...Κέντρο από αποκομμένο μπούτι μιας μακρόστενης και κομψής μορφής, με λεπτό κόκαλο. Παρουσιάζει ροζ χρώμα, εξαιρετική γεύση, βαθύ άρωμα και μαλακό λίπος.
Χειροποίητα κομμάτια, χαμηλά σε αλάτι και με ωρίμανση 24-30 μηνών.
Διαδικασία Παρασκευής: Ζεστό κόψιμο, ψύξη, κοπή σε σχήμα V, αλάτισμα, φυσική ξήρανση και ξεκούραση σε αποθήκη.
Συστατικά: Ιβηρικό μπούτι από βελανίδια, Αλάτι
Βάρος: 1,400 Kg...
...Σερράνο Ρεζέρβα ζαμπόν με περίοδο ξηράνσεως 18 έως 22 μηνών, και μεσαίο προς υψηλό βάρος και ποσοστό λίπους, με ήπια γεύση και πολύ λίγο αλάτι.
Αυτή είναι μια ζαμπόν χωρίςκόκαλο με όλο το δέρμα της στην πλάτη.
...Το χωρίςκόκαλο Χαμόν "Seleccion" της Castro y González έχει μια ελαφρώς πιο σκούρα λιπαρή περιοχή και σε χαμηλότερη αναλογία από τα Χαμόν που τρέφονται με βελανίδια, έτσι ώστε να αποκτά μια πιο απαλή και ευχάριστη γεύση. Με ελάχιστο χρόνο ωρίμανσης 36 μηνών και την προσεκτική επιλογή φυσικών δημητριακών στη διατροφή τους, το Χαμόν "Selección" της Castro y González είναι πάντα εγγύηση γεύσης και ποιότητας.
SKU:614000
βάρος:4.5 – 5 Kg
Βάρος αποστολής:5 kg...
...Προϊόν κρέατος που έχει υποστεί ωρίμανση, παρασκευασμένο από κρέας που αντιστοιχεί στη μυϊκή μάζα με κόκαλο, πόδι και νύχι του πρόσθιου άκρου της μισής σάρκας του Ιβηρικού χοίρου, ο οποίος τρέφεται με βελανίδια και φυσικούς πόρους και είναι κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση.
Βάρος ανά κομμάτι, περίπου 2,5 Kg.
Βάρος: 2-3 Kg...
Στην DOMPAL διαθέτουμε την καλύτερη επιλογή από ζαμπόν και αλλαντικά, ιβηρικό κρέας, αποκλειστικά τυριά, AOVE, κρασιά και τις πιο εκλεκτές κονσέρβες λαχανικών και θαλασσινών. Κάθε ένα από τα προϊόντα μας είναι το αποτέλεσμα μιας μεθοδικής επιλογής για να προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας. Από το εργοστάσιο ξηράνσεως και παραγωγής μας στο Χαμπούγκο (Ουέλβα) και την κύρια έδρα μ...
... διάφορες μορφές προκειμένου να προσαρμόσουμε το προϊόν στις ανάγκες των πελατών μας (χοιρινά με κόκαλο, χωρίςκόκαλο, εμπούτιτος, κατεψυγμένο ιβηρικό χοιρινό κρέας και χειροποίητα προϊόντα).
Από την άλλη πλευρά, η FISAN συνεργάζεται με μερικούς από τους πιο διάσημους σεφ της Ισπανίας, όπως οι Ricard Camarena (**Michelin), Diego Guerrero (**Michelin), Hermanos Torres (**Michelin) ή José Carlos...
... ζαμπόν είναι ένα πάντα πολύ εκτιμημένο γκουρμέ προϊόν στη διεθνή γαστρονομία. Έχουμε τρεις δυνατές μορφές παράδοσης: ολόκληρο, χωρίςκόκαλο ή σε φέτες. Λόγω της ευρωπαϊκής μας πελατείας, έχουμε εμπλουτίσει τον κατάλογό μας με επιπλέον προϊόντα: προϊόντα όπως: ισπανικά τυριά, κρασί ή Jamon Serrano. Έχουμε επίσης μια νέα προσφορά: το εξαιρετικό ιβηρικό κρέας μας (φιλέτο, κρυφό φιλέτο, λαιμός, ράχη..). Είμαστε έτοιμοι να εκπληρώσουμε όλους τους τύπους παραγγελιών: εστιατόρια, καταστήματα, διανομείς..