...Αλεύρι που προέρχεται από την άλεση πυρήνων ελιάς, η Fleurette Bardon (καταχωρημένο σήμα) είναι ένα τεχνολογικό βοηθητικό για αρτοποιεία στην ψησίμα του ψωμιού. Η Fleurette μας έχει πολλές ιδιότητες:
•Άοσμο
•Χωρίς γεύση
•Φυσικός μονωτής για το ψήσιμο προϊόντων που εκτίθενται σε υψηλές θερμοκρασίες φούρνων ξύλου
Η fleurette εφαρμόζεται ως προστατευτική στρώση μεταξύ της πλάκας του φούρνου και του...
... ορεκτικών, είτε για παραδοσιακές συνταγές είτε για καινοτόμες γαστρονομικές δημιουργίες. Χάρη στην λεπτή τους υφή και τη διάμετρο των 30 εκ., επιτρέπουν εύκολη χειρισμό και ομοιόμορφο ψήσιμο, εξασφαλίζοντας τέλεια αποτελέσματα σε κάθε χρήση.
Αυτές οι φύλλες brick συσκευάζονται σε πακέτο των 10, με καθαρό βάρος 170 γρ., και είναι συσκευασμένες σε πλαστική μεμβράνη PEBD για βέλτιστη συντήρηση. Είναι...
...Ο Ρότζερ προετοιμάζει το Ψωμί Ειδικής Τοστιέρας με ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή όλων των συστατικών. Οι αλεύρες επιλέγονται για τις οργανοληπτικές και γευστικές τους ποιότητες, αλλά το μυστικό των Μπισκότων Ρότζερ προέρχεται επίσης από το ψήσιμο. Στη φόρμα του, η ζύμη μπορεί να φουσκώσει ελεύθερα, επιτρέποντας έτσι στους σπόρους να απελευθερώσουν όλη τη γεύση του τοστιού από το παρελθόν.
Ψωμί...
... αποκλειστικά στο χέρι σύμφωνα με την παραδοσιακή διατροφή της περιοχής του Molise. Αυτές οι κερασιές μοτσαρέλας είναι καλυμμένες με μια χρυσή και τραγανή πανέ, των συστατικών της οποίας είναι εντελώς φυσικά, όπως επιλεγμένο αλεύρι, πάπρικα και φυσικές ζύμες χωρίς κανένα συντηρητικό. Για να απολαύσετε αυτή τη συνταγή, το ψήσιμο γίνεται σε φριτέζα, 2 έως 3 λεπτά ψήσιμο αρκούν. Είναι ένα πολυλειτουργικό πιάτο που απολαμβάνεται τόσο ως finger-food ως ορεκτικό ή απεριτίφ χάρη στην ταχύτητα προετοιμασίας του.
MAISON CRAQUELIN, μια παραδοσιακή μπισκοτοποιία που βρίσκεται στην Προβηγκία, παράγει και εμπορεύεται μπισκότα 100% φυσικά με βάση γαλλικό βούτυρο, γαλλικό αλεύρι και αυγά από γαλλικές κότες που εκτρέφονται σε ελεύθερη βοσκή. Τα παραδοσιακά μας μπισκότα είναι χωρίς χρωστικές, χωρίς συντηρητικά και χωρίς πρόσθετα. Από την ζύμωση μέχρι το πλάσιμο και το ψήσιμο, τα μπισκότα μας είναι 100...