... το συμπυκνωμένο ημιτελές προϊόν Pizza delivery, χάρη στην παρουσία ευεργετικών φυσικών ενζύμων, θα αντιδράσει στο ψήσιμο πιο αποτελεσματικά και γρήγορα, η πίτσα σας θα είναι λιωμένη, αερώδης, ελαφριά και νόστιμη για περισσότερο χρόνο. Από τον φούρνο στο τραπέζι στο σπίτι.
...Η Ekoterra προσφέρει οργανικά προϊόντα φουντουκιού για τη βιομηχανία τροφίμων με παραγωγικούς εταίρους που διαθέτουν δικά τους έργα παρέχοντας ιχνηλασιμότητα, με μια προσέγγιση που δίνει προτεραιότητα στις περιβαλλοντικές και κοινωνικές ευθύνες έναντι των οικονομικών στόχων.
Η επιλογή μας από τύπους φουντουκιού και μεγέθη πυρήνα επιτρέπει δημιουργίες στη ζαχαροπλαστική, το ψήσιμο, το παγωτό και...
... τείνει να στεγνώνει αμέσως μετά το ψήσιμο. Όλες οι αναφορές μας ξεκινούν από μια βάση που αποτελείται από: γάλα, αυγά, αλεύρι, αλάτι, πιπέρι, καθώς και λίπος για να βελτιωθεί η στρώση. Από τις βάσεις μας των Crefole sfogliate, ετοιμάζουμε διάφορες αναφορές: Crefole sfogliate ολικής αλέσεως, Crepole με ζύμη από πολέντα, Crefole sfogliate ολικής αλέσεως, Crefole sfogliate με σιτάρι. Από αυτές προκύπτουν επίσης τα νόστιμα σνακ μας: Crefolini και Crepolini.
... την ξήρανση ευαίσθητων προϊόντων (παράγωγα γάλακτος, θερμοπλαστικά πολυμερή…). Διατίθεται ειδική έκδοση για ανάκτηση διαλυτών.
Turbo-Concentrator για την επίτευξη του ορίου συγκέντρωσης του προϊόντος. Λειτουργεί υπό κενό για ευαίσθητα προϊόντα (ορός γάλακτος, διηθημένο…).
Turbo-Reactor για προ-ζελατινοποιημένο αλεύρι, τοστάρισμα, ψήσιμο, σε ειδική διαδικασία απο-πικρής γεύσης/απο-γεύσης για...
... λεπτά, μετά τα αφήνουμε να φουσκώσουν για μία ώρα. Το ψωμί στη συνέχεια απλώνεται, διαμορφώνεται σε καρβέλια μεγάλα ή φρατζόλες βάρους περίπου 1 ή 2 κιλών, τοποθετείται σε ξύλινες κούτες, πασπαλίζεται με αλεύρι ή τριμμένο ψωμί και καλύπτεται με πανιά από κάνναβη. Μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα κατά το οποίο πραγματοποιείται η δεύτερη ζύμωση, προχωρούμε στο ψήσιμο, το οποίο γίνεται αυστηρά σε ξυλόφουρνο από καστανιά για περίπου μία ώρα και είκοσι λεπτά.