Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
...Il Fiore Sardo αντιπροσωπεύει το πιο αρχαίο pecorino της Σαρδηνίας, που χρονολογείται από την εποχή του χαλκού. Η παραγωγή γίνεται εξ ολοκλήρου στο νησί και περιλαμβάνει την επεξεργασίαγάλακτος από ωμό πρόβειο γάλα. Η ποιότητα DOP διασφαλίζεται από τον Συνεταιρισμό Προστασίας μέσω της παρουσίας του σήματος στην μορφή.
KG 3,500
ΤΙΜΗ ΑΝΑ KG ΕΥΡΩ 11.50
ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 500 ΤΕΜ
ΛΗΞΗ 02/03/2025...
... βιολογικό τυρί.
Η επεξεργασία ακολουθεί φυσικά όλες τις οδηγίες που παρέχονται από τον φορέα πιστοποίησης, ο οποίος ελέγχει όλα τα στάδια του κύκλου παραγωγής μέχρι την τελική εμπορία του προϊόντος. Το επεξεργασμένο γάλα είναι αυστηρά από καθαρό πρόβειο.
...Ο Caciocavallo della Massaia είναι ένα ώριμο τυρί, παραγόμενο από ένα μείγμα πρόβειου, κατσικίσιου και αγελαδινού γάλακτος. Αυτό το τυρί χαρακτηρίζεται από μια πλούσια και σύνθετη γεύση, που αποκτάται χάρη σε μια μακρά ωρίμανση και στη χρήση παραδοσιακών τεχνικών. Ο caciocavallo είναι ιδανικός για να απολαύσετε μόνος του ή ως μέρος ενός πιατελακιού τυριών, συνοδευόμενος από γεμάτα κόκκινα κρασιά. Η χειροποίητη επεξεργασία του και η μοναδική του γεύση τον καθιστούν ένα προϊόν αριστείας της ιταλικής τυροκομικής παράδοσης.
...Τρέτσια από βουβαλίσια γάλα DOP που παράγεται από την επεξεργασία της μοτσαρέλας. Το σχήμα αποκτάται πλέκοντας τη ζύμη, μετά τη διαδικασία της τέντωσης.
Τύποι και Συσκευασίες
Βάρος: από 100 γρ έως 4 κιλά
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ 12 ΗΜΕΡΕΣ / ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ 18 ΗΜΕΡΕΣ / ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ 21 ΗΜΕΡΕΣ
Κωδικοί: από 1702 έως 1715 / κωδικοί: από 2463 έως 2938 / κωδικοί: από 90 έως 1805...
... τραχιά, παρόμοια με την χειροκίνητη κοπή, και διατηρεί όλες τις οργανωληπτικές και αισθητικές ποιότητες του φρέσκου κομμένου προϊόντος).
Κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά:
- αυτόματη και ενσωματωμένη ζύγιση σχημάτων
- μικρές διαστάσεις
- επεξεργασία τόσο μισών μορφών όσο και δίσκων τυριού
- κινητός υποστηρικτικός πίνακας για τη συλλογή των κομμένων κομματιών
- προγραμματιζόμενη κοπή με...
...Ιταλική βιομηχανία του 1962, παρούσα στην περιοχή Αβερσάνο, τώρα στην τρίτη γενιά, η πρώτη εταιρεία που κατασκεύασε τυροκομεία για την επεξεργασίαγάλακτος βουβαλιού, τώρα παρούσα στην Καμπανία και επίσης εκτός των εθνικών συνόρων. Κατασκευάζονται μηχανές για τυριά με ελαστική ζύμη - μοτσαρέλα, ρικότα, μπουράτα, κατσικίσιο τυρί, γιαούρτι κ.λπ. Επιπλέον, πραγματοποιούνται έργα κατόπιν αιτήματος...
...Από το μηρό του βοοειδούς εξάγεται η καρδιά της φέτας, ένα ευγενές και εξαιρετικής ποιότητας κομμάτι. Με προσεκτική επεξεργασία και ξηρή, αεριζόμενη ωρίμανση, προκύπτει ένα άπαχο, τρυφερό και εκλεκτό προϊόν.
ΒΑΡΟΣ: περίπου 1.60kg
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Ιταλικό halal βοδινό κρέας, αλάτι, μπαχαρικά, E252.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: χωρίς λακτόζη και άλλα παράγωγα γάλακτος, χωρίς γλουτένη και μη ΓΤΟ.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: κενό...
Η μασερία ιδρύθηκε το 1954, χάρη στην επιμονή του μπαμπά Βίτο και της μαμάς Μαριέττας, ως μια μικρή αγροτική επιχείρηση, που ασχολείται με την εκτροφή και την επεξεργασίαγάλακτος. Με την πάροδο του χρόνου, με τη βοήθεια των παιδιών Φραντσέσκο, Νικόλα και Μάριο, η επιχείρηση επεκτάθηκε, μέχρι να γίνει μια έκταση 177 εκταρίων. Σήμερα, η Masseria Chinunno είναι μια πολυλειτουργική επιχείρηση: ζωική...
