Χαμόν και Ιβηρικά αλλαντικά.
Τα προϊόντα μας από την Ιβηρία είναι η αντανάκλαση του περιβάλλοντος στο οποίο αναπτύσσονται: η δασική περιοχή, ένα δώρο της φύσης όπου τα δείγματα μας μεγαλώνουν και αναπτύσσονται για να προσφέρουν τα καλύτερα ιβηρικά προϊόντα.
Στην Castro y González, προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η βιώσιμη ανάπτυξη αυτής της πηγής ζωής και είμαστε συνειδητοποιημένοι ότι κάθ...
...Προϊόν που παρασκευάζεται από την οπίσθια άκρη, κομμένη στο επίπεδο της σύμφυσης ισχιοpubiana, με πόδι και κόκαλο, που περιλαμβάνει το ακέραιο οστεομυϊκό κομμάτι. Προέρχεται από ενήλικα χοίρους, που τρέφονται σε ελεύθερη βοσκή για 3-4 μήνες με βάση βελανίδια, χόρτα και υπολείμματα. Υποβάλλεται στη διαδικασία αλατίσματος και ωρίμανσης.
Συστατικά: Χοιρινό ζαμπόν από βελανίδια ιβηρικού τύπου και...
...Προϊόν κρέατος που έχει υποστεί ωρίμανση, παρασκευασμένο από κρέας που αντιστοιχεί στη μυϊκή μάζα με κόκαλο, πόδι και νύχι του πίσω μέρους της μισής σάρκας του ιβηρικού χοίρου, ο οποίος τρέφεται με βελανίδια και φυσικούς πόρους και είναι κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση.
Βάρος ανά κομμάτι, περίπου 4,5 κιλά.
Βάρος: 3-5 κιλά...
Στην DOMPAL διαθέτουμε την καλύτερη επιλογή από ζαμπόν και αλλαντικά, ιβηρικό κρέας, αποκλειστικά τυριά, AOVE, κρασιά και τις πιο εκλεκτές κονσέρβες λαχανικών και θαλασσινών. Κάθε ένα από τα προϊόντα μας είναι το αποτέλεσμα μιας μεθοδικής επιλογής για να προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας. Από το εργοστάσιο ξηράνσεως και παραγωγής μας στο Χαμπούγκο (Ουέλβα) και την κύρια έδρα μ...
Η δραστηριότητα της Embutidos Bernal επικεντρώνεται σε δύο τομείς. Από τη μία πλευρά έχουμε την Αίθουσα Τεμαχισμού με φρέσκο κρέας από Χοίρο, Αρνί και Βόδι. Το Τερνάσκο και το Φιλέτο από λαιμό Βοδιού είναι τα πιο ξεχωριστά προϊόντα μας. Από την άλλη πλευρά έχουμε το Εργοστάσιο Λουκάνικων. Εδώ η ειδικότητά μας είναι τα λουκάνικα γερμανικού τύπου (μαγειρεμένα και καπνιστά) και το χοιρινόπόδι...