Σχεδιαστής και κατασκευαστής εξοπλισμού για τυροκομεία, η Roussel Inox κατασκευάζει τον εξοπλισμό σας με συνεχή προσοχή στις ανάγκες σας.
Διαθέτουμε μια ισχυρή γνώση του επαγγέλματός σας ως τυροκόμος, που έχει αποκτηθεί από επαγγελματίες στη Γαλλία αλλά και διεθνώς.
Θέλετε να ανανεώσετε τις μηχανές σας, να αυξήσετε την παραγωγική σας ικανότητα, να δημιουργήσετε το εργαστήριό σας; Ορίζουμε μαζί, γι...
... ΓΤΟ στο όριο του 0.9% σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς ΕΚ 1829/2003 και 1830/2003.
Βεβαίωση ιονισμού Δηλώνουμε, βάσει των εγγυήσεων και πιστοποιητικών που έχουμε λάβει από τους προμηθευτές μας, ότι τα προϊόντα, τα συστατικά και τα πρόσθετα μας: δεν υπόκεινται σε επεξεργασία με ιονισμό σύμφωνα με το διάταγμα αριθ. 2001-1097 της 16/11/01.
Ανάλυση για: 100g
Λιπαρές ύλες: 27.97g
Πρωτεΐνες: 19.81g
Ζάχαρη (g): 0.5
Νάτριο (mg): 1.372g
Ενέργεια Kcal: 338.83
Ενέργεια KJ: 1392.5
Μορφή: Στρογγυλή
Βάρος: Περίπου 3kg
Συσκευασία: Χαρτί
Εξωτερική συσκευασία: Χαρτόνι
Θερμοκρασία αποθήκευσης: +2°C/+8°C...
...Η Cameliane υγρού έχει μια φυσικά νόστιμη γεύση που διατηρείται χάρη σε μια επεξεργασία UHT, η ελαφρώς αλμυρή γεύση της χαρακτηρίζει το πλήρες γάλα καμήλας, παραμένει κρεμώδες και πολύ εύπεπτο, η αποτελεσματικότητά του είναι πραγματικά αξιοσημείωτη.
Η Cameliane σας βοηθά να :
– Επαναφέρετε την ισορροπία του οργανισμού σας σε βάθος
– Αναγεννήσετε ολόκληρη την πεπτική σας σφαίρα...
...Αυτή η ημι-αυτόματη συσκευή είναι κατάλληλη για την πλήρωση γάλακτος, νερού και χυμών σε σακούλες από πολυαιθυλένιο.
Η συσκευή πλήρωσης μπορεί να συνδεθεί απευθείας με την δεξαμενή γάλακτος μέσω σωλήνα, ώστε να μπορεί να γεμίσει το γάλα στις συσκευασίες.
Μετά την πλήρωση, οι σακούλες γάλακτος σφραγίζονται ώστε να μπορούν να διατηρηθούν στο ψυγείο ...
...Από την αγροτική παραγωγή του 19ου αιώνα, το Morbier παρασκευαζόταν σε δύο φάσεις: Η πρώτη παρασκευή, που προερχόταν από το γάλα της πρωινής συλλογής, καλυπτόταν με μια στρώση στάχτης για να διατηρηθεί μέχρι την επεξεργασία του γάλακτος της βραδινής συλλογής, που παρείχε το δεύτερο μισό αυτού του τυριού.
Αυτή η χαρακτηριστική διαδικασία έδινε στο Morbier την αυθεντική του παρουσία, ...
...Με την υπέροχη μυρωδιά σοκολάτας, είναι εύκολη στην επεξεργασία, οι δημιουργίες σας μπορούν επίσης να κολλήσουν εύκολα χωρίς πρόσθετα.
Συστατικά: ζάχαρη; σιρόπι γλυκόζης; καθαρή λευκή σοκολάτα 34% (ζάχαρη, βούτυρο κακάο, πλήρες γάλα σε σκόνη, ορός γάλακτος σε σκόνη, αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη, γαλακτωματοποιητής E322, άρωμα βανιλίνης); βούτυρο κακάο; άμυλο; νερό; γαλακτωματοποιητές E422, E415...
... η μεγάλη διανομή (AFAQ, IFS, BRC) επιβάλλουν σήμερα ένα δάπεδο και μια επιχρίση άριστης ποιότητας, ανθεκτικά και αντιολισθηρά δάπεδα για να επιτύχετε τον στόχο σας (αποθήκευση, επεξεργασία…) προϊόντων γάλακτος. Τα δάπεδά μας είναι προσαρμόσιμα σε όλους τους τομείς και διαθέτουν χαρακτηριστικά αντοχής, σταθερότητας και ταχύτητας εφαρμογής που έχουν αποδειχθεί.
