...Το βιολογικόελαιόλαδο BIO Terre Caudine είναι ένα προϊόν από βιολογική γεωργία που χαρακτηρίζεται από πολύ χαμηλή οξύτητα (0,1%) και υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες και βιταμίνη Ε. Το λάδι παράγεται από τις ποικιλίες ελιάς Ortice, Ortolana και Racciopella, που συλλέγονται απευθείας από τους ελαιώνες μας. Η καλλιέργεια των ελιών γίνεται με βιολογικό τρόπο, χρησιμοποιώντας μόνο οργανικά λιπάσματα. Μετά τη συγκομιδή στα τέλη Οκτωβρίου, ακολουθεί άμεση έκθλιψη των ελιών με την παραδοσιακή μέθοδο ψυχρής εξαγωγής, ικανή να διατηρήσει τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του λαδιού.
...Το Bio 100% Italiano Bonoli είναι ένα Βιολογικό Εξαιρετικό ΠαρθένοΕλαιόλαδο που προέρχεται από προσεκτική επιλογή πρώτων υλών, με την εφαρμογή συνεχών ελέγχων για τη μέγιστη φροντίδα όλων των παραμέτρων ποιότητας και γνησιότητας του προϊόντος.
Μέγεθος φιαλών
1L / 750 ml / 500 ml / 250 ml...
...Βιολογικόέξτραπαρθένοελαιόλαδο
Παρασκευάζεται με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης ελιών, σύμφωνα με τις πιο υγιεινές μεθόδους οικολογικής γεωργίας. Είναι ένα λάδι στο οποίο οι ιδιότητες συνδυάζονται αρμονικά και δημιουργούν το καλύτερο φρουτώδες λάδι.
Διαθέσιμο σε φιάλες των:
0,25 lt. – 0,50 lt. – 0,75 lt. – Δοχεία 5,00 lt.
Το βιολογικό μας ελαιόλαδο Extravergine θα εμπλουτίσει πολύ καλά τα πιάτα...
...Πώληση βιολογικού εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου από το Σαλέντο, παραγόμενο από ελιές Nociara και Cellina, ψυχρής έκθλιψης. Πιστοποιημένο βιολογικό εξαιρετικό παρθένοελαιόλαδο.
...Το βιολογικό λάδι από το Colletorto είναι το εξαιρετικό παρθένο λάδι που περιέχει την καθαρότητα της φύσης μας. Είναι το λάδι που σέβεται το περιβάλλον σύμφωνα με τις υψηλότερες αρχές και κυρίως είναι το λάδι που είναι απολύτως απαλλαγμένο από συνθετικές ουσίες και ενώσεις.
Πίσω από το βιολογικό μας προϊόν βρίσκεται η προσοχή των ελαιοπαραγωγών μας, που ξεκινά από την εγκατάσταση των ελαιώνων...
...Παραγωγή και Πώληση Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιόλαδου Βιολογικής Καλλιέργειας που παράγεται στη Σικελία από την αγροτική επιχείρηση Παγκάνο. Όλα τα πρωτογενή προϊόντα της επιχείρησης καλλιεργούνται και παράγονται σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές του βιολογικού, DOP, IGP. Το βιολογικόελαιόλαδο εξάγεται σύμφωνα με μηχανικές διαδικασίες σε ψυχρή έκθλιψη.
...Εξαιρετικό παρθένοελαιόλαδο D.O.P., 100% ιταλικό, περιοχή Σικελία. Ένα προϊόν αριστείας για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Το ελαιόλαδό μας είναι 100% ιταλικό, καλλιεργημένο από εμάς, συλλεγμένο αποκλειστικά με το χέρι, πιεσμένο εντός 8-12 ωρών από τη συγκομιδή. Το δυνατό σημείο του ελαιοτριβείου Cuscunà είναι επίσης οι ιδιόκτητες εκτάσεις, στην επαρχία Κατάνια.
Το Μόντε Έτνα D.O.P. είναι...
...Εξαιρετικό παρθένοελαιόλαδο από τη Σικελία, παρασκευασμένο αποκλειστικά από σικελικές ελιές, ψυχρής έκθλιψης. Για πληροφορίες και τιμές, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας.
Βιολογικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Calua - Παραγωγή και Πώληση βιολογικού εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου. Η επιθυμία είναι να γνωστοποιηθεί η ποιότητα της παραγωγής μας από Βιολογικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο πέρα από τα τοπικά σύνορα. Η αποστολή μας είναι να φροντίζουμε τον καταναλωτή. Από το πάθος του Νικολάου, προπάτορα της οικογένειας Σορεντίνο, ο οποίος φροντίζει τον ελαιώνα του εδώ κ...
