπορία και επεξεργασία συμβατικών και βιολογικών αμυγδάλων, εξασφαλίζοντας την ποιότητα του προϊόντος που είναι απολύτως φυσικό. Η Agri Cereal Mandorle είναι ένα κέντρο συλλογής αμυγδάλων, επεξεργασίας και εμπορίας. Η επιχείρηση είναι εξειδικευμένη σε αμύγδαλα με κέλυφος, αποφλοιωμένα και παράγωγα όπως αποφλοιωμένα αμύγδαλα, αλεύρι αμυγδάλου, κομμένα αμύγδαλα, θρυμματισμένα αμύγδαλα.
Καινοτόμος ιταλική εταιρεία τροφίμων με κληρονομιά που χρονολογείται από το 1903 στην παραγωγή και προμήθεια απλών και παραδοσιακών ιταλικών τροφίμων όπως ντομάτα, σάλτσα, όσπρια, λαχανικά και προϊόνταδημητριακών.
Η Cerealveneta δραστηριοποιείται εδώ και πάνω από είκοσι πέντε χρόνια στον τομέα των αγροτικών προϊόντων, παράγοντας αλεύρια και ημιτελή προϊόντα ολικής άλεσης, βιολογικά και χωρίς γλουτένη, που προκύπτουν από την επεξεργασία δημητριακών, οσπρίων, ειδικών σπόρων, μικρότερων σπόρων, πίτουρων και βλαστών.
Η Cerealveneta εφαρμόζει στις πρώτες ύλες μια ειδική θερμική επεξεργασία σταθεροποίησης και...
... βοτανικών ελαίων και βουτύρων που παράγουμε εδώ στην Ιταλία, έτσι ώστε τα προϊόντα μας να μπορούν να φέρουν την ετικέτα "100% made in Italy". Συνεργαζόμαστε με βιομηχανίες καλλυντικών, φαρμακευτικά εργαστήρια και εμπόρους στον τομέα της περιποίησης δέρματος και ευεξίας, καθώς και με βιομηχανίες τροφίμων, καθώς πολλά από τα έλαιά μας είναι κατάλληλα για τρόφιμα, πιστοποιημένα βιολογικά και διαθέτουν υψηλής ποιότητας χαρακτηριστικά (ωμέγα-3, ωμέγα-6, ωμέγα-9, χλωροφύλλη, κεραμίδιο, πολυφαινόλη, λυκοπένιο, GLA, CLA).
...σεβόμενη την παράδοση, πραγματοποιείται με τη μέθοδο ψυχρής έκθλιψης. Η υψηλή ποιότητα του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου μας μας έχει πάντα διαφοροποιήσει. Ο στόχος είναι να προσφέρουμε ένα ιδιαίτερα εκλεκτό προϊόν που προορίζεται για όσους αναζητούν προϊόντα υψηλής ποιότητας και αυθεντικές γεύσεις για μια γνήσια και παραδοσιακή κουζίνα. Η πιο επιθυμητή αναγνώριση μας είναι η πίστη των πελατών...
... σπόρους ιταλικών δημητριακών που αναπαράγονται στην επιχείρηση και καλλιεργούνται με βιολογικές μεθόδους. Η παραγωγή των ζυμαρικών μας γίνεται με παραδοσιακό τρόπο, μόνο με βιολογικές αλεύρες και εμφιαλωμένο ολιγομεταλλικό νερό, με χάλκινες μήτρες και ξήρανση σε χαμηλή θερμοκρασία, χωρίς προσθήκη πυκνωτικών και/ή γαλακτωματοποιητών. Τα Προϊόντα μας Οι πρώτες ύλες όλων των ζυμαρικών, νιφάδων και puffed...
... - νιφάδες δημητριακών - τοσκανικές σούπες - Τουριστική φιλοξενία: στη Σιένα στο Bioagriturismo Vigliano στα 2 αγροτόσπιτά μας στη Σιένα: Podere Cartaio και Podere Poggio al Sole - Τουριστική φιλοξενία στη Φλωρεντία: Villa Panzano. Άμεσες πωλήσεις στο κατάστημα της επιχείρησης, Podere Le Casacce - Για τους επισκέπτες μας: γεύματα με τα βιολογικά μας προϊόντα.
... εξοπλισμού που σχετίζεται με τα εμπορικά και αγροτικά συστήματα αποθήκευσης δημητριακών. Η FRAME διαθέτει εσωτερική ικανότητα να σχεδιάσει, να κατασκευάσει, να προμηθεύσει και να εγκαταστήσει πλήρεις εγκαταστάσεις αποθήκευσης σιταριού και άλλων δημητριακών. Η FRAME έχει πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα πιστωτικών διευκολύνσεων που επιτρέπουν στους πελάτες να έχουν χρηματοδότηση σε ανταγωνιστικές τιμές. Τα προϊόντα της FRAME κατασκευάζονται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα, με ελέγχους ποιότητας UNI EN ISO 9001:2000 να εφαρμόζονται καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής όλων των εξοπλισμών της FRAME.
... πεδιάδα που καυχιέται για μια σημαντική ιστορία στην καλλιέργεια δημητριακών, του DOP σαφράν και του ρυζιού. Εδώ, στην τοποθεσία Σάντα Μαρία, γεννιέται ο μύλος SU MORI. Γύρω του, σε ακτίνα λίγων χιλιομέτρων, τα χωράφια μας και η δουλειά μας μας παρέχουν πρώτες ύλες των οποίων ελέγχουμε κάθε πτυχή. Επιλέγουμε το καλύτερο από την παραγωγή μας, το μεταφέρουμε στην επιχείρηση σε λίγα λεπτά, το...
... επεξεργασίας μέχρι το ψήσιμο του ψωμιού, και σήμερα μπορεί να υπερηφανεύεται για μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, η αξία των οποίων έγκειται κυρίως στις υψηλές απαιτήσεις ποιότητας που απαιτούνται για τη βιολογική επεξεργασία. Τα προϊόντα του "Forno di Campagna" ψήνονται καθημερινά με φρεσκάδα και ελκυστικότητα, χαρακτηριστικά που σχετίζονται με την χειροποίητη εκτέλεση της παραγωγικής διαδικασίας. Το "Forno...
... πολλές φάσεις που μεσολαβούν μεταξύ παραγωγής και κατανάλωσης. Από εδώ προέρχεται η ιδιαίτερη προσοχή που δίνουμε όχι μόνο στην εξέταση των εδαφών και στις μεθόδους καλλιέργειας, αλλά και στη φροντίδα που δίνουμε στη μεταποίηση, στην οργάνωση ενός σήματος ποιότητας και τέλος στη διάδοση των προϊόντων. Η έρευνα και η αναβίωση παλιών ποικιλιών δημητριακών και οσπρίων, που επιλέγονταν στο παρελθόν κυρίως για την ποιότητα και όχι αποκλειστικά για την ποσότητα, όπως συμβαίνει σήμερα, έχει αποτελέσει και αποτελεί ένα από τα θεμελιώδη σημεία της ποιότητας των μεταποιημένων προϊόντων μας.
... σταθερά θερμοκήπια, βιολογικά και μη φυτοφάρμακα, δίκτυα για περιφράξεις, δίκτυα συλλογής ελιών, εργαλεία εργασίας, αθλητικά μαχαίρια, μαχαίρια σφαγής, μέτρα ασφαλείας, όπλα και πυρομαχικά για κυνήγι και σπορ, παπούτσια πεζοπορίας και πολλά άλλα προϊόντα.