...μαγειρεμένων ζυμών, μπλε και τυροκομικών ειδών.
Η CHALON MEGARD προσφέρει μια σημαντική γκάμα υλικών και ολοκληρωμένων γραμμών: σύνολο παραλαβής, παστερίωση, αποκορύφωση, επεξεργασία βουτύρου, επεξεργασία ορού. Η CHALON MEGARD κατασκευάζει όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για την παραγωγή τυριών και διαθέτει ένα ευρύ φάσμα λύσεων για την ορθολογική μεταφορά των διαδικασιών. Χάρη σε σύγχρονα μέσα παραγωγής, μεγάλη ικανότητα καινοτομίας και βαθιά γνώση της γαλακτοκομικής τεχνολογίας, η CHALON MEGARD προσφέρει εξοπλισμό και τεχνικές λύσεις υψηλής ποιότητας.
Η SILL ENTREPRISES είναι μια βρετονική ομάδα που ιδρύθηκε το 1962. Η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας μας είναι η επεξεργασίαγάλακτος: σκόνη γάλακτος και γαλακτοκομικά προϊόντα. Με την πάροδο του χρόνου, έχουμε διαφοροποιήσει τη δραστηριότητά μας με την παραγωγή χυμών και ποτών φρούτων, σούπες και ζωμούς, βούτυρο και παραδοσιακή κρέμα. Πιο πρόσφατα, η προσφορά μας έχει επεκταθεί για να...
... ALTITUDE είναι να παρέχει στους μέλη του τα μέσα για να παράγουν, να μεταποιούν και να εμπορεύονται τα προϊόντα των εκμεταλλεύσεών τους. Ο ΟΜΙΛΟΣ ALTITUDE έχει κοινωνική αποστολή λόγω της δέσμευσής του να επενδύει για και στην περιοχή του.
Οι κύριοι τομείς δραστηριότητας για την εξυπηρέτηση των μελών ή για την επεξεργασία των παραγωγών τους είναι οι εξής: 4 σφαγεία, 10 κέντρα συλλογής σιτηρών, 4 κέντρα διανομής βοοειδών, 45 καταστήματα προμήθειας και σημεία πώλησης LISA, 3 πλατφόρμες αποθήκευσης και διανομής προμηθειών, 3 εργοστάσια ζωοτροφών και σιλό, 3 εργοστάσια κρέατος και 4 γαλακτοκομεία.
... γκάμας τελικών γαλακτοκομικών προϊόντων όπως γιαούρτια με θερμική επεξεργασία ή ανακατεμένα με στρώση σάλτσας φρούτου, τυρί κρέμα, κρέμες επιδορπίων κ.λπ. Ένας εξωτερικός δοσομετρητής επιτρέπει επίσης τη συσκευασία ό,τι θέλετε σε οποιοδήποτε δοχείο (π.χ.: μπουκάλι γάλακτος).Θα ήμασταν χαρούμενοι να σας παρουσιάσουμε πιο αναλυτικά όλα τα πλεονεκτήματα αυτού του συσκευαστή: σημαντική ταχύτητα...
... σοκολάτα καθαρής προέλευσης Βιετνάμ από τη Σοκολατοποιία A. Morin, οικογενειακή σοκολατοποιία από το 1884 στο Ντονζέρ. Πρωτοπόρος στην εκκίνηση και προώθηση της σοκολάτας καθαρής προέλευσης Βιετνάμ, η Vietcacao προσφέρεται σήμερα σε σοκολάτα γάλακτος 40% και μαύρη 70% σε μορφή κάλυψης σε μπλοκ 1 κιλού και σε σοκολάτες 100g για απόλαυση. Για περισσότερες λεπτομέρειες: contact@vietcacao.com Ιστοσελίδα: www.vietcacao.com...
...βρεφονηπιακούς σταθμούς, την επεξεργασία των αποβλήτων, ξύστρες και αντλίες, τη συντήρηση του εξοπλισμού, τη αυτοματοποιημένη διαχείριση των κοπαδιών. Η Floc'h Dymatel είναι αντιπρόσωπος και εγκαταστάτης, στη Βρετάνη (τοποθεσίες Saint-Yvi-Finistere-sud και Châteauneuf du Faou, κέντρο), για τα υλικά GEA Westfalia Surge Houle και Jourdain.