Η Ένωση Παραγωγών Ελαιολάδου Σικελίας Συνεταιρισμός αναγνωρίστηκε ως Οργάνωση Παραγωγών της Περιφέρειας Σικελίας με Δ.Δ.Γ. αριθ. 207 της 30/01/2015, θέτοντας ως στόχους την προώθηση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής μέσω της ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας, της προσαρμογής στην αγορά, της προώθησης των ευεργετικών επιδράσεων της κατανάλωσης του ελαιολάδου εξαιρετικής ποιότητας και της προστασίας του...
Η αγροτική επιχείρηση Angimbe βρίσκεται στην Καλαταφίμι - Σεγκέστα στην επαρχία Τράπανι. Παράγουμε 100% φυσικό ελαιόλαδο, πρόσφατα λάβαμε την πιστοποίηση DOP και είμαστε σε διαδικασία απόκτησης της πιστοποίησης BIO. Το Angimbe πήρε το όνομά του από το δάσος που το περιβάλλει, το οποίο με τη σειρά του προέρχεται από τα αραβικά: μέσα στη "gebbia" (δεξαμενή από πέτρα) που φυλάσσει το πολύτιμο νερό, γ...
... του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου είναι φρουτώδης μέτρια-έντονη με επίγευση από αγκινάρα, αμύγδαλο και φρέσκο χόρτο.
Αυτό το λάδι αφήνει μια βαλσαμική και φρέσκια γεύση και είναι ιδανικό για ωμή χρήση, να συνδυάζεται με θαλασσινά ορεκτικά, σούπες και κόκκινα κρέατα. Το εξαιρετικό παρθένοελαιόλαδο χρησιμοποιείται επίσης, αντί για βούτυρο, και για γλυκίσματα σε μπισκότα, γλυκά και τούρτες.
Στην προστατευόμενη περιοχή γνωστή ως "μονοπάτι του πετρελαίου" στην Ουμπρία, στους κυματιστούς λόφους των Αμερίνων, καλλιεργούνται οι ελιές μας. Εξάγουμε το λάδι FenOlio αποκλειστικά από τις δικές μας ελιές. Το λάδι είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες, ισχυρούς φυσικούς αντιοξειδωτικούς παράγοντες με υψηλά επίπεδα βιταμίνης Ε, ικανούς να αντισταθούν στις βλαβερές επιδράσεις των ελεύθερων ριζών. Η ποιότ...
...Το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδό μας ξεχωρίζει όχι μόνο γιατί παράγεται σε μία από τις κορυφαίες περιοχές ελαιολάδου και ελιάς, αλλά γιατί είναι καρπός ενός πάθους που μεταδίδεται από γενιά σε γενιά.
Ακολουθούμε τον πλήρη κύκλο του ελαιολάδου, λειτουργώντας σε κάθε φάση με την παρουσία και το πάθος μας. Διαθέτοντας επίσης έναν ελαιοτριβείο με υψηλές παραγωγικές ικανότητες, καταφέρνουμε να...
Παραγωγή και διανομή φυσικών καλλυντικών 100% Made in Italy, Essenza di Riviera, εμπνευσμένα από την παράδοση των φυσικών καλλυντικών και των αρωμάτων της Ιταλικής Ριβιέρας και βασισμένα στο καλύτερο βιολογικόέξτραπαρθένοελαιόλαδο.
Κρέμες και φυσικές θεραπείες για την ομορφιά και τη φροντίδα του προσώπου και του σώματος. Οικολογικά καλλυντικά με βιολογικόελαιόλαδο και DOP από τη Λιγουρία...
...Παράγουμε 100% ιταλικό έξτραπαρθένοελαιόλαδο με μηχανική επεξεργασία και σε ελαιοτριβείο με συνεχή ψυχρή διαδικασία. Αφού ολοκληρωθεί η επεξεργασία του έξτρα, ξεκινάμε την επεξεργασία του αρωματισμένου με ελιές και φρέσκα φρούτα απευθείας στο ελαιοτριβείο. Βιολογική καλλιέργεια. Ιχνηλασιμότητα και πιστοποιημένο βιολογικό.
Αφού αποφοίτησα από τις φυσικές επιστήμες, προσπαθώ να διευθύνω την αγροτική μου επιχείρηση, η οποία βρίσκεται στη Σικελία, στην Καλταμπελότα (π. AG) Σικελία, εκτάσεως 18 εκταρίων, καλλιεργημένα κυρίως με ελαιώνες και αμυγδαλιές, και παράγω βιολογικόέξτραπαρθένοελαιόλαδο (το οποίο από τον επόμενο χρόνο θα ενταχθεί στην ΠΟΠ Βαλ ντι Ματζάρα) και τέλος, αποφλοιωμένα αμύγδαλα σε διάφορες...