Η μασερία ιδρύθηκε το 1954, χάρη στην επιμονή του μπαμπά Βίτο και της μαμάς Μαριέττας, ως μια μικρή αγροτική επιχείρηση που ασχολείται με την εκτροφή και την επεξεργασίαγάλακτος. Με την πάροδο του χρόνου, με τη βοήθεια των παιδιών Φραντσέσκο, Νικόλα και Μάριο, η επιχείρηση επεκτάθηκε, φτάνοντας να γίνει μια έκταση 177 εκταρίων. Σήμερα, η Masseria Chinunno είναι μια πολυλειτουργική επιχείρηση...
... παρέχει δεξαμενές ιδανικές για την κρυστάλλωση φρούτων, ενώ η LINEA TARTUFO απλοποιεί την προετοιμασία αυτού του πολύτιμου συστατικού με τους πλυντήρες τρούφας. Τέλος, η LINEA LATTE περιλαμβάνει εγκαταστάσεις και μηχανήματα ειδικά για την επεξεργασίαγάλακτος και την παραγωγή τυριών, καθιστώντας τη διαδικασία παραγωγής αποδοτική και υψηλής ποιότητας!
...Χειροποίητη παραγωγή μαγειρεμένου ζαμπόν, ξεκινώντας από την προσεκτική επιλογή πρώτης ύλης και την προσοχή που δίνεται στην επεξεργασία. Η γκάμα μας περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία με εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής. Εγχώριο μαγειρεμένο ζαμπόν, επίσης χωρίς ζάχαρη και όλα χωρίς πολυφωσφορικά, παράγωγα γάλακτος, γλουτένη. Μαγειρεμένο ζαμπόν L'Italiano 1930, IL Manzoni, IL Milanese, Μαγειρεμένο ζαμπόν από Cinta Senese Dop, Ατμισμένο γαλοπούλα, Speckotto, Porchetta.
Βιομηχανία γλυκισμάτων. Παραγωγή σοκολάτας. Σοκολατένια αυγά. Στην επιχείρησή μας, η επεξεργασία της σοκολάτας γίνεται με αγάπη και προσοχή, με σεβασμό στην παράδοση και την ποιότητα, και απευθύνεται σε όλους τους τύπους σοκολάτας, από την γάλακτος μέχρι την πικρή, περνώντας από την λευκή ή την φουντουκένια. Η Gambarotta srl πραγματοποιεί τις επεξεργασίες της και για λογαριασμό τρίτων: σκόνη κακάο, πικρή σοκολάτα, τζιαντούγια, σοκολατένιο τορρόν, σοκολάτα, σοκολατένια κουφέτα, φουντουκένια, αλειφόμενη σοκολάτα, γλυκίσματα και ζάχαρη, σοκολατένιες πλάκες και σοκολατένια αυγά.
... λιπών από υπολείμματα κρέατος και σε φυγόκεντρα για την επεξεργασία φυκιών στις βιομηχανίες καλλυντικών και φαρμάκων. Στην ιστοσελίδα είναι πάντα ενημερωμένες οι προτάσεις ευκαιρίας για άμεση παράδοση. Στο απόθεμα υπάρχουν γνήσια ανταλλακτικά από τις κορυφαίες εταιρείες παραγωγής στην αγορά.
... μοναδικές και γνωστές εξαιρετικές επιλογές, μια μεγάλη παράδοση στην επεξεργασίαγάλακτος και κρέατος που μπορείτε να σερβίρετε στο τραπέζι σας απευθείας από τους αγρότες παραγωγούς. Για την Bbuono, το φαγητό είναι πάθος, εποχιακά μενού με γνήσια προϊόντα. Το πάθος είναι ο σεβασμός στο φαγητό, προϊόντα για μια βιώσιμη κουζίνα που σέβεται την υγεία και το περιβάλλον. Γι' αυτό η Bbuono έχει επιλέξει τοπικούς παραγωγούς που μοιράζονται τη φιλοσοφία μας.
... Μικρών Γαλακτοκομείων. Επεξεργασίαγάλακτος από Βόδια, Πρόβατα και Κατσίκες. Εγκαταστάσεις και συμπληρωματικός εξοπλισμός για την αλυσίδα επεξεργασίας και συντήρησης αγροτικών προϊόντων. Κατασκευή και εξοπλισμός στάβλων; Χώροι Γαλακτοκομίας για Βόδια, Πρόβατα και Κατσίκες, ακόμη και σε τροχό. Σχεδιασμός και εξοπλισμός Σταθερών ή Κινητών Κοντέινερ για Μικρά Γαλακτοκομεία. Επεξεργασία Συντηρητικών και Εταιρικών Πωλήσεων.
...εγκαταστάσεις για την παραγωγή και δοσολογία γάλακτος ασβέστη, οριζόντια και κάθετα σιλό με σύστημα δοσολογίας υλικού, κάθετα σιλό μονόμπλοκα και τηλεσκοπικά, συσκευές για την εκκένωση και τη μεταφορά Big-Bags. Όλες οι πρώτες ύλες και τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται στις εγκαταστάσεις και τα σιλό μας προέρχονται από πιστοποιημένες ιταλικές εταιρείες. Το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας της εταιρείας...
AZ.AGRICOLA με δική του παραγωγή γάλακτος προβάτου και επεξεργασία σε Pecorino, Ricotta, Ravaggiolo και διάφορα αρωματισμένα Pecorino. Άμεσες πωλήσεις. Παραδόσεις και αποστολές στην Ιταλία και στο εξωτερικό. Δείγματα γεύσης κατόπιν αιτήματος.